anamenos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Άρα το προηγούμενο βίντεο ήταν προπαγανδιστικό. Είπα και εγώ... όχι το video ήταν αληθινό, απλά για ένα περίεργο λόγο όταν το συγκεκριμένο παιχνίδι όταν το κάνεις install στο δίσκο του X360 τα textures είναι πολύ χειρότερα παρά να το παίξεις απευθείας από το DVD. Ο χρήστης του youtube έκανε σύγκριση αυτής της έκδοση με το PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ε αυτό εννοώ, παραπλανητικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-face-off-assassins-creed-revelations But make no mistake - this is still a fully featured Assassin's Creed title with a lot of gameplay to enjoy, so which console version gets the nod? Well, in visual terms the gap has narrowed once more to the point where image quality comparisons are basically pointless, but things are certainly different from a performance perspective. Here, across the run of play, it's clear that the Xbox 360 version has a consistency in terms of frame-rate and controller response that seems to be lacking within certain map areas on the PlayStation 3. That said, the PS3 version does have an interesting bonus of its own - and an intriguing take on how to make use of the colossal amounts of Blu-ray storage. The game uses a touch under 16GB of the available 25GB storage, but 7.6GB of that is actually the original Assassin's Creed, reformatted into a PSN-style package that installs directly onto the hard drive. In truth, this is the least compelling chapter of the saga, and it has to be said that it's really disappointing compared to the Xbox 360 version - but hey, it's a freebie. What's not to like about that? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Για μένα η ουσιαστικότερη διαφορά στις κονσόλες είναι τα pad. Χωρίς να υπερβάλω, δεν ήξερα το παραμικρό για το 360 και το απέρριψα μόνο για το pad. Όχι ότι ήταν κακό αλλά το dualshock απλά το θεωρώ επιτομή στο gaming. Και βασικά είναι και ο κύριος λόγος που γλυκοκοιτάζω το WiiU, για πρώτη φορά μετά το dualshock με συγκίνησε άλλο χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Το "pad" είναι ο σταυρός; Αν μιλάμε μόνο για το σταυρό, τότε θα συμφωνήσω. Του 360 είναι όντως χάλια. Αλλά το υπόλοιπο gamepad είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει τα τελευταία 20+ χρόνια. Και το λέω έχοντας παίξει και με τα 2 χειριστήρια επί μακρόν. Αυτή τη στιγμή έχω ένα ενσύρματο και 3 ασύρματα gamepads για 360 (με το σχετικό δέκτη για να συνδέονται και με PC). Επίσης έχω άλλα 3 χειριστήρια για PS3 (2 original dualshock 3 και ένα κινέζικο των 20 ευρώ). Τα τελευταία ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να τα συνδέσω με το PC μου. Γιατί; Μα γιατί ο σταυρός του PS3 controller μπορεί να είναι καλύτερος, αλλά η χρησιμότητά του στη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών είναι εξαιρετικά περιορισμένη (συνήθως μόνο για διάφορα μενού κλπ). Δεν έχει καν νόημα να τον προτιμήσω σε sports games (όπως έκανα παλιά) γιατί ο αναλογικός μοχλός με βολεύει περισσότερο και η κίνηση σε αυτά τα παιχνίδια είναι πλέον 360 μοιρών (βλ. Fifa), άρα το d-pad λειτουργεί περιοριστικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν βλέπω πως ένα "pad" (είτε d-pad, είτε gamepad) μπορεί να αποτελέσει λόγο απόρριψης για ολόκληρη κονσόλα. Στο κάτω-κάτω υπάρχουν και 3rd party χειριστήρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Well said nzeppos. Το χειριστήριο του 360 είναι πολύ πιο βολικό από του PS3 ειδικά αν κοιτάξουμε τους αναλογικούς μοχλούς. Το d-pad είναι χάλια και ότι πιο ελεεινό έχω χρησιμοποιήσει το 360, αλλά η χρησιμότητα του την εποχή του 3D είναι σχεδόν μηδαμινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πολυ θα ηθελα να σας δω να προσπαθειτε να παιξετε fighting ή αλλα 2Σ παιχνιδια με το controller του 360 ή παιχνιδια τυπου bayonetta/ vanquish. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Χμ, για να σκεφτώ... Fighting μόνο με αναλογικό. Πόσα 2d νομίζεις ότι θα παίξει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetalGearFan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Το "pad" είναι ο σταυρός; όχι ρε ! αυτό είναι το d-pad, pad είναι γενικά το χειριστήριο και για μένα είναι λόγος για να απορρίψω μία κονσόλα γιατί αυτό είναι το πρόσωπο της κονσόλας, αυτό είναι το μέσο που φέρνει στην ζωή ότι μπορεί να δώσει η κονσόλα, με αυτό έρχεσαι άμεσα σε επαφή στην διάρκεια της ζωής της κονσόλας αν μπορώ να θυμηθώ δεν μου άρεσε το μέγεθος του, το που είναι τοποθετημένα τα analog και σίγουρα οι μπαταρίες. στο dual μου αρέσει πολύ πόσο σκληρό είναι το ελατήριο στις σκανδάλες ειδικά για dirt κτλ, το sixaxis που αν και δεν είναι τίποτα τρομερό το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό σε όποια παιχνίδια υπάρχει, έχει το ιδανικό μέγεθος, τα κουμπιά είναι από υλικό που δεν "κολλάει" εύκολα με τον ιδρώτα και έχουν καλό grip, τέλεια δόνηση βασικά είναι οι λεπτομέρειες αλλά ακόμα και σε ένα PS4 δεν βλέπω τι μπορούν να προσθέσουν ή να αλλάξουν, ίσως να τελειοποιήσουν το motion και να βάλουν υποδοχή για ακουστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Και για λάβετε υπόψιν ότι η Microsoft πλέον κυκλοφόρησε ένα revision xbox360 joypad που έχει διορθώσει το πρόβλημα με το d-pad που λέτε. http://www.youtube.com/watch?v=16AEUbktr1E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Κυκλοφόρησε revision.. Γι' αυτό και οταν παίρνεις κονσόλα δεν σου το δίνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Έστω κι έτσι δεν είδα την sony να κυκλοφορεί revision για το δικό της χειριστήριο και τις χάλια σκανδάλες που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Χμ, για να σκεφτώ... Fighting μόνο με αναλογικό. Πόσα 2d νομίζεις ότι θα παίξει κάποιος; Dont really care. Προφανως και το καθε controller εχει τα δικα του + και -. Προτιμω να βγαλω τα ματια μου με στυλο απο το να παιξω ενα Devil May Cry/ Bayonetta/ Ninja Gaiden/ Castlevania/ Dark Souls και αλλα τετοια παιχνιδια που απαιτουν προσοχη και ενα καλο επιπεδο skill για να επιτυχεις με το controller του 360. Τα fighting και 2D (που προσωπικα παιζω πολλα οπως και τα πρωτα) απλα ειναι uplayable με το 360. Οσο χαλια και αν ειναι οι σκανδαλες του PS3 δεν μου δημιουργουν unplayable καταστασεις σε οποιοδηποτε παιχνιδι. Το controller ομως ηταν ενα (αυτο του Saturn με τα 6 πληκτρα και δευτερο του N64 για διαφορους λογους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει είναι τι τον βολεύει τον καθένα. Πω πω τι μου θύμισες με το Saturn. Καλό το χειριστήριο του. Και του Gamecube ήταν αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Έστω κι έτσι δεν είδα την sony να κυκλοφορεί revision για το δικό της χειριστήριο και τις χάλια σκανδάλες που έχει. Έχει add-on το οποίο για να το βάλεις δεν χρειάζεται να ανοίξεις το χειριστήριο όπως στο 360 αν θέλεις να αλλάξεις το pad. Και 5 χρονών παιδάκι μπορεί να το βάλει. Και του Gamecube ήταν αρκετά καλό. Του NGC απλά όλα τα λεφτά ήταν (και είναι). Βόλευε τέλεια στο χέρι και ήξερες ακριβώς που θα πάει το κάθε δάχτυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις