Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Ελα ρε cortaN@, PDS13 μια βοηθεια στο ερώτημα μου μιας και είστε εδώ.

http://www.insomnia.gr/topic/439999-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-355-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-original-games/

Δεν ξερω απο αυτα.Αγοραζω αυθεντικα.:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφωνω.Ενα ομορφο παιχνιδι δεν εχει να κανει μονο με το ποσο εκμεταλευεσαι την κονσολα.Το infamous 2 για παραδειγμα εκμεταλευεται το ps3 πολτ περισσοτερο απο το RDR,αλλα το δευτερο δειχνει πιο ομορφο.Παρ'ολο που τεχνικα ειναι αρκετα κατωτερο για μενα.

Βσκ ειναι οι μονοι που εχουν παρει το 100% ας πουμε(γιατι ποτε δεν υπαρχει το 100%) των spus.Μονο γι αυτο το λογο βγαζουν τετοιο αποτελεσμα.

Σε art direction και σαν εικονα σιγουρα εχουμε δει και καλυτερα απο αυτα.Αλλα τεχνικα δεν εχουμε δει.Πρεπει να ξεχωρισουμε τα γραφικα ως γενικο αποτελεσμα,ως εικονα και τα γραφικα απο την τεχνικη πλευρα.

Το okami επισης εχει καλυτερα γραφικα απο πολλα σημερινα παιχνιδια,αλλα τεχνικα ειναι πολυ χειροτερο.

Το infamous 2 ας πουμε χανει σε πολλα σαν τελικο αποτελεσμα.αλλα απο την τεχνικη πλευρα αν το δεις δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο κατ'εμε.

Τωρα για το motorstorm θα σου πω σχεδον το ιδιο,αλλα αυτο και σαν γενικο αποτελεσμα ειναι κορυφαιο.Δεν πιστευω οτι μπορουσε να τρεξει στο 360 με αυτη την αναλυση και με τοσο καταστροφη.

Για το wipeout επισης ισχυει το ιδιο.Παλι δεν ισχυει αυτο που λες οτι εχουμε χιλιοδει τετοια ποιοτητα.Ειναι μοναδικο.

Ακομα χειροτερα τα πραγματα για το mlb the show.Πολυ καλυτερα γραφικα απο αντιστοιχο παιχνιδι του 360 και στα 60 fps.Δεν εισαι ενημερωμενος.:P

Συμφωνούμε, αλλά ρε PDS13 μη μου συγκρίνεις έναν αθλητικό τίτλο με τα εν γένει κορυφαία παιχνίδια σε γραφικά αυτή τη γενιά.

Το MLB the SHOW δεν υπάρχει στο 360, γιατί πολύ απλά δεν έχει κάτσει ένας developers να βγάλει κάτι αντίστοιχο.

Θα μπορούσαν μια χαρά να το είχαν βγάλει στο 360.

Όπως και το motostorm.

Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε για το Kameo, launch τίτλο στο 360, που έχει κάποια γραφικά που δύσκολα συναντάς σε άλλο rpg ή action rpg τίτλο.

Άλλο το artwork άλλο ο τεχνικός τομέας φυσικά.

Το Okami σε artwork είναι απίστευτο, όπως π.χ. είναι και το adventure Toonstruck που βγήκε το 1996 στα PC και το Last Express που βγήκε το 98. :P

Π.χ. τα Uncharted 2/3 δεν ξέρω ειλικρινά αν θα μπορούσαν να το αποδώσουν στο 360. Λέμε στην περίπτωση που μετακόμιζε η ND στην κονσόλα της MS.

Δε σημαίνει πως όποιος τίτλος γράφει Sony Computer Entertainment είναι και μοναδικός και τα υπόλοιπα βρωμάνε multiplatform :P

Π.χ. το L.A. Noire μια χαρά είναι στο ps3. Υπάρχουν και κάποια καλά - δυστυχώς η συντριπτική μειοψηφία - multiplatform στο ps3.

Απλά εκεί που η κονσόλα shines είναι στα 3-4 exclusives που είναι ένα σκαλί παραπάνω γραφικά.

Σε θέμα gameplay, ατμόσφαιρας κτλ, δε με έχει συγκινήσει κανένα περισσότερο (εκτός από το Heavy Rain) από π.χ. άλλα ποιοτικά παιχνίδια.

Υπόψη δεν έχω δει ακόμα το Metal Gear Solid 4. Γενικά αυτή η γενιά έχει πολλούς καλούς και ποιοτικούς multiplatform τίτλους και σαφέστατα λιγότερα exclusives (από πλευράς sony και Nintendo - στην MS γίνεται το αντίθετο) σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Ελα ρε cortaN@, PDS13 μια βοηθεια στο ερώτημα μου μιας και είστε εδώ.

http://www.insomnia.gr/topic/439999-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-355-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-original-games/

ΣΕ CFW 3.55 δε μπορείς να παίξεις αυθεντικά παιχνίδια.

Δες και στο αντίστοιχο thread για το ps3 hacking.

Επισκέπτης

Συμφωνούμε, αλλά ρε PDS13 μη μου συγκρίνεις έναν αθλητικό τίτλο με τα εν γένει κορυφαία παιχνίδια σε γραφικά αυτή τη γενιά.

Το MLB the SHOW δεν υπάρχει στο 360, γιατί πολύ απλά δεν έχει κάτσει ένας developers να βγάλει κάτι αντίστοιχο.

Θα μπορούσαν μια χαρά να το είχαν βγάλει στο 360.

Δες ενα αρθρο για το mlb 09.

The Show 09 - True 1080p60 on PS3

http://www.eurogamer.net/articles/mlb-the-show-09-true-1080p60-on-ps3

H βελτιωση ειναι μεγαλυτερη στα επομενα.

Επισης υπαρχει στο 360 αντιστοιχο παιχνιδι της 2k και ειναι χειροτερο σε ολα.

Δε σημαίνει πως όποιος τίτλος γράφει Sony Computer Entertainment είναι και μοναδικός και τα υπόλοιπα βρωμάνε multiplatform :P

Οχι δεν ειπα αυτο.Μιλησα μονο για τον τεχνικο τομεα και οχι για το συνολο.Το RDR ειναι πανεμορφο.Και δεν ειναι μονο αυτο.Ειναι παρα πολλα ομορφα παιχνιδια,αλλα δεν ακουμπανε τις δυνατοτητες τις κονσολας.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Απλά εκεί που η κονσόλα shines είναι στα 3-4 exclusives που είναι ένα σκαλί παραπάνω γραφικά.

Κατ'εμε υπαρχει σχεδον σε καθε κατηγορια καποιο exclusive που ειναι τεχνικα ανωτερο απο τον ανταγωνισμο.2-4 ηταν πριν 3 χρονια ισως.:P

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα γραφικά του Uncharted 3 που είναι μεν πανέμορφα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι μέχρι το τέλος της γενιάς τα καλύτερα που θα έχουμε δει σε επίπεδο κονσολών πάντα....πάρτε μια γεύση και απο το Witcher 2 στο 360 που ήδη στα πρώτα previews το αποθεώνουν στον οπτικό τομέα και μάλιστα πολλοί κάνουν λόγο για τα καλύτερα γραφικά μέχρι τώρα σε κονσόλες.Προσωπικά περιμένω και τα Max Payne 3,GTA V και Tomb Raider!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=WwCXw8m0PHI

Υ.Γ.

Καλά το trailer δεν υπάρχει!!! B)

Επισκέπτης

πάρτε μια γεύση και απο το Witcher 2 στο 360 που ήδη στα πρώτα previews το αποθεώνουν στον οπτικό τομέα και μάλιστα πολλοί κάνουν λόγο για τα καλύτερα γραφικά μέχρι τώρα σε κονσόλες.Προσωπικά περιμένω και τα Max Payne 3,GTA V και Tomb Raider!!! :)

Υ.Γ.

Αυτα δεν ειναι τα γραφικα του παιχνιδιου.

Οσο για τα γραφικα.Το ιδιο ελεγαν και για το crysis 2 των κονσολων.

Αυτα δεν ειναι τα γραφικα του παιχνιδιου.

Οσο για τα γραφικα.Το ιδιο ελεγαν και για το crysis 2 των κονσολων.

"Έλεγαν?" Το IGN το έβγαλε ως το καλύτερο παιχνίδι σε γραφικά στις 2 κονσόλες μέχρι την άφιξη του Uncharted 3.

Θέλω να πω υπάρχει μία μερίδα συντακτών που θεωρεί τα γραφικά του Crysis 2 από τα καλύτερα που έχουν παρουσιαστεί σε κονσόλες αυτή τη γενιά.

Τo Witcher 2 θα είναι console exclusive στο 360, υπάρχει και αυτή η διαφορά, οπότε δε "θα βρωμάει και multiplatform", όπως λες :P

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα γραφικά του Uncharted 3 που είναι μεν πανέμορφα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι μέχρι το τέλος της γενιάς τα καλύτερα που θα έχουμε δει σε επίπεδο κονσολών πάντα....πάρτε μια γεύση και απο το Witcher 2 στο 360 που ήδη στα πρώτα previews το αποθεώνουν στον οπτικό τομέα και μάλιστα πολλοί κάνουν λόγο για τα καλύτερα γραφικά μέχρι τώρα σε κονσόλες.Προσωπικά περιμένω και τα Max Payne 3,GTA V και Tomb Raider!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=WwCXw8m0PHI

Υ.Γ.

Όντως το trailer δεν υπάρχει!

"Έλεγαν?" Το IGN το έβγαλε ως το καλύτερο παιχνίδι σε γραφικά στις 2 κονσόλες μέχρι την άφιξη του Uncharted 3.

Θέλω να πω υπάρχει μία μερίδα συντακτών που θεωρεί τα γραφικά του Crysis 2 από τα καλύτερα που έχουν παρουσιαστεί σε κονσόλες αυτή τη γενιά.

Τo Witcher 2 θα είναι console exclusive στο 360, υπάρχει και αυτή η διαφορά, οπότε δε "θα βρωμάει και multiplatform", όπως λες :P

Όντως το trailer δεν υπάρχει!

Γιατί τόσος ντόρος ρε παιδιά για το witcher 2? Αφού έχει βγει και στο pc πέρσι τέτοια εποχή. Το είχα δοκιμάσει και από ένα σημείο και μετά το παράτησα. Δεν μου αρέσουν τα RPG :P

Επισκέπτης

Ειχα γραψει και στο παρελθον(και χθες),οτι μπορεις να δεις τα γραφικα απο πολλες πλευρες.

Το crysis 2 τρεχει σε μια σουπερ μηχανη γραφικων(ασχετα που δεν την εκμεταλευεται πληρως).Αυτο απο μονο του δινει καποια ωραια πραγματα.

Τεχνικα το crysis 2 δεν φτανει ουτε το infamous 2 σε θεμα εκμεταλευσης hardware.

Kαι οχι αυτο που ειδα δεν ειναι καλυτερο ετσι και αλλιως απο Killzone2/3 .ειδικα απο το 2ο.

Τωρα πολλα sites λενε διαφορα(Ειδικα την περιοδο που βγαινουν τα παιχνιδια και μετα τα ξεχνανε).

Ειχαν βγει κατι gifaκια θυμαμαι κτλ και ελεγαν Ουαου θεικα γραφικα κτλ.

Σημερα σπανια στα φορουμς σε λιστες για τα καλυτερα γραφικα σε κονσολα οι gamers το εχουν μεσα.

Αμφιβαλλω.

Αλλα και παλι multiplatform και 360 ειναι πολυ κοντα:P

Μιλαω παντα για τα γραφικα.

Ειχα γραψει και στο παρελθον(και χθες),οτι μπορεις να δεις τα γραφικα απο πολλες πλευρες.

Το crysis 2 τρεχει σε μια σουπερ μηχανη γραφικων(ασχετα που δεν την εκμεταλευεται πληρως).Αυτο απο μονο του δινει καποια ωραια πραγματα.

Τεχνικα το crysis 2 δεν φτανει ουτε το infamous 2 σε θεμα εκμεταλευσης hardware.

Kαι οχι αυτο που ειδα δεν ειναι καλυτερο ετσι και αλλιως απο Killzone2/3 .ειδικα απο το 2ο.

Τωρα πολλα sites λενε διαφορα(Ειδικα την περιοδο που βγαινουν τα παιχνιδια και μετα τα ξεχνανε).

Ειχαν βγει κατι gifaκια θυμαμαι κτλ και ελεγαν Ουαου θεικα γραφικα κτλ.

Σημερα σπανια στα φορουμς σε λιστες για τα καλυτερα γραφικα σε κονσολα οι gamers το εχουν μεσα.

Αμφιβαλλω.

Αλλα και παλι multiplatform και 360 ειναι πολυ κοντα:P

Μιλαω παντα για τα γραφικα.

Ναι παραμένει όμως ένα πολύ όμορφο γραφικά παιχνίδι. Ειδικά στο 360 που το τρέχει και λίγο καλύτερα από το ps3.

Βέβαια στα παιχνίδια του 360 δε το θεωρώ το πιο όμορφο αυτή τη στιγμή, το GeOW3 πάει παραπάνω.

Μετά υπάρχει και το νεοεισελθέν Mass Effect 3 (δεν το έχω δει, αλλά μιλάνε όλοι με κολακευτικά λόγια).

