empire_1924 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 το θέμα είναι οτι το 360 είναι νεκρό εδώ και 2 χρόνια,αν όχι νεκρό άντε το έχουν αναπνευστήρα,φάγανε και 2 απαίσιες ε3,φάγανε και τα kinect exclusives στην μάπα(muppet show anyone?),τι να σου κάνουν και οι fanboys αν το τελευταίο exclusive που παίξανε είναι το alan wake...? μόνο οι hardcore halo fans έχουν μείνει ,στους περισσότερους μαζέυει σκόνη.και μετά κράζανε το wii κάποιοι για σκόνες .... Εδώ για το kinect διαφωνώ...δεν μπορεί η MS(ως εταιρεία) να μην στηρίξει ένα καινούριο προιόν ειδικά τα πρώτα 1-2 χρόνια και μετά απο τόσες πωλήσεις που έκανε απο την κυκλοφορία του....μιλάμε για πάνω απο 10 εκατομμύρια πωλήσεις μόνο τους 3 πρώτους μήνες...μέχρι και στο ρεκορ γκίνες μπήκε.Tespa και εγώ δεν γουστάρω το kinect αλλά κάποια πράγματα έχουν και μια λογική που δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε.Απο εκεί και πέρα αρχίζει και εμένα να μ'εκνευρίζει όχι τόσο η στήριξη/το ότι έχουν πέσει με τα μούτρα στο Kinect(ήταν κάτι το αναμενόμενο άλλωστε) αλλά δεν μπορείς να συνεχίζεις ολόκληρο το 2012 μ'ένα χιλιοβγαλμένο halo και πάλι fable και ξανά μια απ'τα ίδια και να βγάζεις ένα σκασμό τίτλους μόνο για το kinect...έλεος...έτσι ουσιαστικά δείχνεις στο hardcore κοινό σου ότι αρχίζεις και τους γράφεις και βλέπουν μια τάση WII!!!H MS μέχρι και το 2008 είχε φοβερούς αποκλειστικούς τίτλους οι οποίοι δεν φτάνονταν σε σύνολο συγκριτικά με ότι έβγαζε το ps3...ήταν μακράν η καλύτερη επιλογή για κονσόλα τότε.Η αλήθεια είναι ότι όντως αν δούμε τι βγαίνει μέσα στο επόμενο τρίμηνο-πεντάμηνο απο multiplatforms μπορεί να πει κάποιος ότι την βγάζουμε άνετα φέτος οι κάτοχοι 360 αν και το GeOW3 και το Forza4 αναμένονται τούμπανα και όλοι ξέρουμε απο τώρα ότι το GeOW3 θα έχει μακράν τις περισσότερες πωλήσεις απο κάθε άλλο game φέτος...κοιτάξτε μόνο τις προπαραγγελίες για να καταλάβετε τι έπεται και το Forza 4 όπως όλα δείχνουν(απο την E3 ειδικά και μέτα) πλέον θα είναι ο βασιλιάς στο racing sim στις κονσόλες...άρα μπορούμε συμπερασματικά να πούμε ότι φέτος ναι έχουμε πολλά multiplatforms απο Σεπτέμβρη έρχεται όμως η MS και σου δίνει 2 ποιοτικούς ΑΑΑ τίτλους,οπότε για το 2011 δεν έχω θέμα παιδιά.Το 2012 όμως προβλέπεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα ιδιαίτερα δύσκολο για την MS...εκτός και αν έχει 1-2 ακόμα exclusives και κλασσικά δεν το/τα ανακοινώνει ακόμα(πάγια πολιτική MS)...πάντως μόνο μ'ενα halo(που βγαίνει Δεκέμβριο του 2012) και μ'ένα fable δεν θα την παλέψει όλη την χρονιά...προσωπική εκτίμηση πάντα.Πάμε τώρα στο ps3...το ps3 αρχίζει πλέον και παίρνει τα πάνω του,αλλά προσέξτε εδώ μπαίνουν και τα γούστα του κάθε gamer,δηλαδή εγώ για φέτος αν ήμουν ps3 owner θα έπιανα απο τα αποκλειστικά του μόνο το infamous 2 και εννοείται το uncharted 3...κανένα απο τα υπόλοιπα...με απλά λόγια δεν μετράει μόνο η ποσότητα αλλά και τα προσωπικά γούστα που έχει ο κάθε gamer(η προσωπική-ποιοτική λίστα των προτιμήσεων του).Για το ps3 ήταν επίσης αναμενόμενο να μπει πιο δυνατά τα τελευταία 2 χρόνια γιατί είχε χάσει πολύ έδαφος και έμεινε πολύ πίσω και είναι ακόμα πίσω απλά έχει μειώσει την διαφορά με το 360...η Sony έχει βάλει στόχο να πάρει την δεύτερη θέση μέχρι το τέλος της γενιάς(έστω και οριακά) και αν όχι σίγουρα θα τα δώσει όλα για να ισορροπήσει τις συνολικές πωλήσεις της με το 360...οπότε και τα επόμενα 2(το πολύ 3) τελευταία χρόνια της γενιάς θα συνεχίζει να τα δίνει όλα....βέβαια με την MS ποτέ κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις/κινησεις/απαντήσεις της...οπότε προβλέπω λογικά να ζούμε μεγάλες στιγμές προς το τέλος της γενιάς!!! Υ.Γ. Γνώμη/άποψη για παιχνίδια στο ps3 πιστεύω ότι μπορεί να έχω γι'αυτό και έγραψα ορισμένες προσωπικές απόψεις αφού έχω αρκετούς φίλους ps3 owners και έχω πιάσει αρκετά παιχνίδια,όπως άλλωστε και αυτοί σε 360 ....γιατί διάβασα σε προηγούμενα post "αν δεν έχεις παίξει κάποιο game σε ps3 δεν μπορεί να έχεις άποψη" και τα σχετικά..!!! Είμαι επίσης κάτοχος ps1,ps2,psp 3000 ,οπότε κολλημένος(βλέπε 360 fanboy) σίγουρα δεν είμαι,όπως δυστυχώς είναι αρκετοί ps3 owners αλλά και 360 owners. Και επίσης θα συνεχίζω να πιστεύω(ότι και αν λέτε ) ...ότι τα καλύτερα γραφικά μέχρι στιγμής τα έχει το GOW3!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Κοίτα, έφαγα στη μάπα το Xbox 360 για τρία χρόνια. Πολύ καλά παιχνίδια γενικώς τα exclusives του, αλλά μου φάνηκαν αρκετά μπεμπέ, μου άφηναν μια αίσθηση απογοήτευσης στο τέλος τους. Οτι δηλαδή απευθύνονται σε δεκαπεντάχρονα. Τόσο το Halo όσο και τα Gears. Αποφάσισα να το πουλήσω για πολλούς λόγους, μέσα σε αυτούς και η έλλεψη ποιοτικών exclusives. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε στο 2011 και να μας πασάρει η MS το Gears ως flagship τίτλο με την αρχαία Unreal Engine 3. Δηλαδή στη Naughty Dog, στην Kojima Productions, Sucker Punch κτλ, που αναπτύσουν ολοκαίνουργιες μηχανές γραφικών, είναι κοροϊδα; Είμαι εντελώς αντίθετος με την φιλοσοφία της MS (low budget exclusives > sales), γι' αυτό και πούλησα το 360 και αγόρασα PS3, και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανοίωσει. Όσο για τα καλύτερα γραφικά, Uncharted 2 με διαφορά. Και δεν το λέω εγώ, όλα τα ξένα sites κάνουν λόγο για γραφικά που είναι σχεδόν αδύνατο να δούμε στο 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Όσο για τα καλύτερα γραφικά, Uncharted 2 με διαφορά. Και δεν το λέω εγώ, όλα τα ξένα sites κάνουν λόγο για γραφικά που είναι σχεδόν αδύνατο να δούμε στο 360. To θεμα για μενα ξερεις ποιο ειναι?Οτι δεν θα μαθουμε ποτε πως θα ηταν το καθε GTA,AC κτλ κτλ στο ps3 αν ετρεχε σε τετοιες custom μηχανες σαν του U1-2-3. Δυστυχως ειναι ελαχιστα τα first party studios(μονο αυτα προσπαθουν να παρουν απο την κονσολα πραγματα)σε συγκριση με το συνολο των studios που κανουν παιχνιδια για τις κονσολες.UE ftw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Κοίτα, έφαγα στη μάπα το Xbox 360 για τρία χρόνια. Πολύ καλά παιχνίδια γενικώς τα exclusives του, αλλά μου φάνηκαν αρκετά μπεμπέ, μου άφηναν μια αίσθηση απογοήτευσης στο τέλος τους. Οτι δηλαδή απευθύνονται σε δεκαπεντάχρονα. Τόσο το Halo όσο και τα Gears. Αποφάσισα να το πουλήσω για πολλούς λόγους, μέσα σε αυτούς και η έλλεψη ποιοτικών exclusives. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε στο 2011 και να μας πασάρει η MS το Gears ως flagship τίτλο με την αρχαία Unreal Engine 3. Δηλαδή στη Naughty Dog, στην Kojima Productions, Sucker Punch κτλ, που αναπτύσουν ολοκαίνουργιες μηχανές γραφικών, είναι κοροϊδα; Είμαι εντελώς αντίθετος με την φιλοσοφία της MS (low budget exclusives > sales), γι' αυτό και πούλησα το 360 και αγόρασα PS3, και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανοίωσει. Όσο για τα καλύτερα γραφικά, Uncharted 2 με διαφορά. Και δεν το λέω εγώ, όλα τα ξένα sites κάνουν λόγο για γραφικά που είναι σχεδόν αδύνατο να δούμε στο 360. Το Gears 3 χρησιμοποιεί την unreal engine 3.5 στην οποία έχουν γίνει πολύ σημαντικά updates...και απ'όσα videos έχω δει μέχρι στιγμής το Gears3 στον οπτικό τομέα έχει σημαντικές διαφορές απο το Gears2....και μάλιστα έχει αναφερθεί απο πολλά game-sites.Απο εκεί και πέρα το αν σου άφηναν τα 360 exclusives μια αίσθηση απογοήτευσης στο τέλος ή σου φαίνονταν "μπεμπέ" όπως γράφεις είναι καθαρά υποκειμενικό/δική σου γνώμη....είπαμε ο καθένας έχει τα γούστα του...ούτε εγώ τρελαίνομαι για το Uncharted όσο για το Gears ή καλύτερα για τα δικά μου γούστα είναι μέρα με την νύχτα...το ένα(Gears) είναι game με δράση/αδρεναλίνη σε τρελά επίπεδα(που δεν πιάνει ούτε τα μισά το Uncharted) και οι εχθροί που έχεις ν'αντιμετωπίσεις σε κάθε σκηνή είναι πολύ αλλά πολύ περισσότεροι απ'ότι στο Uncharted και γενικά το Gears είναι ένα game που λιώνεις συνέχεια ενώ το άλλο(Uncharted) είναι(κατ'εμέ πάντα) ένα cutscene/movie game.Και για τα γραφικά που γράφεις,εντάξει εσύ πιστεύεις ότι για κονσόλες είναι το Uncharted2 ok δεν το συνεχίζω...σεβαστό...πρόσεξε όμως όταν γράφω ότι μ'αρέσει οπτικά ένα game περισσότερο απο ένα άλλο,σ'αυτό μετράει πολύ και το πλήθος των εχθρών που αντιμετωπίζεις εκείνη την στιγμή/σε κάθε σκηνή αν με πιάνεις,αφού παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για το πόσο καλά αποδίδει οπτικά το game συνολικά...και αν συγκρίνουμε το GOW3 με το Uncharted2 σ'αυτό τον τομέα(πλήθος εχθρών/δράση) το Uncharted είναι μέρα με την νύχτα όπως και προφανώς αν συγκρίνουμε το Uncharted 2 με το Gears(στον ίδιο πάλι τομέα) το ίδιο ισχύει πάλι για το Uncharted!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω PDS, ειδικότερα το GTA IV έχασε αρκετά ποιοτικά όντας multiplatform, αλλά παρέμεινε αριστούργημα. Φαντάζεστε ένα MGS4 multiplatform; Καταστροφή θα ήταν. Γι' αυτό και απο εδώ και στο PS3 θα αγοράζω μόνο exlusives (εκτός απο FIFA/PES), και τα υπόλοιπα multi, στο PC. και αν συγκρίνουμε το GOW3 με το Uncharted2 σ'αυτό τον τομέα το Uncharted είναι μέρα με την νύχτα όπως και προφανώς αν συγκρίνουμε το Uncharted 2 με το Gears(στον ίδιο πάλι τομέα) το ίδιο ισχύει πάλι για το Uncharted!!! Αυτό δεν αναιρεί την αδυναμία της Unreal Engine μπροστά στην μηχανή της Naughty Dog. Δεν είμαστε στο 2000 να διαφημίζουμε τα games ανάλογα με τους εχθρούς που έχουν. Και στο κάτω-κάτω το AI των NPC's στο Gears είναι μετριότατο σε σχέση με το Uncharted 2. Είπαμε ποιότητα > ποσότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 To θεμα για μενα ξερεις ποιο ειναι?Οτι δεν θα μαθουμε ποτε πως θα ηταν το καθε GTA,AC κτλ κτλ στο ps3 αν ετρεχε σε τετοιες custom μηχανες σαν του U1-2-3. Δυστυχως ειναι ελαχιστα τα first party studios(μονο αυτα προσπαθουν να παρουν απο την κονσολα πραγματα)σε συγκριση με το συνολο των studios που κανουν παιχνιδια για τις κονσολες.UE ftw! H καρτα γραφικων του ps3 ειναι ΝΕΚΡΗ Το σαπιο της κουφαρι βρωμαει και πιο πολυ απο πεθαμενο ζωο στην ασφαλτο... Το xbox 360 χαλαρα κανει το uncharted 2 και με καλυτερο frame rate... ....μην ακουσω τα ανεκδοτα περι Cell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 H καρτα γραφικων του ps3 ειναι ΝΕΚΡΗ Το σαπιο της κουφαρι βρωμαει και πιο πολυ απο πεθαμενο ζωο στην ασφαλτο... Το xbox 360 χαλαρα κανει το uncharted 2 και με καλυτερο frame rate... ....μην ακουσω τα ανεκδοτα περι Cell το αστείο είναι οτι το 360 παίζει να μην σηκώνει και το Uncharted 1....κρίμα που δε θα μάθουμε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Εντυμεταξύ Απόκλειρε, λίγο να σκεφτείς οτι το Uncharted 2 χρησιμοποιεί στο 100% και τους 7 SPU's του Cell, συμπεραίνεις εύκολα οτι είναι αδύνατον να γίνει στο 360, παρά μόνο εντελώς πετσοκομμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το xbox 360 χαλαρα κανει το uncharted 2 και με καλυτερο frame rate... Και γιατί ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ανώτερο του Uncharted 2? Αφού χαλαρά το παίζει, και με καλύτερο frame rate όπως λές. Μην μου πείς οτι το κρατάν για το 2013, θα σκάσω απο το κακό μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Apokleiros θα εξαφανιστείς κι εσύ μαζί με το Xbox 360, δεν υπάρχουν ούτε ποιοτικά παιχνίδια ούτε αποκλειστικότητες, αποδέξου το, πούλα το Χ κουτί σου και προχώρα τη ζωούλα σου, αγόρασε ένα PS3 να βρείς την υγειά σου ρε άνθρωπε. Πόσα άτομα από εδώ μέσα κάργα φανατικοί υποστηρικτές/trolls πούλησαν το Χκουτί τους για να αγοράσουν PS3, αυτοί ξέρουν! Σαν τους 40 κατασκευαστές πλυντηρίων ένα πράμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Πόσα άτομα από εδώ μέσα κάργα φανατικοί υποστηρικτές/trolls πούλησαν το Χκουτί τους για να αγοράσουν PS3, αυτοί ξέρουν! Εγώ, εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εντυμεταξύ Απόκλειρε, λίγο να σκεφτείς οτι το Uncharted 2 χρησιμοποιεί στο 100% και τους 7 SPU's του Cell, συμπεραίνεις εύκολα οτι είναι αδύνατον να γίνει στο 360, παρά μόνο εντελώς πετσοκομμένο. Τι να κλασουν τα spus ρεεεεεεεεε!!!! Ακομα για την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ CELL λετε :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 πλέον η διαμάχη αφορά ποιανού το κουφάρι μυρίζει λιγότερο :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Τι να κλασουν τα spus ρεεεεεεεεε!!!! Ακομα για την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ CELL λετε :mrgreen: Γιατί δεν μας το εξηγείς αυτό με επιχειρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 πλέον η διαμάχη αφορά ποιανού το κουφάρι μυρίζει λιγότερο :mrgreen: αυτό ακριβώς,όταν βλέπω το battlefield 3 στο Pc και σκέφτομαι οτι όλα τα παιχνίδια θα μπορούσαν να ήταν σε αυτό το επίπεδο (και τα δουλεμένα τύπου uncharted ακόμα καλύτερα) τότε πως να μην γκρινιάζω για αυτήν την γενιά,ας δώσουν επιτέλους αυτό που έχουν υποσχεθεί εδώ και χρόνια σταθερό 1080p 60fps για όλα τα games και ας είναι και σε καινούρια κονσόλα,κουράστικα πια,όχι αλλο unreal engine.... nate θες επιχειρήματα απο τον titanomaxo? που ζείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις