ultralisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 κάθεστε και μπαίνετε στην διαδικασία και συγκρίνουμε το online του ΧΒΟΧ με του PS3...θα πέσει φωτιά να μας κάψει...η ισοπέδωση σε όλη της το μεγαλείο καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι κάτοχοι PS3 δυσκολεύονται να ξεστομίσουν κάποιο καλό για το ΧΒΟΧ αλλά μην μιλάτε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου...πείτε για τον τομέα που υπερτερεί το PS3 σαν media center, σε ταινίες κτλ...το gaming αφήστε το για κάποιους που εξακολουθούν να θέλουν από την κονσόλα τους games και μόνο
Apokleiros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 κάθεστε και μπαίνετε στην διαδικασία και συγκρίνουμε το online του ΧΒΟΧ με του PS3...θα πέσει φωτιά να μας κάψει...η ισοπέδωση σε όλη της το μεγαλείο καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι κάτοχοι PS3 δυσκολεύονται να ξεστομίσουν κάποιο καλό για το ΧΒΟΧ αλλά μην μιλάτε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου...πείτε για τον τομέα που υπερτερεί το PS3 σαν media center, σε ταινίες κτλ...το gaming αφήστε το για κάποιους που εξακολουθούν να θέλουν από την κονσόλα τους games και μόνο Και απο τις δυο πλευρες υπαρχουν οι λεγομενη ισοπεδωτες, αλλα ειπαμε να λες υποστιριζω μια κονσολα επειδη την γουσταρω εγω προσωπικα και δεν με ενδιαφερει ρε φιλε τι κανουν οι αλλοι(κονσολες), αυτο ειναι ορθο και δεχτο, αλλα να προσπαθω με επιχειρηματα που μονο σε ταινια φαντασιας στεκουν να προσπαθω να αποδειξω το δικο μου πιστευω ε αυτα ειναι καραγκιοζιλικια.
p3tran Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 δεν ξερω τι λεει η "χουντα του insomnia" αλλα εγω τελικα τη μονη καθημερινη χρηση για το ps3 που εχω βρει, ειναι να φορτιζω απο το usb τα joypad του 360. χωρις απολυτως καμια υπερβολη, το ps3 ειναι πολυ καλος φορτιστης.
IceMatrix Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 δεν ξερω τι λεει η "χουντα του insomnia" αλλα εγω τελικα τη μονη καθημερινη χρηση για το ps3 που εχω βρει, ειναι να φορτιζω απο το usb τα joypad του 360. χωρις απολυτως καμια υπερβολη, το ps3 ειναι πολυ καλος φορτιστης. κάνε και λίγο folding να σώσεις τον κόσμο...τσάμπα το πήρες!? παλιοτρόλ!
Apokleiros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 ΟΚ δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα ειπαμε! Ομως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα εαν εχεις 360, το χερι σου δεν παει στο ON στο ps3 οταν εχεις διπλα το 360!
anamenos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 παιδιά έχει 2 μέρες γίνεται της .... σε γνωστό site για το console war, τελευταία έχουν ανάψει πολύ τα αίματα :devil:
Wolfidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Εγώ βλέπω ότι κάποιοι που κατακαιρούς κατηγορήθηκαν σαν τρολς κ fanboys υπερ του 360 τελικά αγόρασαν κ PS3 (να δουν κ καμιά ταινία) πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν ήταν κ τόσο αντιρρησίες ή αμφισβηματίες ή ισοπεδωτές ή όπως αλλιώς θέλετε, κατά του PS3. Από την άλλη πλευρά οι γνωστοί καλοθελητές του PS3, έχουν σπάσει το φράγμα της απόγνωσης πλέον....και συνεχίζουν...
MiltoZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 το σωμα κανει 360 οταν φαει καραμπινια? backflip...
AtroposGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 hmm...brika ena poli endiaferon ar8ro...gia deite to... http://www.howardforums.com/archive/topic/1066963-1.html diabaste to olo....nmz pws i sony ine olo koroidia tlk...re sis exete diabasei tpt gia to mgs4????mia lene anakoinw8ike gia to 360 official...mia lene oti dn 8a bgei tlk....na ta links... http://www.joystiq.com/2008/01/01/rumorang-mgs4-on-xbox-360-12-14-months-late/ http://www.myxbox.gr/content/view/489/1/lang,el/ http://xboxfamily.com/xf/index.php?option=com_content&task=view&id=1123&Itemid=2 http://www.destructoid.com/konami-puts-the-mgs4-xbox-360-rumors-to-bed-until-the-next-time-they-crop-up-62742.phtml ki episis...mias ki to blu ray fenetai pws nikaei sto polemo twn next gen format skeftika pws anti gia ena blu-ray player....kalitera dn 8a tan n parw ena ps3....ki na xw to kefali m isixo gia t games opws ff, mgs, star ocean ki oti allo ine uknown to platform tou????
AtroposGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 gia to lost oddysey t lete...kalitero...idio ...i xeirotero apo ff13?
xrest Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 AtroposGr θα σε παρακαλεσω να γραψεις με ελληνικους χαραχτηρες.δε θελω να στα σβησω τα ποστ σου αλλα θελω να ειναι ολα τα υπολοιπα με ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Και οχι το FF13 θα ειναι μοναδικο στο ειδος του
AtroposGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 οκ...το ff ειναι μοναδικο????κατα τν γνωμη μ δν ειναι ετσι...καταρχην διοτι ο παραγωγος των καλυτερων ff απο το 1ο μεχρι κι το 10ο δηλαδη ο παραγωγος του καλυτερου μεχρι τωρα του 7...δουλευει στην mistwalker η οποια ειναι χ360 μονο και επισης γιατι αν ειναι σαν το ff12 θα ναι αστα να πανε...τεσπα ο χρονος θα δειξει και ας ελπισουμε πως θα βγαλουν κανα βιντεο της προκοπης για να καταλαβουμε κι μεις αν πραγματικα αξιζει το ps3 και το ff...
Udontneed2know Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 οκ...το ff ειναι μοναδικο????κατα τν γνωμη μ δν ειναι ετσι...καταρχην διοτι ο παραγωγος των καλυτερων ff απο το 1ο μεχρι κι το 10ο δηλαδη ο παραγωγος του καλυτερου μεχρι τωρα του 7...δουλευει στην mistwalker η οποια ειναι χ360 μονο και επισης γιατι αν ειναι σαν το ff12 θα ναι αστα να πανε...τεσπα ο χρονος θα δειξει και ας ελπισουμε πως θα βγαλουν κανα βιντεο της προκοπης για να καταλαβουμε κι μεις αν πραγματικα αξιζει το ps3 και το ff... H μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου διαφωνει με σενα φιλε μου, τα 2 παιχνιδια μεχρι στιγμης της Mistwalker που ειναι αποκλειστικα στο 360 δεν εκαναν τις πωλησεις που θα ηθελαν τοσο η Microsoft οσο βεβαια και η Mistwalker, συγκεκριμενα το blue Dragon πουλησε αμερικη και ιαπωνια περιπου 440.000 ενω το Lost Odyssey (που ειναι και στο στυλ των RPG που μου αρεσουν) εχει πουλήσει μονο 90.000 οσο για το final fantasy 12 αυτο εκανε σε πωλησεις 5.000.000
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 και ήταν και το πιό πατάτα final fantasy απο όσα έχουν βγεί για ps1+2... Και γω με το dvd στο χέρι ήμουν.. Ευτυχώς το νοίκιασα πρώτα και δεν βιάστηκα.. Ενώ είμαι fan της σειράς δυστυχώς δεν μπόρεσα να συμπαθήσω/προσαρμοστώ στο νέο παιχνίδι. Ελπίζουμε σε κάτι πιο οικείο στο ps3... Αλλα τι να λέμε.. .σάν το ff7... κανένα :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις