Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.eizo.co.jp/products/id/fdh3601/

Πρόκειται για επαγγελματική οθόνη με panel 36.4" και 4K2K ανάλυση (4096 x 2160 - 8.847.360 pixels)

και αυτη για ασπρόμαυρη την βλέπεις ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

μάλλον τα μαθηματικά σου φταίνε,το δημοτικό το έβγαλες? πιστέυω δευτέρα τρίτη μαθαίνουν τα παιδιά πολλαπλασιασμό.... η τηλεόραση που έκανα λινκ είναι 8mp ,ακα 7,680 × 4,320 και 85 ίντσες όχι αστεία,και κάθεσαι και μου μιλάς για 36άρα με 4096 χ2160? άστο γελάνε με τα ποστ εδω πέρα αλλα δεν χρειάζεται να εκτίθεσαι παραπάνω.

είτε σου αρέσει είτε όχι οι tv>>>>monitor στα πάντα πλέον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

quality>quantity όμως... :rolleyes:

ο Mythoss εξύγησε ήδη γιατί οι tv's έχουν καλύτερη ποιότητα απο τα Monitor σε σχέση με τα χρώματα κτλπ,αν ενδιαφέρεσαι κάτσε διάβασε tech forums και θα καταλαβεις τι εννοεί,και σε ποιότητα και σε ποσότητα οι tv πλέον έχουν ξεφύγει. ότι ήταν παλιά τα μόνιτορ τώρα είναι οι tv τόσο δύσκολο είναι να το χωνέψουν μερικοί? δεν λέμε οτι είναι για ολονών τις τσέπες αλλα κάποιος που το φυσάει και θέλει το καλύτερο θα πάρει tv και για τα pc needs.

Κρίμα που τόσο καλοί τίτλοι χαραμίζονται σε αυτά τα απαρχαιώμενα hardwares.

εκτός του uncharted 3 που εντάξει οι devs είναι σε άλλο επιπεδο.αλλα ακόμα και αυτό θα μπορούσε να βγει σε νέο hardware

Δεν ξέρω για απαρχαιωμένο hardware, πάντως αυτή την στιγμή που παίζω Uncharted 2 οπτικά μου φαίνεται τουλάχιστον πέντε χρόνια μπροστά απο την τωρινή γενιά.

Άχαχαχαχα έτσι μωρή παιχτούρα, τώρα θα μπώ για uncharted 2 online! Και όσοι έχετε μόνο XBOX 360 προλαβαίνετε να τα πουλήσετε γιατί με τόσους πολλούς νέους τίτλους που περιμένετε να παίξετε μάλλον αράχνες θα πιάσει η κονσόλα σας...

Δεν ξέρω για απαρχαιωμένο hardware, πάντως αυτή την στιγμή που παίζω Uncharted 2 οπτικά μου φαίνεται τουλάχιστον πέντε χρόνια μπροστά απο την τωρινή γενιά.

παλίκαρε το uncharted 2 εχει γίνει 1 απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια όλων των εποχών, όσοι δεν το έχουν παίξει νομίζουν οτι απλά είναι ένα tomb raider clone,αλλα το παιχνίδι ξεφέυγει είναι πραγματικά σινεματική εμπειρία που δεν έχει βγει κάτι παρόμοιο,για μένα πατάει κάτω και τα heavy rain/mgsiv με διαφορά σε storytelling.ο διάλογος είναι φοβερός,τα αστεία Onspot,δεν τραβάει τις κουβέντες πολύ,έχει έντονη δράση και γενικά καταφέρνει να έχει τη σωστή μίξη ιστορίας/gameplay και προσωπικά με μαγνητίζει το συγκεκριμένο, τα γραφικά του είναι ακόμα τα καλύτερα που έχω δει σε κονσόλες(δεν το περνάει το gow3 ότι και αν λέει ο κόσμος).

το θέμα που έχω για το uncharted3 πόσο πια να βελτιωθεί με το συγκεκριμένο Hardware? πραγματικά η Naughty dog έχει κάνει παπάδες ,απορώ αν εβγαζε παιχνίδι για pc τι θα μπορούσε να κάνει.

Σωστό είναι και αυτό, αφού με το Uncharted 2 είπαν οτι δουλεύουν στο 100% οι SPE's. Αλλά σίγουρα είναι το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς, και ένα απο τα καλύτερα όλων των εποχών. Αν όχι το καλύτερο.

Είναι πώς να το πούμε, σημείο αναφοράς του gaming. Απίστευτο σε όλους τους τομείς.

Σήμερα θα πιάσω και το God of War 3 να δώ τι λέει.

@skanjos

Το Heavy Rain απο μεριά ιστορίας (για μένα) δεν το περνάει, και ούτε νομίζω πως μπορεί να το φτάσει/ξεπεράσει κάτι. Είναι ένα αριστούργημα.

@Tilemaxx

GoW3? Καλό λιώσιμο, προβλέπω να το τερματίζεις σε μία καθησιά.. :rolleyes:

@skanjos

Το Heavy Rain απο μεριά ιστορίας (για μένα) δεν το περνάει, και ούτε νομίζω πως μπορεί να το φτάσει/ξεπεράσει κάτι. Είναι ένα αριστούργημα.

@Tilemaxx

GoW3? Καλό λιώσιμο, προβλέπω να το τερματίζεις σε μία καθησιά.. :rolleyes:

το heavy rain θα μπορούσε να ήταν 1000χ το παιχνίδι που είναι μόνο και μόνο αν είχε multiple endings(killers),έτσι θα το έπαιζες ξανά και ξανά. άσε που το θεωρώ πολύ αργό το Storytelling του,ώρες ώρες παρακαλάς για ενα fast forward κουμπί γιατί μιλάνε σαν τον μπακουρογιαννόπουλο και περπατάνε σαν τα zombie απο το resident evil 1,δεν λέω ωραία ιστορία αλλα μπορούσαν να την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα αν την κάναν λίγο πιο γρήγορη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...