Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στείλε κανένα φράγκο μπας και σταματήσει η Μ$ να αρνείται πως ακόμα χακάρουν λογαριασμούς μέσω του FIFA12..

XBOX Live: Has Xbox Live been hacked?

Εσύ βρες την διαφορά και κάνε μια αναζήτηση στο google.

Ναί, είχε χακαρηστεί (και χακάρετε ακόμα).

http://www.qj.net/xbox-360/xbox-live/fifa-hacks-continue-microsoft-denies-security-issues.html

http://www.qj.net/xbox-360/xbox-live/hacked-live-customer-finds-her-account-on-sale.html

All hail Microsoft and their fanboys.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και είναι λάθος μου που μπαίνω στην διαδικασία να απαντάω τα αυτονόητα και να συγκρίνω το κλείσιμο του PSN (έχω και εγώ λογαριασμό στο PSP) για μήνες με μερικούς κλεμμένους λογαριασμούς.

Εμ, όπως είπα είναι κλεμμένοι! Άλλο κλέβω λογαριασμούς, βρίσκω κωδικούς μπλα μπλα και άλλο εισβάλλω στο σέρβερ σου και έχω όλους τους χρήστες σου στη διάθεση μου να κάνω ΟΤΙ ΘΕΛΩ με τα "προσωπικά" τους δεδομένα.

Αυτά που παραθέτεις είναι κάποια πράγματα που (συνέβαιναν και θα) συμβαίνουν και με λογαριασμούς e-mail ή λογαριασμούς facebook και συνήθως οφείλονται σε απροσεξία ή πλάνη των χρηστών.

Τέλος για το σχόλιο με το Xbox Live Gold, μου κοστίζει ακριβώς 2,83€ το μήνα! Σπαταλάω την ημέρα περισσότερα από 4€ κατά μέσο όρο σε καφέδες!! Το ποσό είναι μικρότερο και από τα χρήματα που δίνω στα φανάρια στους άπορους!! Απλά έλεος... :rolleyes:

Αν ήμουν ps3 fanboy, αμφιβάλλω αν έπαιρνα 360.

Δε ξέρω τι είσαι αλλά το λιγότερο βάζεις λαδάκι να αρχίσουν oi fan (στα forum, γιατί στη ζωή δε θυμάμαι κανέναν να ασχολήθηκε με τέτοιου είδους "κόντρες") της κάθε κονσόλας να τσακώνονται τώρα και για μια σύγκριση που δεν μπορεί να υπάρξει.

Δημοσ.

Τι είμαι, είμαι fan των video games, απλά, λέω την άποψή μου βάση των εμπειριών μου και όχι γιατί έχω μία απο τις δύο ή και τρείς κονσόλες.

Λαδάκι βάζω γι' αυτούς που υπερασπίζουν τυφλά τη κονσόλα που έχουν (όπως είπα και παραπάνω).

Και όχι, αυτοί δεν είναι fan, οι fan αναγνωρίζουν και παραδέχονται αυτά που στερείται η κονσόλα τους σε σχέση με την "αντίπαλλη", οι fanboy ότι και να τους πείς, θα συνεχίσουν να λένε τα ίδια ξανά και ξανά.

Δημοσ.

Τέλος για το σχόλιο με το Xbox Live Gold, μου κοστίζει ακριβώς 2,83€ το μήνα! Σπαταλάω την ημέρα περισσότερα από 4€ κατά μέσο όρο σε καφέδες!! Το ποσό είναι μικρότερο και από τα χρήματα που δίνω στα φανάρια στους άπορους!! Απλά έλεος... :rolleyes:

Ποσους μηνες προπληρωνεις? Ρωταω γιατι ακουγεται καλη τιμη τα 2.83.

Δημοσ.

Αυτά που παραθέτεις είναι κάποια πράγματα που (συνέβαιναν και θα) συμβαίνουν και με λογαριασμούς e-mail ή λογαριασμούς facebook και συνήθως οφείλονται σε απροσεξία ή πλάνη των χρηστών.

Εεεε, οχι ακριβως. Στην αρχη αυτο νομιζαν και οι ιδιοι, ξαναδιαβασε το αρθρο, προκειται για -κανονικο- hacking. Προφανως και δεν μιλαμε καν για το ιδιο επιπεδο hack που εφασε η sony αλλα εχει πλακα να βλεπεις καποιους οτι επειδη πληρωνουν εχουν πιασει και τον παπα απο τα @@ και οτι δεν προκειται να συμβει στη δικη τους υπηρεσια κατι τετοιο.

Ε λοιπον συμβαινει και μαλιστα τελευταια παιρνει και διαστασεις (εξ ου και το αρθρο) ασχετα αν η MS το διαψευδει. Φτανει ομως η στιγμη που απλα δεν θα μπορει να το διαψευσει.

Δημοσ.

Ποσους μηνες προπληρωνεις? Ρωταω γιατι ακουγεται καλη τιμη τα 2.83.

12 μήνες. Την αγόρασα από το ebay και απ'οτι ξέρω εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτή την τιμή.

εχει πλακα να βλεπεις καποιους οτι επειδη πληρωνουν εχουν πιασει και τον παπα απο τα @@ και οτι δεν προκειται να συμβει στη δικη τους υπηρεσια κατι τετοιο.

1) Δεν έχει καθόλου πλάκα ούτε να γελάς με τον πόνο όσων είχαν λογαριασμό στο PSN ούτε με τον πόνο όσων έχασαν τους κωδικούς στο Xbox live.

2) Εγώ προσωπικά δεν έχω δική μου υπηρεσία. Εξ όσων γνωρίζω στην Microsoft ανήκει.

3) Επιμένω ότι δεν είναι hacking στο server αλλά hacking με τρίτους τρόπους (web). Ως γνωστών πρόσβαση στο xbox live έχεις και από το ίντερνετ στο PC σου. αν λοιπόν εκεί υπάρχει "τρύπα" ασφαλείας δεν είναι και δύσκολο. Αμφιβάλλω δε αν η κάθε Microsoft έχει τρόπο να περιορίσει κάτι τέτοιο. Το νούμερο των χρηστών που έχουν πέσει θύματα δεν πλησιάζει ούτε το 0,001% από το σύνολο των ενεργών και αυτό απόπ μόνο του φτάνει και περισσεύει για να καταλάβετε για τι έκτασης θέμα μιλάμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εεεε, οχι ακριβως. Στην αρχη αυτο νομιζαν και οι ιδιοι, ξαναδιαβασε το αρθρο, προκειται για -κανονικο- hacking. Προφανως και δεν μιλαμε καν για το ιδιο επιπεδο hack που εφασε η sony αλλα εχει πλακα να βλεπεις καποιους οτι επειδη πληρωνουν εχουν πιασει και τον παπα απο τα @@ και οτι δεν προκειται να συμβει στη δικη τους υπηρεσια κατι τετοιο.

Ε λοιπον συμβαινει και μαλιστα τελευταια παιρνει και διαστασεις (εξ ου και το αρθρο) ασχετα αν η MS το διαψευδει. Φτανει ομως η στιγμη που απλα δεν θα μπορει να το διαψευσει.

Κανείς δεν είπε ότι η ms είναι απόρθητη(Άλλωστε κακά τα ψέματα κανείς δεν είναι), ούτε ότι δεν μπορεί να χακαριστει απλά είπαμε ότι είναι λίγο ποιο ασφαλής απ' ότι ήταν η sony και η υπεροψία της και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα(Βλέπε 2-3 μήνες χωρίς psn).

Το ότι απλά χακαραν ένα ή μερικούς λογαριασμούς στο xbox live δεν σημαίνει ότι το xbox live είναι τόσο τρύπιο όσο psn(Πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ).

Και για να ξέρεις γιατί μάλλον δεν γνωρίζεις πολύ καλά τις 2 επιθέσεις που έριξε εντελώς το psn για κάνα 3μηνο τις έκαναν γιατί η sony τους την έμπαινε συνέχεια και τους κυνήγαγε(Βλέπε δημιουργό Sony ps3 jailbreak) και όχι για κάτι άλλο.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Αν έπεφτε μόνο το PS Home, και χρόνο να έκανε να επαναλειτουργήσει, δε νομίζω να μας έκαιγε τόσο. :P

υγ : απο το να καταντήσει και το ps3 σαν το psp, καλύτερα να πέσει το PSN παρά να το έχει χακάρει ο οποιοσδήποτε και να μην βγάζουν ποιοτικούς τίτλους (άποψή μου)

Δημοσ.

Α ρε fits εισαι και ασχετως.

ΤΟ PS Home ειναι απλα μια υπηρεσια του PSN και

οχι ολο το δικτυο της Sony.

Αυτο λοιπον που ειχε πεσει (για να μαθαινεις αφου μπαινεις και γραφεις) ειναι

ολο το PSN.

Δημοσ.

Ο υπέρ-σχετικός hollow_83 βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος....

Όλο το psn έπεσε και οκ δεν το είπα psn αλλά ps home πω-πω τι τεράστιο λάθος που έκανα και κανένας δεν κατάλαβε τι ήθελα να πω.

Μπράβο ρε hollow_83 που διόρθωσες το τεράστιο λάθος που έκανα ρε τέλειε τύπε που ποτέ δεν κάνεις λάθος....

Δημοσ.

Den υπαρχει δεντρο και δασος, ειναι απλα τα

πραματα, μας κανεις κυρηγμα και δε ξερεις για τι πραμα μιλας.

Μαθε πρωτα και μετα μιλα, fits.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...