Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν νομίζω να μιλούσε για το gears 3 αλλα για το god of war 3 ,όχι οτι έχει σημασία,το Uncharted 2 τα πατάει και τα 2 κάτω και το uncharted 3 θα είναι αιώνες μπροστά ...

τo god of war 3 απλά είχε μερικά απίστευτα backrounds και ο kratos ήταν αρκετά δουλεμένο character model,καμία σχέση με το Uncharted που απο τα φύλα των δέντρων,το χιόνι τους τοίχους και γενικά τα πάντα στο παιχνίδι ήταν άψογα.

To God of war 3 εχει στιγμες που νομιζεις οτι ειναι CG,απλα δεν ειναι σταθερα καλο οπως το uncharted 2.Μην ξεχναμε ομως οτι το Uncharted 2 χρησιμοποιει ολα τα spus ενω το God of war 3, 3 ή 4 spus αν δεν κανω λαθος(oποτε καταλαβαινεις τι εφτιαξαν οι ανθρωποι).

Aν ημασταν σημερα στο God of war 5 ,ΙΜΟ δεν θα υπηρχε Uncharted 3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρίν λίγο έπαιζα God of War 3. Βασικά σε ορισμένα σημεία δείχνει ισάξιο τουλάχιστον του Uncharted 2 οπτικά. Σε άλλα όμως μοιάζει με multiplatform τίτλο.

Πανε παρακατω να δεις, θα τριβεις τα ματια σου. Δεν ειναι uncharted 2 αλλα ειναι κοντα.

Όταν γράφω GOW3,προφανώς και εννοώ το God Of War....όταν γράφω GeOW εννοώ το Gears!!

Οχι οτι δεν θα ειναι πολυ καλα τα γραφικα του Geow3,αλλα υπαρχουν και θα υπαρχουν καλυτερα.

Αυτό ακριβώς εννοώ PDS13 με διαφορετική έννοια όμως αφού αυτό ισχύει για όλα τα games και προφανώς και για το Uncharted....όταν γράφω δηλαδή ότι η γενιά δεν τελείωσε ακόμα,δεν μπορούμε να λέμε απο τώρα ότι το Uncharted θα είναι μέχρι το τέλος της γενιάς οπτικά το καλύτερο game,ασχέτως αν διαφωνούμε στο ότι εγώ θεωρώ ανώτερο το GOW3 του cutscene/movie Uncharted 2 και ρε παιδιά πείτε την αλήθεια τώρα :-D ....πιστεύετε πραγματικά ότι το Uncharted 3 θα έχει σοβαρές διαφορές απο το Uncharted 2 σε γραφικά;Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι θα έχει απο ελάχιστες εως μηδαμινές...το Uncharted2 και το GOW3 το <<ξεζούμισαν>> κυριολεκτικά το ps3...δεν τραβάει άλλο....τι να κάνουμε τώρα.Και επειδή αυτή η γενιά θα τραβήξει σίγουρα 2-3 χρόνια ακόμα να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και multiplatform αλλά και xbox 360 exclusives στα ίδια επίπεδα με το Uncharted και GOW και οι διαφορές θα παίζονται κυριολεκτικά στην λεπτομέρεια για το ποιο θα είναι ανώτερο,απλά η Sony έφτασε στα όρια του το ps3 νωρίτερα μ'αυτούς τους 2 τίτλους.Δείτε λίγο διαφορές GeOW2 με GeOW3 και Forza 3 με Forza4 που είναι πολύ μεγαλύτερες.Επαναλαμβάνω....η γενιά αυτή έχει 2-3 χρόνια ακόμα σίγουρα καλώς ή κακώς/είτε μας αρέσει είτε όχι.

Το Uncharted 3 θα έχει για μοναδικό ανταγωνιστή του το... Uncharted 2 απο άποψη γραφικών. Μέχρι να το παίξετε σε HDTV δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί μιλάμε.

Ούτε καν το πλησιάζει οτιδήποτε τρέχει στην αρχαία Unreal Engine (Gears 3, Batman κτλ), την δουλειά που έχει ρίξει η Naughty Dog. Ο φωτισμός, το ανύπαρκτο aliasing, η παλέττα χρωμάτων, το design είναι απο επόμενη γενιά.

Ας πάρουμε μια γεύση τι πραγματικά εστί "απο επόμενη γενιά"...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=m8S_eEv_A5k&feature=player_embedded#at=29

B) :o

Empire_1924, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Όπως π.χ δεν αλλάζει το ότι η ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΗ Unreal Engine 3, δεν έχει να αποδώσει άλλο. Τελείωσε, πώς το λένε. Και σου λέω οτι δεν έχει καμία σχέση με την in-house μηχανή της Naughty Dog για το Uncharted 2. Ούτε καν πλησιάζει. Φωτισμό θές; Aliasing; (χωρίς υπερβολή, και να θές να βρείς ίχνος στο U2 δεν θα μπορέσεις). Χρωματική παλέττα; (Το Gears 2 έχει αυτό το μονότονο γκρίζο φίλτρο). Draw Distance; Textures; Animation και physics;

Μιλάμε για μηχανή που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για το PS3. Και όχι την multiplatform Unreal Engine 3.

Σου προτείνω να παίξεις το Uncharted 2 σε HDTV. Απο βίντεο του Youtube δεν θα φανούν οι λεπτομέρειες. Και εγώ πρίν πάρω PS3 έτσι νόμιζα. Απο κοντά είναι το κάτι άλλο. Δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο παιχνίδι.

Ειχα αγορασει το ps3 οταν βγηκε και το εδωσα, γιατι επαιζα αποκλειστικα MMO'S στον υπολογιστη. Δυστυχως τωρα τελευταια εχω φαει κολλημα με τα πολεμικα αεροπλανα και το HAWX ειναι μετριο. Το ace combat assault θα βγει δυστυχως μονο για κονσολες , οποτε με βλεπω να ξαναγοραζω ps3 τωρα που εχουν πεσει και οι τιμες

H Unreal Engine εχει δειξει καιρο τα ψωμια της, οποτε νομιζω και απο το Gears μπορουμε ηδη να περιμενουμε το πως θα ναι το οπτικο κομματι. Οχι οτι δεν ειναι καλη, αλλα δεν αρκει για να ξεπερασει τα 5-10

αριστουργηματα του PS3, οπως και να το κανουμε μια τυποποιημενη μηχανη εναντι μιας Custom που χρησιμοποιειστο επακρο της δυνατοτητες μιας κονσολας δε γινεται να συγκριθει.

Πχ βλεπε φωτισμους Alan Wake, πιο αλλο παιχνιδι εχει τετοια Particles και Lightingn effects στο Xbox, κανενα, γιατι δυστυχως το Xbox εχει πηξει στα Unreal Engine Games και γι' αυτο πολλα απο αυτα μοιαζουν

αρκετα. (Πειτε με οτι θελετε αλλα μη μου πειτε οτι δε βλεπετε την ομοιοτητα των χαρακτηρων μεταξυ ολων των Unreal Engine Games)

Οσον αφορα συγκριση God 3 με Uncharted, θεωρω οτι ειναι On par με το καθενα να ξεχωριζει σε δικους του τομεις. Aπλα το κακο με το Gow ειναι οτι ξεκιναει με μια επικη πρωτη μαχη, με πραγματικα απιστευτα γραφικα, και μετα πεφτει αρκετα, μεχρι να φτασεις παλι στη μαχη με Κρονο και Ηρακλη ή στον κρεμασμενο κυβο και τις πιστες με την πτηση και να παθεις πλακα.

Απλα δε διακρινεται τοσο ευκολα η ομορφια του λογω του Dark περιβαλλοντος του, ξεχωριζουν φυσικα τα post proccessing effects, αλλα απο την αλλη του Uncharted μαγευει με τα τοπια, τα Physics και οπως ειπε πολυ καλα ο Scanjos

με την καταπληκτικη Κινηματογραφικη του αποδοση και το πολυ καλο χιουμορ, που

εμενα προσωπικα μου θυμιζει αρκετα ταινειες Indiana Jones.

Πολύ απλά Playstation 3!Είναι καλύτερη κονσόλα!Μπορεί και να είναι το X-Box 360.Καμιά φορά σκέφτομαι να δοκιμάσω X-Box 360 αλλά δεν μου αρέσει πως είναι σχεδιασμένο και το χειριστίριο και άλλα. :)

Όσο αφορά το χειριστήριο όλα είναι θέμα συνήθειας και τίποτα άλλο,

Κι εγώ πριν πάρω xbox360 είχα playstation 1 & playstation 2 και εννοείτε ότι είχα συνηθίσει το χειριστήριο του ps2 αλλά μετά από μια εβδομάδα το πολύ συνήθισα χαλαρά και το χειριστήριο του 360 και μην σου πω ότι είναι ποιο εργονομικό απ' οτι του ps3(Δες λίγο τις σκανδάλες του και θα καταλάβεις τι εννοώ).

Έχει είδη αναφερθεί πάμπολλες φορές ότι το χειριστήριο του 360 έχει προβληματικό digital cross(Ο ψηφιακός σταυρός αν και έβγαλε νεότερο χειριστήριο η ms που διορθώνει αυτό το ελάττωμα) και το χειριστήριο του ps3 έχει χάλια σκανδάλες.

Το χειριστήριο του 360 δεν έχει ουσιαστικές εργονομικές διαφορές με το DualShock. Απλά σε αυτούς που έχουν μεγαλύτερα χέρια θα φανεί πιο άνετο. Εγώ π.χ που έχω μακριά δάχτυλα δυσκολεύομαι κάπως με το DualShock.

και εμένα με βολέυει περισσότερο του 360 το χειρηστήριο ,μαρέσει πάρα πολύ η αφή του και το βάρος του και το grip ,αλλα είναι τόσο τραγικός ο σταυρός που πρωτειμάω το dualshock στην τελική γιατί παίζω τα πάντα σχεδόν με σταυρό

Και εμένα με βόλευε του 360, αλλά τώρα το καλοκαίρι που έλιωσα στο ps3 δεν θέλω ούτε να το βλέπω του 360.

Βλέπω είσαι σταθερότατος στις απόψεις σου.

+1000 για το χειριστήριο του 360, ακόμα και μετά από μήνες λιωσίματος με τα Sixaxis.

Το d-pad του 360 όντως είναι τρισάθλιο, αλλά πόσα παιχνίδια το χρησιμοποιούν πια; Στα περισσότερα χρησιμεύει απλώς για τα διάφορα αναδυόμενα μενού. Εκτός κι αν κάποιος δεν γουστάρει με τίποτα τον αναλογικό μοχλό και επιμένει να παίζει ραλάκια/μπασκετάκια/ποδοσφαιράκια κλπ με το σταυρό. Εκεί πάω πάσο...

απο τι βλεπω σε αυτο το φορουμ εμειναν μονο οι ps3 fanboy να συζητανε ποσο τρομερη ειναι η κονσολα τους και οτι σε ολα μα σε ολα τα σημεια ποσο καλητερο ειναι το ps3 απο το χβοχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...