Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης απο οτι βλεπω δν μπορεις ν κτλβεις καποια σημαντικα πραγματα....οπως ινε φανερο το x360 κερδιζει και σ πωλησεις και σ παιχνιδια σε ολο τον ιπολοιπο κοσμο εκτοσ της ιαπωνιας...η κινιση τησ mc να επεκταθει και στη εν λογω χωρα ηταν πολυ εξυπνη με τον τροπο πυ το εκανε...παιχνιδια οπως το ace combat, blue dragon και lost odysey βοηθησαν κατα πολυ ν αλλαξει ο τροπος πυ βλεπυν οι ιαπωνες το 360..επειτα εχθν ανακοινω8ει αλλα 2 παιχδιδια απο την mistwalker το cry on και το blue dragon 2...μπορει ν εχουν σημειωσει μεγαλες πωλησεις στην ιαπωνια αλλα σιγα σιγα η εικονα πυ εχυν οι ιαπωνες εχει αρχισει σταδιακα να αλλαζει...επισις το blue dragon εχει χαρακτιριστει must buy game...και στην ιαπωνια μονο εχει σημειωσει 200.000 πωλησεις...αρκετα μεγαλος αριθμοσ για το 360 μιασ και στη ιαπωνια δν εχει και τη μεγαλιτερη φημη...

http://xboxfamily.com/xf/index.php?option=com_content&task=view&id=1113&Itemid=2

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δηλαδή αν φύγουν όλοι οι μηχανικοί από την Φεραρι και αφήσουν εμένα υπεύθυνο πάλι θα είναι γαμώ τα αυτοκίνητα γιατί θα είναι Φεράρι...άσχετα αν έχουν φύγει εκείνοι που την είχαν κάνει πετυχημένη φίρμα...ωραία λογική

τα FF παραμένουν πολύ καλά και το FF13 είναι πραγματικά το μόνο παιχνίδι που θέλω να παίξω στο PS3, αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε...ήδη πολλοί είπαν ότι το 11 και το 12 ήταν από τα χειρότερα της σειράς

Δημοσ.
οκ...το ff ειναι μοναδικο????κατα τν γνωμη μ δν ειναι ετσι...καταρχην διοτι ο παραγωγος των καλυτερων ff απο το 1ο μεχρι κι το 10ο δηλαδη ο παραγωγος του καλυτερου μεχρι τωρα του 7...δουλευει στην mistwalker η οποια ειναι χ360 μονο και επισης γιατι αν ειναι σαν το ff12 θα ναι αστα να πανε...τεσπα ο χρονος θα δειξει και ας ελπισουμε πως θα βγαλουν κανα βιντεο της προκοπης για να καταλαβουμε κι μεις αν πραγματικα αξιζει το ps3 και το ff...

H μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου διαφωνει με σενα φιλε μου, τα 2 παιχνιδια μεχρι στιγμης της Mistwalker που ειναι αποκλειστικα στο 360 δεν εκαναν τις πωλησεις που θα ηθελαν τοσο η Microsoft οσο βεβαια και η Mistwalker, συγκεκριμενα το blue Dragon πουλησε αμερικη και ιαπωνια περιπου 440.000 ενω το Lost Odyssey (που ειναι και στο στυλ των RPG που μου αρεσουν) εχει πουλήσει μονο 90.000 οσο για το final fantasy 12 αυτο εκανε σε πωλησεις 5.000.000

u dont need to know (οντως)

για πες μου, ΤΙ ΣΧΕΣΗ εχει το ποσο πουλησε το blue dragon στην ιαπωνια με το αν ειναι πολυ καλο rpg ή οχι?

καλα ειναι να μην μπλεκουμε τα θεματα.

αλλο πραμα αν μια πλατφορμα εχει καλα rpg (τα καλυτερα θα ελεγα) , και αλλο το ποσο πουλησανε αυτα τα rpg σε καποια χωρα..

οι πωλησεις θα ειχαν νοημα αν μιλαγαμε για μια ανεξαρτητη εταιρια που την παλευει για να επιβιωσει.

ομως εδω δεν ειναι ετσι τα πραματα.. ο gates αγορασε τον σαγκαγκουτσι και ολη την ιαπωνεζικη dream-team, τους εχει στη χαβαη αραχτους με κοκτεηλ στα χερια και λουλουδενια στεφανια και σχεδιαζουν games χωρις εννοιες.

;]

το ps3 στερειται rpg τιτλων γενικα, ποσο μαλλον περιπτωσεων επιπεδου mass effect, blue dragon και lost odyssey.

το ποτε θα βγει ενα ερμο final fantasy δεν λεει απολυτως τιποτα, ειδικα οταν ηδη ξερουμε οτι ακομα και η square enix εχει περασει σε 360 development και εχει ανακοινωσει ηδη τα πρωτα nextgen (?) rpg της για την πλατφορμα.

γενικα,

οποιος θελει να παιζει games και βλεπει το ps3 σαν καλυτερη λυση, μαλλον πρεπει για αρχη να παει οφθαλμιατρο.

τελεια και παυλα.

φυσικα δεχομαι την προσωπικη προτιμηση, αλλα το να προσπαθει κανεις ορθολογικα να επιχηρειματολογησει για την ανωτεροτητα του ps3 ειναι -μετα απο τοσο καιρο πια- αστειο.

Δημοσ.
δν ξερω αν εχει κυκλοφορησει στην ιαπωνια αλλα το θεμα ειναι οτι εαν δν κυκλοφορησει σε ολο τον ιπολοιπο κοσμο δν μπορουμε ν πυμε απολυτως τπτ...ουτως η αλλως το lost oddysey οταν κυκλοφορησει σε ευρωπη και αμερικη θα κανει τις πωλησεις πυ του αξιζυν...

Για αλλη μια φορα σε βρισκω λιγακι αδιαβαστο παροτι σου εχω δωσει ηδη links με πωλησεις, αφου δεν τα ειδες να στα γραψω και εδω για να τα δεις,

πωλησεις του Blue Dragon:

flag_ja.pngLaunch sales

1) 83,086

2) 18,141

3) 11,074

flag_us.pngLaunch sales

1) 59,791

2) 23,438

3) 11,740

Πωλησεις του Final Fantasy 12

flag_ja.pngLaunch sales

1) 1,819,872

2) 242,040

3) 89,133

flag_us.pngLaunch sales

1) 571,945

2) 151,479

3) 148,282

Βλεπεις μια ταση ισως? οτι τα RPG πουλανε στην ιαπωνια περισσοτερο απ'οτι πουλαν σε Ευρωπη και Αμερικη

ο hironobu sakaguchi ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ των ff απο το 1 μεχρι και το 10 ινε ο παραγωγος της mistwalker ....

Παλι λαθος δημιουργος ηταν μεχρι και το 5 στο 6 ηταν παραγωγος και απο εκει και περα ηταν excutive producer

His mostly hands-on involvement became a bit more lax following Final Fantasy VI, which was released on April 2, 1994 (for which he was the game producer, before that, he was the game director of all the Final Fantasy games up until Final Fantasy V) for the Super Famicom and one year later, in 1995, he became President at Square USA, Inc[citation needed]. He later went on to serve more as an executive producer of the series, as well as many of Square's other games, including Vagrant Story, Parasite Eve and Kingdom Hearts.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hironobu_Sakaguchi

επισης το οτι το blue dragon εκανε ρεκορ πωλησεων στιν ιαπωνια σαν το 1ο παιχνιδι του χ360 ιαπωνικου rpg υφους σου λεει κατι?

το να κανεις ρεκορ πωλησεων σε μια ασημαντη αγορα (του 360 στην Ιαπωνια) ειναι ενα ασημαντο ρεκορ, αν ειχε καταφερει να μεγαλωσει την αγορα και να την κανει βιωσιμη για το 360 τοτε ναι κατι θα ειχε καταφερει, αλλα σε αυτο απετυχε, και αυτο δεν το λεω εγω το λενε οι αριθμοι που δεν λενε ποτε ψεματα.

το μονο πυ μπορω ν κτλβω ειναι οτι ισε προκατιλιμενος και απο οτι κτλβα εχεις μονο ps3 για ν μιλας για το lost odyssey ετσι...μονο ενα σου λεω...πιγαινε διαβασε κανα review η πεξε το demo...και μετα κανε post...

μαλλον εσυ εισαι ο προκατελημενος φιλε μου, εγω δεν ειπα απολυτως τιποτα κακο για το εν λογω παιχνιδι, απλα σου παρεθεσα στοιχεια που προφανως δεν σου αρεσουν, το Lost Odyssey μπορει να ειναι ενα εξεραιτικο παιχνιδι ΔΕΝ ειναι ομως Final Fantasy και ουτε προκειται να γινει, αν υπηρχε τετοια πιθανοτητα θα την εβλεπες πρωτα στην Ιαπωνια απο οποιοδηποτε αλλο μερος του κοσμου, και απο τα οσα σου παρεθεσα σε αυτο το μηνυμα δεν διαφενεται κατι τετοιο.

η κινιση τησ mc να επεκταθει και στη εν λογω χωρα ηταν πολυ εξυπνη με τον τροπο πυ το εκανε...παιχνιδια οπως το ace combat, blue dragon και lost odysey βοηθησαν κατα πολυ ν αλλαξει ο τροπος πυ βλεπυν οι ιαπωνες το 360

θεωρεις τις 500.000 360 που εχουν πουληθει στην Ιαπωνια μεσα σε 2 χρονια, αλλαγη του τροπου που βλεπουν οι Ιαπωνες το 360?

@p3tran

Συγνωμη αλλα βρισκω τις αποψεις σου πολυ απολυτες, οποτε και δεν θα μπω στην διαδικασια διαλογου/αντιπαραθεσης, γιατι ειναι εξ αρχης καταδικασμενη σε αποτυχια. Μπορει να εχεις δικιο, μπορει να εχεις αδικο, αλλα με τον τροπο που προβαλεις τις αποψεις σου το οποιο δικιο εχεις το χανεις, εντελως φιλικα και χωρις παραξηγηση (ελπιζω).

Δημοσ.
@p3tran

Συγνωμη αλλα βρισκω τις αποψεις σου πολυ απολυτες, οποτε και δεν θα μπω στην διαδικασια διαλογου/αντιπαραθεσης, γιατι ειναι εξ αρχης καταδικασμενη σε αποτυχια. Μπορει να εχεις δικιο, μπορει να εχεις αδικο, αλλα με τον τροπο που προβαλεις τις αποψεις σου το οποιο δικιο εχεις το χανεις, εντελως φιλικα και χωρις παραξηγηση (ελπιζω).

οι αποψεις μου ειναι σωστες, αλλωστε ειναι απλα αναφορες στην πραγματικοτητα χωρις υποκειμενικο στοιχειο μεσα,

και επειδη μπορει να μη σου αρεσουν τις λες απολυτες.

μην ξεχνας οτι αυτες τις κουβεντες τις κανουμε απο το 2005, και ακομα περιμενετε το ff13.

για να μην μακρυγορουμε λοιπον, να η ουσια:

θες games? 360

θες υποσχετικες? ps3

το bluray ειναι το μελλον στις ταινιες?

η 24αρα γραμμη που υπαρχει ηδη σημερα διαθεσιμη για τους περισσοτερους,

λεει οτι το bluray ειναι ακυρο.

και αυτο σημερα, ποσο μαλλον μετα απο 2-3 χρονια...

Δημοσ.
οι αποψεις μου ειναι σωστες, αλλωστε ειναι απλα αναφορες στην πραγματικοτητα χωρις υποκειμενικο στοιχειο μεσα,

και επειδη μπορει να μη σου αρεσουν τις λες απολυτες.

οι σωστες , χωρις υποκειμενικο στοιχειο αποψεις σου ειναι αυτες

γενικα,

οποιος θελει να παιζει games και βλεπει το ps3 σαν καλυτερη λυση, μαλλον πρεπει για αρχη να παει οφθαλμιατρο.

τελεια και παυλα.

φυσικα δεχομαι την προσωπικη προτιμηση, αλλα το να προσπαθει κανεις ορθολογικα να επιχηρειματολογησει για την ανωτεροτητα του ps3 ειναι -μετα απο τοσο καιρο πια- αστειο.

Με εχεις πει ηδη τυφλο, και εχεις προκαταβολικα αποριψει την οποιαδηποτε επιχηρηματολογια που θα μπορουσα να αναπτυξω ως αστεια, για ποιο λογο πιστευεις οτι θα ηθελα να μπω σε συζητηση μαζι σου?

Δημοσ.
οι σωστες , χωρις υποκειμενικο στοιχειο αποψεις σου ειναι αυτες

Με εχεις πει ηδη τυφλο, και εχεις προκαταβολικα αποριψει την οποιαδηποτε επιχηρηματολογια που θα μπορουσα να αναπτυξω ως αστεια, για ποιο λογο πιστευεις οτι θα ηθελα να μπω σε συζητηση μαζι σου?

συγνωμη, αλλα οταν μας λες οτι το blue dragon δε λεει "γιατι οι πωλησεις στην ιαπωνια ειναι ταδε"(και μαλιστα απο vgacharts)

απλα φευγεις μονος σου εκτος θεματος, και καποιος πρεπει να σε επαναφερει.

δηλαδη τι μας λες? οτι το ΤΙΠΟΤΑ ειναι καλυτερο απο το blue dragon το mass effect και ολα τα αλλα rpg. λογικο? εμενα μου κανει για παραλογο παντως...

επειτα, δεν ειπα εσενα προσωπικα ουτε τυφλο, ουτε αστειο. εγραψα "ΟΠΟΙΟΣ".

και καλως ή κακως, αυτη ειναι και η πραγματικοτητα, η οποια ξεφευγει απο προσωπικες προτιμησεις.

Δημοσ.

επειτα, δεν ειπα εσενα προσωπικα ουτε τυφλο, ουτε αστειο. εγραψα "ΟΠΟΙΟΣ".

Στα ελληνικα που ξερω εγω το "ΟΠΟΙΟΣ" συμπεριλαμβανει ΚΑΙ εμενα, οποτε εμμενω στην αρχικη μου θεση να μην μπω σε διαλογο/αντιπαραθεση μαζι σου.

Over and out.

Δημοσ.

ε, για να μη χαλαμε τις καρδιες μας τοτε, να συμφωνησουμε μαζι σου οτι

ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ PS3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ RPG TOΥ 360.

;)

Δημοσ.

ρε παιδιά και εγώ βλέπω το ps3 ως παιχνιδομηχανή και η ουσία είναι οτι δεν υπάρχουν παιχνίδια που να με βάλουν σε σκέψεις να το αγοράσω. Προς το παρόν μένω με το 360 γιατί μου προσφέρει πάρα πολλά ως gamer και όπως λέει και ο p3tran games και όχι υποσχέσεις....

Δημοσ.

O φιλος p3tran εχει πολυ δικιο σε αυτα που λεει! Kai για το bluray poy πια με μια 24 γραμμη + ενα server ta exeis ολα σπιτι σου , αυτο εχω κανει και εγω , οτι θελω την ωρα που το θελω με το πατημα ενος πληκτου και δεν βγαινω σαν το ζητιανο να ψαχνω στα video club για ανυπαρκτους τιτλους blu ray. Aπο παιχνιδια το Ps3 ειναι ελιπεστατο, εδω ρε P3TRAN δεν εχει ενα ραλακι σοβαρο, ακομη το gt5 p εχουμε, αυτη ειναι η αληθεια παιδια ! Δυστιχως μονο υποσχεσεις εχουμε και μας δινει και αλλες συνεχεια η sony ! Ta πραγματα ειναι αστεια !

Δημοσ.
O φιλος p3tran εχει πολυ δικιο σε αυτα που λεει! Kai για το bluray poy πια με μια 24 γραμμη + ενα server ta exeis ολα σπιτι σου , αυτο εχω κανει και εγω ,

lol αυτη ειναι η πιο αθλια λογικη που εχω ακουσει.Αρα και το ps3 ειναι μαπα κονσολα γιατι δεν παιζει αντιγραφα.Ρε τι αλλο θα ακουσουμε.

Δημοσ.

Σας εβαλε κανεις το μαχερι στο λαιμο για να το παρετε?

Πως δλδ κανεις υπομονη για το καμενο xbox360 να σου ερθει πισο ε κανε και λιγο για ενα game τις προκοπης!

Δημοσ.
Σας εβαλε κανεις το μαχερι στο λαιμο για να το παρετε?

Πως δλδ κανεις υπομονη για το καμενο xbox360 να σου ερθει πισο ε κανε και λιγο για ενα game τις προκοπης!

Ελα ντε ρε φιλε.πολυ γαβ γαβ για το τιποτα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...