JohnVani18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αν κλάταρε ο Cell, το μικρό αδερφάκι που βρήσκεται στο 360 τι θα έπρεπε να κάνει..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Κλάταρε ο Cell.... Ισα ισα παρακολουθει χωρις να συμμετεχει ιδιαιτερα. Οπως σε oλα τα multiplatform. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 NPD Sales Results for February 2012 Hardware: 360: 426K Fuck yeah America ! είναι νέο αυτό ? κλασσικά... δηλαδή η unreal engine 3 μια μηχανή γραφικών που είναι costume made για το 360 ώστε να εκμεταλλεύεται το hardware του στο έπακρο, τρέχει με ελάχιστα μειονεκτήματα, στην προκειμένη μερικά frame drops, στο ps3 ? και από ότι έχω καταλάβει αυτή είναι η λογική που εδώ και χρόνια όλα τα gaming media στηρίζουν το ζύγιασμα 360 multiplats & ps3 exclusives ?! συγχαρητήρια δώστε τα λεφτά σας σε 5 παραπάνω frames per second εδώ και κει αντί 5 παραπάνω στούντιο ανάπτυξης. και τα λέω αυτά έχοντας παίξει το demo του mass effect 3 με τα υποτιθέμενα προβλήματα του... και δεν λέω τίποτα επειδή έχω κάποιο κόλλημα να υπερασπιστώ το "φοβερό" ps3, απλά σαν καταναλωτής νοιώθω ένα τρομερό δούλεμα κλασσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-mass-effect-3-face-off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-mass-effect-3-face-off κανένα σχόλιο που μας πόσταρες φαρδιά πλατιά πωλήσεις αμερικής ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Νομίζω θα ήταν η πρώτη φορά που παινχίδι με Unreal Engine θα ήταν καλύτερο στο PS3 απ' ότι στο Χ360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ma to θεμα ειναι οτι με βαση τα βιντεος που εδειξε ο privateer φαινετε το εντελως αντίθετο και απο θεμα fps και απο θεμα γραφικων. Οτι δηλαδη το παιχνιδι ειναι καλυτερο στο 360 παρα στο ps3 οπως συμβαινει σχεδον σε ολα τα multi-platform games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αυτό λέω κι εγώ, αν το ΜΕ3 ήταν καλύτερο στο PS3, θα ήταν το πρώτο παιχνίδι με αυτό το αποτέλεσμα, και να χρησιμοποιεί την Unreal Engine. Και γενικά είναι γνωστό πως η UE δεν τα πάει και πολύ καλά με το υλικό του PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 όχι ότι το υλικό του PS3 δε τα πάει καλά γενικώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μου φένεται δεν έχεις δεί και πολλά παιχνίδια του PS3.. Όταν δείς κανένα Uncharted κλπ, ή έχεις γενικά εμπειρία με τη κονσόλα, το ξανασυζητάμε. υγ : το ξέρεις πως το Χ360 (που τόσο έχεις σε εκτίμηση) έχει μια "κομμένη" έκδοση απο τον επεξεργαστή του PS3 ε..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μου φένεται δεν έχεις δεί και πολλά παιχνίδια του PS3.. Όταν δείς κανένα Uncharted κλπ, ή έχεις γενικά εμπειρία με τη κονσόλα, το ξανασυζητάμε. μα φυσικά αφού αναγκάζανε σπαταλώντας χρήμα και χρόνο τα αποκλειστικά stoudio να μεταφέρουν με κάθε τρόπο το βάρος στον Cell. υγ : το ξέρεις πως το Χ360 (που τόσο έχεις σε εκτίμηση) έχει μια "κομμένη" έκδοση απο τον επεξεργαστή του PS3 ε..? Ναι αλλά το Xbox έχει και GPU....... μια λέξη για το PS3 και κλείνουμε (εκ μέρους μου) την συζήτηση αφού στου κουφού την πόρτα..... bottleneck.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 όχι ότι το υλικό του PS3 δε τα πάει καλά γενικώς... Joke post σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 μα φυσικά αφού αναγκάζανε σπαταλώντας χρήμα και χρόνο τα αποκλειστικά stoudio να μεταφέρουν με κάθε τρόπο το βάρος στον Cell. Και βλέπεις τι αποτελέσματα έχει χρησιμοποιώντας μόνο το Cell (το μόνο exclusive που τρέχει αποκλειστηκά στον Cell είναι το God of War 3 απ' όσο θυμάμαι). Tι να κάνουμε, nvidia ήθελαν, καλά να πάθουν. Ναι αλλά το Xbox έχει και GPU....... μια λέξη για το PS3 και κλείνουμε (εκ μέρους μου) την συζήτηση αφού στου κουφού την πόρτα..... bottleneck.- Το ξέρω πως το 360 έχει και GPU, αλλά και πάλι σαν σύνολο δύναμης, δεν ξεπερνάει τον Cell. Στου κουφού την πόρτα.. Είπα εγώ πως το PS3 δεν έχει μειονεκτήματα? Το παραδέχομαι οτι χάνει, δεν το θεοποιώ και παριστάνω πως τα ρίχνει όλα τα μηχανήματα στην αγορά. Φαντάσου να μην είχε bottleneck o Cell τι θα έκανε.. Εδώ με bottleneck κοντράρει PC με το Uncharted 3, τι να λέμε τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μου φένεται δεν έχεις δεί και πολλά παιχνίδια του PS3.. Όταν δείς κανένα Uncharted κλπ, ή έχεις γενικά εμπειρία με τη κονσόλα, το ξανασυζητάμε. υγ : το ξέρεις πως το Χ360 (που τόσο έχεις σε εκτίμηση) έχει μια "κομμένη" έκδοση απο τον επεξεργαστή του PS3 ε..? Δεν είναι ίδια σχεδίαση οι 2 επεξεργαστές. Το 360 έχει τριπύρηνο επεξεργαστή, 3core που τρέχει στα 3.2Ghz. Κάθε πυρήνας έχει τη δυνατότητα να τρέχει ταυτόχρονα 2 threads, έτσι ο Xenon μπορεί να τρέχει συνολικά μέχρι 6threads. Ο Cell έχει έναν επεξεργαστή και 7 συνεπεξεργαστές, σε ένα design πολύ διαφορετικό από το design του 360. Σίγουρα ο Cell είναι σχεδιαστικά πολύ καλή περίπτωση και σίγουρα είναι πιο δυνατός από τη CPU του 360. Αλλά δε σημαίνει πως ο Xenon είναι χιλιόμετρα μακριά. Πάντως κρίμα που η Sony δε συνεχίζει τη σχεδίαση του Cell στο ps4. Ένα δυνατό στοιχείο, το πιο δυνατό του υπάρχοντος hardware, δε το πετάς έτσι στον κάδο των αχρήστων. Εκεί που το 360 είναι καλύτερο είναι στην κάρτα γραφικών που είναι καλύτερη με unified shaders και embedded ram (σε αντίθεση με τον rsx του ps3 που δεν έχει embedded, και στη μνήμη του συστήματος που στο 360 είναι πιο γρήγορη και έχει memory pool 512mb και όχι dedicated όπως στο ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Το 360 έναν 3πύρηνο Cell έχει στο περίπου. Εντάξει, δεν τον λές ακριβώς Cell, αλλά είναι της ΙΒΜ και μοιάζει στην αρχιτεκτονική του (όχι πλήρως, κατά ένα ποσοστό). Δεν είπα πως είναι μακρυά, γι' αυτό εξάλλου είπα μια "κομμένη" έκδοση. Δεν το συνεχίζει λόγω "δύσκολου" προγραμματισμού (5 χρόνια μετά ακόμα δύσκολο? ή καλοέμαθαν με την άνεση του 360?) και λογικά για να μειώσουν το κόστος στην επόμενη κονσόλα (αλλά είμαι σίγουρος πως ήδη τα ξέρεις ). Ξέρω οτι η GPU του 360 την ρίχνει του PS3, διπλάσια δύναμη έχει. Τέρας της έδωσε η ATi της Μ$ για τα τότε δεδομένα. Τι να κάνουμε, η sony ήθελε πιο exotic υλικό, και γι' αυτό για το PS4 μάλλον θα πάνε σε κάτι πιο PC-like όπως το Χ360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις