empire_1924 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 "Αγαπάω" PDS13 ΤΕΛΟΣ. Ρε αγόρι μην απομονώνεις τις φράσεις μου και βγάζεις συμπεράσματα.Εγώ δεν έγραψα όσοι τίτλοι δεν πουλάνε ότι σώνει και καλά είναι για πέταμα απλά με τόσα ποιοτικά exclusives(καλύτερα γραφικά κ.λ.π) που έχει το ps3 όπως γράφετε δεν σε προβληματίζει γιατί δεν πουλάει τόσο όσο ένα halo ή ένα Gears;Με απλά λόγια...δεν διακρίνεις μια ανακολουθία στην ποιότητα και στις πωλήσεις ενός ps3 exclusive;Για σένα δεν μετράνε οι πωλήσεις;Η μόνη εξαίρεση είναι το GT που ήταν το πρώτο drive sim και έχει "μείνει" στον ps3 owner ασχέτως αν πλέον το Forza4 το ξεπερνάει. Και άντε για να πάρεις και την "ικανοποίηση" σου δεν έχω ιδέα απο ps3...είμαστε ok τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 "Αγαπάω" PDS13 ΤΕΛΟΣ. Ρε αγόρι μην απομονώνεις τις φράσεις μου και βγάζεις συμπεράσματα.Εγώ δεν έγραψα όσοι τίτλοι δεν πουλάνε ότι σώνει και καλά είναι για πέταμα απλά με τόσα ποιοτικά exclusives(καλύτερα γραφικά κ.λ.π) που έχει το ps3 όπως γράφετε δεν σε προβληματίζει γιατί δεν πουλάει τόσο όσο ένα halo ή ένα Gears;Με απλά λόγια...δεν διακρίνεις μια ανακολουθία στην ποιότητα και στις πωλήσεις ενός ps3 exclusive;Για σένα δεν μετράνε οι πωλήσεις;Η μόνη εξαίρεση είναι το GT που ήταν το πρώτο drive sim και έχει "μείνει" στον ps3 owner ασχέτως αν πλέον το Forza4 το ξεπερνάει. Και άντε για να πάρεις και την "ικανοποίηση" σου δεν έχω ιδέα απο ps3...είμαστε ok τώρα; Μα αυτο σου εγραψα και πριν.Οχι δεν μετρανε οι πωλησεις.Δλδ το uncharted 2 ηταν Goty παιχνιδι και πουλησε ενα εκατ. λιγοτερο απο το Gears 2 και πολλα εκατ. λιγοτερο απο το Cod της εποχης.Δεν εχει να λεει.Οι πωλησεις εχουν να κανουν με πολλα πραγματα.Γι αυτο εγραψα και πριν οτι δειχνουν περισσοτερο τασεις παρα τπτ αλλο. Το alan wake ειναι καλο παιχνιδι και πατωσε αν αναλογιστουμε οτι εχει καποια ποιοτητα σαν παιχνιδι,δεν λεει τπτ αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ναι βρε PDS13,αλλά το COD είναι multi και είναι λογικό να πουλάει περισσότερο....συν βέβαια ότι έχει και εκατομμύρια fans....εγώ αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε exclusives και συγκεκριμένα σε ps3 exclusives γιατί δεν πουλάνε όσο τα 360 exclusives με μόνη εξαίρεση το GT και αν θέλεις συμπληρώνω και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν(όπως τα Uncharted,Heavy Rain,GOW,Infamous)...απλή ερώτηση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yakuza Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 πολυ απλα γιατι πρωτον η πλειοψηφια των σκληροπυρηνικων gamers ειναι στο χβοχ και κατα δευτερον γιατι δεν ειναι και τα σουπερ παιχνιδια (εξαιρω uncharted) που θελουν οι πσ3 φανς να τα παρουσιαζουν. Αν ηταν multiplatform νομιζεις θα ασχολουνταν με το infamous η το resistance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ναι βρε PDS13,αλλά το COD είναι multi και είναι λογικό να πουλάει περισσότερο....συν βέβαια ότι έχει και εκατομμύρια fans....εγώ αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε exclusives και συγκεκριμένα σε ps3 exclusives γιατί δεν πουλάνε όσο τα 360 exclusives με μόνη εξαίρεση το GT και αν θέλεις συμπληρώνω και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν(όπως τα Uncharted,Heavy Rain,GOW,Infamous)...απλή ερώτηση!!! Oταν μιλαω για το COD μιλαω για την ps3 εκδοση μονο που μπορει να εχει πουλησει 10Χ το heavy rain,αλλα για μενα ειναι 10Χ ποιοτικοτερο το τελευταιο. Το GoW εχει πουλησει 4-5 εκ,δεν τα λες λιγα. Δεν εχουν τεραστιες διαφορες τα ps3 exclusives απο τα 360 exclusives σε πωλησεις,την διαφορα την κανει μονο το Halo που φτανει νομιζω τα 10εκ. Η απαντηση που ψαχνεις δεν ειναι απλη ομως οπως η ερωτηση.Παιζουν πολλα πραγματα ρολο.Παντως καλως ή κακως οχι τοσο η ποιοτητα ,ετσι οπως εχει γινει η αγορα. Eδω το dead island πηγε εξαιρετικα σε πωλησεις.Τι να πεις. πολυ απλα γιατι πρωτον η πλειοψηφια των σκληροπυρηνικων gamers ειναι στο χβοχ και κατα δευτερον γιατι δεν ειναι και τα σουπερ παιχνιδια (εξαιρω uncharted) που θελουν οι πσ3 φανς να τα παρουσιαζουν. Αν ηταν multiplatform νομιζεις θα ασχολουνταν με το infamous η το resistance? λολ οκ. Εχει τοσο μαζεμενο fail αυτο το ποστ που αρνουμαι να το σχολιασω.Oτι πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ναι μόνο που έχω φίλους με ps3 και μπορώ να παίξω οποιοδήποτε ps3 game,όπως και αυτοί οποιοδήποτε 360 game....βέβαια το 'χω ξαναγράψει αλλά εσύ κλασικά....τα ίδια και τα ίδια και η γνωστή "κασέτα".!! Ειλικρινά αν έχεις ψυχολογικά και σάλταρες απο το "άρρωστος" και psycho με τις επιλογές που έχετε κάνει με τις κονσόλες ποσώς μ'ενδιαφέρει....αν θέλεις πες με μλκ,ψυχάκια....δεν θα παρεξηγηθώ....πιστεύω έχω ξεπεράσει την εφηβεία εδώ και αρκετά χρόνια!!!! Αν δεν πάρεις και δεν ζήσεις το κάθε τι, δεν μπορείς να έχεις την ίδια άποψη μόνο με το να το παίζεις σε έναν φίλο σου, πόσο μάλλον όταν λές οτι έχεις παίξει όλα τα PS3 exclusives και την ίδια στιγμή να τα κράζεις. Επίσης, αποφάσισε τελικά τι είμαι, άρρωστος ή ψυχάκιας; Όντως....το ίδιο ισχύουν και για τις πωλήσεις των exclusives του 360 σε σχέση με το ps3...είναι μέρα με την νύχτα....μάλλον γιατί οι ps3 owners δεν εκτιμούν τα "έτη φωτός μπροστά" γραφικά των exclusives τους.Αλήθεια τα exclusives του ps3 γιατί δεν πουλάνε τόσο όσο τα exclusives του 360;Μήπως δεν είναι αρκετά ποιοτικά,δεν αρέσουν/δεν εκφράζουν τόσο τους ps3 owners( ;; )...γιατί τα νούμερα αυτό δείχνουν ειδικά αν δούμε τι πωλήσεις που κάνουν μόνο τα halo και Gears.....ούτε τις μισές δεν έχουν κάνει τα μισά exclusives που έχουν βγει στο ps3. Γιατί οι πωλήσεις δεν εκφράζουν την ποιότητα του κάθε παιχνιδιού. Τις πωλήσεις τις αναφέρουν αυτοί που έχουν τη μία κονσόλα για να δικαιολογηθούν. Λές και νοιάζει τον gamer πόσο παραπάνω πούλησε το ένα exclusive απο το αντίπαλο της Sony. Εκτός και αν είσαι μέτοχος της Microsoft για να σε νοιάζουν οι πωλήσεις, μπάς και δεν πάνε καλά και πέσουν οι μετοχές σου Επίσης όπως σου είπε ο PDS το GT5 έχει περισσότερες πωλήσεις απο το Forza, και το God of War 3 περισσότερο απο το "exclusive" Alan Wake. Άρα είναι καλύτερα. Ναι πολύ απλά το Alan δεν είναι πλέον console exclusive αλλά απο την στιγμή που θα βγεί ΜΟΝΟ για Windows τα οποία είναι λειτουργικό της MS δεν βλέπω καμία Sony στον ορίζοντα....γι'αυτό μπορείς και εσύ που μάλλον έχεις 7 ν'απολαύσεις στο λειτουργικό της MS αυτή την παιχνιδάρα!!! Όσο για το GT5 συγκριτικά με το Forza4....άστο καλύτερα το Forza 4 είναι πλέον ο βασιλιάς στις κονσόλες και έχει καλύτερα γραφικά...καλό είναι το αποδεχτείς όπως το 'χει κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των reviewers(και όχι μόνο) Exclusive πάντως δεν είναι αφου μπορείς να το παίξεις στο PC, timed exclusive είναι. Όταν λοιπόν θα το παίξω στο PC δεν θα το κρίνω με βάση το κατώτερο hardware του 360, αλλά με βάση τις δυνατότητες του PC. Δίκαιο έτσι; Όσο για το Forza 4, καλύτερα γραφικά απο το GT5 δεν έχει, υπάρχει μια πλαστικούρα παντού που χαλάει την αληθοφάνεια. "Χειρότερα" γραφικά το GT5 έχει μόνο στα standard αυτοκίνητα. Επίσης, όσοι λένε οτι το Forza4 είναι καλύτερο παιχνίδι δεν έχουν πιάσει ποτέ τιμόνι στην ζωή τους. Πολύ ρεαλιστικότερο το GT5 σε όλους τους τομείς, και κυρίως στο driving κομμάτι. Την σειρά GOW την έχω λιώσει ρε φίλε....απο ps2 μέχρι και το τελευταίο Ghost of Sparta(psp)....φτάνει τόσο δεν τραβάει άλλο.Κατά τ'άλλα τα γνωστά πάλι "δεν υπάρχει πουθενά αλλού το Heavy Rain" και μπορώ ν'αρχίσω να γράφω 360 exclusives που δεν υπάρχουν αλλού...ΕΛΕΟΣ!!!! Πές μου σε ποιά άλλη κονσόλα θα παίξω Heavy Rain με τον συνδυασμό top γραφικών, πλοκής και gameplay, και εγώ θα σε παραδεχτώ και δεν θα ξαναπώ τίποτα για το παιχνίδι. Στο 360 πάντως δεν υπήρχε. η Naughty έσωσε τη Sony στην γενιά(όσο την έσωσε μια και απο πρώτη στην προηγούμενη γενιά σ'αυτή είναι τρίτη)....και γενικά δεν ξέρω αν το παρατήρησες στη γενιά αυτή οι developers της Δύσης "έσβησαν" την Ανατολή....δεν είναι δυνατόν να περιμένω μισή δεκαετία ένα Gran Turismo και να μην είναι ολοκληρωμένο...ή ν'αναφέρω το The Last Guardian....αυτό πάλι απο πότε ακούγοταν για release date( ;; ) ή η SE που ένα versus το ανακοινώνει και το ανακινεί έδω και μερικά χρόνια(το οποίο μάλλον πηγαίνει και για multi)...γι'αυτό και το "Ας είναι καλά η Naughty". Πώς είναι δυνατόν να λές οτι έσωσε η Naughty Dog την Sony σε αυτή τη γενιά, όταν λίγες γραμμές πιο πίσω έλεγες ότι τα PS3 exclusives δεν πάνε καλά σε πωλήσεις και οι PS3gamers δεν τα πολυεκτιμούν; Επίσης, οι Ιάπωνες devs καταστράφηκαν απο αυτούς που δεν αγόραζαν τα πρωτότυπα παιχνίδια τους, και κάθε χρόνο έτρεχαν να αγοράζουν όλη την δυτική σαβούρα τύπου COD και NFS. Δεν είναι δυνατόν το Okami π.χ να πατώνει εμπορικά, και το COD κάθε χρόνο να κάνει δις. πωλήσεων. Εδώ φαίνεται η ανωριμότητα όλων των gamers και κυρίων αυτών που έχουν 360 (τα περισσότερα casual αμερικανάκια) όπου η πλειοψηφία των πωλήσεων του COD και του NFS είναι στο 360. (Κάτι είπαμε για ποιότητα πρίν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Όσο για το Forza 4, καλύτερα γραφικά απο το GT5 δεν έχει, υπάρχει μια πλαστικούρα παντού που χαλάει την αληθοφάνεια. "Χειρότερα" γραφικά το GT5 έχει μόνο στα standard αυτοκίνητα. Επίσης, όσοι λένε οτι το Forza4 είναι καλύτερο παιχνίδι δεν έχουν πιάσει ποτέ τιμόνι στην ζωή τους. Πολύ ρεαλιστικότερο το GT5 σε όλους τους τομείς, και κυρίως στο driving κομμάτι. Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι είσαι κολλημένος και πιθανών άσχετος. ΥΓ. Έχω οδηγήσει από Fiat 500 του 67' μέχρι Ferrari 360 και με το αυτοκίνητο μου μπαίνω και πίστα που και που. ΥΓ2 Ναι, το Forza είναι μακράν ανώτερο του GT. Driving simulator δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Tilemaxx επειδή ειλικρινά βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια και δυστυχώς βλέπω επανηλλειμένα ότι δεν απαντάς σε όσα γράφω και βγάζεις αυθαίρετα-δικά σου συμπεράσματα-ουσιαστικά αυτοεπιβεβαιώνεσαι,δεν κάνεις κάτι περισσότερο,θα περιοριστώ στην Naughty λόγω Uncharted.....γιατί γέλασε το χειλάκι της Sony με τον συγκεκριμένο ποιοτικό τίτλο και σε αναγνώριση αλλά ΚΑΙ σε πωλήσεις που όσο και να μην σ'αρέσει μετράει για την ίδια την Sony και για την πορεία-αναγνώριση που έχει ο εκάστοτε exclusive τίτλος και κατά συνέπεια και η ϊδια η κονσόλα της-ps3. Αν όπως γράφεις όλα αυτά τα εκατομμύρια των gamers είναι ανώριμοι να ξέρεις το ίδιο μπορούν να γράψουν και αυτοί για σένα....οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω τόσα εκατομμύρια.Και μένα για παράδειγμα δεν με εκφράζει το Halo αλλά δεν μπορεί να πουλάει τόσο τρελά και να είναι πρώτο σε πωλήσεις exclusive,αυτό για μένα εκτός των "ανώριμων" gamers που με ευκολία και εγώ μπορώ να γράψω δείχνει και κάποια άλλα στοιχεία....κάτσε σκέψου ποια είναι αυτά.Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα ρε παιδιά...!!!Επίσης,δέχομαι ότι υπάρχουν και υπήρξαν παιχνίδια που έχουν αδικηθεί....αλλά έλεος πόσα πια ήταν αυτά( ;; )...1-2-3 σε όλη τη γενιά( ;; ) ...παραπάνω δεν πιστεύω. Τέλος,οι Ιάπωνες devs αυτή την γενιά(sorry για την φράση) τον παίζουν κανονικά σε σχέση με τους Δυτικούς devs....βλέπε ποιότητα-αριθμός τίτλων-πωλήσεις:Naughty Dog,Epic Games,Santa Monica,Bungie και η έκπληξη για μένα Rocksteady με το εκπληκτικό Batman αλλά και η Vigil με το Darksiders και το Darksiders 2 που έρχεται το 2012....εννοείται η λίστα συνεχίζεται με EA,Rockstar Games(που εκτός των Red Dead Redemption,L.A. Noire έρχεται και η παιχνιδάρα Max Payne 3),2k και πολλοί ακόμα....εσύ κάτσε και περίμενε ποιοτικούς τίτλους εξ ανατολάς οι οποίοι περιορίζονται σε ανακοινώσεις και μετά ανακινούν τους τίτλους για χρόνια μέχρι να τους βγάλουν....βλέπε SE,Team Ico,Polyphony κ.λ.π που βγάζουν έναν ποιοτικό τίτλο κάθε 4-5 χρόνια μέσο όρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι είσαι κολλημένος και πιθανών άσχετος. ΥΓ. Έχω οδηγήσει από Fiat 500 του 67' μέχρι Ferrari 360 και με το αυτοκίνητο μου μπαίνω και πίστα που και που. ΥΓ2 Ναι, το Forza είναι μακράν ανώτερο του GT. Driving simulator δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το GT5 είναι καλύτερο του Forza πράγμα που φαίνεται και από τις πωλήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Άρα και το X360 είναι καλύτερο από το PS3. Πράγμα που φαίνεται και από τις πωλήσεις. Καλαβαίνεις ότι η λογική σου είναι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Το GT5 είναι καλύτερο του Forza πράγμα που φαίνεται και από τις πωλήσεις... Άρα και το X360 είναι καλύτερο από το PS3. Πράγμα που φαίνεται και από τις πωλήσεις. Καλαβαίνεις ότι η λογική σου είναι λάθος. damn, so much win! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangong24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 μιας κ εχω την αισθηση οτι περναμε στο τελευταιο σταδιο αυτης της γενιας εχω να πω οτι και οι δυο κονσολες ηταν υπεροχες!γνωμη μου ειναι οτι ο ανταγωνισμος αναμεσα στις δυο εκανε πολυ καλο γτ ειδαμε φοβερα αποκλειστικα παιχνιδια κ απο της δυο μεριες!στα αρνητικα των δυο ηταν τα πρωτα 2 χρονια του ps3 που εγω τα ειδα λιγο νοχελικα!απο τη αλλη μερια τα τεραστια προβληματα αξιοπιστιας του 360!!αυτο που με ανησυχει ειναι η στροφη που φαινεται να κανει η ms προς το casual κοινο!αν κρατησει τν ιδια στρατηγικη κ στην νεα γενια τοτε το σιγουρο ειναι οτι δν θα απογοητευσει πολυ κοσμο!κ κοσμο που τη στηριξε!!καλως σας βρηκα κ ολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Άρα και το X360 είναι καλύτερο από το PS3. Πράγμα που φαίνεται και από τις πωλήσεις. Καλαβαίνεις ότι η λογική σου είναι λάθος. Δεν εννούσα ακριβώς αυτό... Αλλά αν το θέτεις έτσι το 360 βγήκε στην αγορά πριν από το PS3 και η ψαλίδα φέτος έχει μειωθεί σημαντικά, πράγμα που σημαίνει με μαθηματικούς όρους ότι του χρόνου το PS3 θα το ξεπεράσει. Και μην μου πεις το ίδιο και για το Forza, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να περάσει σε πωλήσεις το GT Τώρα για το αν το GT5 είναι καλύτερο παιχνίδι από το Forza, νομίζω ότι υπερισχύει σε όλους τους τομείς με μόνη ίσως εξαίρεση τα γραφικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, το Forza είναι μακράν ανώτερο του GT. Driving simulator δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αφού δεν είναι sim κανένα απο τα δύο, απο που προκύπτει λοιπόν οτι το Forza είναι καλύτερο του GT; Tilemaxx επειδή ειλικρινά βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια και δυστυχώς βλέπω επανηλλειμένα ότι δεν απαντάς σε όσα γράφω και βγάζεις αυθαίρετα-δικά σου συμπεράσματα-ουσιαστικά αυτοεπιβεβαιώνεσαι,δεν κάνεις κάτι περισσότερο,θα περιοριστώ στην Naughty λόγω Uncharted.....γιατί γέλασε το χειλάκι της Sony με τον συγκεκριμένο ποιοτικό τίτλο και σε αναγνώριση αλλά ΚΑΙ σε πωλήσεις που όσο και να μην σ'αρέσει μετράει για την ίδια την Sony και για την πορεία-αναγνώριση που έχει ο εκάστοτε exclusive τίτλος και κατά συνέπεια και η ϊδια η κονσόλα της-ps3. Αν όπως γράφεις όλα αυτά τα εκατομμύρια των gamers είναι ανώριμοι να ξέρεις το ίδιο μπορούν να γράψουν και αυτοί για σένα....οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω τόσα εκατομμύρια.Και μένα για παράδειγμα δεν με εκφράζει το Halo αλλά δεν μπορεί να πουλάει τόσο τρελά και να είναι πρώτο σε πωλήσεις exclusive,αυτό για μένα εκτός των "ανώριμων" gamers που με ευκολία και εγώ μπορώ να γράψω δείχνει και κάποια άλλα στοιχεία....κάτσε σκέψου ποια είναι αυτά.Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα ρε παιδιά...!!!Επίσης,δέχομαι ότι υπάρχουν και υπήρξαν παιχνίδια που έχουν αδικηθεί....αλλά έλεος πόσα πια ήταν αυτά( ;; )...1-2-3 σε όλη τη γενιά( ;; ) ...παραπάνω δεν πιστεύω. Τέλος,οι Ιάπωνες devs αυτή την γενιά(sorry για την φράση) τον παίζουν κανονικά σε σχέση με τους Δυτικούς devs....βλέπε ποιότητα-αριθμός τίτλων-πωλήσεις:Naughty Dog,Epic Games,Santa Monica,Bungie και η έκπληξη για μένα Rocksteady με το εκπληκτικό Batman αλλά και η Vigil με το Darksiders και το Darksiders 2 που έρχεται το 2012....εννοείται η λίστα συνεχίζεται με EA,Rockstar Games(που εκτός των Red Dead Redemption,L.A. Noire έρχεται και η παιχνιδάρα Max Payne 3),2k και πολλοί ακόμα....εσύ κάτσε και περίμενε ποιοτικούς τίτλους εξ ανατολάς οι οποίοι περιορίζονται σε ανακοινώσεις και μετά ανακινούν τους τίτλους για χρόνια μέχρι να τους βγάλουν....βλέπε SE,Team Ico,Polyphony κ.λ.π που βγάζουν έναν ποιοτικό τίτλο κάθε 4-5 χρόνια μέσο όρο. μπλα-μπλα-μπλα, ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά οτι δεν είσαι αντικειμενικός και απλά (μάταια) υπερασπίζεσαι την αγορά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 μιας κ εχω την αισθηση οτι περναμε στο τελευταιο σταδιο αυτης της γενιας εχω να πω οτι και οι δυο κονσολες ηταν υπεροχες!γνωμη μου ειναι οτι ο ανταγωνισμος αναμεσα στις δυο εκανε πολυ καλο γτ ειδαμε φοβερα αποκλειστικα παιχνιδια κ απο της δυο μεριες!στα αρνητικα των δυο ηταν τα πρωτα 2 χρονια του ps3 που εγω τα ειδα λιγο νοχελικα!απο τη αλλη μερια τα τεραστια προβληματα αξιοπιστιας του 360!!αυτο που με ανησυχει ειναι η στροφη που φαινεται να κανει η ms προς το casual κοινο!αν κρατησει τν ιδια στρατηγικη κ στην νεα γενια τοτε το σιγουρο ειναι οτι δν θα απογοητευσει πολυ κοσμο!κ κοσμο που τη στηριξε!!καλως σας βρηκα κ ολας! Και η sony µε την πρόσφατη πολιτική της έχει απογοητεύσει πολύ κόσμο και ιδίως πιο παλιούς gamers που την στήριξαν επί ps2. Οι εταιρείες είναι εταιρείες και αποσκοπούν πάνω από όλα στο κέρδος. Δεν πρέπει να δενόμαστε με κάποια εταιρεία ούτε σώνει και καλά με κάποια κονσόλα. Αν το επόμενο xbox δεν είναι καλό? Ε και ? So fucking what ? Θα πάρουμε Wii U ή PS4 Η άποψή μου είναι πάντως πως το 360 κέρδισε την αγορά της Αμερικής, όπου και το live έχει τις περισσότερες υπηρεσίες και πώς η νέα της κονσόλα έχει τα φόντα, αν δεν κάνει παιδικά λάθη ή αν δεν ακολουθήσει παρόμοια πολιτική με την πολιτική που ακολούθησε η Sony επί PS3 να κάνει πάταγο, τουλάχιστον στις δυτικές αγορές. Π.χ. ένα βασικό πράγμα που πρέπει να κάνει η MS. Το νέο xbox να είναι backwards compatible με τα παιχνίδια του 360 τουλάχιστον, και με το Kinect και να χτίσει πάνω στο live με τη νέα κονσόλα να είναι προέκταση της προηγούμενης, όχι να αχρηστεύει το 360. Δηλαδή να υπάρχει ένα unified περιβάλλον χρήσης και στα 2 xbox (στο μέτρο του δυνατού) και επικοινωνία μεταξύ των 2 κονσολών, ώστε το transition από την μία στην άλλη να είναι πιο smooth. Επίσης θα πρέπει να τοποθετήσει το 360 και ως π.χ. συμπλήρωμα της νέας κονσόλας, παράδειγμα να εξακολουθείς να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το 360 ώς media player/extender συνδέοντάς το με το νέο xbox και να υποστηρίζει το cloud κτλ. Ιδέες υπάρχουν πολλές, αν η MS κινηθεί γύρω από το Live και το Metro interface και τη διασύνδεση των 2 κονσολών τότε θα τα πάει πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις