VeRDe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το ξέρω οτι η κάρτα του 360 έχει την διπλάσια δύναμη. Δεν είπα το αντίθετο. Σε συνολική ισχύς δεν μπορεί να το φτάσει όμως. μόνος σου το είπες όμως. Bottleneck Τα exclusives απλά κοιτάνε να ρίχνουν το βάρος στη CPU με κάποιο τρόπο. Γιαυτό σε όλα τα υπόλοιπα το PS3 χάνει. πωπω.... δεν έχω λόγια ,και μετά λέτε για τους σόνυ φανμποις. εδώ χτύπησαν μπιέλες οι τύποι. Ο "TUS" έχει βαρέσει μπιέλα χρόνια τώρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εντομεταξύ, αυτή τη βιτρίνα την είχα δεί σε ένα φόρουμ... LOL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 μόνος σου το είπες όμως. Bottleneck Τα exclusives απλά κοιτάνε να ρίχνουν το βάρος στη CPU με κάποιο τρόπο. Γιαυτό σε όλα τα υπόλοιπα το PS3 χάνει. Kάθεσαι και μου συγκρίνεις ως ποιότητα, τα ξεπερασμένα γραφικά του Battlefield και μάλιστα στις κονσόλες που είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το PC; Τι να συγκρινουμε το Killzone 3 με το Battlefield στον τεχνικό τομέα ή το GT με το Forza; Επιπλέον τα γραφικά - τεχνικός τομέας των παραπάνω multi που ανέφερες, υπάρχουν στο PC, ειναι ξεπερασμένα, αφού ο πήχυς έχει ανέβει σκάλες ψηλά απο τα exclusives του PS3. To μόνο σημείo αναφοράς του 360 μέχρι σήμερα είναι τα Multiplatform, τα επικαλούνται 5 χρόνια τώρα οι κολλημένοι, και δεν αλλάζουν τροπάρι, αφού δεν τους συμφέρουν οι πραγματικές συγκρίσεις της ποιότητας παρά της μετριότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 άκυρο, βαριέμαι. ας το διαγράψουν οι Mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Ασε τα βαριεμαι, με λογια και πραξεις ενα παιχνιδι του Xbox που να ειναι καλυτερο ή εστω και ισαξιο στον οπτικο τομεα με ενα exclusive του PS3. Μιλαμε παντα για τα γραφικα, οχι οτι εχουν σημασια, αλλα VS ειναι το τοπικ αρα μια χαρα κουβεντα κανουμε. 1 ομως. Στα χαρτiα χαιρω πολυ λεμε οτι θελουμε αν και προς γνωση σου η Nvidia ποτε δεν επιλεχθηκε για να παραγει τα γραφικα στην κονσολα, επιλεχθηκε γιατι γνωριζαν πως θα υπηρχαν αμπαλοι που δε θα μπορουσαν να δουλεψουν με τα Spu's και θα επρεπε με καποιο τροπο να εχουν οσο πιο ευκολο πορτ γινεται στα Multiplatform. Ετσι γινοταν και με το PS2 οπου υπηρχαν πολλοι αμπαλοι που δε μπορουσαν να δουλεψουν τα VPU's της κονσολας. Γί'αυτο εβλεπες παιχνιδια κουραδες αλλα και παιχνιδια οπως το Shadow of Colossus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 αν η κυρια μηχανη γραφικων για τις εταιριες δεν ηταν η unreal engine στο χβοχ και ηταν π.χ η cryengine τοτε θα βλεπαμε πολυ ομορφα πραγματα και γενικα φενετε η διαφορα απο τα παιχνιδια που δεν χρισιμοποιουν την unreal engine οπως π.χ το final fantasy 13,red dead redemption,l.a noire, catlevania lord of shadow,crysis 2,,dead space 2 που οπτικα ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απο τα παιχνιδια που χρησιμοποιουν την unreal engine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δυστυχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 το resistance το 2 ειναι σκουπιδι απο τα λιγα.προσωπικη αποψη το ειχα παρει bundle με το πρωτο μου ps3 και δεν πιστευα στα ματια μου το χαλι που επαιζα. Μπας και λες για το 1?To 2 είναι απο τα καλύτερα fps που κυκλοφορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 μόνος σου το είπες όμως. Bottleneck Τα exclusives απλά κοιτάνε να ρίχνουν το βάρος στη CPU με κάποιο τρόπο. Γιαυτό σε όλα τα υπόλοιπα το PS3 χάνει. Δεν υπαρχει bottleneck γιατι πολυ απλα το λες και μονος σου οτι ο cell μπορει να σηκωσει φορτιο των γραφικων κατι που ο Xenon του Χ360 δεν μπορει να κανει. Καποια πραγματα θελουν τον χρονο τους και αυτο προσφερουν τα exclusive, επιπλεον χρονο development και προσοχης και γι αυτο θα πρεπει να ειναι και το μοναδικο κριτηριο ως το ποση δυναμη μπορει να παραγει το οποιοδηποτε συστημα. Θελω να βλεπω το μηχανημα να βαραει κοφτες και οχι να πηγαινει με τριτη στο χαλαρο. Ετσι και μονο ετσι βλεπεις την διαφορα και αυτο -μονο- τα exclusive το πετυχαινουν. Εδω περα εχουμε ορισμενα παιχνιδια στο Wii που αν δεν λαβουμε υποψην την αναλυση πατανε κυριολεκτικα κατω πολλα multiplatform παιχνιδια σε X360 και PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μπας και λες για το 1?To 2 είναι απο τα καλύτερα fps που κυκλοφορούν. Και γω παντως χαλια τα βρηκα και τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Και γω παντως χαλια τα βρηκα και τα δυο. Αα δεν έχετε γούστο ρε σεις.Το R2 το προτιμάω ακόμα και απο το K2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 ενταξει ειναι υποκειμενικο το θεμα.εγω επειδη ειχα παρει το ps3 με μεγαλες προσδοκιες εκεινη την εποχη πριν βγει το k2 απογοητευτηκα με το resistance2 και ισως φταιει αυτο που το εχω χαμηλα στη λιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αα δεν έχετε γούστο ρε σεις.Το R2 το προτιμάω ακόμα και απο το K2. Τo Killzone2 είναι χάλι απο μεριά gameplay. Αφού έπαιξα το 3, δεν μπορούσα να παίξω στο easy καλά-καλά (το 2).. Και το είχα τερματήσει στο Normal κι όλας.. Όσο για το R2, όντως είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, το έχω ξεκάνει στο online τελευταία.. Αλλά γούστα είναι αυτά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Τo Killzone2 είναι χάλι απο μεριά gameplay. Αφού έπαιξα το 3, δεν μπορούσα να παίξω στο easy καλά-καλά (το 2).. Και το είχα τερματήσει στο Normal κι όλας.. Όσο για το R2, όντως είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, το έχω ξεκάνει στο online τελευταία.. Αλλά γούστα είναι αυτά.. To platinum για το k2 είναι απο τα δυσκολότερα που υπάρχουν ενώ του k3 απο τα ευκολότερα για αυτό και σου φάνηκε δύσκολο το k2 μετά απο το παίξιμο του k3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Το ξέρω.. Αυτό και το HD Fury είναι plats με @@.. Του ΚΖ3 το πήρα.. Είχε κάποια σπαστικά trophies αλλά όχι σαν του 2.. Βλέπε να βγεί στο Elite.. Μου φάνηκε δύσκολο λόγω gameplay, δεν μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα.. Ενώ την 1η φορά που το έπαιξα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Άντε τώρα να δούμε τι θα κάνουμε με το R2 για Platinum (κωλο-Killing Machine trophy......) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις