Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

...οι κονσόλες θέλουν ξεσκόνισμα μέσα , αλλαγή στις πάστες κτλ. κάτι που αγνοούμε οι περισσότεροι.

είναι που είναι και λίγο τσίπιδες οι κατασκευαστές με τα υλικά κτλ .....

Γιατι υπαρχει κανεις που τα κανει αυτα? Εμενα το PS3 ειναι τιγκα στην σκονη εξωτερικα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάνεις στο PS3 ένα fan test μια φορά το εξάμηνο για να βγάλει τη σκόνη έξω του δίνεις περισσότερη ζωή. Έχω ανοίξει πόσα PS3, έχουν δει πολλά τα μάτια μου, μια μέρα μου φέρνουν ένα αρκετά βρώμικο PS3 για επισκευή, του κάνω το fan test για να βγάλει το δισκάκι και κάνει ένα πούφ και μου γέμισε το σπίτι σκόνη, τόση βρώμα δεν προκαλεί ούτε η ηφαιστειακή τέφρα!!!

Forza (3) 4 > Gran Turismo 5 ΠΑΝΤΟΥ!

Έκαστος στο είδος του............:mrgreen:

υγ. Για να μην τσακώνεστε για γραφικά, σχεδόν σε όλα τα Multiplatform: Xbox 360 > PS3.

Τώρα το τι ΘΑ μπορούσε να κάνει το PS3 αν με αυτό τον επεξεργαστή είχε και καμία κάρτα γραφικών της προκοπής....... ΘΑ ΘΑ ΘΑ...

υγ 2. Ναι και εγώ με ένα Playstation μεγάλωσα, φανατικός του Gran Turismo 2.

υγ3. Ναι πριν το ψάξω κορόιδευα όσους έπαιρναν Xbox 360.

^_^

Τι άν ρε Verde; Το αριστούργημα Uncharted 2 πάντως δεν θα το παίξεις πουθενά αλλού. Ένα απο τα 2-3 καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, και σίγουρα το καλύτερο αυτής της γενιάς μακράν. Οπτικά είναι 5 χρόνια μπροστά τουλάχιστον. Για να μην μιλήσω για τα υπόλοιπα διαμάντια που θα παίξει κάποιος στο PS3 όπως GOW3, MGS4, LBP, Demon's Souls κτλ.

υγ. Για να μην τσακώνεστε για γραφικά, σχεδόν σε όλα τα Multiplatform: Xbox 360 > PS3.

Ε ναι, ακριβώς επειδή είναι multiplatform. Το ότι ο Cell από μόνος του είναι μπουρδ... για τους προγραμματιστές γνωστό. Αλλά δεν έχει να κανει με ισχύ. Γι' αυτό τα exclusives του είναι επί των πλείστων πανέμορφα.

Τι άν ρε Verde; Το αριστούργημα Uncharted 2 πάντως δεν θα το παίξεις πουθενά αλλού. Ένα απο τα 2-3 καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, και σίγουρα το καλύτερο αυτής της γενιάς μακράν. [u]Οπτικά είναι 5 χρόνια μπροστά τουλάχιστον[/u]. Για να μην μιλήσω για τα υπόλοιπα διαμάντια που θα παίξει κάποιος στο PS3 όπως GOW3, MGS4, LBP, Demon's Souls κτλ.

μακαρι να κανεις ενα ΜΕΓΑΛΟ λαθος για το uncharted 2 γιατι αμα ετσι θα ειναι τα γραφικα του 2016 καηκαμε δεν αγοραζω κονσολα :-D

Εμενα οι μονες κονσολες που μου χουν βγαλει προβλημα ειναι το Game Gear με το κλασσικο προβλημα των πυκνωτων

της οθονης, το Neo Geo AES που μου χαλασε (αλλα το φτιαξα η εξοδος εικονας - ηχου) και το Drive του Dreamcast.

Kαι το πιο σκυλι ολων το SNES, δε θα ξεχασω το ξυλο που εχει φαει αυτη η κονσολα (και ζει και βασιλευει ακομα), στο Chrono Trigger στα Hidden Bosses.

Εγώ πάλι το έχω το game gear με τον αντάπτορα που το κάνει τηλεόραση από το 94 η 95 δεν θυμάμαι και ακόμα δουλεύει σαν καινούργιο!

To Uncharted 2 είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Αλλά επειδή ακριβώς είναι exclusive, το να λέμε "α το xbox δε θα μπορούσε να παράγει τέτοια γραφικά" είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Μπορεί κανείς να το αποδείξει;

Τα είδατε τα γραφικά του Battlefield 3;;;;

Τα παιχνίδια με εντυπωσιακά γραφικά έπαψαν να ονομάζονται βαριά. Ονομάζονται κακογραμμένα. Οπότε και οι 2 κονσόλες μπορούν να τα σηκώσουν αν βασίζονται σε engine όπως η Frostbite 2.

Επίσης αν θέλετε και μια πιο άμεση σύγκριση σε exclusive τίτλους σε συγκεκριμένο είδος, το Forza 4 έχει μακράν ανώτερα γραφικά από το Gran Turismo 5. Και τα 2 exclusive τίτλοι. Μάλιστα το Gran Turismo 5 το ανέπτυσσαν 5 χρόνια.

Αν δεν με ενδιέφεραν αποκλειστικά τα Racing games πιθανών να πήγαινα σε PS3 μόνο και μόνο για Uncharted και God Of War.

Αλλά μετά από άπειρο ψάξιμο κατέληξα ότι το Xbox για X λόγους έχει καλύτερα γραφικά συνολικά στους τίτλους του.

Και ξανά λέω, μεγάλωσα (έλιωσα) με Playstation και Gran Turismo 2...

Πάντως οι διαφορές είναι τόσο ανεπαίσθητες στο μάτι που δε νομίζω πως υπάρχει διαφορά ουσιαστική ανάμεσά τους. Split Screen θέλει για να βρεις διαφορές.

Τα exclusives κάνουν την διαφορά.

Καθαρά θέμα γούστου δηλαδή...

To Uncharted 2 είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Αλλά επειδή ακριβώς είναι exclusive, το να λέμε "α το xbox δε θα μπορούσε να παράγει τέτοια γραφικά" είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Μπορεί κανείς να το αποδείξει;

Δεν χρειαζεται να το αποδειξεις.Καποια πραγματα ειναι 1 + 1= 2.

Μπες beyond 3d,στειλε κανα email σε κανα DF,τι να πω.Εκει ισως παρεις καποια απαντηση.Το να μπαινουμε στην διαδικασια να συζηταμε τα αυτονοητα δεν εχει νοημα.

Τα είδατε τα γραφικά του Battlefield 3;;;;

Μετρια(Στις κονσολες).

Επίσης αν θέλετε και μια πιο άμεση σύγκριση σε exclusive τίτλους σε συγκεκριμένο είδος' date=' το Forza 4 έχει μακράν ανώτερα γραφικά από το Gran Turismo 5. Και τα 2 exclusive τίτλοι.[b'] Μάλιστα το Gran Turismo 5 το ανέπτυσσαν 5 χρόνια.[/b]

Αν εχει καλυτερα γραφικα το F4 θα ειναι ακριβως για τον λογο οτι ανεπτυσσαν το GT5 5 χρονια.Το οποιο ειναι ενα ελαχιστα πιο καλογυαλισμενο prologue.

Aν ειχαμε το τριτο Grand Tur. τωρα στο ps3 και οχι ενα μονο(το GT5) που ξεκινησε με τα δεδομενα του 2006,Δεν θα καναμε αυτη τη κουβεντα τωρα.

PDS μην το ψαχνεις το ΧΒΟΧ 360 ειναι σαφως δυνατοτερο μηχανημα στα games γιατι εχει καλυτερη GPU και σαφως καλυτερη κατανομη μνημης... Οτι κανει το ps3 το XBOX 360 το ΦΤΥΝΕΙ για πλακα...

Τωρα εαν πειτε για το CELL και αλλα κουλα που συνηθως λετε και γελαει ο κοσμος, τι να πω!

PDS μην το ψαχνεις το ΧΒΟΧ 360 ειναι σαφως δυνατοτερο μηχανημα στα games γιατι εχει καλυτερη GPU και σαφως καλυτερη κατανομη μνημης... Οτι κανει το ps3 το XBOX 360 το ΦΤΥΝΕΙ για πλακα...

Τωρα εαν πειτε για το CELL και αλλα κουλα που συνηθως λετε και γελαει ο κοσμος, τι να πω!

Aφου το λες,ετσι θα ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...