Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσένα ποιος σου είπε ότι πρέπει να ανοίξεις το χειριστήριο του 360???

Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα μου φαίνεται.

Είναι ένα εντελώς νέο χειριστήριο για το 360 και εννοειτε ότι δεν θέλει κανένα άνοιγμά του χειριστηρίου τώρα πως εσύ είδες ότι θέλει άνοιγμα μόνο εσύ το ξέρεις.

Και για δείξε μου λίγο το add-on που λες για το ps3 joystick.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει είναι τι τον βολεύει τον καθένα. Πω πω τι μου θύμισες με το Saturn. Καλό το χειριστήριο του. Και του Gamecube ήταν αρκετά καλό.

Του Gamecube ειναι εξαιρετικο απο καθε αποψη απλα το προβλημα του ειναι οτι 2D fighting παιχνιδια ειναι εξισου unplayable οσο και του 360 γι αυτο και δεν παιρνει (για εμενα) ηγετικη θεση. Κατα τα αλλα σε ολα τα αλλα genres (συμπεριλαμβανομενου και 3D fighting) ηταν (και ειναι) πραγματικα καταπληκτικο.

Δημοσ.
τις χάλια σκανδάλες που έχει.

γιατί καλέ χάλια οι σκανδάλες ?! το δυνατό του σημείο είναι.

τώρα που το σκέφτομαι θα τις ήθελα ακόμα πιο "αναλογικές" και σκληρές ανάλογα με το πόσο πατάς δηλαδή

Σε άλλο θέμα, τι έγινε με το Skyrim στο PS3, έχει το ίδιο lag στο Xbox ?

Δημοσ.

Το δυνατό σημείο του ps3 joystick είναι οι σκανδάλες του?

Ας γελάσω.

Φίλε δες λίγο τις σκανδάλες του 360 και δες και του ps3 και μετά έλα να μου πεις ποιανού χειριστηρίου είναι ποιο μαλακές και εύκολες να πατηθούν σκανδάλες.

Του ps3 joystick είναι τρομερά σκληρές οι σκανδάλες σε σχέση με του 360.

Γεγονός είναι ότι:

Το μείον του ps3 joystick είναι οι σκανδάλες του και το μείον του 360 joystick είναι το d-pad(Που αυτό το διόρθωσαν κυκλοφορώντας ένα revision/επανέκδοση του με πολύ καλύτερο d-pad).

Δημοσ.

Νομίζω του 360 είναι πιο μαλακές και για αυτό δεν μαρέσουν. Είναι απλά σαν μεγάλα κουμπιά και δεν τα ένοιωθα καθόλου αναλογικά αν με καταλαβαίνεις.

Γενικά είναι καλές στο dualshock, (δεν καταλαβαίνω το μειονέκτημα τους που λες) αλλά για μερικά πράγματα όπως racing είναι κορυφή.

Όπως είπα θα ήθελα να τις κάνουν ακόμα πιο ευαίσθητες κυρίως, πιο αναλογικές και σκληρές.

Και για να είμαι ειλικρινής το d pad δεν με ενδιαφέρει πολύ κιόλας αν και δεν θυμάμαι του 360. Ένα σημείο που το βρίσκω τραγικό ήταν το κουτί για τις μπαταρίες, πολύ άβολο. Άκου εκεί μπαταρίες !

και φυσικά αν τελειοποιήσουν το motion του dualshock θα είναι τέλειο. http://www.youtube.com/watch?v=DyFrekxy7wg

Δημοσ.

Νομίζω του 360 είναι πιο μαλακές και για αυτό δεν μαρέσουν. Είναι απλά σαν μεγάλα κουμπιά και δεν τα ένοιωθα καθόλου αναλογικά αν με καταλαβαίνεις.

Γενικά είναι καλές στο dualshock, (δεν καταλαβαίνω το μειονέκτημα τους που λες) αλλά για μερικά πράγματα όπως racing είναι κορυφή.

Όπως είπα θα ήθελα να τις κάνουν ακόμα πιο ευαίσθητες κυρίως, πιο αναλογικές και σκληρές.

Και για να είμαι ειλικρινής το d pad δεν με ενδιαφέρει πολύ κιόλας αν και δεν θυμάμαι του 360. Ένα σημείο που το βρίσκω τραγικό ήταν το κουτί για τις μπαταρίες, πολύ άβολο. Άκου εκεί μπαταρίες !

και φυσικά αν τελειοποιήσουν το motion του dualshock θα είναι τέλειο. http://www.youtube.c...h?v=DyFrekxy7wg

Καλά αφού είναι άβολο για εσένα το κουτί με τις μπαταρίες όταν αρχίσουν και τα παίζουν οι μπαταρίες που έχουν τα χειριστήρια του ps3 να δω τι θα κάνεις που θα χρειάζεται είτε να κάνεις το χειριστήριο με καλώδιο είτε να πετάξεις το χειριστήριο και να αγοράσεις άλλο.

Όσο τώρα αφορά τις σκανδάλες είσαι ο μόνος που του αρέσουν που είναι σκληρότερες.

Δημοσ.

Επειδή παίζω racing games και οι σκανδάλες είναι τα πιο βασικά κουμπιά, μπορώ να πω ότι του XBOX είναι απίστευτες.

Από την άλλη επειδή παίζω και ποδοσφαιράκια το μεγαλύτερο πρόβλημα και το μοναδικό μου παράπονο από το XBOX είναι το πόσο δύσχρηστα είναι τα LB και RB (όπως λέμε R1 και L1 στο PS). Δυστυχώς δεν βολεύουν καθόλου.

Βέβαια το σημαντικότερο όλων είναι πως στο PC τα XBOX controllers με USB είναι απολύτως συμβατά και σωστά ρυθμισμένα default σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είναι μακράν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για μένα του XBOX controller.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης η αφαιρούμενη μπαταρία του 360 controller είναι μάλλον πλεονέκτημα παρά οτιδήποτε άλλο. Έχει μεν το κακό ότι προσθέτει έξτρα γραμμάρια στο -ήδη βαρύ- χειριστήριο και δύσκολα κρατάει πάνω από 18 μήνες, αλλά αλλάζει πανεύκολα, μπαίνει σε βάση φόρτισης, αντικαθίσταται από απλές μπαταρίες κλπ.

Αν στο PS3 μού τελειώσει η μπαταρία, πρέπει να παίξω με καλώδια ή να αλλάξω χειριστήριο και να βάλω το άλλο να φορτίζει. Ενώ στο 360 είτε θα τη βάλω στη βάση φόρτισης και θα κοτσάρω προσωρινά 2 απλές μπαταρίες, είτε θα αλλάξω μπαταρία ανάμεσα σε 2 χειριστήρια. Φυσικά όλα αυτά κοστίζουν...

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Εσένα ποιος σου είπε ότι πρέπει να ανοίξεις το χειριστήριο του 360???

Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα μου φαίνεται.

Είναι ένα εντελώς νέο χειριστήριο για το 360 και εννοειτε ότι δεν θέλει κανένα άνοιγμά του χειριστηρίου τώρα πως εσύ είδες ότι θέλει άνοιγμα μόνο εσύ το ξέρεις.

Και για δείξε μου λίγο το add-on που λες για το ps3 joystick.

Ε καλά, σκάσε εσύ 30+ € επειδή η Μ$ έβαλε άθλιο pad..

wk2tlf.jpg

Kαι μιλούσα για mod που υπάρχει για το pad..

Καλά αφού είναι άβολο για εσένα το κουτί με τις μπαταρίες όταν αρχίσουν και τα παίζουν οι μπαταρίες που έχουν τα χειριστήρια του ps3 να δω τι θα κάνεις που θα χρειάζεται είτε να κάνεις το χειριστήριο με καλώδιο είτε να πετάξεις το χειριστήριο και να αγοράσεις άλλο.

Όσο τώρα αφορά τις σκανδάλες είσαι ο μόνος που του αρέσουν που είναι σκληρότερες.

Tόσο δύσκολο είναι να τις αλλάξεις?

Πρέπει να το πετάξεις?

Πάντως έχει πλάκα ο fanboyσμός κάποιων. Να κατηγορήσουν το οτιδήποτε στην "αντίπαλη" κονσόλα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με 3 ευρώ αγοράζω από το ebay μπαταρία 4800mah με αυτονομία (πλήρους φορτίσεως) τουλάχιστον 20 ώρες. Ο usb φορτιστής (αν δε θες να το φορτίσεις πάνω στο χειρηστίριο, ή έχεις και δεύτερη, κοστίζει το πολύ 3-4€ (πάλι) από ebay.

Ζήτω η παγκοσμιοποίηση!

JohnVani18 Η $ony έχει μείνει στο 2005 με το σταυρό ως βασικό μοχλό κίνησης. Αν δεν αλλάξει θέση στα πρότυπα του xbox βλέπω ο κόσμος να ψάχνει στο ebay για κάτι τέτοιο:

newsixaxis.jpg

Δημοσ.

Ε καλά, σκάσε εσύ 30+ € επειδή η Μ$ έβαλε άθλιο pad..

wk2tlf.jpg

Kαι μιλούσα για mod που υπάρχει για το pad..

Tόσο δύσκολο είναι να τις αλλάξεις?

Πρέπει να το πετάξεις?

Πάντως έχει πλάκα ο fanboyσμός κάποιων. Να κατηγορήσουν το οτιδήποτε στην "αντίπαλη" κονσόλα.

Ναι τόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις τις μπαταρίες του ps3 joystick γιατί πολύ απλά πρέπει να ξεβιδώσεις το χειριστήριο και να ξεκολλήσεις τη μπαταριά για να του κολλήσεις άλλη.

Εσύ λοιπόν πιστεύεις ότι η παραπάνω διαδικασία είναι για κάποιον που δεν γνωρίζει ή δεν πιάνουν τα χέρια του?

Όσο για το mod που λες αυτό δεν το κάνει να είναι ποιο μαλακές οι σκανδάλες του ps3 joystick οπότε τόσος κόπος για το τίποτα.

Δημοσ.

4 χρονια με το ps3 εχω...ξεχασει οτι υπαρχει μπαταρια στο χειριστηριο που ιιιισως χρειαστει καποια στιγμη αλλαγη.Οπως καταλαβαινεις αν οταν βγει το playstation 6 χρειαστει αλλαγη(ααν αλλαζει,γιατι δεν ειχα ποτε το αγχος να ψαχτω) δεν θα χαλαστω ιδιαιτερα.

Προς το παρον θα με χαλαγε αν ειχε την λογικη των xbox χειριστηριων και δν βλεπω να αλλαζω αποψη συντομα.

Βεβαια την καλυτερη απαντηση θα την παρεις απο το χειριστηριο του νεου xbox φανταζομαι...

Δημοσ.

Ναι τόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις τις μπαταρίες του ps3 joystick γιατί πολύ απλά πρέπει να ξεβιδώσεις το χειριστήριο και να ξεκολλήσεις τη μπαταριά για να του κολλήσεις άλλη.

Εσύ λοιπόν πιστεύεις ότι η παραπάνω διαδικασία είναι για κάποιον που δεν γνωρίζει ή δεν πιάνουν τα χέρια του?

Όσο για το mod που λες αυτό δεν το κάνει να είναι ποιο μαλακές οι σκανδάλες του ps3 joystick οπότε τόσος κόπος για το τίποτα.

Μιλάμε για τη σκληρότητα ή για το ότι είναι τελίως άβολες οι σκανδάλες..?

Λάθος δικό μου αν μιλάμε για σκληρότητα.

Αν δεν πιάνουν, θα το κάνει ενσύρματο.

JohnVani18 Η $ony έχει μείνει στο 2005 με το σταυρό ως βασικό μοχλό κίνησης. Αν δεν αλλάξει θέση στα πρότυπα του xbox βλέπω ο κόσμος να ψάχνει στο ebay για κάτι τέτοιο:

newsixaxis.jpg

Φίλε μου προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα, με βολεύει τέλεια. Θέμα συνήθειας είναι. Κάποιοι έχουν απορία πως παίζω FPS με πληκτρολόγιο και ποντίκι, τι να λέμε τώρα.

Όταν έλιωνα KZ3 και GoW3, πήγα να παίξω το Dante's Inferno στο 360 και δεν μπορούσα με τη καμία. Στην αρχή μου φάνηκε κι εμένα περίεργο να παίζω FPS με sixaxis (είχα να παίξω μήνες ps3), αλλά αφού συνήθισα, δεν ήθελα να πιάσω το controller του 360.

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να πώ οτι βολευόμουν καλύτερα με το χειριστήριο του 360, γιατί ήταν σχεδιασμένο για μεγαλύτερα χέρια και δάχτυλα. Του PS3 εντάξει είναι καλύτερο απο θέμα αυτονομίας, αλλά μου φαίνεται λίγο μικρό σε σχέση με του Xbox. Καμιά φορά δηλαδή όταν ιδρώνουν τα χέρια μου και γλυστράνε τα δάχτυλα μου απο τα κουμπιά, κάτι το οποίο δεν πάθαινα στο controller του 360.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...