panos_sxh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Ήθελα να πω ότι μεγάλη σημασία έχει γι'αρκετούς και τι προϋπηρεσία είχαν στις κονσόλες. Πχ. έχω έναν κολλητό που εδώ και μία δεκαετία παίζει με PS1+2, για τον οποίο ήταν φυσικό να περάσει σε PS3. Έχω 360 και είμαι πλήρως ευχαριστήμενος όσον αφορά τα παιχνίδια, αλλά με ξενερώνουν κάποια περιφερειακά ζητήματα σε σχέση με το PS3: -δεν είναι region free, -δεν μπορείς να βάλεις linux αν έχεις πρόσφατη κονσόλα με καινούριο kernel, -στην πιο deluxe έκδοση (Elite) δεν έχει wireless Πάντως αν αποφασίσω να κινηθώ προς HD ταινίες και οι τιμές των desktop drives (με χαλάει να πάρω το εξωτερικό HD-DVD) δεν έχουν πέσει πολύ, με βλέπω να τσιμπάω κάνα PS3...
Udontneed2know Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 -δεν μπορείς να βάλεις linux αν έχεις πρόσφατη κονσόλα με καινούριο kernel, επαιρνε ποτε linux το 360? γιατι εγω νομιζα οτι μονο στο PS3 γινεται αυτο. Πάντως αν αποφασίσω να κινηθώ προς HD ταινίες και οι τιμές των desktop drives (με χαλάει να πάρω το εξωτερικό HD-DVD) δεν έχουν πέσει πολύ, με βλέπω να τσιμπάω κάνα PS3... φιλε δεν θα στο συμβουλευα με τιποτε να παρεις HD-DVD , μετα τα τελευταια γεγονοτα με την Warner το format παει προς το τελος του δες και το αντιστοιχο θεμα να δεις http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231165 οποτε με την εξελιξη αυτη να περιμενεις και γρηγορη πτωση των τιμων σε οτι εχει σχεση με blu-ray καπου πηρε το ματι μου οτι η sony θα βγαλει drive για PC με 200 δολαρια, και ηδη τα recorders εχουν φτασει στα 300 και κατι ευρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 και ήταν και το πιό πατάτα final fantasy απο όσα έχουν βγεί για ps1+2...Και γω με το dvd στο χέρι ήμουν.. Ευτυχώς το νοίκιασα πρώτα και δεν βιάστηκα.. Ενώ είμαι fan της σειράς δυστυχώς δεν μπόρεσα να συμπαθήσω/προσαρμοστώ στο νέο παιχνίδι. Ελπίζουμε σε κάτι πιο οικείο στο ps3... Αλλα τι να λέμε.. .σάν το ff7... κανένα :| Οχι ρε συ και πατατα το 12.Για πολλους ειναι το καλυτερο μετα το 7.Αλλα ενταξει αποψεις ειναι αυτες. Ήθελα να πω ότι μεγάλη σημασία έχει γι'αρκετούς και τι προϋπηρεσία είχαν στις κονσόλες. Πχ. έχω έναν κολλητό που εδώ και μία δεκαετία παίζει με PS1+2, για τον οποίο ήταν φυσικό να περάσει σε PS3. Ετσι ειναι ακριβως φιλε μου.Ειδικα οταν ο καταναλωτης ειναι υπερευχαριστημενος με τις 2 προηγουμενες ειναι δυσκολο να τον πεισεις να αλλαξει. @Udontneed2know αυτο και ο panos_sxh.
Apokleiros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μα δεν λεμε να αλλαξει και εγω 12 χρονια playstation παιζω αλλα φιλε δεν γινεται να μην λεω την αληθεια ή αυτο που βλεπω. Το ps3 σαν gaming κονσολα μεχρι στιγμης και μετα απο 1 χρονο κυκλοφορειας ειναι για να το κλαινε οι ρεγγες, αυτη ειναι η πραγματικοτητα , παντου χειροτερο απο το 360 , μονο το blu ray. Αυτο το μεχρι στιγμης το τονιζω συνεχεια γιατι δεν θελω να εκτεθω αργοτερα που ισως παρει τα πανω του, αλλα εγω θεωρω οτι εκανα λαθος που το πηρα απο πρωτη μερα κυκλοφορειας γιατι δεν μου εχει προσφερει τιποτα επιπλεος απο το 360, το τρωει ο σκορος.... Αντε να δουμε το ff, gt, god of war, killzone, getaway, tekken, παιχνιδια που μας εκαναν να αγαπησουμε ολοι το ps, Και κανενα update ακομη με xmb προσβαση γιατι δεν γινεται δουλεια για να βρεθουμε κανουμε αιτηση!!! Ρε παιδια με το devil may cry λενε οτι εχει καλυτερη εικονα απο το ps3 στο 360, ουτε σε αυτο να καταφερει να περασει μπροστα το ps3, μονο φορτωνει πιο γρηγορα στο ps3 λογο δισκου, και αυτο στο 360 θα το παρω ανετα. Το lost planet γιατι ειναι ετσι στο ps3 !!!! Απλα ειδα εικονες και δακρισα απο την καταντια! Ο cell για να τον προγραμματισεις μαλλον ΠΥΡΗΝΙΚΟς ΦΥΣΙΚΟς πρεπει να εισαι !!!
panos_sxh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 επαιρνε ποτε linux το 360? γιατι εγω νομιζα οτι μονο στο PS3 γινεται αυτο. Nαι, τσεκαρε http://www.free60.org φιλε δεν θα στο συμβουλευα με τιποτε να παρεις HD-DVD , μετα τα τελευταια γεγονοτα με την Warner το format παει προς το τελος του δες και το αντιστοιχο θεμα να δειςhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231165 οποτε με την εξελιξη αυτη να περιμενεις και γρηγορη πτωση των τιμων σε οτι εχει σχεση με blu-ray καπου πηρε το ματι μου οτι η sony θα βγαλει drive για PC με 200 δολαρια, και ηδη τα recorders εχουν φτασει στα 300 και κατι ευρω. Παρακολουθω τον πολεμο για το HD format που θα επικρατησει με ενδιαφέρον, αλλά σε κάθε περίπτωση αν και οταν προμηθευτω player το θελω στο σαλονι, οποτε θελω επιτραπεζιο...
akalos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 και θελω επιτραπεζιο ομορφο και ωραιο οχι σαν ...να μην πω τωρα
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Οχι ρε συ και πατατα το 12.Για πολλους ειναι το καλυτερο μετα το 7.Αλλα ενταξει αποψεις ειναι αυτες. Ετσι ειναι ακριβως φιλε μου.Ειδικα οταν ο καταναλωτης ειναι υπερευχαριστημενος με τις 2 προηγουμενες ειναι δυσκολο να τον πεισεις να αλλαξει. @Udontneed2know αυτο και ο panos_sxh. Πατάτα μου φάνηκε ο χειρισμός βασικά.. μπορεί η ιστορία να ήταν άψογη.. Θα του δώσω σίγουρα μια ευκαιρία ακόμα κάποια στιγμή.. αλλα δύσκολα.. Επίσης να πώ για την προιστορία... Μπορώ να πώ πως είχα αν όχι όλες τις περισσότερες κονσόλες απο εποχής 2600 και μετά... Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την sony και γουστάρω με τα χίλια ps3... Αλλα δεν εθελοτυφλώ! Ξέρω πως το 360 μέχρι σήμερα (γιατί προβλέπω αλλαγές) είναι πιο διαδεδομένο-προσβάσιμο (λέγε με ξεστοκάρισμα απο φριτέζες με 200 ευρώ και 2 παιχνίδια) Η λύση είναι μία... Παίρνεις έναν τέτζερη (360) στις συχνότατες προσφορές των 200? για να έχεις να ασχολείσαι και όταν με το καλό πέσει λίίίίίγο ακόμα κ έρθει κ τπτ της προκοπής απο παιχνίδια παίρνεις και ένα ps3 και παρατάς το console war για πάντα.. Για να τελειώνουμε και με τα τρόλ.. όχι τπτ άλλο! Δυστυχώς το 360 το πήρα σε "καλή" για τα καταστήματα τιμή και τώρα το φοβάμαι αρκετά.. Αν και δεν είναι φλασαρισμένο, το ξέρω πως άμα κρασάρει θα φύγει απο το παράθυρο κ δεν θέλω.. Γενικά όλα αυτά για εγγυήσεις κ αηδίες τα ακούω βερεσέ.. Δεν θέλω να μπώ σε αυτή τη διαδικασία γμ την τρέλα... Θέλω κάτι που να νιώθει και να μήν ψοφάει με 3 ώρες cod4.. Γίνεται; Κάτι που να μην χρειάζεται να του βάλω υδρόψυξη για να μην το φοβάμαι.. Κάτι στη λογική του ps2 που έχει αμέτρητες ώρες παιχνιδιού επάνω και δεν έχει παραπονεθεί ποτέ! Κατάφερα λοιπόν να ξεθάψω το ps2 για να ευχαριστηθώ gaming (το 360 ανοίγει μόνο πάσχα κ χριστούγεννα) και περιμένω το επόμενο assasins creed η τέλος πάντων κάτι ισάξιο για να παίξω με τον φόβο των ιουδαίων(rrod).. Αυτή τη μλκεία να μην είχε... Ηθικό δίδαγμα: Πάρτε σήμερα ένα σκοτωμένο 360 (ψόφιο είναι εκ των προτέρων) και περιμένετε να νιώσει λίγο η sony να 300ρίσει το ps3 για να έχετε κάτι λιγότερο εύθραστο που κατα τα άλλα την ίδια δουλειά θα κάνει με 3-4 τίτλους παραπάνω... Τα λέω καλά αγαπητά τρόλ; Quote όλα τα σημεία που έθιξα το precious σας(και μου, αλλα αυτό δεν το νιώθετε) και εξευτελίστε με
akalos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Πατάτα μου φάνηκε ο χειρισμός βασικά.. μπορεί η ιστορία να ήταν άψογη.. Θα του δώσω σίγουρα μια ευκαιρία ακόμα κάποια στιγμή.. αλλα δύσκολα.. Επίσης να πώ για την προιστορία... Μπορώ να πώ πως είχα αν όχι όλες τις περισσότερες κονσόλες απο εποχής 2600 και μετά... Ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την sony και γουστάρω με τα χίλια ps3... Αλλα δεν εθελοτυφλώ! Ξέρω πως το 360 μέχρι σήμερα (γιατί προβλέπω αλλαγές) είναι πιο διαδεδομένο-προσβάσιμο (λέγε με ξεστοκάρισμα απο φριτέζες με 200 ευρώ και 2 παιχνίδια) Η λύση είναι μία... Παίρνεις έναν τέτζερη (360) στις συχνότατες προσφορές των 200? για να έχεις να ασχολείσαι και όταν με το καλό πέσει λίίίίίγο ακόμα κ έρθει κ τπτ της προκοπής απο παιχνίδια παίρνεις και ένα ps3 και παρατάς το console war για πάντα.. Για να τελειώνουμε και με τα τρόλ.. όχι τπτ άλλο! Δυστυχώς το 360 το πήρα σε "καλή" για τα καταστήματα τιμή και τώρα το φοβάμαι αρκετά.. Αν και δεν είναι φλασαρισμένο, το ξέρω πως άμα κρασάρει θα φύγει απο το παράθυρο κ δεν θέλω.. Γενικά όλα αυτά για εγγυήσεις κ αηδίες τα ακούω βερεσέ.. Δεν θέλω να μπώ σε αυτή τη διαδικασία γμ την τρέλα... Θέλω κάτι που να νιώθει και να μήν ψοφάει με 3 ώρες cod4.. Γίνεται; Κάτι που να μην χρειάζεται να του βάλω υδρόψυξη για να μην το φοβάμαι.. Κάτι στη λογική του ps2 που έχει αμέτρητες ώρες παιχνιδιού επάνω και δεν έχει παραπονεθεί ποτέ! Κατάφερα λοιπόν να ξεθάψω το ps2 για να ευχαριστηθώ gaming (το 360 ανοίγει μόνο πάσχα κ χριστούγεννα) και περιμένω το επόμενο assasins creed η τέλος πάντων κάτι ισάξιο για να παίξω με τον φόβο των ιουδαίων(rrod).. Αυτή τη μλκεία να μην είχε... Ηθικό δίδαγμα: Πάρτε σήμερα ένα σκοτωμένο 360 (ψόφιο είναι εκ των προτέρων) και περιμένετε να νιώσει λίγο η sony να 300ρίσει το ps3 για να έχετε κάτι λιγότερο εύθραστο που κατα τα άλλα την ίδια δουλειά θα κάνει με 3-4 τίτλους παραπάνω... Τα λέω καλά αγαπητά τρόλ; Quote όλα τα σημεία που έθιξα το precious σας(και μου, αλλα αυτό δεν το νιώθετε) και εξευτελίστε με τωρα που θα ερθει ξερεις τι,θα το παιζεις πιο συχνα το 360:mrgreen:
akalos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Αλλα δεν εθελοτυφλώ! Ξέρω πως το 360 μέχρι σήμερα (γιατί προβλέπω αλλαγές) είναι πιο διαδεδομένο-προσβάσιμο (λέγε με ξεστοκάρισμα απο φριτέζες με 200 ευρώ και 2 παιχνίδια) Η λύση είναι μία... Παίρνεις έναν τέτζερη (360) στις συχνότατες προσφορές των 200? για να έχεις να ασχολείσαι και όταν με το καλό πέσει λίίίίίγο ακόμα κ έρθει κ τπτ της προκοπής απο παιχνίδια παίρνεις και ένα ps3 και παρατάς το console war για πάντα.. σωστος!!!
panos_sxh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μα δεν λεμε να αλλαξει και εγω 12 χρονια playstation παιζω αλλα φιλε δεν γινεται να μην λεω την αληθεια ή αυτο που βλεπω. Το ps3 σαν gaming κονσολα μεχρι στιγμης και μετα απο 1 χρονο κυκλοφορειας ειναι για να το κλαινε οι ρεγγες, αυτη ειναι η πραγματικοτητα , παντου χειροτερο απο το 360 , μονο το blu ray. Αυτο το μεχρι στιγμης το τονιζω συνεχεια γιατι δεν θελω να εκτεθω αργοτερα που ισως παρει τα πανω του, αλλα εγω θεωρω οτι εκανα λαθος που το πηρα απο πρωτη μερα κυκλοφορειας γιατι δεν μου εχει προσφερει τιποτα επιπλεος απο το 360, το τρωει ο σκορος.... Κοιτα, δε συμφωνω μαζι σου. Δεν ειναι και για να το κλαινε οι ρεγγες, εισαι υπερβολικος. Μια χαρα ειναι. Οτι επαιξα και στις 2 κονσολες (COD4, Virtua Fighter 5) δεν εχει σημαντικες διαφορες. Τωρα για σκληροπυρηνικους παιχτες ενδεικνυται το 360 σιγουρα. Αλλα δεν ειναι ολοι σ'αυτη τη κατηγορια. Καταλαβαινω πως καποιος που γουσταρει κινηματογραφο κι ενα πιο ευελικτο/στιβαρο μηχανημα μπορει να διαλεξει το PS3.
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 τωρα που θα ερθει ξερεις τι,θα το παιζεις πιο συχνα το 360:mrgreen: :-D:-D:-D:-D:-D Μη μου λές τέτοια και δεν κρατιέμαι... Μετράω τις ώρες μέχρι την δευτέρα!
Apokleiros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δεν εχει σημαντικες διαφορες! στο ενα εχει Online και ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΑ και στο αλλο βαρας τα ντουβαρια μονος σου (VF5)...Οσο για το cod 4 , οκ ειναι το ιδιο αλλα με το online του ps3 μακρια!!! μεχρι νεωτερας!!!
AtroposGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 το lost oddysey εχει κανει 90.000 πωλησεις????λολ...μηπως λεω μηπως ειναι unrealesed ακομα????ρε παιδια το ff12 ηταν αθλιο τελειως ομως...πολλοι λενε κι γω δηλ το πιστευω πως ι mistwalker με ανεση θα παει μπροστα...απο το βιντεο πυ εχυμε δει του ff13 τα γραφικα του ειναι παρομοια με του lost oddysey ενω το ολο σκηνικο του ff13 ινε sci-fi δηλ ελεος...ο μονος λογος πυ θα αγορασω ps3 ινε το white knight story και πες και το god of war...κατα τα αλλα θα παρει την θεση του dvd player κατω απο την Τν
Udontneed2know Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 το lost oddysey εχει κανει 90.000 πωλησεις????λολ...μηπως λεω μηπως ειναι unrealesed ακομα???? οχι κανεις λαθος, κυκλοφορησε τον δεκεμβριο στην Ιαπωνια, οριστε και απο αλλη πηγη Media Create Sales 3/12 - 9/12 01./02. [WII] Wii Fit (Nintendo) - 149,587 / 411,000 02./06. [NDS] Mario Party DS (Nintendo) - 106,995 / 646,000 03./00. [NDS] Tales of Innocence (Bandai-Namco) - 104,317 / NEW 04./00. [PSP] Hot Shots Golf Portable 2 (Sony) - 87,231 / NEW 05./01. [NDS] Prof. Layton and Pandora's Box (Level 5) - 75,609 / 370,000 06./04. [NDS] Dragon Quest IV (Square-Enix) - 63,447 / 795,000 07./00. [360] Lost Odyssey (Microsoft) - 54,581 / NEW 08./00. [NDS] Powerful Pro-kun Pocket 10 (Konami) - 54,372 / NEW 09./11. [WII] Super Mario Galaxy (Nintendo) - 44,705 / 476,000 10./09. [WII] Mario and Sonic at the Olympic Games (Nintendo) - 44,677 / 148,000 ρε παιδια το ff12 ηταν αθλιο τελειως ομως...πολλοι λενε κι γω δηλ το πιστευω πως ι mistwalker με ανεση θα παει μπροστα...απο το βιντεο πυ εχυμε δει του ff13 τα γραφικα του ειναι παρομοια με του lost oddysey ενω το ολο σκηνικο του ff13 ινε sci-fi δηλ ελεος... Μου θυμιζεις τις διαφημισεις της Vodafone, αλλο να εισαι Final Fantasy και αλλο να εισαι ΣΑΝ Final Fantasy. Oπως σου ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα μου οι πωλησεις δεν δικαιωνουν ουτε την Mistwalker για την επιλογη της ουτε βεβαια και την Microsoft Που χρηματοδοτησε τα εν λογω δυο παιχνιδια.
AtroposGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 δν ξερω αν εχει κυκλοφορησει στην ιαπωνια αλλα το θεμα ειναι οτι εαν δν κυκλοφορησει σε ολο τον ιπολοιπο κοσμο δν μπορουμε ν πυμε απολυτως τπτ...ουτως η αλλως το lost oddysey οταν κυκλοφορησει σε ευρωπη και αμερικη θα κανει τις πωλησεις πυ του αξιζυν...θιμισυ ποσες πωλησεις εχει το χ360 στιν ιαπωνια και ποσες στν αμερικη...ειναι απλο....μου φενεται δν μπορεις να κτλβεις κατι πολυ απλο...ο hironobu sakaguchi ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ των ff απο το 1 μεχρι και το 10 ινε ο παραγωγος της mistwalker ....το αλλο ff kai αλλο σαν ff ινε απολυτως ακυρο μιας κι ο παραγωγος των ff εφτιαξε το παιχνιδι αυτο...αλλα και παλι αυτο δν λεει τπτ...επισης το οτι το blue dragon εκανε ρεκορ πωλησεων στιν ιαπωνια σαν το 1ο παιχνιδι του χ360 ιαπωνικου rpg υφους σου λεει κατι?το μονο πυ μπορω ν κτλβω ειναι οτι ισε προκατιλιμενος και απο οτι κτλβα εχεις μονο ps3 για ν μιλας για το lost odyssey ετσι...μονο ενα σου λεω...πιγαινε διαβασε κανα review η πεξε το demo...και μετα κανε post...
Προτεινόμενες αναρτήσεις