VeRDe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τι ειναι αυτο τωρα?Το δευτερο κομματι δεν βγαζει νοημα.Μαλλον συμφωνεις τελικα με αυτο που εγραψα.Χωρις να το καταλαβεις μου εδωσες ενα ακομα επιχειρημα κατα της αποψης σου. δεν είπες ότι το Forza είχε προβάδισμα επειδή ήταν η τρίτη έκδοση; Το GT ήταν η 5η! Κριμα θα λεμε. έτσι έλεγες και με PS και PS2; Επίσης, περιττό αν πούμε τον λόγο πωλήσεων του Χ360 όταν πρωτοκυκλοφόρησε.. :Cough: Xtreme CFW :Cough:... Τώρα;; Να σου υπενθυμίσω πως 2 χρόνια είναι που πλησίασε-ξεπέρασε σε πωλήσεις το PS3, εποχή που κυκλοφορεί το slim. ΥΓ. Αν δεν υπάρχει bottleneck τότε υπάρχει sabotage και παγκόσμια συνωμοσία να έχει κομμένα textures ή πτώσεις στα framerate στα Multiplatform. Μόνο που τότε κάνουμε καφενειακή συζήτηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι bottleneck. Και εγώ δεν πίστευα αυτούς που μιλούσαν για Uncharted 2, και μόλις το είδα με τα μάτια μου, στην δική μου TV και στο δικό μου PS3, άλλαξα γνώμες που είχα εδώ και 3 χρόνια όσο δηλαδή είχα και το 360. Ότι δηλαδή δεν είχα παίξει κάτι αντίστοιχο εκεί απο θέμα γραφικών/gameplay κτλ. Γενικά στο PS3 μπορείς να παίξεις παιχνίδια που δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού σήμερα όπως Uncharted, MGS4, Heavy Rain, Last Guardian κτλ. Μα δε διαφώνησε κανείς σε αυτό. Κακώς δε πίστευες και ήσουν κολλημένος. Το uncharted είναι παιχνιδάρα. Εγώ συζητώ το τεχνικό κομμάτι. Δεν έγραψα τίποτα για τίτλους σαν ουσία. Μόνο τεχνικά. άλλωστε αν είχα πάρει PS3, GT5 θα έπαιζα και τίποτα άλλο αφού έχω 10αδες παιχνιδάρες στο PC που δεν έχω προλάβει να παίξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πρώτον δεν νομίζω να υπάρχει bottleneck απο κάποια παράλειψη της Sony. Απλά αν έβαζαν καλύτερη κάρτα γραφικών μετά θα κόστιζε 700€ και όχι 600. Δεύτερον, το GT5 έχει καλύτερα γραφικά και φωτισμό στα premium αυτοκίνητα, αλλά το Forza υπερτερεί στο ότι ακριβώς δεν κάνει διαχωρισμό στα μοντέλα. Γενικά θεωρώ το GT5 πιο ρεαλιστικό στο gameplay, το Forza εστιάζει κυρίως στο Customization/Online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 πλάκα κάνεις; http://www.youtube.com/watch?v=xb74kuaWIlQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 δεν είπες ότι το Forza είχε προβάδισμα επειδή ήταν η τρίτη έκδοση; Το GT ήταν η 5η! Οχι δεν ειπα αυτο.Αν ελεγα αυτο δεν θα μιλαγα για 3η εκδοση του forza αλλα 4η.Πως μπορει να εχει σχεση η μηχανη γραφικων του GT του ps3 με αυτη του ps2? Το forza ειπα οτι εχει το πλεονεκτημα να ειναι το 3ο στο 360.Το GT5 ειναι το πρωτο στο ps3. Στο forza βελτιωναν την μηχανη γραφικων απο παιχνιδι σε παιχνιδι,ενω στο GT5 οχι(ηταν απλα ενα polished GT5 prologue). Σκεψου οτι ειναι σαν να συγκρινεις uncharted 3 με GeoW1 περιπου. Aααν προλαβουν να κανουν ενα ακομα GT στο ps3(που δεν το βλεπω) θα καταλαβεις τι εννοω οταν θα δεις τις διοφορες απο το προηγουμενο. Μα δε διαφώνησε κανείς σε αυτό. Κακώς δε πίστευες και ήσουν κολλημένος. Το uncharted είναι παιχνιδάρα. Εγώ συζητώ το τεχνικό κομμάτι. Ακομα χειροτερα. Το uncharted να μην σου αρεσει σαν παιχνιδι το καταλαβαινω.Το να μην αναγνωριζεις τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Οχι δεν ειπα αυτο.Αν ελεγα αυτο δεν θα μιλαγα για 3η εκδοση του forza αλλα 4η.Πως μπορει να εχει σχεση η μηχανη γραφικων του GT του ps3 με αυτη του ps2? Το forza ειπα οτι εχει το πλεονεκτημα να ειναι το 3ο στο 360.Το GT5 ειναι το πρωτο. Στο forza βελτιωναν την μηχανη γραφικων απο παιχνιδι σε παιχνιδι,ενω στο GT5 οχι(ηταν απλα ενα polished GT5 prologue). Σκεψου οτι ειναι σαν να συγκρινεις uncharted 3 με GeoW1 περιπου. Ναι αυτό σου απάντησα εξαρχής και είπα πως είναι άκυρο γιατί δε μιλάμε για πρώτης γενιάς αλλά για 5ης αφού το μισό παιχνίδι είναι ported από PS4... Άρα όχι μόνο ήταν συνέχεια του 4 αλλά για κακή του τύχη φωνάζει από μακριά. και το prologue μην το ακυρώνεις. Υπήρξε και αυτό δεν αλλάζει. Ακομα χειροτερα. Το uncharted να μην σου αρεσει σαν παιχνιδι το καταλαβαινω.Το να μην αναγνωριζεις τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου οχι. Αν αυτό κατάλαβες πάω πάσο... Τόση ώρα φωνάζω ότι δεν είναι θέμα hardware αλλά studio και εσύ κατάλαβες ότι δεν μου αρέσει οπτικά ή σαν παιχνίδι. Είναι εξαιρετικό παιχνίδι παντού. Αυτό δε συνεπάγεται ότι είναι πιο βαρύ σε απαιτήσεις πχ από το Crysis. ΠΧ To GTA iv είναι πιο βαρύ από το Crysis 2. Τι σημαίνει ότι έχει καλύτερα γραφικά; Εγώ συζήτηση για hardware κάνω με παρένθεση τη συζήτηση για Forza. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ναι αυτό σου απάντησα εξαρχής και είπα πως είναι άκυρο γιατί δε μιλάμε για πρώτης γενιάς αλλά για 5ης αφού το μισό παιχνίδι είναι ported από PS4... Με μπερδεψες. Το GT5 ειναι το πρωτο παιχνιδι για το ps3.(με την next gen μηχανη 1) Το forza ειναι το τριτο(με next gen μηχανη 1.3 γιατι το πρωτο χρησιμοποιουσε την 1). Πως γινεται να ειναι 5ης γενιας το GT5 επειδη εχει καποια στοιχεια απο το ps2?Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την λογικη. Τεσπα. EditYΓ.Φυσικα και ακυρωνω το prologue γιατι ειναι το GT5 ουσιαστικα.Aαααααα θες να με τρελανεις μου φαινεται εσυ Ειναι σαν να μου λες oτι για το Gοd of war 3 πρεπει να μετρησουμε και το demo ως παιχνιδι που ειχε βγει πριν απο το παιχνιδι. Στα υπολοιπα διαφωνω περι γραφικων,αλλα τα εχουμε πει τοσες φορες που δεν εχει νοημα να τα ξαναλεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δηλαδή το Crysis που η πρώτη γενιά του δεν κυκλοφόρησε καν σε κονσόλες πως κατάφερε και έπαιξε μετά σαν Crysis 2 και στις 3;;; Και μάλιστα αξιοπρεπέστατα... Αυτό που ισχυρίζεσαι δεν έχει να κάνει με τις κονσόλες αλλά τα studio. Το studio ίδιο ήταν και είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δηλαδή το Crysis που η πρώτη γενιά του δεν κυκλοφόρησε καν σε κονσόλες πως κατάφερε και έπαιξε μετά σαν Crysis 2 και στις 3;;; Και μάλιστα αξιοπρεπέστατα... Αυτό που ισχυρίζεσαι δεν έχει να κάνει με τις κονσόλες αλλά τα studio. Το studio ίδιο ήταν και είναι. Δεν καταλαβαινω ειλικρινα. Γιατι πρεπει να ειναι πρωτης γενιας για τις κονσολες το crysis του pc και οχι το crysis 2.Στο νουμερο κολλας?Το pc crysis τρεχει στην προηγουμενη μηχανη και αυτο των κονσολων στην επομενη που δημιουργηθηκε κυριως για αυτες. Δεν καταλαβαινω και παλι που κολλαει το crysis.Οσο και να προσπαθησω δεν μπορω δηλαδη. Ουτε μπορω να καταλαβω που κολλανε τα studio.Μαλλον αλλο πραγμα λεω εγω και αλλο εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 καλά άστο EditYΓ.Φυσικα και ακυρωνω το prologue γιατι ειναι το GT5 ουσιαστικα.Aαααααα θες να με τρελανεις μου φαινεται εσυ Ειναι σαν να μου λες oτι για το Gοd of war 3 πρεπει να μετρησουμε και το demo ως παιχνιδι που ειχε βγει πριν απο το παιχνιδι. demo που κόστιζε 30+€ και κυκλοφόρησε 2 χρόνια! καλά άστο x2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τόση ώρα φωνάζω ότι δεν είναι θέμα hardware αλλά studio και εσύ κατάλαβες ότι δεν μου αρέσει οπτικά ή σαν παιχνίδι. Είναι εξαιρετικό παιχνίδι παντού. Αυτό δε συνεπάγεται ότι είναι πιο βαρύ σε απαιτήσεις πχ από το Crysis. ΠΧ To GTA iv είναι πιο βαρύ από το Crysis 2. Τι σημαίνει ότι έχει καλύτερα γραφικά; Τα έχεις μπερδέψει εντελώς. Το GTA IV είναι πιο βαρύ στο PC απο το Crysis 2, λόγω πολύ κακού optimisation και bugged κώδικα. Δεν έχει σχέση με το hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 hahaha.. ευτυχώς που τα μπέρδεψα εγώ. αυτό είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 demo που κόστιζε 30+€ και κυκλοφόρησε 2 χρόνια! καλά άστο x2 facepalm. Και τι ΣΧΕΣΗ εχει η τιμη???Τι δεν καταλαβαινεις παλι?To prologue οπως καθε prologue πριν απο τα GT ειναι ενα μεγαλο demo του τελικου παιχνιδιου.Βασιζεται πανω στην ιδια μηχανη και τελικα το παιχνιδι παρουσιαζεται με μικρες βελτιωσεις. Τελευταια προσπαθεια ηταν αυτη.Αν δεν καταλαβες και παλι,σηκωνω τα χερια ψηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 facepalm. Και τι ΣΧΕΣΗ εχει η τιμη???Τι δεν καταλαβαινεις παλι?To prologue οπως καθε prologue πριν απο τα GT ειναι ενα μεγαλο demo του τελικου παιχνιδιου.Βασιζεται πανω στην ιδια μηχανη και τελικα το παιχνιδι παρουσιαζεται με μικρες βελτιωσεις. Τελευταια προσπαθεια ηταν αυτη.Αν δεν καταλαβες και παλι,σηκωνω τα χερια ψηλα. Ώστε το prologue είναι demo? Βγήκε επιτέλους και ένα συμπέρασμα από την συζήτηση σας. Λίγα έχω πιάσει μέχρι τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ώστε το prologue είναι demo? Βγήκε επιτέλους και ένα συμπέρασμα από την συζήτηση σας. Λίγα έχω πιάσει μέχρι τώρα! Οχι δεν ειναι demo. αλλα θα μπορουσε να ειναι αν ειχε λιγοτερα πραγματα μεσα στο δισκακι(αυτη ειναι η μονη διαφορα του απο ενα κοινο demo,το περιεχομενο). Ειχε καποια διαρκεια , οποτε σε εβαζαν να το πληρωσεις.Κακως για μενα αν και το ειχα παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Οχι δεν ειναι demo. αλλα θα μπορουσε να ειναι αν ειχε λιγοτερα πραγματα μεσα στο δισκακι(αυτη ειναι η μονη διαφορα του απο ενα κοινο demo,το περιεχομενο). Ειχε καποια διαρκεια , οποτε σε εβαζαν να το πληρωσεις.Κακως για μενα αν και το ειχα παρει. Καλά και γιατί πωλείται ακόμα αυτό αφού κυκλοφόρησε η κανονική έκδοση GT5? Ποιος θα πάει να το αγοράσει? Δεν πάμε καλά... Μπερδεύουν τσάμπα τον άσχετο κοσμάκη που θέλει να αγοράσει ένα racing game και του βγαίνει demo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις