panos9553 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ρωταω απο ποια αποψη δεν εχουν καμια σχεση? Τι ειναι αυτο που κανει αυτο το παιχνιδι "μετριο" γιατι εγω βλεπω κορυφαια γραφικα. Αν θεωρεις αυτα κορυφαια γραφικα..τοτε τα γραφικα των παρακατω games που θα σου αναφερω πως τα βλεπεις?? Θα αναφερω μονο λιγα...Uncharted 3,crysis 2,killzone 3,god of war 3 κλπ...
skanjos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 κάτσε ρε θα με τρελάνετε ? για design/ artwork μιλάω, γιαυτό και δεν το συγκρίνω με το Uncharted, τα γραφικά του τα σπάνε όπως και του naruto storm απο τα καλύτερα που έχω δει στην γενιά,δεν έχουν να κάνουν τα πάντα με πολύγονα στα games ξεκολίστε και δείτε το και αρτιστικά λίγο. το παιχνίδι είναι σαν κινούμενο σχέδιο ,πάρτε παράδειγμα το οokami του ps2 ή το windwaker . αν δεν σας αρέσουν αυτά τα γραφικά μάλλον το μόνο παιχνίδι που έχετε παίξει είναι το cod ή κάνα gears/killzone....
ultralisk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 απίστευτο design και artwork το παιχνίδι...μου θύμισε πολύ το Eternal Sonata που πραγματικά είχαν κάνει τρομερή δουλεία εκεί και ήταν από τα καλύτερα j-rpg της γενιάς imo να υποθέσω όμως επειδή δεν έχει ΑΚ-47 και grenade launcher δεν θα το δούμε Ευρώπη ε
skanjos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 όχι φίλε θα έρθει, και τα eternal sonata/tales of vesperia τα πατάει κάτω,πραγματικά το Studio gibly έκανε καταπληκτική δουλειά,πιστέυω φτάνει επίπεδα storm 2 αλλα μιλάμε για Open world παιχνίδι όχι fighter. btw το xenoblade για το wii έχει βγει ευρώπη και ακόμα αμερική δεν έχει βγει και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα καν....κάπου πρέπει να τους την λέμε και εμείς χεχε.αλλα απο την άλλη δείχνει το πόσο χάλια πάει η industry
Bourdoulas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Φωτιές μας άναψες! Τι υπέροχο "παραμύθι" είναι αυτό;
ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θεωρεις αυτα κορυφαια γραφικα..τοτε τα γραφικα των παρακατω games που θα σου αναφερω πως τα βλεπεις?? Θα αναφερω μονο λιγα...Uncharted 3,crysis 2,killzone 3,god of war 3 κλπ... Οτι ειπε ο skanjos. Αντικειμενικα μιλωντας τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι real time κινουμενο σχεδιο. Δεν μπορει να συγκριθει αμεσα με κατι σαν το killzone ή uncharted γιατι δεν ειναι καν στο ιδιο στυλ. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι "μετριο". Αντιθετα ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα στην κατηγορια και αντικειμενικα μιλωντας ειναι εξαιρετικα μιας και ειναι σχεδιασμενα και στο χερι.
ultralisk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 όχι φίλε θα έρθει, και τα eternal sonata/tales of vesperia τα πατάει κάτω,πραγματικά το Studio gibly έκανε καταπληκτική δουλειά,πιστέυω φτάνει επίπεδα storm 2 αλλα μιλάμε για Open world παιχνίδι όχι fighter. αυτά είναι και αντιθέτως με το eternal sonata όπου ήταν γραμμικό, είναι όντως και open world seal of approval λέμε
iahabibi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδιά εμένα που δεμάρεσουν παιχνιδια first shoot μιας και το θεωρω ηλιθιο να τα παίζεις με χειριστήριο με τί κονσόλα ειναι καλύτερα να αγωράσω; λέω να πάω για PS3, μαρεσουν αρκετά ανιμέ και τέτοιες φάσεις πάντως ;ρ
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το ps3 πέρα από τα λίγα κορυφαία αποκλειστικά που έχει στη πλειοψηφία των παιχνιδιών που βγαίνουν και στις 2 κονσόλες(Xbox360 & ps3) στο 360 είναι λίγο καλύτερα απ' ότι στο ps3 και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά συγκριτικά και βίντεο από γνωστά σάϊτ. Για να μην αναφέρω το θέμα αντίγραφα που η underground σκηνή του ps3 είναι τρομερά πίσω αφού ακόμα δεν έχουν προχώρηση custom firmware βασισμένη πέρα από την 3.55 ενώ τώρα η sony έχει είδη βγάλει την 3.70 και φαίνεται ότι το έχει παρατήσει το σκηνική η underground σκηνή του xbox360 όχι μόνο ενημερωμένη αλλά ακολουθεί και τις εξελίξεις του 360 με αποτέλεσμα να βγάζει σχετικά γρήγορα τρόπους να παίζεις ακόμα και τα ποιο νέα παιχνίδια με τις νέες προστασίες.
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Βασικά η underground σκηνή του PS3 είναι κάτι μεταξύ Λάμψης, Εζέλ και Ανεκδότου της Χρονιάς. Απλώς γελάει η οικουμένη, όπως θα έλεγε και ο μέγας Αλέφας. Πήρα PS3 πριν 4-5 μήνες και από τον Ιούλιο το έχω να μαζεύει σκόνη μέσα σε μια ντουλάπα.
VeRDe Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_iVeKIAEfj4 Για τα fanboys που έλεγαν ότι στο PS3 θα είναι καλύτερο από το xbox....... Πάει η θολούρα και τα πετσοκομένα textures σύννεφο...
anamenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 το lensoftruth όμως έχει καλή ανάλυση και φαίνεται ότι πράγματι είναι λίγο καλύτερο στο PS3, ειδικά ο φωτισμός και κάποια κοντινά textures...
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Βασικά η underground σκηνή του PS3 είναι κάτι μεταξύ Λάμψης, Εζέλ και Ανεκδότου της Χρονιάς. Απλώς γελάει η οικουμένη, όπως θα έλεγε και ο μέγας Αλέφας. Πήρα PS3 πριν 4-5 μήνες και από τον Ιούλιο το έχω να μαζεύει σκόνη μέσα σε μια ντουλάπα. Κάτι που πιστεύω κάνουν όσοι έχουν ps3 σε αυτή τη γενιά κονσολών.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Κάτι που πιστεύω κάνουν όσοι έχουν ps3 σε αυτή τη γενιά κονσολών. Eλπιζω να μιλας για την underground scene και γι αυτους που δεν αγοραζουν αυθεντικα. Γιατι υπαρχουν και αλλου ειδους gamers ,οσο και αν σου φαινεται εξωπραγματικο.Ναι υπαρχουν καποιοι που αγοραζουν αυθεντικα(κι ομως γινεται...).Οποτε το ps3 ειναι η καλυτερη επιλογη οπως και να χει.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δέκα χρόνια gaming, δεν έχω πειράξει καμία μου κονσόλα. Απο το GBA που πρωτοείχα, μέχρι το PS2, το 360, και το PS3, έχω πάνω απο 100 αυθεντικούς τίτλους για όλα μαζί, και μέχρι στιγμής δεν το μετανιώνω. Και στο PS3 μια χαρά games παίζω. Έχω ήδη τα Uncharted 2, GOW3, MGS4, InFamous, και τώρα πάω για GT5 μέχρι τον Νοέμβρη που θα έρθει το Uncharted 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις