ababapanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ ευτυχώς πούλησα το Xbox 360 και λογικά σε μερικές μέρες θα πάρω PS3. γιατι ευτυχως??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ ευτυχώς πούλησα το Xbox 360 και λογικά σε μερικές μέρες θα πάρω PS3. Έγινες "δικός μας" κι εσύ..? Κάνε add για κανένα διπλό. γιατι ευτυχως??? Γιατί πέρα απο Forza και Gears (και Alan Wake) δεν έχει και πολλά που αξίζουν.. Και επίσης Live = επί πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 μαρέσει που ανακοίνωσε και το halo4 για μια νεκρή κονσόλα...δώστο στο επόμενο xbox να δεις 15εκ κονσόλες να φέυγουν αέρας,αλλα που μυαλό εκεί στην ms....ντουγάνια είναι.τους δίνει πάτημα και η nintendo με το τραγικό wii u.μας τα έχει κάνει τσουρέκια και η σονυ με τα Updates..0 ποιοτικά jrpg ,μακράν η χειρότερη γενιά που έχω ζήσει σαν gamer που είσαι ρε sega??? πφφφ για την ώρα ένα Pc με έχει σώσει με league of legends και football manager.άντε να βγουν οι καινούριες κονσόλες γιατί δεν αντέχω αλλο κάρβουνο(360/Ps3) Γιατί πέρα απο Forza και Gears (και Alan Wake) δεν έχει και πολλά που αξίζουν.. Και επίσης Live = επί πληρωμή. ορίστε...με δύο γραμμές απαντήθηκε επιτέλους το ερώτημα PS ή ΧΒΟΧ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το πούλησα γιατί δεν με ενδιέφεραν πλέον οι αποκλειστικότητες του. Εκτός απο τα χιλιοπαιγμένα Gears και Forza δεν έχει κάποιο άλλο παιχνίδι που θα κάνει την διαφορά κατα την γνώμη μου. Όταν το PS3 πλέον έχει χάσει το μέτρημα απο ΑΑΑ exclusives, σύν άλλα τόσα που έρχονται. Επίσης βαρέθηκα να μεταφέρω το router στο σαλόνι γιατί το 360 δεν έχει Wi-Fi, και είχα βαρεθεί αυτή την διαδικασία. Ήθελα να νοικιάσω ένα Blu-Ray απο το βίντεοκλαμπ και δεν μπορούσα. Καί, καί, καί... Γενικά μου την έσπαγαν οι μονοπωλιακές τακτικές της MS. Πανάκριβα accesories, και το κυριότερο που δεν σε αφήνει να βάλεις δικό σου HDD παρά πρέπει να χρυσοπληρώσεις τον official σκληρό της MS. Τρέχα γύρευε. Λογικά τις επόμενες ημέρες θα το έχω το PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Συγκρίνεται ποιοτικά μια οθόνη υπολογιστή με 200-300 € με μία οικιακή LCD των 800-900€; Η μέρα με την νύχτα. Αν βάλεις και τις plasma μέσα τότε να δεις μέρα με τη νύχτα απο τις 24άρες lcd των υπολογιστών.Και μετά σου λένε οι hardcore gamers είναι αυτοί που έχουν pc του 1500αρικου και παίζουν σε 24άρα.Θα βάλεις ένα τέτοιο pc στο σαλόνι?Αντε βρες που να βάλεις το mouse/keyboard για να είσαι άνετος+το καλώδιο γιατί δεν υφίστατε σοβαρό gaming με ασύρματα mouse/keyboard..Ενώ με τις κονσόλες πέρνεις το ασύρματο τηλεχειριστηριο και αράζεις όπου θέλεις χωρίς να έχεις lag όπως τα ασύρματα mouse/keyboards.Χώνεις και το 5.1 και τέλος και άσε τους pc gamers να νομίζουν ότι είναι hardcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το πούλησα γιατί δεν με ενδιέφεραν πλέον οι αποκλειστικότητες του. Εκτός απο τα χιλιοπαιγμένα Gears και Forza δεν έχει κάποιο άλλο παιχνίδι που θα κάνει την διαφορά κατα την γνώμη μου. Όταν το PS3 πλέον έχει χάσει το μέτρημα απο ΑΑΑ exclusives, σύν άλλα τόσα που έρχονται. Επίσης βαρέθηκα να μεταφέρω το router στο σαλόνι γιατί το 360 δεν έχει Wi-Fi, και είχα βαρεθεί αυτή την διαδικασία. Ήθελα να νοικιάσω ένα Blu-Ray απο το βίντεοκλαμπ και δεν μπορούσα. Καί, καί, καί... Γενικά μου την έσπαγαν οι μονοπωλιακές τακτικές της MS. Πανάκριβα accesories, και το κυριότερο που δεν σε αφήνει να βάλεις δικό σου HDD παρά πρέπει να χρυσοπληρώσεις τον official σκληρό της MS. Τρέχα γύρευε. Λογικά τις επόμενες ημέρες θα το έχω το PS3. Οταν λεω οτι οι sonakides λενε τα καλυτερα ανεκδοτα, μετα εχω και αδικο! :mrgreen: :mrgreen: Πια excliusive της SONY ρε καημένοι, που περιμένετε τα PC GAMES να λαδωθεί το αντερακι σας... (uncharted, resistance και gt θα παίζεται μέχρι τα 70 σας) this is katantia Βασικα επιασα τον tilemaxx, αν και εχουν γραφτεί τα απίστευτα απο τους άλλους πιο πισω για το θεμα των TV και MONITOR...Απλα θα σας το πω μαγκες, ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimChris Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 To PC gaming μεταξυ μας Τιτανομαχε ειναι αστικος μυθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 μην σας δω και ακουμπήσετε pc games, BF3-THE WITCHER-SKYRIM-FALLOUT-FEAR και αλλα τοσα....εκει sonakides παιξτε μπαλα με το μουστακι του snake, και το ερχόμενο ιπτάμενο κοτόπουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimChris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αυτο που εννοουσα ειναι οτι το Pc gaming απευθυνεται σε πολυ λιγο κοσμο. Σαν υποτιθεται γνωστης απο υπολογιστες εχω κληθει απο φιλους , συγγενεις, φιλους φιλων κλπ να μονταρω ή να επισκευασω χαλασμενους υπολογιστες. Το τι pentium 4 και celeron κυκλοφορει εκει εξω δεν εχεις ιδεα. Σημερα δε μου ανατεθηκε το εργο να μονταρω υπολογιστη απο το μηδεν με κοστος 200 ευρω το πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 γιατι ευτυχως??? γιατί 1.11.11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 δηλαδη εμενα που μου αρεσει να παιζω στα mame και στο dreamcast δεν ειμαι gamer; δεν εχει καλα παιχνιδια; δεν παιζουν ρολο μονο τα γραφικα σε ενα παιχνιδι. Ο κοσμος εχει γεμισει με interactive ταινιες που ονομαστικαν games! ολες οι κονσολες+pc εχουν τα + και τα - τους. Επειδη το χρημα παιζει και αυτο σημαντικο ρολο καλο θα ειναι οι κατασκευαστες καρτων γραφικων να παψουν να κοροιδευουν και να βγαλουν μια και καλη οτι εχουν στα συρταρια τους και οχι να ριχνουν λιγα λιγα τα ψιχουλα για να τσιμπαμε και να αγοραζουμε συνεχεια 300 και 400 ευρω καρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αν βάλεις και τις plasma μέσα τότε να δεις μέρα με τη νύχτα απο τις 24άρες lcd των υπολογιστών.Και μετά σου λένε οι hardcore gamers είναι αυτοί που έχουν pc του 1500αρικου και παίζουν σε 24άρα.Θα βάλεις ένα τέτοιο pc στο σαλόνι?Αντε βρες που να βάλεις το mouse/keyboard για να είσαι άνετος+το καλώδιο γιατί δεν υφίστατε σοβαρό gaming με ασύρματα mouse/keyboard..Ενώ με τις κονσόλες πέρνεις το ασύρματο τηλεχειριστηριο και αράζεις όπου θέλεις χωρίς να έχεις lag όπως τα ασύρματα mouse/keyboards.Χώνεις και το 5.1 και τέλος και άσε τους pc gamers να νομίζουν ότι είναι hardcore. Γιατί να μπει στο σαλόνι ? Για εργαλείο το έχουμε όχι για διακοσμητικό στοιχείο! Έχοντας το pcάκι μου στο γραφείο μου,έχω χώρο να ακουμπήσω δίπλα και ένα ποτήρι ή πιάτο με σνάκ,και όλα μου τα παιχνίδια,και τετράδιο να κρατάω σημειώσεις όλα δίπλα μου. Ίσως να είναι πιο άνετο να κάθεσαι σε ένα καναπέ και να παίζεις από μακρυά από το να κάθεσαι σε μια καρέκλα κάποια εκατοστά από την οθόνη,αλλά το pc gaming έχει άλλες ανέσεις.. Μπορείς ανά πάσα στιγμή που θα κολλήσεις κάπου να χαμηλώσεις το παιχνίδι και να μπεις στο ίντερνετ να τσεκάρεις κάνα walkthrough ή κάνα cheat. Και επίσης μπορείς να εκμεταλλευτείς μια HD οθόνη ή τηλεόραση αν την έχεις και να παίξεις τα παιχνίδια σε πραγματικά ψηλές αναλύσεις (π.χ. 1080p) και με καλό frame rate,αντίθετα με τις κονσόλες που συνδέονται μεν με τηλεοράσεις αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες τους λόγο περιορισμένης δυνατότητας hardware... Τι να το κάνω να συνδέσω το xbox360 σε μια τηλεόραση γίγας των 40 ιντσών άμα το παιχνίδι έχει textures άστα να πάνε και τρέχει το πολύ σε 720p ? Και να έχει καλύτερες δυνατότητες μια τηλεόραση όπως είπε ο φίλος παραπάνω,οι κονσόλες δεν μπορούν καν να τις χρησιμοποιήσουν καλά καλά. Α,και κάτι άλλο. Εγώ παλιότερα για κάποιο διάστημα που δεν είχα οθόνη υπολογιστού είχα συνδέσει το pc στην τηλεόραση στο δωμάτιο μου και τα καλώδια ποντικιού και πληκτρολογίου ήταν αρκετά μακρυά. Καθισμένος οκλαδών στο αναπαυτικό κρεβάτι μου με μια Α' απόσταση από την οθόνη,ακούμπησα το πληκτρολόγιο στα πόδια μου (όπως ακουμπάς ένα λαπτοπ) και έβαλα το mousepad στο στρώμα του κρεβατιού μου,και πληροφορώ πως είχα μια πολύ αναπαυτική εμπειρία και πως έκανα τρομερά kills στο Quake Live εκείνη την εποχή. Επίσης χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω κάθε καινούριο pc game να έχει 40-50 ευρώ ενώ τα καινούρια console games έχουν 60-70,ενώ μέσα σε ένα χρόνο οι τιμές τους μπορεί να πέσουν και στα 15 ευρώ. Γλίτώνω 10 εώς 30 ευρώ για κάθε καινούριο παιχνίδι,και με τόσα παιχνίδια που αγόρασα τα τελευταία 2 χρόνια,γλίτωσα αρκετά χρήματα ώστε να κάνω απόσβεση για τον επεξεργαστή και τη κάρτα γραφικών που αναβάθμισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 να αγοραζουμε συνεχεια 300 και 400 ευρω καρτες... Γιατί συνέχεια? Απο τη στιγμή που σχεδόν όλα τα παιχνίδια είναι port απο κονσόλες (κυρίως 360), με μία κάρτα του 2008 παίζεις (και θα παίζεις όσο υπάρχει αυτή η γενιά κονσολών) τα πάντα στα 1080p. Τι παιχνίδια παίζεται και δίνεται κάθε χρόνο 300-400€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythosss Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Γιατί να μπει στο σαλόνι ? Για εργαλείο το έχουμε όχι για διακοσμητικό στοιχείο! Έχοντας το pcάκι μου στο γραφείο μου,έχω χώρο να ακουμπήσω δίπλα και ένα ποτήρι ή πιάτο με σνάκ,και όλα μου τα παιχνίδια,και τετράδιο να κρατάω σημειώσεις όλα δίπλα μου. Ίσως να είναι πιο άνετο να κάθεσαι σε ένα καναπέ και να παίζεις από μακρυά από το να κάθεσαι σε μια καρέκλα κάποια εκατοστά από την οθόνη,αλλά το pc gaming έχει άλλες ανέσεις.. Μπορείς ανά πάσα στιγμή που θα κολλήσεις κάπου να χαμηλώσεις το παιχνίδι και να μπεις στο ίντερνετ να τσεκάρεις κάνα walkthrough ή κάνα cheat. Και επίσης μπορείς να εκμεταλλευτείς μια HD οθόνη ή τηλεόραση αν την έχεις και να παίξεις τα παιχνίδια σε πραγματικά ψηλές αναλύσεις (π.χ. 1080p) και με καλό frame rate,αντίθετα με τις κονσόλες που συνδέονται μεν με τηλεοράσεις αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες τους λόγο περιορισμένης δυνατότητας hardware... Τι να το κάνω να συνδέσω το xbox360 σε μια τηλεόραση γίγας των 40 ιντσών άμα το παιχνίδι έχει textures άστα να πάνε και τρέχει το πολύ σε 720p ? Και να έχει καλύτερες δυνατότητες μια τηλεόραση όπως είπε ο φίλος παραπάνω,οι κονσόλες δεν μπορούν καν να τις χρησιμοποιήσουν καλά καλά. Α,και κάτι άλλο. Εγώ παλιότερα για κάποιο διάστημα που δεν είχα οθόνη υπολογιστού είχα συνδέσει το pc στην τηλεόραση στο δωμάτιο μου και τα καλώδια ποντικιού και πληκτρολογίου ήταν αρκετά μακρυά. Καθισμένος οκλαδών στο αναπαυτικό κρεβάτι μου με μια Α' απόσταση από την οθόνη,ακούμπησα το πληκτρολόγιο στα πόδια μου (όπως ακουμπάς ένα λαπτοπ) και έβαλα το mousepad στο στρώμα του κρεβατιού μου,και πληροφορώ πως είχα μια πολύ αναπαυτική εμπειρία και πως έκανα τρομερά kills στο Quake Live εκείνη την εποχή. Επίσης χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω κάθε καινούριο pc game να έχει 40-50 ευρώ ενώ τα καινούρια console games έχουν 60-70,ενώ μέσα σε ένα χρόνο οι τιμές τους μπορεί να πέσουν και στα 15 ευρώ. Γλίτώνω 10 εώς 30 ευρώ για κάθε καινούριο παιχνίδι,και με τόσα παιχνίδια που αγόρασα τα τελευταία 2 χρόνια,γλίτωσα αρκετά χρήματα ώστε να κάνω απόσβεση για τον επεξεργαστή και τη κάρτα γραφικών που αναβάθμισα. Γιατί κρατάς σημειώσεις; -Ενώ το να μπω από το κινητό στο gamefaqs είναι πολύ κουραστικό. Αστα να πάνε. -Πάλι τα ίδια. Λοιπόν, η ανάλυση παίζει το μικρότερο ρόλο όσον αφορά την εικόνα πως να το κάνουμε δλδ? Οποιος επιμένει είναι τρολλάρει. Κάνε ένα test. Πάρε μια lcd 1080p (διετίας) και σύγκρινε με καμιά panasonic 720p πλάσμα διετίας. Καλίμπραρε τες και δες blu-ray. Ε μόνο από το clouding και από το μαύρο που θα το βλέπεις γκρίζο θα λες τι μαλακία πήγα και αγόρασα; Εχει συμβεί σε γνωστό μου (δική μου πλάσμα, δική του lcd). Τώρα αν εσύ δε θες να καταλάβεις πρόβλημα σου. Μην εκτίθεσαι όπως κι ο Thresh. -Το αντικείμενο δεν το κατέχεις. Η 40αρα είναι μέση τηλεόραση. Γιγας είναι από 60 και πάνω. Τα textures έχουν διαφορά όταν τα βλέπεις από 10 εκ. Στα 2+ μέτρα τι θα κάθεσαι να κοιτάς, τα πολύγωνα; Δεν έχει την ικανότητα το ανθρωπινο μάτι να διακρίνει τέτοιες λεπτομέρειες. -Τέλος, εσύ δεν θα ήθελες να παίξεις uncharted, killzone, mgs, halo, resistance, ffxiii, lost odyssey κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μην συνεχίζεις εκτίθεσαι. Καταρχήν δεν είναι "γνώσεις", αλλά στοιχεία. Αν εσύ δεν τα καταλαβαίνεις δεν πειράζει. Και δεν είναι θέμα επίδειξης, αλλά προσπάθεια υπόδειξης στους άσχετους να μην εκτίθονται με ασυναρτησίες του τύπου "οι υπολογιστές έχουν καλύτερη ποιότητα χρώματος από τις τηλεοράσεις". Το ότι δεν είναι δικά μου τι σημαίνει; Οτι δεν πρέπει να κοιτάμε τα specs? Εσύ δηλαδή αέρα πατέρα παίρνεις ότι μητρική να είναι (αν δεν είναι κατάλληλο το socket για τη cpu δε μας πειράζει, μην πουν ότι κοπιάραμε πράγματα); Οταν αγοράζεις ανεμιστήρια δεν κοιτάς τα dB; Γελάω πραγματικά. Σταμάτα να εκτίθεσαι. Παραδέξου ότι οι οθόνες των pc για οικιακή χρήση (όχι γενικά και αόριστα) δεν μπορούν να συγκριθούν με τις τηλεοράσεις. Oύτε σε μέγεθος, ούτε σε "ποιότητα χρώματος". Εγώ μιλαώ με facts, εσύ με lol και σονάκιας. Αστο, μη συνεχίζεις καλύτερα. κι αλλος sonakias ο tilemaxx. Ασε ρε να μας διαφωτίσουν ο Thresh και ο Titanomaxos εμάς τους αδαείς που μιλάμε με κοπιαρισμένα στοιχεία (ρε μπας και έκανα λογοκλοπή) ενώ οι άλλοι μιλάνε με στοιχεία της κούτρας τους. Ο Thresh είπε χωρίς να διαβάσει αυτά που έγραψα, ενώ είχα γράψει μια χαρά τα καταλαβαίνω εδώ και αρκετά χρόνια, τα ονομαστικά specs δεν μου λένε κάτι, έχω δει πχ αρκετές φορές οθόνες και tvs με ονομαστικά RT και contrast (dynamic/typical) κτλπ, να βγάζουν άλλα νούμερα σε μετρήσεις... προφανώς όταν σε ρώτησα την πρώτη φορά δεν απευθυνόμουν για οθόνες "οικιακής χρήσης", αλλά όπως έγραψα για οθόνες ανεξαρτήτως κόστους, που να μην το έγραφα και στην παρένθεση γμτ... τώρα αν εσύ κόλλησες στον τρόπο που διατύπωσα την ερώτηση μόνο και μόνο για να μου την πεις, ok συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες... πέρνα μια και από τα sections των οθονών και home cinema για να βοηθησεις κόσμο, μην χαραμίζεσαι εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις