cortaN@ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Χαίρω πολύ. Αλλά η κονσόλα είναι κονσόλα, πρέπει έχει αυτό το out of the box ready Ρε παιδιά οι slim εκδόσεις των 2 κονσολών είναι και οι 2 αθόρυβες (ή έστω whisper quiet). Οι FAT εκδόσεις είναι πιο θορυβώδεις, τι να κάνουμε. Το δικό μου το ps3 60gb με το που το αγόρασα (μεταχειρισμένο), του έκανα προληπτική αλλαγή πάστας και αλλαγή ανεμιστήρα εσωτετικά με νέο 19blade ανεμιστήρα που έχει περισσότερο airflow και λιγότερο (σχετικά) θόρυβο. Αλλά αθόρυβο εντελώς δε το λές.
mados Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Όπως και να το κάνουμε το ps3 είναι ο βασιλιάς αυτής της γενιάς! :P Στο μόνο που υπερτερεί το 360 είναι ότι μπορεί να "χακαριστεί" εύκολα.
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 "Βασιλιά" στη δεύτερη θέση των πωλήσεων πρώτη φορά βλέπω... Επιπλέον το PS3 μια φορά κι ένα καιρό (βλ. από πέρσι μέχρι φέτος το καλοκαίρι) ήταν πανεύκολο να χακαριστεί. Στο 360 δυσκολεύτηκα σημαντικά περισσότερο. Το σπάσιμο του PS3 χρειαζόταν μόνο ένα οποιοδήποτε USB στικάκι και αυτός ήταν ο λόγος που αγόρασα την κονσόλα. Από τότε τα πράγματα έχουν "σφίξει" ωστόσο μετά από κάμποσο καιρό συμβίωσης και με τις 2 κονσόλες, έχω να πω ότι ο μόνος "βασιλιάς" είναι το... PC ;p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 "Βασιλιά" στη δεύτερη θέση των πωλήσεων πρώτη φορά βλέπω... στην 3η θέση θες να πεις
mtzs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 "Βασιλιά" στη δεύτερη θέση των πωλήσεων πρώτη φορά βλέπω... Επιπλέον το PS3 μια φορά κι ένα καιρό (βλ. από πέρσι μέχρι φέτος το καλοκαίρι) ήταν πανεύκολο να χακαριστεί. Στο 360 δυσκολεύτηκα σημαντικά περισσότερο. Το σπάσιμο του PS3 χρειαζόταν μόνο ένα οποιοδήποτε USB στικάκι και αυτός ήταν ο λόγος που αγόρασα την κονσόλα. Από τότε τα πράγματα έχουν "σφίξει" ωστόσο μετά από κάμποσο καιρό συμβίωσης και με τις 2 κονσόλες, έχω να πω ότι ο μόνος "βασιλιάς" είναι το... PC ;p "Βασιλιας" με 3πλασια τουλαχιστον αξια για να παιξεις αυτα που παιζεις με 250 ευρω σημερα; και σε 2 χρονακια δε θα μπορεις να παιζεις χωρις λαγκ τα νεα παιχνιδια; βαλε και τις ρυθμισεις στις καρτες γραφικων,κοψε antiallising, τρεξτο με DirectX, βρες σωστη ρυθμιση για openGL, βρες καινουριους drivers γιατι οι αλλοι δεν μας κανουν κλπ κλπ χιλιοειπωμενα!!!!! Εκτος αν εννοεις βασιλια για hacked. Εκει παω πασο!!!!
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 στην 3η θέση θες να πεις Ε ναι αλλά μιλάμε για nextgen κονσόλες (και καλά) "Βασιλιας" με 3πλασια τουλαχιστον αξια για να παιξεις αυτα που παιζεις με 250 ευρω σημερα; και σε 2 χρονακια δε θα μπορεις να παιζεις χωρις λαγκ τα νεα παιχνιδια; βαλε και τις ρυθμισεις στις καρτες γραφικων,κοψε antiallising, τρεξτο με DirectX, βρες σωστη ρυθμιση για openGL, βρες καινουριους drivers γιατι οι αλλοι δεν μας κανουν κλπ κλπ χιλιοειπωμενα!!!!! Εκτος αν εννοεις βασιλια για hacked. Εκει παω πασο!!!! Εγώ ξέρω ότι έχω 2 Xbox 360 (το ένα χακαρισμένο), ένα PS3 με cfw 3.55 αλλά εδώ και μήνες όλα τρώνε σκόνη στην ντουλάπα. Το μόνο που δουλεύει είναι το νέο PC. Σε 3 χρόνια όντως θα θέλει αναβαθμίσεις, κάρτες γραφικών κλπ αλλά τελικά ένα PC έχει πολύ μεγαλύτερο χρόνο ζωής από μια κονσόλα (γιατί κάνει κι άλλα πράγματα εκτός απ' το gaming). Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι πλέον multiplatform και έχουν πολύ καλύτερα γραφικά σε PC. Αυτή τη στιγμή δεν διανοούμαι καν να παίξω BF3, Fifa, NBA 2k, Skyrim, AC: Revelations κλπ σε κονσόλα. Δεν μπήκα καν στον κόπο να τα κατεβάσω. Φυσικά σε λίγες μέρες που θα κατέβω χωριό για γιορτές, το PC θα κάτσει στα αβγά του. Εκεί θα βγει η κονσόλα από την ντουλάπα, θα μαζευτεί η παρέα και θα παιχτεί άπειρο ποδοσφαιράκι και Rockband.
mtzs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα γιατι το πισι 2,5ετιας (core2duo 2,66 4GB RAM, NVIDIA GTS250) που πηγα να παιξω Revelations μου λαγκαρει οταν στριβει ο Ezzio? Αν ειναι να θελω καθε 2μιση χρονια 800 ευρω για πισι να το βρασω Πλεον ειμαι της αποψης κονσολα 250-300 και πισι μεχρι 400 το πολυ ευρω για δουλεια γραφειου και riparisma κανα movie και ολα τα αλλα πραγματα εκτος gaming που αναφερεις να κρατησει μια 5ετια τουλαχιστον Το μονο θετικο που βρισκω στα πισι σε παιχνιδια ειναι το mouse + keyboard στα FPS. Τωρα να ασχολουμαι με το αν θα πιασει το ματι μου τα 35 frame rate αντι για 30 δεν μπαινω στον κοπο καν!!!
JohnVani18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εσύ μπορεί να το έκανες πριν 2μιση χρόνια το PC, τα κομμάτια όμως είναι πολύ πιο παλιά. Το δικό μου το έκανα το 2008 (με κομμάτια του '08) και ότι έχω βάλει το τρέχω 1080p.
mados Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 "Βασιλιά" στη δεύτερη θέση των πωλήσεων πρώτη φορά βλέπω... Επιπλέον το PS3 μια φορά κι ένα καιρό (βλ. από πέρσι μέχρι φέτος το καλοκαίρι) ήταν πανεύκολο να χακαριστεί. Στο 360 δυσκολεύτηκα σημαντικά περισσότερο. Το σπάσιμο του PS3 χρειαζόταν μόνο ένα οποιοδήποτε USB στικάκι και αυτός ήταν ο λόγος που αγόρασα την κονσόλα. Από τότε τα πράγματα έχουν "σφίξει" ωστόσο μετά από κάμποσο καιρό συμβίωσης και με τις 2 κονσόλες, έχω να πω ότι ο μόνος "βασιλιάς" είναι το... PC ;p Ναι μπορεί να είναι πιο πίσω ακόμη από το 360, αλλά μάλλον ξεχνάς το γεγονός ότι το 360 βγήκε νωρίτερα στην αγορά... Τώρα για το χακάρισμα του ps3 θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο από του 360 σύμφωνα και με τα λεγόμενα πολλών χρηστών... Βάλε και ότι αν χακαριστεί, δεν μπορείς πλέον να μπεις στο PSN αλλά και ότι η τελευτάία έκδοση firmware ήταν η 3.55 και από ότι φαίνεται θα παραμείνει για πάρα πολύ καιρό... Ε ναι αλλά μιλάμε για nextgen κονσόλες (και καλά) Εγώ ξέρω ότι έχω 2 Xbox 360 (το ένα χακαρισμένο), ένα PS3 με cfw 3.55 αλλά εδώ και μήνες όλα τρώνε σκόνη στην ντουλάπα. Το μόνο που δουλεύει είναι το νέο PC. Σε 3 χρόνια όντως θα θέλει αναβαθμίσεις, κάρτες γραφικών κλπ αλλά τελικά ένα PC έχει πολύ μεγαλύτερο χρόνο ζωής από μια κονσόλα (γιατί κάνει κι άλλα πράγματα εκτός απ' το gaming). Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι πλέον multiplatform και έχουν πολύ καλύτερα γραφικά σε PC. Αυτή τη στιγμή δεν διανοούμαι καν να παίξω BF3, Fifa, NBA 2k, Skyrim, AC: Revelations κλπ σε κονσόλα. Δεν μπήκα καν στον κόπο να τα κατεβάσω. Φυσικά σε λίγες μέρες που θα κατέβω χωριό για γιορτές, το PC θα κάτσει στα αβγά του. Εκεί θα βγει η κονσόλα από την ντουλάπα, θα μαζευτεί η παρέα και θα παιχτεί άπειρο ποδοσφαιράκι και Rockband. Φίλε πιστεύω ότι ακολουθείς το στερεότυπο το οποίο λέει ποδοσφαιράκι στην κονσόλα και F.P.S στο PC. Αλλά στην τελική φίλε μου να ξέρεις ότι αυτά είναι καθαρά προσωπικές γνώμες...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Aπο ποτε το χακαρισμα μετραει για να κρινουμε την ποιοτητα μιας κονσολας?
mados Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Aπο ποτε το χακαρισμα μετραει για να κρινουμε την ποιοτητα μιας της κονσολας? Δεν έχει σχέση με την ποιότητα αλλά με τις επιμέρους δυνατότητες που σου δίνει η κονσόλα... Τώρα για γραφικά και ανάλυση, το ps3 είναι έτη φωτός μπροστά από το xbox360!
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το έτη φωτός μπροστά ΔΕΝ το κρίνεις απλά από 3-5 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ παιχνίδια μιας κονσόλας πόσο μάλλον που η πλειοψηφία των παιχνιδιών σε κάθε κονσόλα είναι multi-platform και τα περισσότερα από αυτά είναι καλύτερα στο 360 οπότε τι να το κάνεις ας είναι και χιλιετίες μπροστά μια κονσόλα αν αυτό το βλέπεις ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Και μην ακούσω ότι το 360 δεν έχει τρομερά αποκλειστικά παιχνίδια που θα ζήλευε και το ps3 έτσι.
mados Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το έτη φωτός μπροστά ΔΕΝ το κρίνεις απλά από 3-5 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ παιχνίδια μιας κονσόλας πόσο μάλλον που η πλειοψηφία των παιχνιδιών σε κάθε κονσόλα είναι multi-platform και τα περισσότερα από αυτά είναι καλύτερα στο 360 οπότε τι να το κάνεις ας είναι και χιλιετίες μπροστά μια κονσόλα αν αυτό το βλέπεις ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Και μην ακούσω ότι το 360 δεν έχει τρομερά αποκλειστικά παιχνίδια που θα ζήλευε και το ps3 έτσι. Nαι αλλά το ps3 ότι είναι κατά γενική ομολογία η κονσόλα η οποία φημίζεται για τις φοβερές της αποκλειστικότητες! Τώρα για το αν τα multi-platform παιχνίδια κυκλοφορούν παίζουν καλύτερα στι 360 επέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και μην ακούσω ότι το 360 δεν έχει τρομερά αποκλειστικά παιχνίδια που θα ζήλευε και το ps3 έτσι. Ποιό; Εγώ πούλησα το 360 και πλέον δεν ζηλεύω κανένα exclusive του. Παιχνίδια όπως Uncharted, MGS4, Heavy Rain, LBP, Last Guardian κτλ δεν θα τα παίξεις πουθενά αλλού.
mados Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ποιό; Εγώ πούλησα το 360 και πλέον δεν ζηλεύω κανένα exclusive του. Παιχνίδια όπως Uncharted, MGS4, Heavy Rain, LBP, Last Guardian κτλ δεν θα τα παίξεις πουθενά αλλού. Καλά τα λες! Ξέχασες και τα θεϊκά GOW, Killzone, Resistance, Infamous, GT 5. Καλά είναι και του 360 Halo,Gears,Forza κτλ αλλά είναι λίγα μπροστά σε αυτά τα αριστουργήματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις