Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι demo, απλά έχει 35 αυτοκίνητα και κάπου 15 πίστες (ή όσα/όσες έχει..).

Είναι (όπως λέει και το όνομα) ένας πρόλογος για να μπείς στο GT5, όπως οταν διαβάζεις ένα βιβλίο που έχει πρόλογο, σου δίνει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

Επίσης με το SpecII update, προστέθηκαν κι άλλα αυτοκίνητα και πίστες στο GT5 Prologue, οπότε δεν στέκει να το αποκαλείς demo.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι demo, απλά έχει 35 αυτοκίνητα και κάπου 15 πίστες (ή όσα/όσες έχει..).

Είναι (όπως λέει και το όνομα) ένας πρόλογος για να μπείς στο GT5, όπως οταν διαβάζεις ένα βιβλίο που έχει πρόλογο, σου δίνει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

Επίσης με το SpecII update, προστέθηκαν κι άλλα αυτοκίνητα και πίστες στο GT5 Prologue, οπότε δεν στέκει να το αποκαλείς demo.

Πάλι δεν βρίσκω κανένα σοβαρό λόγο που πουλιέται ακόμα στα καταστήματα. Καλύτερα πιστεύω θα ήταν να αποσυρθεί και να πωλείται μόνο η κανονική έκδοση GT5.

Δημοσ.

Δεν συμφωνω καθολου.Το gameplay ειναι θεμα γουστου φυσικα,αλλα στα γραφικα θεωρω καλυτερο το killzone 3 απο GeoW3 (αν και ειναι το μονο παιχνιδι λογο epic(αυτοι ειναι devs) που μπορει να σταθει ας πουμε διπλα σε ps exclusives.

To killzone 3 σε συγκριση με το 2 ειναι καλυτερο στα παντα(εκτος ισως art direction και ατμοσφαιρας) οπτικα.Απορω πως δεν το βλεπεις.

Και εδω διαφωνω.Yπαρχουν αντιστοιχα rpgs στο ps3.Το tales of graces βγηκε χθες νομιζω.Υπαρχει το valkyria chronicles,το πρωτο souls,Disgaea 3,WKC κτλ 2-3 ακομα τιτλοι που δεν θυμαμαι.To witcher λογικα θα βγει σε ps3.Και οσο παμε,καθως υπαρχει κινηση στην ιαπωνικη αγορα.Η διαφορα θα ειναι υπερ του ps3 και εδω.

Εγω βλεπω οτι μειωνονται.

Τα πραγματικα exclusives(που δεν βγαινουν και pc)Ειναι τα Halo και τα GeoW(αν και τα πρωτα βγηκαν).Τα μεν halo παιζουν πλεον χωρις την bungie που τα απογειωσαν,τα μεν GeoW μας τελειωσαν.Και το forza horizon δεν ειναι κλασικο forza.

Το αγαπημενο σου Deadly Premonition βγαινει καλυτερο στο ps3.

Πραγματικα πλεον χωρις υπερβολη με ενα ps3 εχεις πακετο και ενα 360.:P

χεχε.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση.

Στο killzone 3 δε μ αρέσει μία ανισορροπία textures που έχω παρατηρήσει με ορισμένα textures του background (τοίχοι κτλ, ιδιαίτερα μέσα σε διαδρόμους ή πίσω από κτήρια) να έχουν χαμηλή ανάλυση σε σχέση με τα κύρια textures του παιχνιδιού. Και προτιμώ το art direction του 2 από το 3.

Δεν είπα πως το GeOW 3 είναι συνολικά καλύτερο από τα Killzone 2/3, είπα πως σε κάποια σημεία είναι καλύτερο γραφικά και σε κάποια άλλα είναι καλύτερο γραφικά το Killzone. Π.χ. στo Killzone 2 δεν έχουμε local co-op με 2 οθόνες, να τρέχουν στα 30fps, όπως στα Gears..και αυτό δείχνει πόσο πολύ έχει πουσάρει την κονσόλα η Epic.

Για τα RPG, σε αυτό εδώ το thread, πριν από κανά χρόνο, είχα κάνει μία ολοκληρωμένη σύγκριση των rpg's που έχουν οι 2 κονσόλες (western και japanese rpg's μαζί) και στο σύνολο προηγείται το 360. Από τότε δεν έχει αλλάξει πολύ η κατάσταση, απλά το ps3 έχει κάπως περισσότερα jrpg και το 360 έχει αρκετά περισσότερα western rpgs. Το Witcher 2 θα παραμείνει console exclusive στο 360, εφόσον τους παίρνει έναν χρόνο για να το κάνουν port από την έκδοση για PC.

Επίσης, το 360 έχει περισσότερα να προσφέρει στο racing, όταν έχει 2 σειρές Forza και Project Gotham (το PGR4 είναι και το αγαπημένο μου race game αυτής της γενιάς, το θεωρώ ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι) και τώρα με το Forza Horizon προστίθεται και 3η σειρά.

Επίσης, για 1st person shooters, το 360 λόγω χειριστηρίου και λόγω live προτιμάται από πολλούς.

Eπίσης, το Kinect έχει πολλούς exclusive τίτλους και αν πάρουμε ως βάση την κατηγορία του motion gaming, έχει σαφέστερα μεγαλύτερη υποστήριξη και περισσότερο support στο μέλλον.

Ας μην λέμε λοιπόν ανακρίβειες του τύπου με ένα ps3 έχεις πακέτο και ένα 360, απέχει by far απο αυτό my friend. :D

Για φέτος είναι πολύ πιθανό τα 360+kinect exclusives να ξεπεράσουν τα περσινά, με μία πρώτη σκέψη μου έρχονται τα παρακάτω exclusives για φέτος:

- Ηalo 4

- Forza Horizon

- Alan Wake:American Nightmare

- Fable: The Journey (δε θα βγει στο PC)

- Fable για live arcade

- Steel Battalion

- Trials Evolution HD

- Crimson Dragon (πρων Project Draco, και είναι ο συνεχιστής των Panzer Dragoon)

- Witcher 2

- Wreckateer (live arcade Kinect exclusive)

- Class 3/4

- Bloodforge

- Και μάλλον το Minecraft που θα βγει μόνο για XBLA

Αν σε αυτά προσθέσεις και κάποιες ανακοινώσεις στην e3 (όπως κάθε χρόνο), δε νομίζω να τα πάει άσχημα το 360 από θέμα exclusives για το 2012.

Για το Deadly Premonition, χαίρομαι που επιτέλους γίνεται localized port στο ps3, στο οποίο είχε βγει από πέρυσι για την Ιαπωνία μόνο.

Εμένα θα με απασχολούσε περισσότερο γιατί αργούν τόσο τα παιχνίδια από japan να γίνουν port ή δε γίνονται ποτέ, παρά το ότι έρχεται με καθυστέρηση 2 χρόνια στην Ευρώπη/Αμερική.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αμαν τι γραφεις...

Οταν επιστρεψω θα σου απαντησω σε ολα.Διαφωνω σχεδον σε ολα εδω.:P

Δημοσ.

Αμαν τι γραφεις...

Μία νέα κόντρα επρόκειτο να αρχίσει! Πάω να πάρω ποπ κορν! :mrgreen:

Δημοσ.

Αμαν τι γραφεις...

μα δε περιμενε κανεις να συμφωνησεις :confused: :confused:

χωστα !!!!!

Δημοσ.

μα δε περιμενε κανεις να συμφωνησεις :confused: :confused:

χωστα !!!!!

Έτσι για το story προσθέτω και το Star Wars Kinect στην λίστα. :P

Αμάν ρε όλοι προβοκάτορες της διαμάχης!

Ναρούτο κράτα ρε ποπ-κορν για μένα :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Π.χ. στo Killzone 2 δεν έχουμε local co-op με 2 οθόνες

Εχει ομως το 3.Eιναι θεμα επιλογης περισσοτερο.Θυμαμαι που ελεγες οτι ηταν θεμα hardware ,αλλα φυσικα καταλαβαινεις πλεον οτι δεν ισχυει.

Για τα RPG

Στα rpgs τα παει καλα,ισαξια θα ελεγα,αλλα πιστευω οτι απο δω και περα θα ανεβαινει το ps3 και θα περασει μπροστα.Παντως εχουν πεσει γενικα ,ειδικα τα jrpgs.

Επίσης, το 360 έχει περισσότερα να προσφέρει στο racing, όταν έχει 2 σειρές Forza και Project Gotham

Joke post πιστευω.:P

GT5,Motorstorm,wipeout,modnation racers,ferrari challenge,το νεο lbp cart game.Και εσυ μου μιλας για 2 σειρες.

Ευκολα νικητης εδω το ps3.

Eπίσης, το Kinect έχει πολλούς exclusive τίτλους και αν πάρουμε ως βάση την κατηγορία του motion gaming, έχει σαφέστερα μεγαλύτερη υποστήριξη και περισσότερο support στο μέλλον.

Joke ποστ 2.:P

Tην ωρα που εχει φαει αμασητο ολο το hype για το kinect πολυς κοσμος(χωρις να φταιει), εχει πουλησει τρελα,δεν εχει hardcore games (εχει μονο το ''θα''),

ακυρωνουν με αστειες δικαιολογιες τον τιτλο πανω στον οποιο βασιστηκε οοοολο το hype(Μilo) της συσκευης για ''αλλη'' εμπειρια gaming και ανακοινωνουν κι αλλα casuals games.λολ

meanwhile.

Την ιδια μερα ακυρωσης του milo η sony ανακοινωνει το move game datura

http://www.youtube.com/watch?v=BV3Gt-QnLMA&feature=player_embedded

Eπισης σου ειχα ξαναπει οτι η υποστηριξη ειναι μεγαλυτερη στο move,ειδικα στο hardcore gaming.

για τα υπολοιπα δεν μπορω να πω κατι αλλο.Οκ δεν ειναι το ps3 ''2 σε 1'',εννοειται οτι ειναι υπερβολικο αυτο που εγραψα,αλλα πλεον η διαφορα γινεται τεραστια.Και το βλεπεις απο μερα σε μερα.

Το COD ομως εξακολουθει να κυκλοφορει για το απολυτο συστημα για cod συμφωνα με τους αμερικανους, οποτε στις πωλησεις μη περιμενεις διαφορα:P

Κριμα για την προσπαθεια της sony με το ps3.

Δημοσ.

Εχει ομως το 3.Eιναι θεμα επιλογης περισσοτερο.Θυμαμαι που ελεγες οτι ηταν θεμα hardware ,αλλα φυσικα καταλαβαινεις πλεον οτι δεν ισχυει.

Στα rpgs τα παει καλα,ισαξια θα ελεγα,αλλα πιστευω οτι απο δω και περα θα ανεβαινει το ps3 και θα περασει μπροστα.Παντως εχουν πεσει γενικα ,ειδικα τα jrpgs.

GT5,Motorstorm,wipeout,modnation racers,ferrari challenge,το νεο lbp cart game.Και εσυ μου μιλας για 2 σειρες.

Tην ωρα που εχει φαει αμασητο ολο το hype για το kinect πολυς κοσμος(χωρις να φταιει), εχει πουλησει τρελα,δεν εχει hardcore games (εχει μονο το ''θα''),

ακυρωνουν με αστειες δικαιολογιες τον τιτλο πανω στον οποιο βασιστηκε οοοολο το hype(Μilo) της συσκευης για ''αλλη'' εμπειρια gaming και ανακοινωνουν κι αλλα casuals games.λολ

meanwhile.

http://www.youtube.c...player_embedded

Eπισης σου ειχα ξαναπει οτι η υποστηριξη ειναι μεγαλυτερη στο move,ειδικα στο hardcore gaming.

για τα υπολοιπα δεν μπορω να πω κατι αλλο.Οκ δεν ειναι το ps3 ''2 σε 1'',εννοειται οτι ειναι υπερβολικο αυτο που εγραψα,αλλα πλεον η διαφορα γινεται τεραστια.Και το βλεπεις απο μερα σε μερα.

Το COD ομως εξακολουθει να κυκλοφορει για το απολυτο συστημα για cod συμφωνα με τους αμερικανους, οποτε στις πωλησεις μη περιμενεις διαφορα:P

Ναι έχεις απόλυτο δίκιο. :-D

Εδώ και 4-5 χρόνια πες μου ΜΙΑ φορά που το ps3 ή move πέρασε σε πωλήσεις τα 360 ή kinect?

Μια όχι πολλές.

Αν εσύ λοιπόν αγόρασες μια κονσόλα πριν 4-5 χρόνια για να αρχίσει να ανεβαίνει στη πρώτη θέση πωλήσεων παγκοσμίως 1-2 χρόνια πριν τη νέα κονσόλα τότε συγχαρητήρια.

Για να μην αναφέρω σχεδόν όλα τα multi platform games από την αρχή της κάθε κονσόλας λέτε ότι θα ξεπεράσει το ps3 το 360 αλλά ακόμα να δούμε κάτι τέτοιο στη πληθώρα των multiplatform games. Τρανταχτό παράδειγμα bayonetta.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Δημοσ.

Η Microsoft επιβεβαίωσε με επίσημη δήλωση ότι δεν πρόκειται να ανακοινώσει το επόμενης γενιάς Xbox (720, Durango κλπ.) στην επερχόμενη E3 2012, καθώς πιστεύει ότι το Xbox 360 βρίσκεται στην καλύτερη φάση του και έχει πολλά να δώσει ακόμα.

“Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που εκφράζεται για τα μελλοντικά μας σχέδια, αλλά επιβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κουβέντα για το hardware του νέου Xbox στην E3 2012 ή γενικότερα στο κοντινό μέλλον. Για εμάς, το 2012 αφορά αποκλειστικά το Xbox 360, και είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για το Xbox 360, καθώς προέρχεται από μια χρονιά όπου πούλησε περισσότερα από κάθε άλλη παιχνιδοκονσόλα, DVD players, media receivers και συστήματα home theatre παγκοσμίως. Ακόμη, στην 7η χρονιά κυκλοφορίας πούλησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά”

Επομένως, αφήνουμε στην άκρη (τουλάχιστον για φέτος) τα Xbox 720 και PS4, μιας και η Sonyεπιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να το ανακοινώσει φέτος, καθώς θα στρέψει την προσοχή της στο PS3 και το PS Vita.

πηγή: techgear.gr

Συμπέρασμα: θα γράφουν όλοι και θα απαντάει ο υπερασπιστής PDS13 για πολύ καιρό ακόμη σε αυτό το thread! mrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.png

Δημοσ.

Η Microsoft επιβεβαίωσε με επίσημη δήλωση ότι δεν πρόκειται να ανακοινώσει το επόμενης γενιάς Xbox (720, Durango κλπ.) στην επερχόμενη E3 2012, καθώς πιστεύει ότι το Xbox 360 βρίσκεται στην καλύτερη φάση του και έχει πολλά να δώσει ακόμα.

“Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που εκφράζεται για τα μελλοντικά μας σχέδια, αλλά επιβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κουβέντα για το hardware του νέου Xbox στην E3 2012 ή γενικότερα στο κοντινό μέλλον. Για εμάς, το 2012 αφορά αποκλειστικά το Xbox 360, και είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών για το Xbox 360, καθώς προέρχεται από μια χρονιά όπου πούλησε περισσότερα από κάθε άλλη παιχνιδοκονσόλα, DVD players, media receivers και συστήματα home theatre παγκοσμίως. Ακόμη, στην 7η χρονιά κυκλοφορίας πούλησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά”

Επομένως, αφήνουμε στην άκρη (τουλάχιστον για φέτος) τα Xbox 720 και PS4, μιας και η Sonyεπιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να το ανακοινώσει φέτος, καθώς θα στρέψει την προσοχή της στο PS3 και το PS Vita.

πηγή: techgear.gr

Συμπέρασμα: θα γράφουν όλοι και θα απαντάει ο υπερασπιστής PDS13 για πολύ καιρό ακόμη σε αυτό το thread! mrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.png

Συμφωνώ απόλυτα με τον verde

Δημοσ.

Tην ωρα που εχει φαει αμασιτο ολο το hype για το kinect πολυς κοσμος, εχει πουλησει τρελα,δεν εχει hardcore games (εχει μονο το ''θα''),

http://www.youtube.com/watch?v=BV3Gt-QnLMA&feature=player_embedded

για τα υπολοιπα δεν μπορω να πω κατι αλλο.Οκ δεν ειναι το ps3 ''2 σε 1'',εννοειται οτι ειανι υπερβολικο αυτο που εγραψα,αλλα πλεον η διαφορα γινεται τεραστια.Και το βλεπεις απο μερα σε μερα.

Για το Motorstorm να το δεκτώ, το ξέχασα και ναι είναι ωραία σειρά.

Αλλά μη μου ξεθάβεις βρε PDS13 ό,τι τίτλο να ναι :P

Για την με την ίδια λογική θα μπορούσα και εγώ να βάλω το Banko Kazooie:Nuts and Bolts, το Joyride, και, και..

Δε νομίζω να συγκρίνεται το mod nation racers με το PGR και τα Forza.

Anyway, for the sake of this, ας πούμε πως τα πάνε και οι 2 κονσόλες εξίσου καλά. Το δέχομαι. (κυρίως λόγω motorstorm)

Προσωπικά θα διάλεγα Forza+PGR+Horizon anyday από GT5+Motorstorm, αλλά αυτή είναι προσωπική επιλογή.

Για το hype του Kinect το είχα πει και εγώ πως δυστυχώς έδωσαν αρκετά λιγότερα από όσα είχαν υποσχεθεί.

Επίσης έχω μιλήσει με κριτική και για το lag που τουλάχιστον οι πρώτοι τίτλοι παρουσιάζουν και επιπλέον για την αυξημένη τιμή απόκτησης του Kinect.

Έχω δηλώσει πως δεν είμαι διατεθεμμένος να δώσω παραπάνω από 70 ευρώ για Kinect.

Αλλά από αυτά μέχρι να θεωρήσεις το Kinect αποτυχία απέχει πολύ.

Καταρχήν σε απόλυτο αριθμό exclusives έχει πολλά περισσότερα από το move.

Και φαίνεται πως συνεχίζεται το trend, γι αυτό μίλησα για περισσότερη υποστήριξη.

Δηλαδή πού την είδες τη μεγάλη υποστήριξη για το move?

Έπειτα με το Kinect, εκτός από motion gaming, παίρνεις ένα νέο επαναστατικό UI (user interface), από τη στιγμή που μπορείς να χειρίζεσαι όλη την κονσόλα με το Kinect και τα χέρια, παίρνεις voice support, και μόνο που στο Μetro UI του 360 μπορείς να κάνεις bing search με voice και να ψάξεις τα πάντα (ό,τι έχει σχέση με xbox related content) είναι πολύ μπροστά. Επιπλέον παίρνεις videoKinect, μία υπηρεσία που άνετα μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναντι του Skype με κάποιες πολύ όμορφες λειτουργίες όπως το real-time tracking όπως κινείσαι.

Και για hard-core παιχνίδια, ήδη έχουν έρθει κάποια και θα βγουν.

Π.χ. Mass Effect 3 με voice support, Gunstringer (το έχω δει σε γνωστό και ειλικρινά τα σπάει το παιχνίδι), Forza 4 με HeadTracking, Child of Eden

και έρχονται: Ghost Recon, Steel Battalion: Future Soldier (το οποίο κάνει ίσως την πιο έξυπνη υβριδική χρήση controller+kinect), Fable: The Journey, Crimson Dragoon κτλ

Επαναλαμβάνω ΔΕΝ έχω ακόμα Kinect, δε σκοπεύω να δώσω πάνω από 60-70 ευρώ για Kinect µεταχειρισμένο ή καινούριο (99λίρες κοστίζει καινούριο στο amazon.co.uk), όπως και δεν έχω move για τους ίδιους λόγους. Επίσης τα θεωρώ και τα 2 περιορισμένης επιτυχίας σε σχέση με το motion gaming που δίνει το Wii, αλλά ανάμεσα στα 2 θα επέλεγα Kinect επειδή προσφέρει περισσότερες και πιο diverse λειτουργίες και επειδή η MS δίνει πολύ βάρος εκεί και βλέπουμε περισσότερους τίτλους να το υποστηρίζουν. Όταν μιλάω για υποστήριξη μιλάω για συνολική υποστήριξη.

Το move είναι μία αντιγραφή του remote, ας μη γελιόμαστε, το Kinect πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως έχει προσπαθήσει να φέρει κάτι καινούριο.

Επόσης σε κάθε περίπτωση θα προχωρούσα στην απόκτηση Kinect και όχι move (γιατί δεν μπορώ να ξοδέψω άπειρα χρήματα για motion gaming, δεν είναι και το μεγαλύτερο βίτσιο μου και σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα σε motion Wii μετά Kinect μετά move), γιατί έχω τον επιπλέον λόγο πως μπορώ να συνδέσω το Kinect στο PC και να το χρησιμοποιήσω για ακόμα περισσότερες χρήσεις και πειραματισμό. Αυτό βέβαια αφορά εμένα προσωπικά, αλλά δε νομίζω πως ο καθένας που πειραματίζεται εδώ με hacking κτλ, δε θα ήθελε να το συνδέσει και να το εκμεταλλευτεί.

Και όχι η διαφορά δεν είναι τεράστια. Οι 2 κονσόλες για μένα συνολικά, αν λάβεις υπόψη όλα τα exclusives, όλα τα multiplatforms, όλες τις gaming εμπειρίες που έχουν βγάλει κτλ, κτλ, κτλ, είναι πολύ κοντά και ειλικρινά δεν ξέρω ποια από τις 2 θα επέλεγα αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ των 2 μόνο μία ανεξαρτήτως κόστου απόκτησης.

Οικονομοτεχνικά, έχω κατ' επανάληψη δηλώσει πως ακόμα και τώρα, με πολύ μικρή διαφορά, επιλέγω το 360 λόγω φθηνότερου κόστου απόκτησης.

Αλλά σε κάθε περίπτωση μία αγορά ενός ps3 από κάποιον αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα δικαιολογημένη επίσης, ακόμα και με την λίγο αυξημένη τιμή απόκτησης.

Για το COD που λες, εν μέρει συμφωνώ, δεν είμαι πολύ φαν των Cod, μόνο το Modern Warfare το 1 έχω παίξει από τα τελευταία.

Μπορεί κάποια στιγμή να τα δω τα υπόλοιπα έτσι για το φαν της υπόθεσης.

Αλλά σε όλο αυτό το ποστ και στο προηγούμενο αυτό που λέω και με βάση τα exclusives του 360 είναι πως 360 ΔΕ σημαίνει μόνο COD.

Από κει και πέρα, αν κάποιου του αρέσουν τα 1st person shooters, απλά πάει σε 360 και live. Το απόλυτο κάψιμο. Και έχει πρώτος exclusive DLC στα COD, λόγω των χρημάτων που έχει σκάσει η MS στην Activision. Εγώ δεν το επικροτώ αυτό, ούτε προσωπικά ασχολούμαι με τα COD, αλλά υπάρχει για όποιον ασχολείται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

VeRDe εγω το βλεπω ως σωστη κινηση της MS.Δεν ειπα κατι διαφορετικο.

Με just gamer δεν κανω κουβεντα.Θα λεει παλι τα ιδια.Συνηθως η καταληξη ειναι απανωτα facepalms.

Γραφει ο verde κατι(οχι αποψη) και απανταει ο JG''Συμφωνώ απόλυτα με τον verde'' loool.Mεσα στο μυαλο του σκεφτηκε ''ε αυτος ειναι μαζι μου ,αρα ας συμφωνησω.χαχα

Τον verde δν τον κρινω ακομα.:P

Anyway, for the sake of this, ας πούμε πως τα πάνε και οι 2 κονσόλες εξίσου καλά. Το δέχομαι. (κυρίως λόγω motorstorm)

Προσωπικά θα διάλεγα Forza+PGR+Horizon anyday από GT5+Motorstorm, αλλά αυτή είναι προσωπική επιλογή.

Οσο και να προσπαθησω να μην σε θεωρω biased βρε cortan δεν με αφηνεις.:P

Μου αρεσει που βαζεις μονο ενα επιπλεον ps3 game στην εξισωση και βγαζεις απεξω και το καταπληκτικο wipeout(εστω αυτο επρεπε να το ειχες μεσα).

Για να μη πω το οτι ξεχασες τα motorstorm επιβεβωνει αυτα που λεω και οτι η εικονα που εχεις για το ps3 βασιζεται κυριως στο μη ενδιαφερον σου για την κονσολα(για δικους σου λογους και οχι λογους ποιοτητας) και τελικα στην ελλειψη γνωσης.

Εσυ μου εβαλες 2 διαφορετικα παιχνιδια,εγω σου εβαλα πολλα περισσοτερα.Προφανως δεν υπαρχει κατι να πεις εδω και μου το γυριζεις.To ps3 εχει 2 διαφορετικα cart games(modnation racers,lbp racing,σε λιγο καιρο) 2 διαφορετικα arcade r.games(wipeout,motorstorm),2 διαφορετικα sim games(GT5,Ferrari Challenge).

Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση εδω..Απο κει και περα ειναι θεμα γουστου.

Bαλε και το 5αρι/10 του joyraider κανενα προβλημα.:P

Ολα αυτα ειναι racing games.

Aμφιβαλλω γιατι ειχα διαβασει στο neogaf απο εναν τυπο που ασχολειται με motion gaming και εχει και δικο του site,οτι εχει περισσοτερη υποστηριξη το move,απο την αλλη δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν η οποια υποστηριξη του kinect.Να σε δω να χωροπηδας μονος σου σε ενα δωματιο και να χορευεις και τι στον κοσμο.:P

Για περισσοτερο hardcore gaming σιγουρα move.Οχι οτι εχει δειξει τπτ τρελο και αυτο.λιγα πραγματα.

]τωρα για το ''καινουριο'' kinect μη τα λες ετσι αποτομα ρε cortan.Το eye toy υπηρχε απο το ps2.Το Move ειναι ενα καλυτερο wii mote που καταλαβαινει χωρο,οπως και το kinect ειναι ενα καλυτερο eye toy που κανει καποια πραγματα παραπανω..

Αυτο ακριβως το hype φαγατε και αντε τωρα να τα γυρισεις μεσα στο μυαλο σου αναποδα:P

Οσο για την επιλογη που θα εκανες δεν αμφιβαλλω οτι θα προτιμουσες casual gaming και τα ''θα'',απο το ηδη ανωτερο move:p Ειναι της sony το δευτερο hehe.:D

Από κει και πέρα, αν κάποιου του αρέσουν τα 1st person shooters, απλά πάει σε 360 και live. Το απόλυτο κάψιμο. Και έχει πρώτος exclusive DLC στα COD, λόγω των χρημάτων που έχει σκάσει η MS στην Activision. Εγώ δεν το επικροτώ αυτό, ούτε προσωπικά ασχολούμαι με τα COD, αλλά υπάρχει για όποιον ασχολείται.

Μια χαρα εχω παιξει online fps στο ps3 και τελικα τζαμπα και χωρις να εχω παραπανω απαιτησεις(δεν εχω αναγκη για κατι παραπανω).Αλλωστε εχεις και περισσοτερες επιλογες σε παιχνιδια και ποικιλια.

Προσφατα βγηκε το twisted metal και ερχεται και το starhawk,που ειναι διαφορετικα απο το συνηθισμενα.Επισης για ενα halo εχεις 2 online fps(resistance,killzone).Για να μην μιλησουμε και για το lbp που εχει απογειωσει(σε αλλο δρομο βεβαια) το online sharing.

Για μενα ειναι τεραστια η διαφορα πλεον.Απο κει και περα ο καθενας εχει το δικο του γουστο(ή κολληματα κτλ:P).

Δημοσ.

Αλλά μη μου ξεθάβεις βρε PDS13 ό,τι τίτλο να ναι :P

Για την με την ίδια λογική θα μπορούσα και εγώ να βάλω το Banko Kazooie:Nuts and Bolts, το Joyride, και, και..

Δε νομίζω να συγκρίνεται το mod nation racers με το PGR και τα Forza.

Για το hype του Kinect το είχα πει και εγώ πως δυστυχώς έδωσαν αρκετά λιγότερα από όσα είχαν υποσχεθεί.

Επίσης έχω μιλήσει με κριτική και για το lag που τουλάχιστον οι πρώτοι τίτλοι παρουσιάζουν και επιπλέον για την αυξημένη τιμή απόκτησης του Kinect.

Έχω δηλώσει πως δεν είμαι διατεθεμμένος να δώσω παραπάνω από 70 ευρώ για Kinect.

Αλλά από αυτά μέχρι να θεωρήσεις το Kinect αποτυχία απέχει πολύ.

Και φαίνεται πως συνεχίζεται το trend, γι αυτό μίλησα για περισσότερη υποστήριξη.

Δηλαδή πού την είδες τη μεγάλη υποστήριξη για το move?

Έπειτα με το Kinect, εκτός από motion gaming, παίρνεις ένα νέο επαναστατικό UI (user interface), από τη στιγμή που μπορείς να χειρίζεσαι όλη την κονσόλα με το Kinect και τα χέρια, παίρνεις voice support, και μόνο που στο Μetro UI του 360 μπορείς να κάνεις bing search με voice και να ψάξεις τα πάντα (ό,τι έχει σχέση με xbox related content) είναι πολύ μπροστά. Επιπλέον παίρνεις videoKinect, μία υπηρεσία που άνετα μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναντι του Skype με κάποιες πολύ όμορφες λειτουργίες όπως το real-time tracking όπως κινείσαι.

Και για hard-core παιχνίδια, ήδη έχουν έρθει κάποια και θα βγουν.

Π.χ. Mass Effect 3 με voice support, Gunstringer (το έχω δει σε γνωστό και ειλικρινά τα σπάει το παιχνίδι), Forza 4 με HeadTracking, Child of Eden

και έρχονται: Ghost Recon, Steel Battalion: Future Soldier (το οποίο κάνει ίσως την πιο έξυπνη υβριδική χρήση controller+kinect), Fable: The Journey, Crimson Dragoon κτλ

Επαναλαμβάνω ΔΕΝ έχω ακόμα Kinect, δε σκοπεύω να δώσω πάνω από 60-70 ευρώ για Kinect µεταχειρισμένο ή καινούριο (99λίρες κοστίζει καινούριο στο amazon.co.uk), όπως και δεν έχω move για τους ίδιους λόγους. Επίσης τα θεωρώ και τα 2 περιορισμένης επιτυχίας σε σχέση με το motion gaming που δίνει το Wii, αλλά ανάμεσα στα 2 θα επέλεγα Kinect επειδή προσφέρει περισσότερες και πιο diverse λειτουργίες και επειδή η MS δίνει πολύ βάρος εκεί και βλέπουμε περισσότερους τίτλους να το υποστηρίζουν. Όταν μιλάω για υποστήριξη μιλάω για συνολική υποστήριξη.

Το move είναι μία αντιγραφή του remote, ας μη γελιόμαστε, το Kinect πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως έχει προσπαθήσει να φέρει κάτι καινούριο.

Επόσης σε κάθε περίπτωση θα προχωρούσα στην απόκτηση Kinect και όχι move (γιατί δεν μπορώ να ξοδέψω άπειρα χρήματα για motion gaming, δεν είναι και το μεγαλύτερο βίτσιο μου και σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα σε motion Wii μετά Kinect μετά move), γιατί έχω τον επιπλέον λόγο πως μπορώ να συνδέσω το Kinect στο PC και να το χρησιμοποιήσω για ακόμα περισσότερες χρήσεις και πειραματισμό. Αυτό βέβαια αφορά εμένα προσωπικά, αλλά δε νομίζω πως ο καθένας που πειραματίζεται εδώ με hacking κτλ, δε θα ήθελε να το συνδέσει και να το εκμεταλλευτεί.

Και όχι η διαφορά δεν είναι τεράστια. Οι 2 κονσόλες για μένα συνολικά, αν λάβεις υπόψη όλα τα exclusives, όλα τα multiplatforms, όλες τις gaming εμπειρίες που έχουν βγάλει κτλ, κτλ, κτλ, είναι πολύ κοντά και ειλικρινά δεν ξέρω ποια από τις 2 θα επέλεγα αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ των 2 μόνο μία ανεξαρτήτως κόστου απόκτησης.

Οικονομοτεχνικά, έχω κατ' επανάληψη δηλώσει πως ακόμα και τώρα, με πολύ μικρή διαφορά, επιλέγω το 360 λόγω φθηνότερου κόστου απόκτησης.

Αλλά σε κάθε περίπτωση μία αγορά ενός ps3 από κάποιον αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα δικαιολογημένη επίσης, ακόμα και με την λίγο αυξημένη τιμή απόκτησης.

Για το COD που λες, εν μέρει συμφωνώ, δεν είμαι πολύ φαν των Cod, μόνο το Modern Warfare το 1 έχω παίξει από τα τελευταία.

Μπορεί κάποια στιγμή να τα δω τα υπόλοιπα έτσι για το φαν της υπόθεσης.

Αλλά σε όλο αυτό το ποστ και στο προηγούμενο αυτό που λέω και με βάση τα exclusives του 360 είναι πως 360 ΔΕ σημαίνει μόνο COD.

Για το Kinect έχεις δίκιο cortan. Είχαν υποσχεθεί πολύ περισσότερα από όσα πρόσφεραν τελικά. Δεν παύει να είναι για μένα καλύτερο από το ps move τουλάχιστον. Για την ακρίβεια εγώ θα ήθελα ένα combination και των 2. Με το move μπορείς να παίξεις fps, hack n' slash games, tennis (που με ενδιαφέρουν εμένα) ενώ με το Kinect θα απολαμβάνεις τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Εγώ όπως είπα, άμα βγει ξανά προσφορά xbox 360+Kinect στα 149Ε θα το πάρω σίγουρα. Αλλιώς δεν πρόκειται να αγοράσω xbox. Βολεύομαι και με το ps3. Θα μαζέψω λεφτά για ένα pc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...