Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό ακριβώς,όταν βλέπω το battlefield 3 στο Pc και σκέφτομαι οτι όλα τα παιχνίδια θα μπορούσαν να ήταν σε αυτό το επίπεδο (και τα δουλεμένα τύπου uncharted ακόμα καλύτερα) τότε πως να μην γκρινιάζω για αυτήν την γενιά,ας δώσουν επιτέλους αυτό που έχουν υποσχεθεί εδώ και χρόνια σταθερό 1080p 60fps για όλα τα games και ας είναι και σε καινούρια κονσόλα,κουράστικα πια,όχι αλλο unreal engine....

nate θες επιχειρήματα απο τον titanomaxo? που ζείς?

Δεν θα ήθελα τόσο πολύ να δω μια νέα κονσόλα πολύ σύντομα, θα προτιμούσα να την δω τέλη 2013 με τέλη 2014. Τότε πιστεύω πως θα έχουμε 1080p και 60fps, αλλά είναι και το 3D, που σε αυτό ίσως να έχουμε 30fps.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οι μόνοι που δεν θέλουν νέα κονσόλα γρήγορα είναι αυτοί που αγόρασαν πρόσφατα, ρώτα και μένα που έχω wii/ps3 απο launch και 360 απο τον 3ο χρόνο... 5-6 χρόνια τα έχω φάει στην μάπα(τα wii/360 τα πούλησα φυσικά),ευτυχώς έχω και ντουκί Pc και θα παίξω το battlefield 3 σωστά.

Ούτε εγώ θέλω νέες κονσόλες, και τις έχω (σχετικά) αρκετό καιρό, μόνο το ps3 το πήρα πέρυσι, τα άλλα τα έχω 2 και 3 χρόνια (360/wii).

Τι να πώ και εγώ ρε παιδιά που πήρα PS3... προχθές; :-D

Το θέμα είναι, οτι δεν πρόκειται να αγοράσω καμία κονσόλα στο launch της. Ρωτήστε αυτούς που αγόρασαν launch 360/PS3 να σας πούν πόσα απο αυτά δουλεύουν και πόσα όχι...

Ρωτήστε αυτούς που αγόρασαν launch 360/PS3 να σας πούν πόσα απο αυτά δουλεύουν και πόσα όχι...

Εμένα πάντως το PS δουλεύει ακόμη. :-)

Βέβαια, του κάνω καθαρισμό και αλλαγή παστών κάθε χρόνο. Ίσως αυτό να το έχω σώσει ως τώρα.

εγώ πιστεύω οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πλέον και πιο "πολύπλοκες" στην κατασκευή...παλιά είχες ένα Cartridge Reader ή ένα CD-DVD ROM και τέλος...τώρα, πιο εξελιγμένες κάρτες γραφικών, σκληρούς δίσκους, WiFi, ανεμιστήρες, HDMI και USB θύρες κτλ κτλ

το Ps3 το έχω απο την αρχή και δεν έπαθε τπτ, τα 360/Wii πάλι δεν έπαθαν τπτ μέσα σε 2-3 χρόνια(που πουλήθηκαν).το 3ds το έχω απο launch μια χαρά κρατάει και αυτό.γενικά αυτή η γενιά εμενα με πήγε καλά,η προηγούμενη κατα διαόλου ,χάλασαν 2 ps2 σε μένα,το πρώτο στο drive ,το 2ο απο πέσιμο και το 3ο απο χέσ@@$@!#%^%$ (i kid i kid για το 3ο το έδωσα σε ένα ξαδερφάκι όταν πήρα το Ps3)

εγω ειχα xenon zephyr για 2 χρονια φλασαρισμενο που επαιζε τουλαχιστον 4 ωρες την ημερα και μεχρι που εφαγε μπαν και πουληθικε δεν ειχε νιωσει τπτ...αρμα μαχης ηταν το κακομοιρο.επισης ενα ps3 80gb και τωρα ενα slim τραβανε το δρομο τους απροβληματιστα,καλα για το wii δεν το συζηταω καν.

Δεν ειναι θεμα πολυπλοκοτητας ειναι ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΩΝ που βαζουν, που ειναι 10 χρονια πισω απο τα καλα parts για pc....σε design, σε quality υλικων!

και εμένα μιά χαρά πάνε οι κονσόλες μου . δεν μου έχει χαλάσει ποτέ καμία . τις προσέχω όσο γίνεται βέβαια αλλά και πάλι αν είναι να χαλάσει θα χαλάσει δεν παει να κάνεις τάμα στον αγ.όρος.

το θέμα είναι οτι επειδή μοιάζουν όλο και περισσότερο με pc οι κονσόλες θέλουν ξεσκόνισμα μέσα , αλλαγή στις πάστες κτλ. κάτι που αγνοούμε οι περισσότεροι.

είναι που είναι και λίγο τσίπιδες οι κατασκευαστές με τα υλικά κτλ .....

Είχα κάποτε ένα xbox360.

Το χα πάρει περίπου 3-4 μήνες από όταν κυκλοφόρησε.

Δυστυχώς το πρώτο μου χάλασε με RROD και μου το αντικατέστησαν με άλλο.

Το οποίο πάλι χάλασε με τον ίδιο τρόπο,και μου φέραν άλλο.

Το τρίτο φυσικά και ξαναχάλασε με RROD,αλλά δυστυχώς η τρίτη ήταν και η φαρμακερή γιατί είχαν τελειώσει πλέον τα 2 χρόνια της εγγύησης.

Κράτησα όμως το χειρηστήριο και είπα να το χρησιμοποιήσω για να παίζω στον υπολογιστή. Δυστυχώς όμως μου χάλασε ΚΑΙ αυτό. 1-2 φορές μου έπεσε στο πάτωμα και χάλασε..

Ενώ το χειρηστήριο του SNES μετά από 30 χρόνια που κατασκευάστηκε και άπειρες φορές που έχει πέσει στο πάτωμα λειτουργεί άψογα.

Δύσκολα να βρεις durable hardware στις μέρες μας..

Alithinos είσαι απίστευτα άτυχος...jasper παιδιά είναι εγγύηση...απο τις jasper(που ξεκίνησαν να βγαίνουν απο τα τέλη του 2008) και έπειτα ΤΕΛΟΣ τα RROD!!!;)

Εμενα οι μονες κονσολες που μου χουν βγαλει προβλημα ειναι το Game Gear με το κλασσικο προβλημα των πυκνωτων

της οθονης, το Neo Geo AES που μου χαλασε (αλλα το φτιαξα η εξοδος εικονας - ηχου) και το Drive του Dreamcast.

Kαι το πιο σκυλι ολων το SNES, δε θα ξεχασω το ξυλο που εχει φαει αυτη η κονσολα (και ζει και βασιλευει ακομα), στο Chrono Trigger στα Hidden Bosses.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...