Tilemaxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα, εγώ πούλησα το 360 γιατί δεν με κάλυπταν πλέον τα exclusives του, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχουν βγεί τρομερά multiplatform σε αυτή τη γενιά όπως GTA IV, Mass Effect και Fallout 3. Δεν είναι λοιπόν όλα στο ίδιο τσουβάλι. Μην ξεχνάς οτι και στην προηγούμενη γενιά το PS2 περιόριζε το Xbox...
VeRDe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Βαθμολογία Γραφικά: 9 Ήχος: 9 Gameplay: 9 Αντοχή: 9.5 Γενικά: 9.1 Ναι, είναι καλύτερο από το Gran Turismo 5. Μάνος Γρυπάρης GAMEWORLD.GR
VeRDe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι flame και offensive τα Review ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!
6xXx6 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Which Looks Better: Gran Turismo 5 or Forza 4? (by kotaku.com) Round one: Fight! Round two: Fight! Round Three. φγυ
anamenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι που έχει καλύτερα γραφικά το FM4 από το GT5 , αλλά πως τα κατάφεραν αυτοί στην TURN10 να ξεπεράσουν τον ευατό τους, με μια κονσόλα εξαετίας πλέον (2005-2011)
JohnVani18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ... http://www.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc
empire_1924 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 αυτό που μου κάνει εντύπωση δεν είναι που έχει καλύτερα γραφικά το FM4 από το GT5 , αλλά πως τα κατάφεραν αυτοί στην TURN10 να ξεπεράσουν τον ευατό τους, με μια κονσόλα εξαετίας πλέον (2005-2011) Σ'ότι αφορά το Forza4(μετά και το GeOW3) ρώτα τους ξερόλες του topic "PS3 vs XBOX 360" που έχουν γράψει ατέλειωτα κατεβατά για την ανωτερότητα του ps3 και λοιπές μπούρδες....α και τώρα που το θυμήθηκα επιστρέφω μια απάντηση made in Eurogamer(γιατί μερικοί παρέθεσαν το review του συγκεκριμένου gamesite για το GeOW3 και το 8 που του έδωσε για να γράψουν την παπαριά τους)....αλήθεια πόσο να έβαλε άραγε στο Uncharted 3....γιατί δεν βλέπω καμιά αναφορά πλέον για το Eurogamer;;Μάλλον οφείλεται στο 8 που του έδωσε. Πριν ξεκινήσουν να γράφουν πάλι τις παπαριές τους τα fanboys λοιπόν...πολύ απλά θα γράψω ότι και το Uncharted 3 και το GeOW3 αξίζουν τουλάχιστον 9...τουλάχιστον...σ'ότι αφορά το Eurogamer όλοι μπορείτε πλέον να διαπιστώσετε την(δήθεν) αντικειμενικότητα και γενικά την αξιοπιστία ορισμένων/αρκετών reviews....κάποιοι βέβαια τα γράφαμε αυτά και κάποιοι άλλοι το έπαιζαν τρελίτσα και παρέθεταν ότι τους βόλευε και κινούνταν βάσει του fanboyism που τους διακατείχε. Επαναλαμβάνω και τα 2 games είναι παιχνιδάρες και άξιζαν τουλάχιστον 9 απο το(κατά τ'άλλα) "διάσημο" Eurogamer....!!!!
anamenos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Σ'ότι αφορά το Forza4(μετά και το GeOW3) ρώτα τους ξερόλες του topic "PS3 vs XBOX 360" που έχουν γράψει ατέλειωτα κατεβατά για την ανωτερότητα του ps3 και λοιπές μπούρδες....α και τώρα που το θυμήθηκα επιστρέφω μια απάντηση made in Eurogamer(γιατί μερικοί παρέθεσαν το review του συγκεκριμένου gamesite για το GeOW3 και το 8 που του έδωσε για να γράψουν την παπαριά τους)....αλήθεια πόσο να έβαλε άραγε στο Uncharted 3....γιατί δεν βλέπω καμιά αναφορά πλέον για το Eurogamer;;Μάλλον οφείλεται στο 8 που του έδωσε. Πριν ξεκινήσουν να γράφουν πάλι τις παπαριές τους τα fanboys λοιπόν...πολύ απλά θα γράψω ότι και το Uncharted 3 και το GeOW3 αξίζουν τουλάχιστον 9...τουλάχιστον...σ'ότι αφορά το Eurogamer όλοι μπορείτε πλέον να διαπιστώσετε την(δήθεν) αντικειμενικότητα και γενικά την αξιοπιστία ορισμένων/αρκετών reviews....κάποιοι βέβαια τα γράφαμε αυτά και κάποιοι άλλοι το έπαιζαν τρελίτσα και παρέθεταν ότι τους βόλευε και κινούνταν βάσει του fanboyism που τους διακατείχε. Επαναλαμβάνω και τα 2 games είναι παιχνιδάρες και άξιζαν τουλάχιστον 9 απο το(κατά τ'άλλα) "διάσημο" Eurogamer....!!!! και αυτό που είπα παραπάνω ισχύει απόλυτα και για την Naughty dog που κατάφερε ουσιαστικά να βγάλει το αψεγάδιαστο Uncharted 3, που για να είμαστε ειλικρινείς δεν νομίζω να καταφέρει το XBOX να περάσει από εδώ και πέρα...
grouspen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 βασικά από όταν είδα στο eurogamer να δίνουν 8/10 στο mgs4: guns of patriot πριν αρκετό καιρό δεν ξαναμπήκα στο site τους. δλδ τι παραπάνω μπορεί να ήθελε ο reviewer?
anamenos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 βασικά από όταν είδα στο eurogamer να δίνουν 8/10 στο mgs4: guns of patriot πριν αρκετό καιρό δεν ξαναμπήκα στο site τους. δλδ τι παραπάνω μπορεί να ήθελε ο reviewer? αυτό που λες τώρα είναι αρκετά fanboyστικη λογική, γιατί ο κάθε reviewer έχει και διαφορετικά προσωπικά κριτήρια για να κρίνει ένα παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι κάτι που αρέσει σε εμένα πρέπει να αρέσει και στους άλλους.
grouspen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 αυτό που λες τώρα είναι αρκετά fanboyστικη λογική, γιατί ο κάθε reviewer έχει και διαφορετικά προσωπικά κριτήρια για να κρίνει ένα παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι κάτι που αρέσει σε εμένα πρέπει να αρέσει και στους άλλους. καταλαβαίνω πως ακούστηκα και καταλαβαίνω και τι εννοείς. είμαι fanboy για τα mgs. δεν το αρνούμαι αλλά σαν reviewer τα προσωπικά κριτήρια έπρεπε να έχουν πάρει πόδι όμως και να δίνει μια αντικειμενική άποψη. πχ. gameplay καλό , γραφικά καλά ,μουσική καλή, ιστορία καλή ...... κτλ = σκορ τάδε και όχι πχ.gameplay καλό , γραφικά καλά ,μουσική καλή, ιστορία καλή αλλά επειδή δεν μου αρέσει το είδος να το "κατεβάσω" σαν βαθμολογία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις