Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού δεν είναι sim κανένα απο τα δύο, απο που προκύπτει λοιπόν οτι το Forza είναι καλύτερο του GT; :huh:

Ήχος, Λεπτομέρεια αυτοκινήτων (κυρίως χωρίς διαχωρισμούς σε premium και μη), καλύτερη ποικιλία και εύρος αυτοκινήτων, φοβερή λεπτομέρεια στο κομμάτι upgrade αλλά το κυριότερο είναι η δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι της κάθε πίστας που είναι εκπληκτικά προσεγμένες όλες.

Στο GT λείπουν ολόκληρα κτήρια από τις πίστες, ο ήχος είναι ψεύτικος, τα standard cars είναι επιπέδου Forza 2 και τα textures έχουν λιγότερο βάθος και λεπτομέρια στην πλειονότητα τους. Αυτά που υπερτερεί το GT είναι το cockpit view του που είναι πολύ πιο ζωντανό, τα weather effects, οι αγώνες στο χώμα και φυσικά η ποικιλία αγώνων (kart etc.)

Σαν gameplay το GT έχει καλύτερο SP και το Forza καλύτερο MP.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για εμενα και μονο απο την ηχεο το GT τρωει X. Δεν γινεται "simulation" racing χωρις αυθεντικους ηχους κινητηρων και λοιπων μηχανικων μερων. Ακους Rfactor, GTR 2 και παθαινεις πλακα. Το Forza 4 εχει πολυ προσεγμενο ηχο αν και οχι στα επιπεδα των full simulation που αναφερθηκαν.

Για εμενα και μονο απο την ηχεο το GT τρωει X. Δεν γινεται "simulation" racing χωρις αυθεντικους ηχους κινητηρων και λοιπων μηχανικων μερων. Ακους Rfactor, GTR 2 και παθαινεις πλακα. Το Forza 4 εχει πολυ προσεγμενο ηχο αν και οχι στα επιπεδα των full simulation που αναφερθηκαν.

To GT το φαγε η μεγαλομανία της Polyphony..

Δεν έπρεπε να κάνει το διαχωρισμό premium και standard.

Έπρεπε να ετοιμάσουν μικρότερο αριθμό αυτοκινήτων και να είναι όλα premium.

Και δεν έπρεπε να βάλουν πίστες upscaled από το GT4.

Πέρυσι που ήταν να βγει το GT5 ήμουν πολύ hyped και μόλις το είδα ξενέρωσα..

Προς τιμής τους βέβαια το υποστηρίζουν με αρκετά updates, αλλά πάσχει ακόμα στον τομέα της υποστροφής (πολλά αυτοκίνητα έχουν την τάση να υποστρέφουν) και στον τομέα του ήχου που έχει μείνει κάπως στάσιμος από το GT3 και μετά...

To Forza 4 σε γενικές γραμμές είναι πιο προσεγμένο. Βέβαια όπως είπες και εσύ, Rfactor δεν είναι ούτε σε ήχο ούτε σε οδήγηση.

Αλλά νομίζω η Turn10 έκανε πολύ καλή δουλειά και με τα 3 Forza και δείχνουν και την εξέλιξη στο 360.

Το τελευταίο όμως είναι το καλύτερο.

Αλήθεια, ξέρει κανείς? Θα ετοιμάσει και νέο GT η Polyphony ή το 6ο θα πάει για το νέο Playstation όταν με το καλό βγει?

Αλήθεια, ξέρει κανείς? Θα ετοιμάσει και νέο GT η Polyphony ή το 6ο θα πάει για το νέο Playstation όταν με το καλό βγει?

Θα κανουν GT6 ειπαν ,αλλα δεν εδωσαν παραπανω στοιχεια.

Για μενα οσον αφορα την κοντρα forza-GT,ισχυει αυτο που λενε οι περισσοτεροι.GT καλυτερο στην οδηγηση,Forza πιο προσεγμενο και διασκεδαστικο οσον αφορα τα modes του.

Εδώ φαίνεται η ανωριμότητα όλων των gamers και κυρίων αυτών που έχουν 360 (τα περισσότερα casual αμερικανάκια) όπου η πλειοψηφία των πωλήσεων του COD και του NFS είναι στο 360. (Κάτι είπαμε για ποιότητα πρίν).

οι περισσότερες πωλήσεις είναι στο 360 γιατί το COD Black Ops ήταν unplayable στο PS3 λόγω πολλών προβλημάτων στο online του (συζητιόταν τότε μέχρι και κλείσιμο των servers) και ξέρω προσωπικά πολλούς άρρωστους κολοφντουτάδες με PS3 που πήγαν και πήραν ΧΒΟΧ για να παίζουν ΜΟΝΟ COD (για να μην αναφέρω ότι στο ΧΒΟΧ μπορείς να παίζεις και να μιλάς με τους φίλους σου μέσω ΧΒΟΧ Party Chat Prive, ενώ στο PS3 θα αναγκάζεσαι να ακούς το rage του κάθε απροσάρμοστου αφού θα βρίσκεσε στο lobby chat)

έχεις δίκιο πάντως για αυτήν την ποιότητα...εγώ που αγόρασα πρώτα το ΧΒΟΧ, ένιωθα λίγο κενός μέσα μου για ένα διάστημα, είχα μια αίσθηση ότι είμαι αγροίκος ρε παιδί μου, μέχρι που πήρα PS3 και άλλαξε η ζωή μου...πλέον είμαι ποιοτικότερος, πάω σε σουαρέ και εκδηλώσεις, τρώω μόνο gourmet πιάτα και γελάω με τα χαζοαμερικανάκια που έχουν όλα ΧΒΟΧ (ναι ναι δεν αγοράζουν PS3 στην Αμερική)

Καλα το Cod για το 360 στην αμερικη ειναι,οτι ηταν το προ για τα playstation στην Ελλαδα.Μονο που η αμερικανικη αγορα ειναι τεραστια και επηρεαζονται τα παντα.

Ειπαμε το COD4 mw παιχνιδαρα ,αλλα απο τοτε εχουμε φτασει στο σημειο τα αμερικανακια να προτιμουν να αγορασουν τα 100 επομενα copy paste mw(με κτηρια copy paste απο το cod 4),απο το να δοκιμασουν παιχνιδια οπως το uncharted και ΗR και LBP(Ειδικα τα 2 τελευταια ουτε τα αγγιξαν γιατι δεν ειναι shooters).

Η μιση αγορα πλεον ειναι αυτοι,δυστυχως.

ξέρω προσωπικά πολλούς άρρωστους κολοφντουτάδες με PS3 που πήγαν και πήραν ΧΒΟΧ για να παίζουν ΜΟΝΟ COD

Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Να παίρνεις μια κονσόλα για ένα FPS της σειράς. Αυτό εννoούσα όταν έλεγα οτι τα περισσότερα αμερικανάκια έχουν 360. Γιατί το promotion εκεί στο "δικό" τους προϊόν είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι στις άλλες ηπείρους. Είναι και πιο φθηνό, γι' αυτό γίνεται χαμός εκεί.

έχεις δίκιο πάντως για αυτήν την ποιότητα...εγώ που αγόρασα πρώτα το ΧΒΟΧ, ένιωθα λίγο κενός μέσα μου για ένα διάστημα, είχα μια αίσθηση ότι είμαι αγροίκος ρε παιδί μου, μέχρι που πήρα PS3 και άλλαξε η ζωή μου...πλέον είμαι ποιοτικότερος, πάω σε σουαρέ και εκδηλώσεις, τρώω μόνο gourmet πιάτα και γελάω με τα χαζοαμερικανάκια που έχουν όλα ΧΒΟΧ (ναι ναι δεν αγοράζουν PS3 στην Αμερική)

Δεν είσαι ο μόνος, και εγώ έπαθα όλα τα παραπάνω μόλις πήρα PS3 ;)

Καλα το Cod για το 360 στην αμερικη ειναι,οτι ηταν το προ για τα playstation στην Ελλαδα.Μονο που η αμερικανικη αγορα ειναι τεραστια και επηρεαζονται τα παντα.

Ειπαμε το COD4 mw παιχνιδαρα ,αλλα απο τοτε εχουμε φτασει στο σημειο τα αμερικανακια να προτιμουν να αγορασουν τα 100 επομενα copy paste mw(με κτηρια copy paste απο το cod 4),απο το να δοκιμασουν παιχνιδια οπως το uncharted και ΗR και LBP(Ειδικα τα 2 τελευταια ουτε τα αγγιξαν γιατι δεν ειναι shooters).

Η μιση αγορα πλεον ειναι αυτοι,δυστυχως.

η λαίλαπα που λέγεται COD δυστυχώς θα συνεχίσει να πουλάει και συμφωνώ με αυτά που λες αλλά πίστεψε με δεν παίζουν μόνο αμερικανάκια...δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι έλληνες παίζουν και τι ονόματα έχουν βάλει :eek:

Μεχρι και στο Dark souls εχω πετυχει ελληνες με γελοια ονοματα. Προχτες εγινα πελατης μιας xXparthenaXx. Και το παραξενο...εκανε το backstab cheat...τι περιεργο.

η λαίλαπα που λέγεται COD δυστυχώς θα συνεχίσει να πουλάει και συμφωνώ με αυτά που λες αλλά πίστεψε με δεν παίζουν μόνο αμερικανάκια...δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι έλληνες παίζουν και τι ονόματα έχουν βάλει :eek:

Για να μη παρεξηγηθω.Τα COD για μενα εχουν ακομα ισως το πιο εθιστικο fps gameplay οσον αφορα την απολαυση του να κανεις kill.Ειναι πετυχημενη συνταγη και πανω σε αυτην πατανε και βγαζουν καθε χρονο COD.

Απο την αλλη εχoυν καταντησει αηδια και κοροιδια πλεον τα copy paste.

Αποφασισα να απεχω για καποια χρονια και τα 2 τελευταια cod δεν τα εχω παιξει καθολου.

σιγουρα οτ cod ειναι εθιστικο..!αλλα ολη του η επιτυχια μηπως δειχνει την στροφη που εχει παρει πλεον η βιομηχανια?βλεπω σε λιγα χρονια οι single player εμπειριες να ειναι ειδος υπο εξαφανιση..!τωρα οσο γτ πουλαει το 360 στν αμερικη κτλπ!αφου ειναι τοπικο προιον λογικο δν ειναι να το προτιμησουν?το ιδιο γινεται κ στην ιαπωνια με το ps3!παντως οι πωλησεις κ τα στατιστικα για μενα δν λενε τπτ!για παραδειγμα σε αυτην την γενια πρωτο σε πωλησεις ηταν το wii κ το πρωτο σε πωλησεις παιχνιδι ηταν η σειρα cod!ειναι αυτα τα δυο τα καλυτερα της γενιας?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αν και δεν με ενδιαφερει ντιπ για ντιπ θα το ριξω μονο και μονο για να αναψω φωτιες :devil: Τι λεγατε εσεις οι Χ360 users για το x-box live και την ασφαλεια του που την πληρωνετε κιολας?

http://www.eurogamer.net/articles/2012-01-06-a-january-account-of-xbox-live-hacking-and-fraud

Πωπω το flame το έχουν κάνει μερικοί θρησκεία. Πάντως ούτε μήνες έπεσε ή θα πέσει άμεσα το Xbox Live (ούτε λεπτό μην σου πω), και η εμπειρία online σε σχέση με τον "εχθρό" (αφού έτσι τα βλέπετε τα πράγματα οι περισσότεροι) είναι ΤΟ ΧΑΟΣ. ^_^

άντε αρχίστε τον "πόλεμο" "μακεδονομάχοι".......

ΥΓ

Find the difference:

PSN: PSN has been hacked!!!

XBOX Live: Has Xbox Live been hacked?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν με ενδιαφερει ντιπ για ντιπ θα το ριξω μονο και μονο για να αναψω φωτιες :devil: Τι λεγατε εσεις οι Χ360 users για το x-box live και την ασφαλεια του που την πληρωνετε κιολας?

http://www.eurogamer.net/articles/2012-01-06-a-january-account-of-xbox-live-hacking-and-fraud

81129145.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Μιλανε ολοι μιλανε και οι τραγικοί Sonakides...καντε καμια αιτηση παραπανω μπας και παίξετε online! :mrgreen:

Επεξ/σία από Titanomaxos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...