anamenos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 καταλαβαίνω πως ακούστηκα και καταλαβαίνω και τι εννοείς. είμαι fanboy για τα mgs. δεν το αρνούμαι αλλά σαν reviewer τα προσωπικά κριτήρια έπρεπε να έχουν πάρει πόδι όμως και να δίνει μια αντικειμενική άποψη. πχ. gameplay καλό , γραφικά καλά ,μουσική καλή, ιστορία καλή ...... κτλ = σκορ τάδε και όχι πχ.gameplay καλό , γραφικά καλά ,μουσική καλή, ιστορία καλή αλλά επειδή δεν μου αρέσει το είδος να το "κατεβάσω" σαν βαθμολογία. Σωστός, εντάξει και για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, ειδικότερα στα μεγάλα sites του εξωτερικού, αλλά και στην Ελλάδα, παίζει πολύ πόσα λεφτά θα αφήσει μια εταιρεία για να διαφημίσει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, τεράστιο παράδειγμα είναι η τρομακτική προώθηση του HALO 3 και τα για πολλούς άδικα 10άρια που πήρε...
grouspen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Σωστός, εντάξει και για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, ειδικότερα στα μεγάλα sites του εξωτερικού, αλλά και στην Ελλάδα, παίζει πολύ πόσα λεφτά θα αφήσει μια εταιρεία για να διαφημίσει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, τεράστιο παράδειγμα είναι η τρομακτική προώθηση του HALO 3 και τα για πολλούς άδικα 10άρια που πήρε... Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..... .... όλα εκει παίζονται. πες για το halo 3 να το "δεχτώ" να έχει υψηλή βαθμολογία όχι τόσο ψηλή αλλά τέσπα.... για το σάπιο odst τι να πει κανείς ?ήταν για dlc και το βγάλανε για κανονικό . υγ. είχα γράψει κ άλλα (όχι μόνο για το halo) αλλά πάτησα F5 καταλάθος έκανε ρεφρεσ ο chrome και σβήστηκαν
JohnVani18 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 για το σάπιο odst τι να πει κανείς ?ήταν για dlc και το βγάλανε για κανονικό . +1000 γι' αυτό που είπες!!
VeRDe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν διαβάζετε τα reviews θα καταλάβετε πως δικαιολογείται ο βαθμός που δίνει κάθε reviewer. Από εκεί και πέρα είναι προφανές πως επηρεάζεται ο βαθμός από την προσωπική άποψη του reviewer. Όμως δεν υπάρχουν κανόνες. Υπάρχουν site, περιοδικά που έχουν πολιτική αυστηρής βαθμολόγησης (και καλά κάνουν, λίγα παιχνίδια είναι του 9-10. Το έχουμε κάνει το 9 ψωμοτύρι), υπάρχουν site που στο πλαίσιο της χρηματοδότησης από διαφημίσεις θέλοντας και μη βλέπουν με λίγο πιο επιεικές μάτι (αν σου βάλω 500€ στην τσέπη και σου πω κάνε review στο προϊόν μου εσύ τι θα κάνεις; ) και φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις που το review το κάνουν άσχετοι ή όχι αρκετά σχετικοί reviewers με το είδος (racing, rpg, fps κτλ.) όπου εκεί δικαιολογούνται οι εκτός τόπου και χρόνου βαθμοί και φυσικά υπάρχουν site που βάζουν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια 8 και πάνω όπου όλοι είστε ευχαριστημένοι.. Γιαυτό διαβάζουμε τα review και δεν μένουμε μόνο σε ένα αν θέλουμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Εγώ στο μόνο είδος που ασχολούμαι και με ενδιαφέρει (τα racing "sim") όταν έψαξα να δω τι εντυπώσεις άφησε το Forza 4 έπεσα και σε εντελώς άκυρα review που δεν είχαν στοχεύσει καν στην ουσία και έδιναν πολύ καλούς βαθμούς με τους οποίους συμφωνούσα , όπως και review αυστηρότατα που όμως ήταν ψαγμένα και παρόλο που δεν συμφωνούσα με την τελική βαθμολογία τα βρήκα πολύ χρήσιμα και τα προτιμώ να πω την αλήθεια. Το ίδιο συνέβει όταν έψαχνα review για το Gran Turismo 5 όπου μερικοί βαθμολογούσαν μόνο και μόνο από το όνομα και άλλοι βαθμολογούσαν μόνο βάσει προσδοκιών (κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβει με τους AMD FX). Γιαυτό το eurogamer είναι για μένα από τα πιο αντικειμενικά site. Τώρα αν κοιτάξει κανείς 2 σελίδες πριν θα δει ότι κάποιος με αποκάλεσε troll επειδή ανέφερα ένα τελικό συμπέρασμα του Μάνου Γρυπάρη (που τα λόγια έιναι περιττά για την αξία του σε αυτό που κάνει) και για ένα βίντεο του Eurogamer που αναδεικνύει την κλασσική πτώση των FPS στα παιχνίδια του PS3 για άλλη μια φορά (είναι multiplatform και το GT5;; ) Βέβαια σε αυτή τη χώρα δε μάθαμε να σεβόμαστε κάτι για να σεβόμαστε την άποψη του άλλου. Θεωρούμε δε, πως η θεωρία έχει περισσότερη αξία από την πράξη...
JohnVani18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν εννοείς εμένα (που εμένα εννοείς), δεν είχα τέτοιο σκοπό. Το έβαλα γιατί ακόμα να σταματήσει το τρολλάρισμα. Εξάλλου, δεν ήσουν μόνο εσύ που έβαλε συγκριτικό υλικό. Πέρασαν 6 χρόνια και επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Βαρεθήκαμε.
VeRDe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω είναι η φύση του topic τέτοια που μόνο αν κλειδώσει θα σταματήσει να υπάρχει κίνδυνος αντιπαράθεσης.
JohnVani18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σε καταλαβαίνω, αλλά μετά απο τόσο καιρό, έγινε κουραστικό.. Ακόμα και ο τιτανομάχος το άφησε το άθλημα που παίζει να έχει μετοχές στην Μ$.. Και σου λέω σαν κάτοχος και τον δύο (ξανά), πάρε και ένα ps3 να δείς την γλύκα (yeah, I keep trolling! ).
VeRDe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Όπως προανέφερα με ενδιαφέρουν τα racing games. Όταν τέθηκε το δίλημμα Forza vs GT έκανα την επιλογή μου. Μακάρι να είχα την οικονομική άνεση να απολάμβανα και τους 2 κορυφαίους τίτλους Racing αυτή την εποχή παγκοσμίως αλλά δε την έχω.
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ...τους 2 κορυφαίους τίτλους Racing αυτή την εποχή παγκοσμίως... Αυτό ελέγχεται
DJTaurus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Skyrim http://www.youtube.com/watch?v=55P2W3F26sA&feature=player_embedded
JohnVani18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μου θυμίζει BioShock έτσι όπως έχει τις δυνάμεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις