Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξέρω.. Αυτό και το HD Fury είναι plats με @@.. Του ΚΖ3 το πήρα.. Είχε κάποια σπαστικά trophies αλλά όχι σαν του 2.. Βλέπε να βγεί στο Elite..

Μου φάνηκε δύσκολο λόγω gameplay, δεν μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα.. Ενώ την 1η φορά που το έπαιξα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Άντε τώρα να δούμε τι θα κάνουμε με το R2 για Platinum (κωλο-Killing Machine trophy......)

Στο elite σε ένα σημείο είναι πολύ δύσκολο(εκεί που έχεις το jet pack και δεν έχει και στόχο μετά την δεύτερη βόμβα που σε βάζει το χρόνο για να φύγεις.Στο veteran είναι αρκετά εύκολο.

Στο R2 τα trophies που θέλουν internet δεν θα τα πάρουμε ποτέ αν δεν βγεί cfw που να μπορούμε να μπαίνουμε psn.Aυτό το killing machine με τα 10000 kills παίζει να είναι απο τα δυσκολότερα trophies για το ps3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για αρχή το είχα τερματήσει στο Normal και μου φάνηκε δυσκολούτσικο. Μετά που το έπαιξα στο Elite δεν είχα κανένα πρόβλημα, μου φάνηκε και πολύ ποιό εύκολο. Όντως, το πρόσεξα κι εγώ πως δεν έχει στόχο, αλλά κάπως πολύ αργά.. :P Πάντως προσωπικά γούσταρα στο Elite, και άλλο τόσο όταν είδα να ξεκλειδώνεται το platinum.

Κι όμως έχω άτομα στην clan που το έχουν, 85.000 kills και πάνω έχουν..

Έναν φίλο μου του λείπει μόνο αυτό, τώρα το ξανάπιασε (μετά απο 2 χρόνια) και είναι κάπου στις 7μιση χιλιάδες.

Αν είσαι σε clan βγαίνει, απλά θα καείς στην κυριολεξία..

Το πιο εύκολο Platinum το δίνει το παιχνίδι Megamind, απλά το τερματίζεις και το παίρνεις! Επίσης εύκολο θεωρώ και του God Of War III, αλλά με τη βοήθεια του bug :P

Κι εσύ έτσι το πήρες? :P

Ναί, αλλά για να έχεις το bug, πρέπει να σου βγεί ο πάτος, ειδικά εκεί που πρέπει να γίνεις άγαλμα πόσες φορές..

Το πιο εύκολο Platinum το δίνει το παιχνίδι Megamind, απλά το τερματίζεις και το παίρνεις! Επίσης εύκολο θεωρώ και του God Of War III, αλλά με τη βοήθεια του bug :P

Σε ένα τετράωρο βγάζεις platinum στο megamind.Στο god of war 3 δεν παλεύονται οι δοκιμασιες που ξεκλειδώνονται όταν το τερματίσεις(challenge of olympus).Πέρα απο αυτό τα άλλα trophies βγαίνουν εύκολα(δεν το ξέρω το bug που λες)...

Για αρχή το είχα τερματήσει στο Normal και μου φάνηκε δυσκολούτσικο. Μετά που το έπαιξα στο Elite δεν είχα κανένα πρόβλημα, μου φάνηκε και πολύ ποιό εύκολο. Όντως, το πρόσεξα κι εγώ πως δεν έχει στόχο, αλλά κάπως πολύ αργά.. :P Πάντως προσωπικά γούσταρα στο Elite, και άλλο τόσο όταν είδα να ξεκλειδώνεται το platinum.

Κι όμως έχω άτομα στην clan που το έχουν, 85.000 kills και πάνω έχουν..

Έναν φίλο μου του λείπει μόνο αυτό, τώρα το ξανάπιασε (μετά απο 2 χρόνια) και είναι κάπου στις 7μιση χιλιάδες.

Αν είσαι σε clan βγαίνει, απλά θα καείς στην κυριολεξία..

Στα όπλα έχεις και ζουμ οπότε είναι αρκετά εύκολο αλλά σε εκείνο το σημείο που σε είπα πρέπει να έχεις και λίγη τύχη για να το περάσεις γρήγορα.Ένα 6ωρο gameplay είναι βασικά.

85000?Πρέπει να έχει καεί άσχημα ο τύπος έτσι.Αξίζει όμως(έτσι καιγόμασταν και στο counter παλιά).Απο clan δεν έχω ιδέα γιατί no psn no clan...

Μπα, παλεύονται οι δοκιμασίες, αλλά πρέπει να είσαι και πολύ κώλος.

Του GOW1&2 ναί, δεν παλεύονται..

Με το Bug απλά δεν χάνεις ζωή στο Titan Mode (Hard).

Σε εκείνο το σημείο έχασα 2-3 φορές.. Αλλά εντάξει, βγαίνει. Ο χρόνος είναι που σε "πιέζει" και νομίζεις πως δεν θα προλάβεις.

Άσχημα δεν λες τίποτα.. 3-4 trophies έχει μόνο, όλα online, και ένα απο αυτά είναι το Killing Machine.

Είναι άλλη φάση με clan, είναι ποιό ευχάριστα. Άμα είσαι μόνος σου, θα φρικάρεις..

Μπα, παλεύονται οι δοκιμασίες, αλλά πρέπει να είσαι και πολύ κώλος.

Του GOW1&2 ναί, δεν παλεύονται..

Με το Bug απλά δεν χάνεις ζωή στο Titan Mode (Hard).

Σε εκείνο το σημείο έχασα 2-3 φορές.. Αλλά εντάξει, βγαίνει. Ο χρόνος είναι που σε "πιέζει" και νομίζεις πως δεν θα προλάβεις.

Άσχημα δεν λες τίποτα.. 3-4 trophies έχει μόνο, όλα online, και ένα απο αυτά είναι το Killing Machine.

Είναι άλλη φάση με clan, είναι ποιό ευχάριστα. Άμα είσαι μόνος σου, θα φρικάρεις..

Σίγουρα γιατί μερικές παίζονται στο δευτερολεπτο για να τις βγάλεις.

Τα gow 1 στη μια φορά gameplay πήγε στο 75% στα trophies και το 2 στα 60.Τα υπόλοιπα φαντάζομαι θα είναι σε titan mode +τις δοκιμασίες.

Ωραία bugia βγάζεις το titan mode για πλάκα.

Γενικά αυτό με τα trophies είναι ένα ωραίο παιχνιδάκι για να δεις πόσο καλός είσαι στο overall με τους άλλους χρήστες αλλά τελευταία αρκετοί κάνουν sync fake trophies οπότε ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν το έχει βγάλει πραγματικά το trophy ή αν έχει κλέψει.

To resistance 1 μου αρεσε πολυ(ειχε απαξιωθει τοτε,γιατι περιμεναν καποιοι σε τοσο ανοιχτους χωρους να εχει γραφικα GeoW ,και ειχε θαφτει πολυ οταν βγηκε),το 2 δεν μου αρεσε σχεδον καθολου.

Το 3 δειχνει καλο.Θα δουμε.

@king2009

Εμένα μου λές..? Μία φορά σε μία challenge έπεσα απο την arena αλλά έπεσε και ο αντίπαλλος και σκοτώθηκε πρώτα αυτός, και καθώς έπεφτα μου λέει "Challenge Complete".

Κι εμένα κάπου εκεί μου πήγαν. Τα 1&2 δεν έχουν trophy δυσκολίας, διαφορετικά έχουν.

Αν είσαι σε official fw μόνιμα δεν μπορείς να κάνεις τέτοια. ;)

@PDS13

Εμένα πάλι το 2 μου άρεσε ποιό πολύ. Το 3 με ξενέρωσε που έχει ζωή.. Όπως το 1..

@PDS13

Εμένα πάλι το 2 μου άρεσε ποιό πολύ. Το 3 με ξενέρωσε που έχει ζωή.. Όπως το 1..

Γουστα ειναι αυτα.Εμενα μου φαινεται καλο το 3 γιατι θυμιζει ενα πολυ βελτιωμενο Resistance1.

To 2 το βρηκα αρκετα διαφορετικο και βαρετο.Και το online του χειροτερο.

@king2009

Εμένα μου λές..? Μία φορά σε μία challenge έπεσα απο την arena αλλά έπεσε και ο αντίπαλλος και σκοτώθηκε πρώτα αυτός, και καθώς έπεφτα μου λέει "Challenge Complete".

Κι εμένα κάπου εκεί μου πήγαν. Τα 1&2 δεν έχουν trophy δυσκολίας, διαφορετικά έχουν.

Αν είσαι σε official fw μόνιμα δεν μπορείς να κάνεις τέτοια. ;)

@PDS13

Αν έχεις τύχη ε...Official δεν ξέρω τι παίζει αλλά κυκλοφορούν πολλοί με fake trophies.

Οσο για τα resistance το 1 το πιο σπαστικό ήταν που έμενε ο στόχος στο ζουμ και έπρεπε να ξανα πατήσεις το ζουμ για να φύγει απο εκείνο το mode.Επίσης και τα γραφικά δεν έλεγαν και πολλά.Επίσης αυτό για τη ζωή τότε ήταν εκείνο το στυλ τα fps.

Στο 2 βελτίωσαν πάρα πολλά.Τα fps άλλαξαν σύστημα με τη ζωή είναι κάτι το διαφορετικό.Επίσης η υπόθεση μου αρέσε περισσότερο απο το 1 και τα γραφικά του πολύ καλύτερα απο τα περισσότερα games του 2008.Ακόμα και η ατμόσφαιρα είχε απογειωθεί(ειδικά εκεί με τα zombies μέσα στο σπίτι όλα τα λεφτά ήταν(Μπορεί να μην είναι half life 2 που το θεωρώ ένα απο τα καλύτερα fps με τέλεια ατμόσφαιρα,το orange box είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί κατα τη γνώμη μου αλλά ήταν κοντά στα επίπεδα του).

Τι να σου πώ.. Εγώ προσωπικά ότι έχω πάρει το πήρα κανονικά.. Ούτε cfw έχω περάσει ούτε τίποτα.. Official all the way.. :P

Αυτό με τον στόχο είναι επιλογή στο μενού αν δεν κάνω λάθος (toggle zoom).

Tα γραφικά είναι ps2 σε HD φάση..

Chimera εννοείς (εκεί στο σπίτι).. :P

Εμενα στα Resistance με χαλασε παρα πολυ η ελλειψη αισθησης του οπλου, κατι ακρως για

τα γουστα για ενα FPS.

Και στο 1 και στο 2 πραγματικα ενιωθα οτι κουβαλουσα ξυλο μη μπω ενιωθα σαν να μην

κραταγε καν οπλο ο χαρακτηρας. Το κακο εινaι οτι απο οσα βιντεακια εχουν γινει leak

μου φενεται οτι το 3 διατηρει αυτο το στυλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

δεν έχω λόγια,δείτε πως μπορεί να φαίνεται ένα δουλεμένο παιχνίδι στις απαρχαιομένες κονσόλες,ξέρω Uncharted και τα μυαλά στα κάγγελα για γραφικά αλλα respect στους τύπους και μακάρι να βλέπαμε και άλλα παρόμοια παιχνίδια

http://www.youtube.com/watch?v=QBBV7ZVTocg

btw ps3 game.(υπάρχει και στο Ds αλλα με κάποιες διαφορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...