therock Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 "Βασιλιας" με 3πλασια τουλαχιστον αξια για να παιξεις αυτα που παιζεις με 250 ευρω σημερα; και σε 2 χρονακια δε θα μπορεις να παιζεις χωρις λαγκ τα νεα παιχνιδια; βαλε και τις ρυθμισεις στις καρτες γραφικων,κοψε antiallising, τρεξτο με DirectX, βρες σωστη ρυθμιση για openGL, βρες καινουριους drivers γιατι οι αλλοι δεν μας κανουν κλπ κλπ χιλιοειπωμενα!!!!! Εκτος αν εννοεις βασιλια για hacked. Εκει παω πασο!!!! Ελα ρε συ ενταξει δεν ειναι ετσι. Καταρχας και οι κονσολες θελουν αναβθμιση. Λεγεται επομενη γενια (PS4/X720). Απλως καθυστερει περισσοτερο η αναβαθμιση και κοστιζει λιγοτερο. Μια επισημανση. Οταν λες οτι σε 2 χρονια δεν θα μπορεις να παιζεις τα καινουρια παιχνιδια, φανταζομαι εννοεις τα πιο απαιτηττικα και με τερμα ρυθμισεις. Γιατι αν εννοεις να τα παιζεις σε 720p και με ολα τα φιλτρα απενεργοποιημενα, οπως τρεχουν και στις κονσολες, τοτε μπορεις και στο PC για πολλα χρονια και χωρις να φτιαξεις μηχανημα τερας. Απλως μαλλον καποιος δεν στηνει πισι για να τρεχει κατι σε μετριες επιδοσεις. Το κανεις τουμπανο και σε λιγα χρονια καταληγει στις μετριες επιδοσεις... Εγω το μονο αρνητικο που εχω να για το PC ειναι τα διαφορα bug που εχουν καθως και ασυμβατοτητες με drivers/hardware και το γεγονος οτι καθεσαι ολη την ωρα σε μια καρεκλα κολημενος μπροστα απο την οθονη. Λογω ανεσης προτιμω να παιζω σε κονσολα, κατα τ'αλλα σε δυνατοτητες το PC ειναι αδικο να μπαινει καν σε συγκριση με κονσολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλά τα λες! Ξέχασες και τα θεϊκά GOW, Killzone, Resistance, Infamous, GT 5. Καλά είναι και του 360 Halo,Gears,Forza κτλ αλλά είναι λίγα μπροστά σε αυτά τα αριστουργήματα! Αυτά που είπα εγώ είναι τα πιο hardcore παιχνίδια. Παιχνίδια τύπου Killzone και Resistance είναι γεμάτο το 360, το GOW3 λίγο-πολύ βρίσκει αντίπαλο δέος και στο Bayonetta, ενώ για το GT5 εκεί υπάρχει το Forza. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αυτά που είπα εγώ είναι τα πιο hardcore παιχνίδια. Παιχνίδια τύπου Killzone και Resistance είναι γεμάτο το 360, το GOW3 λίγο-πολύ βρίσκει αντίπαλο δέος και στο Bayonetta, ενώ για το GT5 εκεί υπάρχει το Forza. Σαν το Last Guardian το 360 εχει αν οχι καλυτερα σιγουρα ισαξια παιχνιδια. Το Heavy rain ηταν μια πραγματικα επιτυχημενη καινοτομια στον χωρο! Τωρα για το GOW πιστευω οτι ειναι ιεροσυλια να συγκρινεται με το Bayonetta!!! :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Έχετε πολύ πλάκα ορισμένα trolls εδώ μέσα....είστε πραγματικά "άρρωστοι" και psycho με τις επιλογές που έχετε κάνει με τις κονσόλες.Σώνει και καλά "το ps3 είναι έτη φωτός μπροστά" και ας έχει χιλιοαποδειχθεί στα multi ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οπτικά είναι ανώτερο το 360....α ναι ξέχασα η πρώτη κλασική μλκία...."είναι πολύπλοκο το hardware του ps3" και μετά απο 6 χρόνια ακόμα να το μάθουν οι "άσχετοι"-"κακοί"-"ανεύθυνοι"-"τεμπέληδες" developers....next bullshit "τα exclusives του ps3 δεν θα τα βρει κάποιος αλλού" τις λες τώρα....νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα halo,Gears,Forza,Alan Wake(και μην γράψει κανείς την γνωστή μλκία ότι βγαίνει στα Windows γιατί απ'ότι γνωρίζω τα Windows είναι λειτουργικό της M$ ).....να συμπληρώσω για τα exclusives του 360(δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ) κάνουν πωλήσεις που ούτε τις διανοούνται τα exclusives του ps3....τυχαίο( ;;; )!!! Διαβάζω συνέχεια για GOW ωραίο τα 'χω λιώσει και τα 5(ναι έχω και psp ) αλλά ΕΛΕΟΣ εντελώς flat story και χιλιοεπαναλαμβανόμενο....για μένα το καλύτερο της γενιάς είναι το Darksiders το οποίο είναι 1000 φορές ανώτερο(άποψη μου πάντα) και μετά το Castlevania LOS....α και να το ξαναθυμίσω γιατί πολλές φορές κάποιοι το ξεχνάνε....το πρώτο hack and slash δεν ήταν το GOW οπότε μην "έχετε" το GOW σαν κάτι το ιερό και οι συγκρίσεις μαζί του είναι(και καλά) "ιεροσυλία" γιατί τότε τι να γράψουμε και για το DMC που προυπήρχε του GOW....μάθατε ένα hack and slash και το γράφετε συνέχεια σαν κάτι 15χρονα fanboys. Υ.Γ.1 Οι αναλύσεις του cortaN@ είναι μακράν οι πιο σωστές και "ισορροπημένες"....!!! Υ.Γ.2 Ας είναι καλά η Naughty....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Έχετε πολύ πλάκα ορισμένα trolls εδώ μέσα....είστε πραγματικά "άρρωστοι" και psycho με τις επιλογές που έχετε κάνει με τις κονσόλες.Σώνει και καλά "το ps3 είναι έτη φωτός μπροστά" και ας έχει χιλιοαποδειχθεί στα multi ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οπτικά είναι ανώτερο το 360....α ναι ξέχασα η πρώτη κλασική μλκία...."είναι πολύπλοκο το hardware του ps3" και μετά απο 6 χρόνια ακόμα να το μάθουν οι "άσχετοι"-"κακοί"-"ανεύθυνοι"-"τεμπέληδες" developers....next bullshit "τα exclusives του ps3 δεν θα τα βρει κάποιος αλλού" τις λες τώρα....νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα halo,Gears,Forza,Alan Wake(και μην γράψει κανείς την γνωστή μλκία ότι βγαίνει στα Windows γιατί απ'ότι γνωρίζω τα Windows είναι λειτουργικό της M$ ).....να συμπληρώσω για τα exclusives του 360(δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ) κάνουν πωλήσεις που ούτε τις διανοούνται τα exclusives του ps3....τυχαίο( ;;; )!!! Διαβάζω συνέχεια για GOW ωραίο τα 'χω λιώσει και τα 5(ναι έχω και psp ) αλλά ΕΛΕΟΣ εντελώς flat story και χιλιοεπαναλαμβανόμενο....για μένα το καλύτερο της γενιάς είναι το Darksiders το οποίο είναι 1000 φορές ανώτερο(άποψη μου πάντα) και μετά το Castlevania LOS....α και να το ξαναθυμίσω γιατί πολλές φορές κάποιοι το ξεχνάνε....το πρώτο hack and slash δεν ήταν το GOW οπότε μην "έχετε" το GOW σαν κάτι το ιερό και οι συγκρίσεις μαζί του είναι(και καλά) "ιεροσυλία" γιατί τότε τι να γράψουμε και για το DMC που προυπήρχε του GOW....μάθατε ένα hack and slash και το γράφετε συνέχεια σαν κάτι 15χρονα fanboys. Υ.Γ.1 Οι αναλύσεις του cortaN@ είναι μακράν οι πιο σωστές και "ισορροπημένες"....!!! Υ.Γ.2 Ας είναι καλά η Naughty....!!! Συμφωνώ και εγώ πώς τα GOW είναι εντελώς φλάτ. Προσωπικά δε μου αρέσουν τόσο. Εγώ θα έλεγα και για τα Diablo και Nox και Dungeon Siege που προυπήρχαν και των DMC, αλλά βέβαια αυτά ήταν παιχνίδια για PC και θεωρούνται hack n slash action RPG και όχι σκέτα action, αλλά νομίζω πιάνεις το point μου. Σε ευχαριστώ για το θετικό feedback pal. Τουλάχιστον υπάρχει και ένας ακόμα εκτός από τον PDS13 που διαβάζει τις αναλύσεις μου εποικοδομητικά και όχι με διάθεση για flame war :P Απλά το θέμα είναι πώς εδώ στην Ελλάδα η Sony έχει φανατικούς σονάκηδες που ό,τι και να γίνει θα συνεχίζουν να αγοράζουν playstation για να παίζουν ακόμα κάθε χρόνο το νέο Pro και πού και πού να νοικιάζουν κανά παιχνίδι/τύπου GOW από τα Seven για Σαββατοκύριακο. (το τελευταίο σχόλιο με διάθεση χιουμοριστική και όχι για να θίξω κάποιον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Empire το θέμα είναι οτι ο Cortan έχει και PS3 και μπορεί να κρίνει πιο αντικειμενικά, άσχετα το ότι κλίνει πρός το 360 και σου "χαϊδεύει" εσένα τα αυτιά με αυτόν τον τρόπο. Εσύ έχοντας τη μία κονσόλα μόνο, χαρακτήρισες όλους τους υπόλοιπους μέσα σε μία στιγμή trolls, αρρώστους και psycho. Εύγε. Έπειτα κανένα απο τα exclusives που πόσταρες δεν έχει καλύτερα γραφικά απο τα top exclusives του PS3 αυτή την στιγμή. Άντε το Gears 3 να πλησιάζει τα επίπεδα του Uncharted 2. Το Halo απορώ τι το ανέφερες, μέχρι και πιο ανίδεος βλέπει ότι σε πιθανή σύγκριση με το Killzone 2/3 είναι χιλιόμετρα πίσω. Alan Wake καλό, αλλά δεν είναι exclusive, για το Forza υπάρχει και το GT5 με τα ίδια γραφικά. Το GOW3 μπορεί να έχει flat και non-competitive gameplay, αλλά απο γραφικά πάλι δεν το φτάνει κανένα του 360. Ξέχασες επίσης το Heavy Rain όπου είναι ένα μοναδικό hardcore παιχνίδι, top σε γραφικά/σενάριο/gameplay που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Υ.Γ: Ας είναι καλά η Naughty όντως, που δεν είναι τεμπέλικη multiplatform developer της αρπαχτής, και μας προσφέρει αριστουργήματα τύπου Uncharted 2/3. (Έρχεται και το Last Of Us). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 γιατι τοση βαση στις συγκρισεις των γραφικων ρε παιδια? Καθεστε και ψυριζετε τη μαϊμου οταν το καλυτερο και των 2 κονσολων ειναι για γελια μπροστα στο το μπορει να βγαλει ενα συγρονο PC? Και τελοσπαντων, grow up, ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι αυτο που εθιζει ειναι το Gameplay και οχι τα γραφικα? Εγω περσι δανειστηκα απο ενα φιλο το mega drive και καθομουνα και επαιζα sonic πιο πολλες ωρες απ'οσες εχω ασχοληθει ποτε με uncharted και alan wake... ΥΓ: Εχω και τις 2 κονσολες με ολα τα καλουδια, και ικανο PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 πλέον την κόντρα PS3 - XBOX μπορώ να την παρομοιάσω σαν μάχη για το πoιο πτώμα μυρίζει λιγότερο...τα' φαγαν τα ψωμιά τους, καλό είναι να βάλουν μπρος για την επόμενη φουρνιά PS και XBOX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 γιατι τοση βαση στις συγκρισεις των γραφικων ρε παιδια? Καθεστε και ψυριζετε τη μαϊμου οταν το καλυτερο και των 2 κονσολων ειναι για γελια μπροστα στο το μπορει να βγαλει ενα συγρονο PC? Δεν νομιζω οτι ειναι για γελια σε γραφικα παιχνιδια οπως το U3,geow3,GoW3.Υποδιεστερα απο καποια(οχι ολα) pc games ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 γιατι τοση βαση στις συγκρισεις των γραφικων ρε παιδια? Καθεστε και ψυριζετε τη μαϊμου οταν το καλυτερο και των 2 κονσολων ειναι για γελια μπροστα στο το μπορει να βγαλει ενα συγρονο PC? Γιατι υπαρχουν παιχνιδια σε αυτες τις κονσολες που δινουν ενα γερο "μαθημα" στο PC οσον αφορα την αξιοποιηση δυναμης μεσω coding. Οταν βλεπω ενα uncharted 3 το οποιο ειναι το ποιο μπαμ παιχνιδι σε γραφικα που σε γενικες γραμμες κανενα παιχνιδι στο PC δεν το φτανει. Το animation ειδικα και τα physics σου κανουν απιστευτη εντυπωση. Παιζει να ειναι το μοναδικο παιχνιδι που τα physics σου μεταφερουν σαν τα αντικειμενα να εχουν "βαρος" και οχι να ειναι ολα κονσερβοκουτια με αλλα πολυγωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Έχετε πολύ πλάκα ορισμένα trolls εδώ μέσα....είστε πραγματικά "άρρωστοι" και psycho με τις επιλογές που έχετε κάνει με τις κονσόλες.Σώνει και καλά "το ps3 είναι έτη φωτός μπροστά" και ας έχει χιλιοαποδειχθεί στα multi ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οπτικά είναι ανώτερο το 360....α ναι ξέχασα η πρώτη κλασική μλκία...."είναι πολύπλοκο το hardware του ps3" και μετά απο 6 χρόνια ακόμα να το μάθουν οι "άσχετοι"-"κακοί"-"ανεύθυνοι"-"τεμπέληδες" developers....next bullshit "τα exclusives του ps3 δεν θα τα βρει κάποιος αλλού" τις λες τώρα....νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα halo,Gears,Forza,Alan Wake(και μην γράψει κανείς την γνωστή μλκία ότι βγαίνει στα Windows γιατί απ'ότι γνωρίζω τα Windows είναι λειτουργικό της M$ ).....να συμπληρώσω για τα exclusives του 360(δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ) κάνουν πωλήσεις που ούτε τις διανοούνται τα exclusives του ps3....τυχαίο( ;;; )!!! Διαβάζω συνέχεια για GOW ωραίο τα 'χω λιώσει και τα 5(ναι έχω και psp ) αλλά ΕΛΕΟΣ εντελώς flat story και χιλιοεπαναλαμβανόμενο....για μένα το καλύτερο της γενιάς είναι το Darksiders το οποίο είναι 1000 φορές ανώτερο(άποψη μου πάντα) και μετά το Castlevania LOS....α και να το ξαναθυμίσω γιατί πολλές φορές κάποιοι το ξεχνάνε....το πρώτο hack and slash δεν ήταν το GOW οπότε μην "έχετε" το GOW σαν κάτι το ιερό και οι συγκρίσεις μαζί του είναι(και καλά) "ιεροσυλία" γιατί τότε τι να γράψουμε και για το DMC που προυπήρχε του GOW....μάθατε ένα hack and slash και το γράφετε συνέχεια σαν κάτι 15χρονα fanboys. Υ.Γ.1 Οι αναλύσεις του cortaN@ είναι μακράν οι πιο σωστές και "ισορροπημένες"....!!! Υ.Γ.2 Ας είναι καλά η Naughty....!!! Φίλε μου το να πιστεύει κάποιος ότι μια κονσόλα είναι καλύτερη από την άλλη και να το θέτει με επιχειρήματα νομίζω ότι είναι απολύτως θεμιτό. Το GOW μπορεί να είναι κορυφαία παρόλο που έχει γίνει flat όπως λες, αλλά δε νομίζω να διαφέρει και πολύ από τις κουραστικές και επαναλαμβανόμενες εκδόσεις του Halo... πλέον την κόντρα PS3 - XBOX μπορώ να την παρομοιάσω σαν μάχη για το πoιο πτώμα μυρίζει λιγότερο...τα' φαγαν τα ψωμιά τους, καλό είναι να βάλουν μπρος για την επόμενη φουρνιά PS και XBOX Μέχρι να βγει η νέα φουρνιά, κατά το 2012 λένε οι αισιόδοξοι θα μας απασχολήσει συνεχώς η μονομαχία των κονσολών της τρίτης γενιάς... Γιατι υπαρχουν παιχνιδια σε αυτες τις κονσολες που δινουν ενα γερο "μαθημα" στο PC οσον αφορα την αξιοποιηση δυναμης μεσω coding. Οταν βλεπω ενα uncharted 3 το οποιο ειναι το ποιο μπαμ παιχνιδι σε γραφικα που σε γενικες γραμμες κανενα παιχνιδι στο PC δεν το φτανει. Το animation ειδικα και τα physics σου κανουν απιστευτη εντυπωση. Παιζει να ειναι το μοναδικο παιχνιδι που τα physics σου μεταφερουν σαν τα αντικειμενα να εχουν "βαρος" και οχι να ειναι ολα κονσερβοκουτια με αλλα πολυγωνα. Το uncharted 3 και το heavy rain νομίζω ότι είναι παιχνίδια που ο κάθε hardcore PC gamer θα ζήλευε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Empire το θέμα είναι οτι ο Cortan έχει και PS3 και μπορεί να κρίνει πιο αντικειμενικά, άσχετα το ότι κλίνει πρός το 360 και σου "χαϊδεύει" εσένα τα αυτιά με αυτόν τον τρόπο. Εσύ έχοντας τη μία κονσόλα μόνο, χαρακτήρισες όλους τους υπόλοιπους μέσα σε μία στιγμή trolls, αρρώστους και psycho. Εύγε. Ναι μόνο που έχω φίλους με ps3 και μπορώ να παίξω οποιοδήποτε ps3 game,όπως και αυτοί οποιοδήποτε 360 game....βέβαια το 'χω ξαναγράψει αλλά εσύ κλασικά....τα ίδια και τα ίδια και η γνωστή "κασέτα".!! Ειλικρινά αν έχεις ψυχολογικά και σάλταρες απο το "άρρωστος" και psycho με τις επιλογές που έχετε κάνει με τις κονσόλες ποσώς μ'ενδιαφέρει....αν θέλεις πες με μλκ,ψυχάκια....δεν θα παρεξηγηθώ....πιστεύω έχω ξεπεράσει την εφηβεία εδώ και αρκετά χρόνια!!!! Έπειτα κανένα απο τα exclusives που πόσταρες δεν έχει καλύτερα γραφικά απο τα top exclusives του PS3 αυτή την στιγμή. Άντε το Gears 3 να πλησιάζει τα επίπεδα του Uncharted 2. Το Halo απορώ τι το ανέφερες, μέχρι και πιο ανίδεος βλέπει ότι σε πιθανή σύγκριση με το Killzone 2/3 είναι χιλιόμετρα πίσω. Όντως....το ίδιο ισχύουν και για τις πωλήσεις των exclusives του 360 σε σχέση με το ps3...είναι μέρα με την νύχτα....μάλλον γιατί οι ps3 owners δεν εκτιμούν τα "έτη φωτός μπροστά" γραφικά των exclusives τους.Αλήθεια τα exclusives του ps3 γιατί δεν πουλάνε τόσο όσο τα exclusives του 360;Μήπως δεν είναι αρκετά ποιοτικά,δεν αρέσουν/δεν εκφράζουν τόσο τους ps3 owners( ;; )...γιατί τα νούμερα αυτό δείχνουν ειδικά αν δούμε τι πωλήσεις που κάνουν μόνο τα halo και Gears.....ούτε τις μισές δεν έχουν κάνει τα μισά exclusives που έχουν βγει στο ps3. Alan Wake καλό, αλλά δεν είναι exclusive, για το Forza υπάρχει και το GT5 με τα ίδια γραφικά. Ναι πολύ απλά το Alan δεν είναι πλέον console exclusive αλλά απο την στιγμή που θα βγεί ΜΟΝΟ για Windows τα οποία είναι λειτουργικό της MS δεν βλέπω καμία Sony στον ορίζοντα....γι'αυτό μπορείς και εσύ που μάλλον έχεις 7 ν'απολαύσεις στο λειτουργικό της MS αυτή την παιχνιδάρα!!! Όσο για το GT5 συγκριτικά με το Forza4....άστο καλύτερα το Forza 4 είναι πλέον ο βασιλιάς στις κονσόλες και έχει καλύτερα γραφικά...καλό είναι το αποδεχτείς όπως το 'χει κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των reviewers(και όχι μόνο) Το GOW3 μπορεί να έχει flat και non-competitive gameplay, αλλά απο γραφικά πάλι δεν το φτάνει κανένα του 360. Ξέχασες επίσης το Heavy Rain όπου είναι ένα μοναδικό hardcore παιχνίδι, top σε γραφικά/σενάριο/gameplay που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Την σειρά GOW την έχω λιώσει ρε φίλε....απο ps2 μέχρι και το τελευταίο Ghost of Sparta(psp)....φτάνει τόσο δεν τραβάει άλλο.Κατά τ'άλλα τα γνωστά πάλι "δεν υπάρχει πουθενά αλλού το Heavy Rain" και μπορώ ν'αρχίσω να γράφω 360 exclusives που δεν υπάρχουν αλλού...ΕΛΕΟΣ!!!! Υ.Γ: Ας είναι καλά η Naughty όντως, που δεν είναι τεμπέλικη multiplatform developer της αρπαχτής, και μας προσφέρει αριστουργήματα τύπου Uncharted 2/3. (Έρχεται και το Last Of Us). Μα η Naughty έσωσε τη Sony στην γενιά(όσο την έσωσε μια και απο πρώτη στην προηγούμενη γενιά σ'αυτή είναι τρίτη)....και γενικά δεν ξέρω αν το παρατήρησες στη γενιά αυτή οι developers της Δύσης "έσβησαν" την Ανατολή....δεν είναι δυνατόν να περιμένω μισή δεκαετία ένα Gran Turismo και να μην είναι ολοκληρωμένο...ή ν'αναφέρω το The Last Guardian....αυτό πάλι απο πότε ακούγοταν για release date( ;; ) ή η SE που ένα versus το ανακοινώνει και το ανακινεί έδω και μερικά χρόνια(το οποίο μάλλον πηγαίνει και για multi)...γι'αυτό και το "Ας είναι καλά η Naughty". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Όντως....το ίδιο ισχύουν και για τις πωλήσεις των exclusives του 360 σε σχέση με το ps3...είναι μέρα με την νύχτα.... Και το wii τα εχει σαρωσει ολα ,τι να λεει?.Δεν εχουν σχεση οι πωλησεις ή μαλλον δεν λενε ουτε καν τη μιση αληθεια.Δειχνουν τασεις περισσοτερο και τπτ παραπανω.Το angry birds εχει συντριψει οποιοδηποτε παιχνιδι σε αυτη τη γενια.Τι να λεει? Αν ειναι ενας τιτλος ποιοτικος ειναι ποιοτικος(παρε μια ιδεα απο metacritic),αν εχει καλα γραφικα ,εχει καλα γραφικα(το digital foundry,beyond 3d θα σου φανουν πιο χρησιμα απο νουμερα πωλησεων). Βεβαια για να εξυπηρετηθει η αναγκη σου να αποδειξεις οτι το ασπρο ειναι μαυρο.Μια χαρα λειτουργουν και τα στοιχεια των πωλησεων(οχι για ολους βεβαια ). Btw το Grand Turismo νομιζω οτι εχει πουλησει περισσοτερο απο το forza.Τελικα μετρανε για σενα οι πωλησεις ή οχι? Μα η Naughty έσωσε τη Sony στην γενιά(όσο την έσωσε μια και απο πρώτη στην προηγούμενη γενιά σ'αυτή είναι τρίτη).... Εχουν βγει απειρα ποιοτικα exclusives.Το οτι εχεις κολλησει στην ND,δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα απο ps3. Σε πωλησεις το ps3 ειναι η πρωτη Hardcore κονσολα σε αυτη τη γενια στα ιδια χρονια ζωης. Εdit.Το alan wake εχει πουλησει 1εκ και κατι αρα ειναι αθλιο,ενω το God of War 3 με 4 φορες περισσοτερες πωλησεις ειναι 4 φορες καλυτερο.Σωστα? οχι. Οπως καταλαβαινεις δεν εχουν λογικη αυτα που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Empire το θέμα είναι οτι ο Cortan έχει και PS3 και μπορεί να κρίνει πιο αντικειμενικά, άσχετα το ότι κλίνει πρός το 360 και σου "χαϊδεύει" εσένα τα αυτιά με αυτόν τον τρόπο. Εσύ έχοντας τη μία κονσόλα μόνο, χαρακτήρισες όλους τους υπόλοιπους μέσα σε μία στιγμή trolls, αρρώστους και psycho. Εύγε. Έπειτα κανένα απο τα exclusives που πόσταρες δεν έχει καλύτερα γραφικά απο τα top exclusives του PS3 αυτή την στιγμή. Άντε το Gears 3 να πλησιάζει τα επίπεδα του Uncharted 2. Το Halo απορώ τι το ανέφερες, μέχρι και πιο ανίδεος βλέπει ότι σε πιθανή σύγκριση με το Killzone 2/3 είναι χιλιόμετρα πίσω. Alan Wake καλό, αλλά δεν είναι exclusive, για το Forza υπάρχει και το GT5 με τα ίδια γραφικά. Το GOW3 μπορεί να έχει flat και non-competitive gameplay, αλλά απο γραφικά πάλι δεν το φτάνει κανένα του 360. Ξέχασες επίσης το Heavy Rain όπου είναι ένα μοναδικό hardcore παιχνίδι, top σε γραφικά/σενάριο/gameplay που δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Υ.Γ: Ας είναι καλά η Naughty όντως, που δεν είναι τεμπέλικη multiplatform developer της αρπαχτής, και μας προσφέρει αριστουργήματα τύπου Uncharted 2/3. (Έρχεται και το Last Of Us). Σε κάποια πράγματα κλίνω προς 360. Υπάρχουν και κάποια άλλα που προτιμώ ps3. Π.χ. δωρεάν online. Έχω εκφραστεί παλαιότερα σ ένα άρθρο μου για το live vs psn θέμα. Και σαφώς έχει κάποια όμορφα exclusives, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι πώς τα exclusives του ps3 που δείχνουν καλύτερα γραφικά από τα καλύτερα γραφικά του 360 είναι μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού (4-5 max) και όχι 8-10 και παραπάνω που υποστηρίζουν κάποιοι με αποτέλεσμα για κάποιον που θέλει καινούρια κονσόλα και είναι ανάμεσα στις 2 πιστεύω πώς το 360 έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα λόγω τιμής, multiplatform παιχνιδιών και build quality σε σχέση με το slim. E το Alan Wake ήταν exclusive 2 χρόνια. Νομίζω πώς πρέπει να συγκαταλέγεται στα καλά παιχνίδια του 360 και σε ορισμένους τομείς (όπως φωτισμός και οι φωτοσκιάσεις) επιδεικνύει πολύ καλά γραφικά - από τα top αυτής της γενιάς. Σε άλλες πτυχές δεν είναι τόσο καλά, αλλά στο σύνολό του το παιχνίδι στέκεται πολύ καλά (και χρησιμοποιεί και 4xAA). Επίοης συμφωνώ για Heavy Rain. Το έχω δηλώσει και άλλωστε πώς η σκηνή στην αρχή του παιχνιδιού που είσαι στο σπίτι, τη θεωρώ γραφικά το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει αυτή τη γενιά μαζί με την πίστα με τη ζούγκλα στο Uncharted 2. Η Naughty Dog όντως κορυφαία. Δεν νομιζω οτι ειναι για γελια σε γραφικα παιχνιδια οπως το U3,geow3,GoW3.Υποδιεστερα απο καποια(οχι ολα) pc games ναι. Bάλε μέσα και το Heavy Rain. Και το GeoW 2 και το Uncharted 2 Γιατι υπαρχουν παιχνιδια σε αυτες τις κονσολες που δινουν ενα γερο "μαθημα" στο PC οσον αφορα την αξιοποιηση δυναμης μεσω coding. Οταν βλεπω ενα uncharted 3 το οποιο ειναι το ποιο μπαμ παιχνιδι σε γραφικα που σε γενικες γραμμες κανενα παιχνιδι στο PC δεν το φτανει. Το animation ειδικα και τα physics σου κανουν απιστευτη εντυπωση. Παιζει να ειναι το μοναδικο παιχνιδι που τα physics σου μεταφερουν σαν τα αντικειμενα να εχουν "βαρος" και οχι να ειναι ολα κονσερβοκουτια με αλλα πολυγωνα. Σωστός σε αυτό. Τα Uncharted γενικότερα κάνουν εντύπωση. Αλλά στο θέμα των physics θεωρώ από τα κορυφαία τα εξής 3: Half-life 2: Episode 2 (και γενικότερα τα Half-life) Batman: Archam Asylum στο PC με physX enabled. Mafia II στο PC με physX enabled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 και όχι 8-10 και παραπάνω που υποστηρίζουν κάποιοι με αποτέλεσμα για κάποιον που θέλει καινούρια κονσόλα Eιμαι σε αυτους που πιστευουν οτι στον καθαρα τεχνικο τομεα ειναι πολλα παραπανω απο 8-10:p Λεω στον καθαρα τεχνικο τομεα γιατι ας πουμε για παραδειγμα το infamous 2 τεχνικα ειναι πολυ ανωτερο(αν θες το λες και πιο βαρυ) απο το RDR,αλλα το δευτερο ειναι πιο ομορφο παιχνιδι σε art direction κτλ και τελικα συνολικα αν θες. Bάλε μέσα και το Heavy Rain. Και το GeoW 2 και το Uncharted 2 Ειναι πολλα τα παιχνιδια που στεκονται αξιοπρεπεστατα σημερα,απλα εβαλα λιγα παραδειγματα.Καποια απο αυτα εχουν στοιχεια που δεν τα εχω δει σε pc games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις