Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Σε σχέση με το Infamous 2 το θεωρώ γραφικά καλύτερο - ειδικά αν βάλεις και το artwork στη μέση - και τεχνικά ανώτερο.

Καταρχην δεν μπορουν να συγκριθουν τα 2 παιχνιδια.Αλλα δεν γινομαι κατανοητος και που θελω να καταληξω.

Ας πουμε οτι το crysis 2 παιρνει απο το ps3(ακομα και η 360 version που δεν εχει μεγαλες διαφορες) ενα 5/10 των δυνατοτητων του.Το infamous 2 ειναι στο 8.Oποτε απο αυτη την τεχνικη πλευρα,θεωρω ανωτερο τεχνικα το infamous 2.Οχι γενικα ανωτερο τεχνικα.

Στο θέμα Killzone 2/3, επειδή πρόσφατα είδα το 3 (δεν το έχω τερματίσει, το έχω δει όμως αρκετά και σε αρκετά sessions), μπορώ να πως πως είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με Killzone 2 έχοντας όμως διαφορετικό artwork. Διαφορετική κατεύθυνση το παιχνίδι. Σίγουρα γραφικά είναι πολύ καλό, αλλά για μένα Killzone και GeOW πηγαίνουν κάπως παρέα.

Δεν συμφωνω καθολου.Το gameplay ειναι θεμα γουστου φυσικα,αλλα στα γραφικα θεωρω καλυτερο το killzone 3 απο GeoW3 (αν και ειναι το μονο παιχνιδι λογο epic(αυτοι ειναι devs) που μπορει να σταθει ας πουμε διπλα σε ps exclusives.

To killzone 3 σε συγκριση με το 2 ειναι καλυτερο στα παντα(εκτος ισως art direction και ατμοσφαιρας) οπτικα.Απορω πως δεν το βλεπεις.

Για το Witcher 2 θέλω να πω πως είναι ένας δυνατός exclusive τίτλος και ωραία προσθήκη στη συλλογή rpg του 360 και μαζί με τα 2! καινούρια Fable για φέτος (Fable the Journey και το νέο exclusive Fable για το live arcade) πιστεύω δίνουν ένα ξεκάθαρο edge στο 360 σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών.

Και εδω διαφωνω.Yπαρχουν αντιστοιχα rpgs στο ps3.Το tales of graces βγηκε χθες νομιζω.Υπαρχει το valkyria chronicles,το πρωτο souls,Disgaea 3,WKC κτλ 2-3 ακομα τιτλοι που δεν θυμαμαι.To witcher λογικα θα βγει σε ps3.Και οσο παμε,καθως υπαρχει κινηση στην ιαπωνικη αγορα.Η διαφορα θα ειναι υπερ του ps3 και εδω.

Δεν πιστεύω πως θα αποτελέσει το πιο δυνατό γραφικό χαρτί του 360 για φέτος (νομίζω το Halo 4 θα είναι πιο όμορφο, ακόμα και στο Forza Horizon περιμένω να δω εξαιρετικά πράγματα - αλήθεια σιγά σιγά μαζεύονται αρκετά exclusives για το 360 και φέτος, αν και πολλοί το είχαν ξεγράψει, σκοπεύω να φτιάξω μία λίστα με τα exclusives του 360 κάποια στιγμή για να τα έχουμε).

Εγω βλεπω οτι μειωνονται.

Τα πραγματικα exclusives(που δεν βγαινουν και pc)Ειναι τα Halo και τα GeoW(αν και τα πρωτα βγηκαν).Τα μεν halo παιζουν πλεον χωρις την bungie που τα απογειωσαν,τα μεν GeoW μας τελειωσαν.Και το forza horizon δεν ειναι κλασικο forza.

Το αγαπημενο σου Deadly Premonition βγαινει καλυτερο στο ps3.

Πραγματικα πλεον χωρις υπερβολη με ενα ps3 εχεις πακετο και ενα 360.:P

χεχε.

Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση.

Δημοσ.

Διαβάζω αυτά που λέτε και κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά. Καταρχάς μάθαμε ότι όσες παιχνιδομηχανές δεν ξέχασαν να βάλουν GPU, δεν είναι exotic και μοιάζουν σε PC. Συμπεριλαμβανομένων Xbox, Playstation 1, 2 κτλ.

Επίσης την επόμενη φορά που θα κάνω αναβάθμιση στο PC μου θα πάρω ένα τούμπανο CPU και δε θα βάλω GPU για να είναι "exotic" (κλαίω).

Τώρα θα κάνω και ένα τελευταίο σχόλιο γιατί με τύπους που καίγονται σε φόρουμ για...Playstation (έλεος) τι συζήτηση να κάνεις;;

Αν πιστεύει κανείς σας ότι υπάρχει exclusive παιχνίδι σε PC, Xbox 360 και PS3 που δε θα μπορούσε να παίξει και στις υπόλοιπες 2 "μηχανές" από τεχνική σκοπιά, καλύτερα ας πάει να καθαρίσει καμία πατάτα σε καμία σπηλιά...

ΥΓ όσο για το Forza 4 στον οπτικό τομέα είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει στο είδος του.-

ΥΓ 2 το καλό exclusive εγώ προσωπικά το βρήκα στο Xbox (και το PS1 για το GT2 το πήρα άλλωστε μόνο). Τα υπόλοιπα παιχνίδια πάντα τα έπαιζα στο PC και είναι τόσα πολλά που ποτέ δε πρόλαβα να παίξω όλους τους τίτλους που ήθελα. Οπότε η συζήτηση για exclusives μου φαίνεται ηλίθια.. Και πραγματικά από όλα αυτά τα exclusives αν διάλεγα, το Crysis δε θα ήθελα να μην είχα παίξει. Το exclusive των PC.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν πιστεύει κανείς σας ότι υπάρχει exclusive παιχνίδι σε PC, Xbox 360 και PS3 που δε θα μπορούσε να παίξει και στις υπόλοιπες 2 "μηχανές" από τεχνική σκοπιά, καλύτερα ας πάει να καθαρίσει καμία πατάτα σε καμία σπηλιά...

Θα εβαζα και το psvita μεσα σε αυτα.

Σε ολα μπορουν να βγουν το θεμα ειναι πως θα δειχνουν.

Οσο για το forza 4 χμμ,δεν ξερω.Το GT5 εχει τα πανω του και τα κατω του.Στα πανω του πιστευω οτι ειναι πιο ομορφο και τρεχει σε μεγαλυτερη αναλυση.

Ειναι λιγο αδικη η συγκριση ομως γιατι GT5 εχουμε 1 σε αυτη τη γενια και 3 Forza.Καθε νεο forza ηταν και καλυτερο απο το προηγουμενο.Ειχαν την δυνατοτητα να βλετιωνουν την μηχανη γραφ. και τα γραφικα.

το GT5 ειναι ενα polished GT5 prologue.

edit.

Τώρα θα κάνω και ένα τελευταίο σχόλιο γιατί με τύπους που καίγονται σε φόρουμ για...Playstation (έλεος) τι συζήτηση να κάνεις;;

Kαι?

Aσε μας ρε φιλε.Γραφεις ενα σωρο ασυναρτησιες fanboyστικες και επειδη δεν εχεις τι να πεις,βγαζεις απο την τσεπη αθλια/ανοητα αδυναμα επιχειρηματα λασπης.

Κρινε αυτα που διαβαζεις απο τον συνομιλητη και ασε τα αλλα forums.

Το ποιος ειναι κολλημενος φαινεται.Σου απαντησα εντελως ηρεμα και μετα ειδα τι εγραψες και το υφος σου ειναι απαραδεκτο.Ενδειξη του fanboyσμου σου.

Ενταξει μη βαρας.

Το xbox ειναι ανωτερο.oκ τωρα?

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις τώρα έτσι..? Άντε βρές CPU αντίστοιχο με του PS3 στην αγορά, και πές μου αν είναι exotic ή όχι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε PC (οικιακής χρήσης).

Είπα εγώ κάτι για τις παλιότερες κονσόλες και δεν το θυμάμαι..?

Ναί, το Χ360 είναι ένα mid-range PC, μοιάζει πάρα πολύ, και δεν είμαι ο μοναδικός που το λέει/παραδέχεται. Εξάλλου γι' αυτό είναι και πιο εύκολο να αναπτύσεις παιχνίδια και στο PC τα port είναι αρκετά ποιότικά, και αν θέλεις απόδειξη, Unreal Engine.

Ενώ με xbox fanboys κάνεις καλύτερη συζήτηση.. Εγώ σου είπα, πάρτο και οταν έχεις εμπειρία πάνω και στις δύο κονσόλες, ξαναμιλάμε. Και ο Tilemaxx τα ίδια έλεγε, και μόλις πήρε PS3, άλλαξε γνώμη.

Σίγουρα τρέχει οτι υπάρχει το ένα στο άλλο, αλλά δεν μπορεί να τρέξει όπως τρέχει στο άλλο μηχάνημα.

Πχ το Crysis 2 δεν μπορεί να τρέξει 1080p @ 60fps στις κονσόλες, ενώ στο PC μπορεί. Τα BF3 και Crysis1 για να τρέξουν τα πετσόκοψαν σε σχέση με το PC.

υγ : ότι καλύτερο σε racing κονσόλας ναί, γενικώς όχι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενώ με xbox fanboys κάνεις καλύτερη συζήτηση..

Οχι ρε ειναι αντικειμενικος κανει μπαμ.Πολυ ηρεμος.

Δημοσ.

Ναι παραμένει όμως ένα πολύ όμορφο γραφικά παιχνίδι. Ειδικά στο 360 που το τρέχει και λίγο καλύτερα από το ps3.

Βέβαια στα παιχνίδια του 360 δε το θεωρώ το πιο όμορφο αυτή τη στιγμή, το GeOW3 πάει παραπάνω.

Μετά υπάρχει και το νεοεισελθέν Mass Effect 3 (δεν το έχω δει, αλλά μιλάνε όλοι με κολακευτικά λόγια).

Σε σχέση με το Infamous 2 το θεωρώ γραφικά καλύτερο - ειδικά αν βάλεις και το artwork στη μέση - και τεχνικά ανώτερο.

Στο θέμα Killzone 2/3, επειδή πρόσφατα είδα το 3 (δεν το έχω τερματίσει, το έχω δει όμως αρκετά και σε αρκετά sessions), μπορώ να πως πως είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με Killzone 2 έχοντας όμως διαφορετικό artwork. Διαφορετική κατεύθυνση το παιχνίδι. Σίγουρα γραφικά είναι πολύ καλό, αλλά για μένα Killzone και GeOW πηγαίνουν κάπως παρέα. Σε gameplay θεωρώ καλύτερο το Gears OK, σε γραφικά αλλού τα καταφέρνει καλύτερα το Killzone, αλλού χειρότερα.

Αλλά το ζουμί είναι πως το 3 δεν έκανε την αίσθηση που έκανε το Killzone 2, όταν βγήκε και σε κάποια στοιχεία το 2 το θεωρώ ανώτερο από το 3, ακόμα και σε γραφική απεικόνιση.

Για το Witcher 2 θέλω να πω πως είναι ένας δυνατός exclusive τίτλος και ωραία προσθήκη στη συλλογή rpg του 360 και μαζί με τα 2! καινούρια Fable για φέτος (Fable the Journey και το νέο exclusive Fable για το live arcade) πιστεύω δίνουν ένα ξεκάθαρο edge στο 360 σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών. Και γραφικά οι developers του λένε πως έχουν πουσάρει πολύ την κονσόλα και θα είναι πολύ δυνατός τίτλος.

Δυστυχώς στο ps3 πολλά καλά rpg μένουν μόνο στην Ιαπωνία και πολλά anime rpg, όπως π.χ. το νέο One Piece που μόλις βγήκε.

Δεν πιστεύω πως θα αποτελέσει το πιο δυνατό γραφικό χαρτί του 360 για φέτος (νομίζω το Halo 4 θα είναι πιο όμορφο, ακόμα και στο Forza Horizon περιμένω να δω εξαιρετικά πράγματα - αλήθεια σιγά σιγά μαζεύονται αρκετά exclusives για το 360 και φέτος, αν και πολλοί το είχαν ξεγράψει, σκοπεύω να φτιάξω μία λίστα με τα exclusives του 360 κάποια στιγμή για να τα έχουμε).

Επίσης, λίγο άσχετο αλλά ενημερώθηκα για το Ni No Kuni και θα βγει τελικά Q1 2013...αργεί γμτ!

Γιατί ακριβώς είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και έχει ανανεώσει το είδος των rpg και βγαίνει console exclusive στο 360 μαζί με αρκετά νέα στοιχεία.

Επειδή δε σ αρέσουν εσένα τα rpg Ναρουτάκο, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να ασχολούμαστε!

To Mass Effect 1 για παράδειγμα παραμένει ένα από τα κορυφαία rpg αυτής της γενιάς, και δυστυχώς στο Mass Effect 2 έριξαν πολύ τον χαρακτήρα του rpg που είχε το πρώτο. Στο 1ο Mass Effect φτιάχνεις χαρακτήρα custom και καθένας έχει διαφορετικά skills και μπορείς να κατανέμεις τα skills ανάλογα και έτσι πέρα από τα combat skills έχεις να κάνεις κάτι απίθανα effects (π.χ. όπως το lift - τα σπάει!), ενώ στο Mass Effect 2 όταν ανεβαίνεις level, τα skills ανεβαίνουν αυτόματα και σου δίνει πολύ μικρότερη ελευθερία αυτό δυστυχώς.

Γενικά έχω παρατηρήσει μία έκπτωση στα rpg's και γι αυτό καλοί τίτλοι όπως το Witcher 2 είναι πολύ σημαντικοί για το είδος.

Ότι είπα δεν το είπα γιατί δεν είμαι RPG fan αλλά γιατί είναι ένας τίτλος που είχε βγει πριν ένα χρόνο στο pc. Οπότε δεν μπορώ να το θεωρήσω xbox 360 exclusive. Και το Mass Effect RPG είναι? :o

Δημοσ.

Προσωπικά απο αυτα που εχω δει περιμενω με ανυπονησια το trials evolution

Παει ανετα για GOTY

Δημοσ.

Οχι ρε ειναι αντικειμενικος κανει μπαμ.Πολυ ηρεμος.

Η διαφορά είναι ότι είστε τόσο αστέρια και τα 2 που έχετε πέσει έξω. Αν έφτιαχνα ένα πίνακα συμπάθειας θα ήταν:

1) PC

2) Playstation

3) Xbox

όπως είπα και πριν πήρα xbox γιατί στο είδος που με ενδιαφέρει είναι και ο καλύτερος τίτλος.

Από εκεί και πέρα μόνο και μόνο που βρίσκεις καλά και κακά στο GT5 την ώρα που το μόνο πλεονέκτημα που έχει είναι η συμβατότητα σε τιμονιέρες προσιτές (και όχι 350€ που πρέπει να σκάσω στην Fanatec) και μου λες και για "πιο 'ομορφο" από το Forza εντάξει. Το άκρον άωτον της αντικειμενικότητας είσαι...

Τα δικά μου επιχειρήματα είναι άθλια και ανόητα!!!

Απλά ο fanboyσμός σας έχει θολώσει τα μυαλά σας. Και για να δείτε πόσο κολλημένοι είστε δείτε πίσω συζητήσεις να βρείτε αν υπήρξε έστω ένα post που συμφώνησα με το άλλο το fanboy τον tilemaxx. Μπερδευτήκατε στο ότι έχω Xbox για ένα παιχνίδι ενώ είμαι υπέρμαχος των PC...

Και για να δείτε πόσο off-side είστε και πόσο λάθος ερμηνεύετε όσα γράφω: Έχω στην κατοχή μου (και) PSP.. επειδή είμαι fanboy του Xbox όχι τίποτα άλλο....

Ελπίζω να είστε πιτσιρικάδες σε ηλικία και να δικαιολογούνται τα γραφόμενά σας.. Ειδάλλως έχετε θέμα και στο να συζητάτε και στο να κατανοείτε τα λεγόμενα του άλλου.

υγ : ότι καλύτερο σε racing κονσόλας ναί, γενικώς όχι

Για άλλη μια φορά δεν είδες τι έγραψα. Είπα στον οπτικό τομέα. Σαν racing sim δεν συγκρίνεται ούτε το Forza ούτε το GT5 με κανένα σαν το LFS. Και λογικό είναι γιατί το LFS δε βγήκε για να το παίζεις με xbox ή ps controller αλλά με τιμονιέρα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από εκεί και πέρα μόνο και μόνο που βρίσκεις καλά και κακά στο GT5 την ώρα που το μόνο πλεονέκτημα που έχει είναι η συμβατότητα σε τιμονιέρες προσιτές (και όχι 350€ που πρέπει να σκάσω στην Fanatec) και μου λες και για "πιο 'ομορφο" από το Forza εντάξει. Το άκρον άωτον της αντικειμενικότητας είσαι...

Κατσε δλδ εσυ οτι πεις ειναι fact?

Aν ειναι να σε ρωταμε πρωτα πριν διατυπωσουμε την αποψη μας.

Εγω σου ειπα σε πολυ ηρεμο τονο την αποψη μου για το GT5.Σου ανελυσα γιατι ακριβως δεν ειναι δικαιη η συγκριση και σου ειπα οτι στα ''καλα'' του ειναι πιο ομορφο.Οχι οτι ειναι πιο ομορφο γενικα.

Απο'οτι λες το μονο θετικο που βρισκεις στο GT5 ειναι η τιμονιερα.Απο κει και περα πως μπορω να σε παρω στα σοβαρα ,την ωρα που εγω σου λεω οτι βρισκω κακα και καλα στο παιχνιδι?

Sorry που βρισκω και καλα πραγματα κε αντικειμενικε.λολ

Το παθος σου να θαψεις παιχνιδι του ps3,η ενταση/εκνευρισμος με τον οποιο γραφεις και κυριως αυτα που γραφεις προδιδουν τον fanbοyσμο σου.

Δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερο το GT5.Ο καθενας παιζει αυτο που γουσταρει.

Και για να δείτε πόσο off-side είστε και πόσο λάθος ερμηνεύετε όσα γράφω: Έχω στην κατοχή μου (και) PSP.. επειδή είμαι fanboy του Xbox όχι τίποτα άλλο....

λολ τωρα ολα οκ με αποστωμοσες που προτιμησες το psp απο το φορητο της MS (ε? λολ).

Ελπίζω να είστε πιτσιρικάδες σε ηλικία και να δικαιολογούνται τα γραφόμενά σας..

Απ'οτι ειδα στο προφιλ σου,εσυ εισαι ο πιτσιρικας.Οχι βεβαια οτι λεει κατι αυτο για μενα.Απλα για ενημερωση σου,εφοσον ψαχνεις να βρεις και παλι αθλια/ανοητα αδυναμα επιχειρηματα λασπης..οπως το σε ποια φορουμς γραφει ο καθενας.

Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι είστε τόσο αστέρια και τα 2 που έχετε πέσει έξω. Αν έφτιαχνα ένα πίνακα συμπάθειας θα ήταν:

1) PC

2) Playstation

3) Xbox

Συμφωνούμε.

Απλά ο fanboyσμός σας έχει θολώσει τα μυαλά σας. Και για να δείτε πόσο κολλημένοι είστε δείτε πίσω συζητήσεις να βρείτε αν υπήρξε έστω ένα post που συμφώνησα με το άλλο το fanboy τον tilemaxx. Μπερδευτήκατε στο ότι έχω Xbox για ένα παιχνίδι ενώ είμαι υπέρμαχος των PC...

Είμαι PS3 fanboy και έχω Χ360, το οποίο το αγόρασα κι όλας ένα χρόνο πριν το PS3, αυτά είναι...

Οταν θα έχεις στην κατοχή σου (και) PS3, το ξανασυζητάμε, γιατί το να κρίνεις κάτι χωρίς να έχεις εμπειρία, ναί, είναι άθλιο και ανόητο.

Ελπίζω να είστε πιτσιρικάδες σε ηλικία και να δικαιολογούνται τα γραφόμενά σας.. Ειδάλλως έχετε θέμα και στο να συζητάτε και στο να κατανοείτε τα λεγόμενα του άλλου.

Έλα ρε μεγάλε που με περνάς για δύο χρόνια..!

Βλέπουμε ποιός κατανοεί και δέχεται τα λεγόμενα του άλλου και ποιός όχι.

Για άλλη μια φορά δεν είδες τι έγραψα. Είπα στον οπτικό τομέα. Σαν racing sim δεν συγκρίνεται ούτε το Forza ούτε το GT5 με κανένα σαν το LFS. Και λογικό είναι γιατί το LFS δε βγήκε για να το παίζεις με xbox ή ps controller αλλά με τιμονιέρα...

Βιάζεσαι να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να μου την πείς και δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ..

Ναί, είναι ανώτερο στον οπτικό τομέα στις κονσόλες, συφμωνώ σε αυτό. Αλλά δές τα Shift στο PC να τρέχουν 1080p @ 60fps και πές μου ποιό είναι καλύτερο οπτικά.

Δημοσ.

Βιάζεσαι να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να μου την πείς και δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ..

Ναί, είναι ανώτερο στον οπτικό τομέα στις κονσόλες, συφμωνώ σε αυτό. Αλλά δές τα Shift στο PC να τρέχουν 1080p @ 60fps και πές μου ποιό είναι καλύτερο οπτικά.

Το shift 2 σηκώνει πολλή κουβέντα.. Πιο γεμάτο οπτικά ίσως είναι. Υπερφορτωμένο από θεατές, pit girls και πολλά άλλα, τα μοντέλα των αυτοκινήτων όμως στερούνται λεπτομέρειας αντίστοιχης του Forza 4 και του GT5 (premium cars).

Στον χειρισμό είναι ότι καλύτερο έχουμε δει σε NFS αλλά απέχει χιλιόμετρα από Forza και GT.

Είναι ελπιδοφόρα πάντως προσπάθεια και εύχομαι στο μέλλον να δώσει στους PC gamers επιτέλους ένα racing τίτλο αντίστοιχο του GT ή του Forza. Να μην ξανά χρειαστεί να πάρω κονσόλα.... tongue.gif

ΥΓ. η helmet camera είναι καλή προσπάθεια αλλά απέχει από την πραγματικότητα. Επειδή μόλις χθες ήμουν σε πίστα με κράνος, δεν πλησιάζει καν το τι βλέπει ο οδηγός. Στο shift το δείχνουν να μοιάζει το κράνος να περιορίζει την ορατότητα... Στην πραγματικότητα αυτό που πέτυχε το shift ήταν να δώσει μια οπτική γωνία μέσα από το κράνος όπως θα την βλέπαμε αν δεν υπήρχε κεφάλι αλλά κάμερα... Βέβαια με αυτή την κάμερα χάνεται τελείως η αίσθηση της πρόσφυσης του αυτοκινήτου, που ναι μεν σε ένα τόσο arcade παιχνίδι δεν ενοχλεί, αλλά αν είχε αντίστοιχα επίπεδα εξομοίωσης (της όποιας) με το Forza ή το GT, δε θα μπορούσες ούτε για πλάκα να κινηθείς γρήγορα.

Κατσε δλδ εσυ οτι πεις ειναι fact?

Aν ειναι να σε ρωταμε πρωτα πριν διατυπωσουμε την αποψη μας.

Εγω σου ειπα σε πολυ ηρεμο τονο την αποψη μου για το GT5.Σου ανελυσα γιατι ακριβως δεν ειναι δικαιη η συγκριση και σου ειπα οτι στα ''καλα'' του ειναι πιο ομορφο.Οχι οτι ειναι πιο ομορφο γενικα.

Απο'οτι λες το μονο θετικο που βρισκεις στο GT5 ειναι η τιμονιερα.Απο κει και περα πως μπορω να σε παρω στα σοβαρα ,την ωρα που εγω σου λεω οτι βρισκω κακα και καλα στο παιχνιδι?

Sorry που βρισκω και καλα πραγματα κε αντικειμενικε.λολ

Το παθος σου να θαψεις παιχνιδι του ps3,η ενταση/εκνευρισμος με τον οποιο γραφεις και κυριως αυτα που γραφεις προδιδουν τον fanbοyσμο σου.

Δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερο το GT5.Ο καθενας παιζει αυτο που γουσταρει.

Μπερδεύεις την ένταση και τον εκνευρισμό με το ύφος και τον τόνο αλλά στο συγχωρώ. έχεις πιο βασικά πράγματα να βελτιώσεις.

Μεταφράζεις τα λόγια μου όπως ακριβώς θέλεις. Δεν είπα ότι το GT5 είναι κακό σε όλα τα υπόλοιπα. μίλησα συγκριτικά. Συγκριτικά μόνο την συμβατότητα σε τιμονιέρες θα ήθελα. Τίποτα άλλο. Αν δεν υπήρχε το Forza το GT4 θα ήταν ακόμη και σήμερα ο καλύτερος τίτλος racing που πέρασε ποτέ (και το GT5 ένας ημιτελώς βελτιωμένος διάδοχος του GT4).

Τώρα ότι μου λες για το Forza ότι είναι η τρίτη έκδοση όταν για το GT5 είναι η 5η μου φτάνει και μου περισσεύει σαν επιχείρημα.

Το πόσο πολύ λάθος είναι το επιχείρημα σου φαίνεται από το ότι οι περισσότερες πίστες και αυτοκίνητα έγιναν port από το PS2 και GT4. Άρα πλεονέκτημα είχε.

Άλλο που 5 χρόνια έψαχναν να βρουν λύση στο πως θα πάρει όλο το βάρος ο Cell αφού GPU υπάρχει για να λέμε ότι υπάρχει..

the "exotic" way...

λολ τωρα ολα οκ με αποστωμοσες που προτιμησες το psp απο το φορητο της MS (ε? λολ).

μα να μην έχει η ms φορητό; πωπω ήττα! τι σημαντική απώλεια στον πλανήτη γη... rolleyes.gif

Είμαι PS3 fanboy και έχω Χ360, το οποίο το αγόρασα κι όλας ένα χρόνο πριν το PS3, αυτά είναι...

Οταν θα έχεις στην κατοχή σου (και) PS3, το ξανασυζητάμε, γιατί το να κρίνεις κάτι χωρίς να έχεις εμπειρία, ναί, είναι άθλιο και ανόητο.

Πρέπει να έχω PS3 για να βγάλω το συμπέρασμα ότι έχει πιο ισορροπημένο hardware το Xbox; Ή ότι τρώει bottleneck από την GPU γιαυτό έχει σε όλα τα παιχνίδια χειρότερα framerates από το Xbox;

Απλά εσείς κοντέψατε να αλλάξετε ότι ξέρουμε μέχρι σήμερα για να υποστηρίξετε μια αποτυχημένη λογική της Sony η οποία ήδη έχει αποφασιστεί να μην ξανα επιλεχθεί. να δω δηλαδή τι θα λέτε για το PS4 που θα "μοιάζει σε PC"...

Σηκώνει αμφισβήτηση ότι η κραταιά στις κονσόλες Sony απέτυχε με το PS3; Η είναι επιτυχία ότι η m$ με ένα επιπέδου dreamcast αποτυχημένο xbox, κατάφερε με το 360 όχι μόνο να χτυπήσει στα ίσα το PS3 αλλά και να του πάρει τα σκίπτρα σε πωλήσεις παγκοσμίως;

Και λογικό είναι να έχει λιγότερα καλά exclusives το 360 όταν ουσιαστικά είναι η πρώτη κονσόλα της m$ μετά το πείραμα του πρώτου xbox. Το playstation έχει μια 10+ετία στις κονσόλες (αρα και studio)..

Δημοσ.

Πέρα απο το hardware στο οποίο έχεις κολλήσει οτι τρώει bottleneck, έχεις δεί τι μπορεί να προσφέρει η κονσόλα στην οθόνη, ή είσαι στην θεωρία? Είμαι PCάκιας, και με μερικά παιχνίδια είπα "Wow!", κάτι το οποίο δεν κατάφερε το 360 να με κάνει να πώ, και το έχω και περισσότερο καιρό απο το PS3.

Ναί, έκανε αποτυχία επιλογή στην κάρτα γραφικών και μέγεθος μνήμης, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αποτυχία το οπτικό αποτέλεσμα που είναι σε θέση να προβάλλει η κονσόλα, το οποίο είναι ανώτερο του Χ360.

Εκεί που το Χ360 ρίχνει το PS3 κατά την άποψή μου είναι μόνο στο Forza πως ρίχνει το GT, το οποίο το παραδέχομαι οτι είναι παιχνιδάρα (το FM3, το 4 δεν μου άρεσε) και είναι ο μόνος τίτλος που έχω αγοράσει για τη κονσόλα, γιατί πραγματικά αξίζει.

υγ : να συμπληρώσω πως το GT5 δεν το έχω αγοράσει, αλλά έχω παίξει στο public

Επίσης, περιττό αν πούμε τον λόγο πωλήσεων του Χ360 όταν πρωτοκυκλοφόρησε.. :Cough: Xtreme CFW :Cough:...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μεταφράζεις τα λόγια μου όπως ακριβώς θέλεις. Δεν είπα ότι το GT5 είναι κακό σε όλα τα υπόλοιπα. μίλησα συγκριτικά. Συγκριτικά μόνο την συμβατότητα σε τιμονιέρες θα ήθελα. Τίποτα άλλο.

Αυτο καταλαβα και εγω οτι ειπες.

Το GT5 θεωρειται καλυτερο ως sim απο το forza και το forza καλυτερο ως παιχνιδι(καλυτερα modes).

Το GT5 τρεχει σε μεγαλυτερη αναλυση και ειναι πιο κοντα στα φωτορεαλιστικα γραφικα απο το φορζα και στον σχεδιασμο αυτοκινητων ειναι καλυτερο.Το forza εχει πιο πλουσια περιβαλλοντα.

Καταλαβες τι εννοω με το ''καλα και κακα''?Εσυ το εβγαλες χειροτερο σε ολα εκτος απο την τιμονιερα λολ.

Ε εγω διαφωνω.

Τώρα ότι μου λες για το Forza ότι είναι η τρίτη έκδοση όταν για το GT5 είναι η 5η μου φτάνει και μου περισσεύει σαν επιχείρημα.

Το πόσο πολύ λάθος είναι το επιχείρημα σου φαίνεται από το ότι οι περισσότερες πίστες και αυτοκίνητα έγιναν port από το PS2 και GT4. Άρα πλεονέκτημα είχε.

Τι ειναι αυτο τωρα?Το δευτερο κομματι δεν βγαζει νοημα.Μαλλον συμφωνεις τελικα με αυτο που εγραψα.Χωρις να το καταλαβεις μου εδωσες ενα ακομα επιχειρημα κατα της αποψης σου.

μα να μην έχει η ms φορητό; πωπω ήττα! τι σημαντική απώλεια στον πλανήτη γη...

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή...

Ξαναδιαβασε τι εγραψα.Η μαλλον προσπαθησε να καταλαβεις τι εγραψα.

να δω δηλαδή τι θα λέτε για το PS4 που θα "μοιάζει σε PC"...

Κριμα θα λεμε.

Δημοσ.

Και εγώ δεν πίστευα αυτούς που μιλούσαν για Uncharted 2, και μόλις το είδα με τα μάτια μου, στην δική μου TV και στο δικό μου PS3, άλλαξα γνώμες που είχα εδώ και 3 χρόνια όσο δηλαδή είχα και το 360. Ότι δηλαδή δεν είχα παίξει κάτι αντίστοιχο εκεί απο θέμα γραφικών/gameplay κτλ. Γενικά στο PS3 μπορείς να παίξεις παιχνίδια που δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού σήμερα όπως Uncharted, MGS4, Heavy Rain, Last Guardian κτλ.

Αυτή είναι η αλήθεια όσο και biased να ακούγεται, δεν έχω λόγω να πώ ψέμματα ή να ανυψώσω το PS3 για κανέναν λόγο. Μιλάω ως πρώην κάτοχος 360 που για τρία χρόνια δεν είχε παίξει ποτέ αντίστοιχα παιχνίδια σαν τα exclusives του PS3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...