Σε σχέση με το Infamous 2 το θεωρώ γραφικά καλύτερο - ειδικά αν βάλεις και το artwork στη μέση - και τεχνικά ανώτερο.

Στο θέμα Killzone 2/3, επειδή πρόσφατα είδα το 3 (δεν το έχω τερματίσει, το έχω δει όμως αρκετά και σε αρκετά sessions), μπορώ να πως πως είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με Killzone 2 έχοντας όμως διαφορετικό artwork. Διαφορετική κατεύθυνση το παιχνίδι. Σίγουρα γραφικά είναι πολύ καλό, αλλά για μένα Killzone και GeOW πηγαίνουν κάπως παρέα. Σε gameplay θεωρώ καλύτερο το Gears OK, σε γραφικά αλλού τα καταφέρνει καλύτερα το Killzone, αλλού χειρότερα.

Αλλά το ζουμί είναι πως το 3 δεν έκανε την αίσθηση που έκανε το Killzone 2, όταν βγήκε και σε κάποια στοιχεία το 2 το θεωρώ ανώτερο από το 3, ακόμα και σε γραφική απεικόνιση.

Για το Witcher 2 θέλω να πω πως είναι ένας δυνατός exclusive τίτλος και ωραία προσθήκη στη συλλογή rpg του 360 και μαζί με τα 2! καινούρια Fable για φέτος (Fable the Journey και το νέο exclusive Fable για το live arcade) πιστεύω δίνουν ένα ξεκάθαρο edge στο 360 σε αυτή την κατηγορία παιχνιδιών. Και γραφικά οι developers του λένε πως έχουν πουσάρει πολύ την κονσόλα και θα είναι πολύ δυνατός τίτλος.

Δυστυχώς στο ps3 πολλά καλά rpg μένουν μόνο στην Ιαπωνία και πολλά anime rpg, όπως π.χ. το νέο One Piece που μόλις βγήκε.

Δεν πιστεύω πως θα αποτελέσει το πιο δυνατό γραφικό χαρτί του 360 για φέτος (νομίζω το Halo 4 θα είναι πιο όμορφο, ακόμα και στο Forza Horizon περιμένω να δω εξαιρετικά πράγματα - αλήθεια σιγά σιγά μαζεύονται αρκετά exclusives για το 360 και φέτος, αν και πολλοί το είχαν ξεγράψει, σκοπεύω να φτιάξω μία λίστα με τα exclusives του 360 κάποια στιγμή για να τα έχουμε).

Επίσης, λίγο άσχετο αλλά ενημερώθηκα για το Ni No Kuni και θα βγει τελικά Q1 2013...αργεί γμτ!

Γιατί τόσος ντόρος ρε παιδιά για το witcher 2? Αφού έχει βγει και στο pc πέρσι τέτοια εποχή. Το είχα δοκιμάσει και από ένα σημείο και μετά το παράτησα. Δεν μου αρέσουν τα RPG :P

Γιατί ακριβώς είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και έχει ανανεώσει το είδος των rpg και βγαίνει console exclusive στο 360 μαζί με αρκετά νέα στοιχεία.

Επειδή δε σ αρέσουν εσένα τα rpg Ναρουτάκο, δε σημαίνει πως δεν πρέπει να ασχολούμαστε!

To Mass Effect 1 για παράδειγμα παραμένει ένα από τα κορυφαία rpg αυτής της γενιάς, και δυστυχώς στο Mass Effect 2 έριξαν πολύ τον χαρακτήρα του rpg που είχε το πρώτο. Στο 1ο Mass Effect φτιάχνεις χαρακτήρα custom και καθένας έχει διαφορετικά skills και μπορείς να κατανέμεις τα skills ανάλογα και έτσι πέρα από τα combat skills έχεις να κάνεις κάτι απίθανα effects (π.χ. όπως το lift - τα σπάει!), ενώ στο Mass Effect 2 όταν ανεβαίνεις level, τα skills ανεβαίνουν αυτόματα και σου δίνει πολύ μικρότερη ελευθερία αυτό δυστυχώς.

Γενικά έχω παρατηρήσει μία έκπτωση στα rpg's και γι αυτό καλοί τίτλοι όπως το Witcher 2 είναι πολύ σημαντικοί για το είδος.

Console exclusive γιατί δεν έχουν εμπειρία πάνω στο υλικό του PS3, και όπως είπαμε, το Χ360 μοιάζει σε PC, γι' αυτό και θα κυκλοφορήσει εκεί για αρχή. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...