ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πράξη>Θεωρία Όπως νομίζετε boys.. (Να κάτσω εγώ να συζητήσω με τον καθένα που έχει στην υπογραφή του forum του PS3 και δε θέλει να τον λένε και fan boy; Ε όχι!) Εεεεεετσι, το σωστο trolling ετσι γινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 +1 Σου έβαλα και θετική ψήφο! Ξέρεις τι είναι ανίκητο σε αυτό τον κόσμο ε; ΥΓ. το γίνεται με "αι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πράξη>Θεωρία Όπως νομίζετε boys.. (Να κάτσω εγώ να συζητήσω με τον καθένα που έχει στην υπογραφή του forum του PS3 και δε θέλει να τον λένε και fan boy; Ε όχι!) Φιλε μου το ποιος ειναι fanboy μπορει ευκολα καποιος να το καταλαβει αν γνωριζει τα στοιχειωδη απο gaming και διαβασε τα ποστ μου και τα ποστ σου.Οποτε δεν με ενοχλει οτι και να πεις. Τα εχω φαει με το κουταλι τετοιου επιπεδου σχολια και δεν μου λενε τπτ πλεον. Εγω απαντησα με γεγονοτα και επιχειρηματα ετσι και αλλιως. Thank you παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 +1 Σου έβαλα και θετική ψήφο! Ξέρεις τι είναι ανίκητο σε αυτό τον κόσμο ε; ΥΓ. το γίνεται με "αι" Δυστυχως για σενα τα tech results δεν σε υποστηριζουν. Tech results που υπαρχουν εδω και αρκετο καιρο και τα εχουμε ποσταρει και εδω περα. Κανε τη χαρη στον εαυτο σου και ψαξε τα μονος σου γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να ερχεσε στο επιπεδο του τιτανομαχου. Να φωναξεις την grammar police για τα οποια ορθογραφικα λαθη τυχαινει να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 PDS13 Χεχε μου επιτρέπεις να κάνω ένα print screen το πόστ σου έτσι; Έχω κάτι φίλους που θα χαρώ πολύ να δω τα μούτρα τους όταν μάθουν ότι με αποκάλεσαν Xbox fanboy!!! Κλαίω... ikaragua24 δε βλέπω καμία διαφορά στο επίπεδο των επιχειρημάτων σου και του PDS13 σε σχέση με του τιτανομάχου. Με μια λέξη: Αερολογίες. Αν το Uncharted 2 ήταν στο Xbox. Αν το GT5 εξελισσόταν 2 χρόνια και όχι 5. Αν το PS3 αξιοποιούσε την CPU με άλλη αντί για την κουτσή κάρτα γραφικών. Αν το Crysis 2 δεν είχε απο πίσω σκοτεινές δυνάμεις που επίτιδες ρίχνουν τα FPS στο PS3. Αν... Πράγματα που είναι άσχετα, βαρετά και αδιάφορα σε έναν Gamer. Και σε αντίθεση με το κόλλημα σας εγώ υποστήριξα ότι είναι χαζό να ψάχνετε διαφορές ανάμεσα σε PS3 και XBOX στα γραφικά, γιατί με τον 435 μου και την GTX460 μου, δεν έχω επαφή σε γραφικά σε σχέση με το XBOX μου και εκεί όντως υπάρχει διαφορά μεγάλη! Είναι καθαρά θέμα exclusives η επιλογή σε κονσόλες. Και με αυτό κλείνω σε αυτό το θέμα γιατί μου χάνω χρόνο από την ζωή μου με τέτοιες συζητήσεις... Σε 1 χρόνο με 2 το πολύ έρχονται Xbox 720 και PS4 οπότε τζάμπα χαλάτε τις ζαχαρένιες σας.... Απολαύστε τις κονσόλες σας και αφήστε τις συγκρίσεις γιατί ιστορικά να το δείτε το PS3 ήταν η πτώση της Sony. Ένα αδιάφορο (και στην πρώτη γενιά του πολύ προβληματικό) Xbox 360 κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τον άρχοντα των κονσολών με το σπαθί του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Χεχε μου επιτρέπεις να κάνω ένα print screen το πόστ σου έτσι; Έχω κάτι φίλους που θα χαρώ πολύ να δω τα μούτρα τους όταν μάθουν ότι με αποκάλεσαν Xbox fanboy!!! Κλαίω... Re συ δεν ειναι θεμα κολληματος. Εγω πχ εχω και τα δυο και μπορω να εκφερω μια γνωμη παιζοντας και με τα δυο. Αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι οντως κατα κανονα τα multi ειναι καπως καλυτερa στο Xbox, ειδικα τα Unreal Games μιας και επωφελουνται απο τον PC Alike σχεδιασμο του Xbox. Απο την αλλη πλευρα εχουμε τα Exclusive στα οποια πασχει το Xbox και δεν εχει καποια μεγαλη λιστα περα απο τρια Halo, τρια Gears, τρια Forza και ενα Alan Wake (μονο αυτο ξεφυγε απο την τριλογια), και δυο Fable. Tα οποια συγκρινομενα με τα αντιστοιχα Exclusive του PS3 που ειναι καμμια 20αρια στον αριθμο, ο οπτικος τομεας δεν συγκρινεται, το gameplay ειναι υποκειμενικο αλλα το τι βλεπουν τα ματια δεν χωραει αμφισβητησης. Απο το Xbox δλδ εγω προσωπικα μονο στο Alan εχω δει καλης ποιοτητας εφε που να ειναι on par με των Exclusive του PS3. Eγω προσωπικα αυτα τα γραφικα δε τα εχω δει στο Xbox και ειναι ενα πολυ μικρο δειγμα των exclusive. http://www.youtube.com/watch?v=xktIvkonhtc http://www.youtube.com/watch?v=ajeHyxmmlEE http://www.youtube.com/watch?v=t2-RWfMuidM Εν κατακλειδι και οι δυο κονσολες ειναι μια χαρα, αλλα οσον αφορα το οπτικο κομματι των παιχνιδιων η μπαρα εχει τεθει αρκετα ψηλα απο το PS3 και δε τη φτανει το Xbox, ειτε γιατι δεν εχει δυνατο Hardware ειτε γιατι δεν εχει teams να ασχοληθουν με proprietary μηχανες και ολοι περνουν την Unreal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Είναι καθαρά θέμα exclusives η επιλογή σε κονσόλες. Τι λέω τόση ώρα; Το ότι έχει καλύτερα exclusives το PS3 (αν είναι του γούστου σου αυτά τα παιχνίδια) δε σημαίνει ότι το XBOX θεωρητικά είναι ανίκανο να σηκώσει κάτι αντίστοιχο. Γιατί αν συνέβαινε αυτό δε θα βλέπαμε το φαινόμενο καλύτερης απόδοσης οπτικά αλλά και σε framerate σε όλους σχεδόν τους κοινούς τίτλους υπερ Xbox. Είναι τελείως αντικρουόμενο να λέμε ότι τα exclusives δε μπορεί να τα φτάσει το Xbox αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι καλύτερο και στη διατήρηση του framerate αλλά και στο οπτικό αποτέλεσμα λόγω καλύτερου antialiasing. Το Crysis 2 δεν είναι ούτε unreal engine, ούτε υστερεί στον οπτικό τομέα από πχ Killzone 3. οπότε είναι ένα άριστο μέτρο σύγκρισης για τις δυνατότητες κάθε κονσόλας. Λέω κάτι που δεν ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ikaragua24 δε βλέπω καμία διαφορά στο επίπεδο των επιχειρημάτων σου και του PDS13 σε σχέση με του τιτανομάχου. Με μια λέξη: Αερολογίες. Πως σου φενετε αυτο για επιχειρημα? Δες και τους 12 γυρους. Ισως μαθεις κατι. Α επισης ειναι περσινο και η "ψαλιδα" εχει ανοιξει υπερ του Ps3 απο τοτε. http://www.youtube.com/watch?v=fARdxkovMhQ Είναι καθαρά θέμα exclusives η επιλογή σε κονσόλες. Χαρηκαμε. Γι αυτο και προτιμω το Wii μου και DS μου σε σχεση με το PS3 και PSP μου. Τι σχεση ομως εχει το παραπανω με τις προηγουμενες παιδικες αποριες σου περι τεχνικου τομεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ναι λες οτι το crysis 2 δεν υστερεί στον οπτικό τομέα απο το Killzone 3.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γραφω ξεκαθαρα οτι τα exclusives του PS3 ειναι καλυτερα στα γραφικα και μονον εκει, μιας και το gameplay ειναι κατι υποκειμενικο. Αληθεια Διαβαζεις τα ποστ μου ? Με απλα λογια το τεχνικο κομματι των exclusive του PS3 ειναι κλασεις ανωτερο απο αυτο των multi και των exclusive του Xbox μαζι. Τα διαφορα μικρο ανυπαρκτα issues των multi εχουν να κανουν me to lead platform. Εκει αναγκαστικα θα ειναι καλυτερα (αμιλυτεα καλυτερα). Τα exclusive του PS3 ουτε frame drop εχουν ουτε aliasing. Για μενα δυο Multi βαλαν ψηλα τον πηχη στα multi οσον αφορα τα γραφφικα, castlevania και Crysis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το χω δει το βίντεο και λέει ότι ακριβώς λέω. Άρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Το χω δει το βίντεο και λέει ότι ακριβώς λέω. Άρα; Τι λεει ακριβως "το βιντεο" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 με εξετάζεις "δάσκαλε"; Θες κρίσεως ή παπαγαλία; Πάντως δε βγάζει συνολικά καλύτερο το PS3 οπότε σίγουρα δε λέει ότι λες εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 με εξετάζεις "δάσκαλε"; Θες κρίσεως ή παπαγαλία; Πάντως δε βγάζει συνολικά καλύτερο το PS3 οπότε σίγουρα δε λέει ότι λες εσύ. Την πηρα την απαντηση μου ευχαριστω (και μαζι και ολοι οι αλλοι). Μπορεις να το δειξεις και αυτο στους φιλους σου για να "γελασετε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εσύ όταν είδες το βίντεο έβγαλες το συμπέρασμα της καλύτερης κονσόλας όχι από τις 10 πρώτες κατηγορίες που βγαίνουν ισόπαλα, αλλά από το Top 3 FAIL; Τα παιχνίδια είναι GPU based πάντως και όχι CPU οπότε κάτσε και σκέψου λίγο τι μας λες τόση ώρα. Εντάξει και εγώ τώρα κατάλαβα πολλά. Να σαι καλά και ευχαριστώ για την συζήτηση. Με το xbox fanboy θα γελάσουμε. Με άλλα fanboys (ε; ) δεν ασχολείται κανείς πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις