mythosss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Γιατί, βγάζει καμιά οθόνη pc το μαύρο των πλάσμα? Αν έχετε στοιχεία χώστε τα Ξέρετε ε, μετρήσεις cd/m^2. Και εκτός από μαύρο θέλω και luminance. Και delta error Εννοείται πως αυτός που δεν έχει επιχειρήματα και πετάει sonaκιας θα χει ήδη πάει στη βικιπεδια να δει τις αγνωστες λέξεις. Και είπαμε ε, τα θέλω σε 40άρα οθόνη υπολογιστή αυτά. Οχι σε 22άρα οθόνη. Στα 800 και πρεκαλιμπραρισμένη (όπως της pana) Φαντάζομαι ότι εσείς που τα ξεφουρνίζετε αυτά θεωρείτε απάτη και τα προβολια. Κοροϊδία παιδί μου. Υπερτιμολογημένες απάτες. A και για να προλάβω κάποιους μην μου κοπιάρουν contrast ratio 5000000:1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythosss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για να συνεχιστεί η συζήτηση, θα πρέπει να συμφωνήσουμε πως τα νούμερα λένε την αλήθεια. Δλδ 3 εκατοστά διαφορά στο black level είναι μεγάλη υπόθεση. Και για όποιον μπαίνει σε τεχνικό φορουμ πρέπει να είναι. Αν κάποιος δε συμφωνεί είτε είναι σε λάθος φόρουμ είτε τρολλάρει, είτε είναι άσχετος και έχει γίνει ρόμπα κοινώς. Ας πάμε λοιπόν στο cnet. Δεν είναι avs, ούτε καν hdtvtest αλλά είναι άνω του μετρίου στα τεστ. Παίρνουμε μια syncmaster 23 (καλό μέγεθος για gamer) και κοιτάμε το review. Black levels nope, dE nope, luminance nope, clouding test nope (αφού έχει πλευρικές led που είναι αρκετά ευπαθείς στο φαινόμενο αυτό). Σε οποιαδήποτε review τηλεόρασης αυτά είναι απαραίτητα. Φαντάζεστε να βγει κάποιος reviewer χωρίς διαγράμματα και να πει αυτά είναι για τους σονάκηδες ? Τι στο καλό, άρα είτε οι pc users δεν ασχολούνται με αυτά αφού ξέρουν ότι δεν μπορεί να τους τα προσφέρει μια οθόνη pc, ή τα κάνει όλα τέλεια. Διαλέχτε και παίρνετε Οσοι ασχολούνται με δουροφορικά θα ξέρουν ότι κάτι zdf και sky με το που ανακοινώθηκε πως σταματάει η παραγωγή της kuro, τρέχαν να τις προμηθευτούν διότι παίρναν επαγγελματικά μόνιτορ στην τιμή τηλεόρασης. Τους πιάσανε κώτσους. Δεν παίρναν κανά dell monitor. Σονάκιδες. Περιμένω να μου δείξετε pc monitor με black level 0,02 καντέλες. Ας μη φτάνει την kuro. Τη G30 ρε παιδί μου και στην ίδια τιμή. Η αλλιώς μπορείτε να παραδεχτείτε πως σόρρυ μάγκες κάναμε λάθος, μη μιλάμε αφού δεν ξέρουμε. Η μπορεί να συνεχίσετε να κάνετε το άσπρο μαύρο. Το τρολλάρισμα είναι το αρχαιότερο "επάγγελμα" στο net. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τελικα εισαι sonakias η οχι;ασε τα περιτυλιγματα.ομολογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythosss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τελικα εισαι sonakias η οχι;ασε τα περιτυλιγματα.ομολογα! Εγώ αγοράζω ότι σπάει και προσπαθώ να έχω ένα μέσο pc να παίζω κανά mmorpg (χρόνου επιτρέποντος). Το ότι ο χρήστης Thresh είναι άσχετος με το αντικείμενο φαίνεται από την ορολογία που χρησιμοποιεί. Δεν υπάρχει ποιότητα χρώματος (κυρίως γιατί ότι μετρήσεις έχουν να κάνουν με τη φυσική είναι ποσοτικές). Υπάρχει ακρίβεια (accuracy) που αναφέρεται στο χρωματικό τρίγωνο. Υπάρχει αναπαραγωγή (reproduction)που αναφέρεται στο greyscale. Υπάρχει greyscale. Υπάρχει το luminance, υπάρχει το shadow detail. Θα μου πεις, όταν παίζεις mmorpg σε νοιάζουν αυτά? Ασφαλώς και όχι, αλλά δεν το παίζω έξυπνος και προπάντων δεν κοκορεύομαι σε τεχνικό φορουμ όταν άνετα μπορώ να γίνω pwned. Το λοιπόν το ps3 δεν έχει gears, cod2, halo κλπ, το 360 δεν έχει kz, mgs, uncharted κλπ. Οπότε ένας gamer πρέπει να τα 'χει και τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για να συνεχιστεί η συζήτηση, θα πρέπει να συμφωνήσουμε πως τα νούμερα λένε την αλήθεια. Δλδ 3 εκατοστά διαφορά στο black level είναι μεγάλη υπόθεση. Και για όποιον μπαίνει σε τεχνικό φορουμ πρέπει να είναι. Αν κάποιος δε συμφωνεί είτε είναι σε λάθος φόρουμ είτε τρολλάρει, είτε είναι άσχετος και έχει γίνει ρόμπα κοινώς. Ας πάμε λοιπόν στο cnet. Δεν είναι avs, ούτε καν hdtvtest αλλά είναι άνω του μετρίου στα τεστ. Παίρνουμε μια syncmaster 23 (καλό μέγεθος για gamer) και κοιτάμε το review. Black levels nope, dE nope, luminance nope, clouding test nope (αφού έχει πλευρικές led που είναι αρκετά ευπαθείς στο φαινόμενο αυτό). Σε οποιαδήποτε review τηλεόρασης αυτά είναι απαραίτητα. Φαντάζεστε να βγει κάποιος reviewer χωρίς διαγράμματα και να πει αυτά είναι για τους σονάκηδες ? Τι στο καλό, άρα είτε οι pc users δεν ασχολούνται με αυτά αφού ξέρουν ότι δεν μπορεί να τους τα προσφέρει μια οθόνη pc, ή τα κάνει όλα τέλεια. Διαλέχτε και παίρνετε Οσοι ασχολούνται με δουροφορικά θα ξέρουν ότι κάτι zdf και sky με το που ανακοινώθηκε πως σταματάει η παραγωγή της kuro, τρέχαν να τις προμηθευτούν διότι παίρναν επαγγελματικά μόνιτορ στην τιμή τηλεόρασης. Τους πιάσανε κώτσους. Δεν παίρναν κανά dell monitor. Σονάκιδες. Περιμένω να μου δείξετε pc monitor με black level 0,02 καντέλες. Ας μη φτάνει την kuro. Τη G30 ρε παιδί μου και στην ίδια τιμή. Η αλλιώς μπορείτε να παραδεχτείτε πως σόρρυ μάγκες κάναμε λάθος, μη μιλάμε αφού δεν ξέρουμε. Η μπορεί να συνεχίσετε να κάνετε το άσπρο μαύρο. Το τρολλάρισμα είναι το αρχαιότερο "επάγγελμα" στο net. Βασικά τώρα πλέον οι οθόνες υπολογιστή με τις τηλεοράσεις δεν έχουν και τόσες μεγάλες διαφορές.. Οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν βύσματα d-sub,hdmi,και dvi και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να προβάλλουν εικόνα υπολογιστού. Και τα περισσότερα monitors έχουν ως extra ψηφιακό δεκτή τηλεόρασης... Η διαχωριστική γραμμή αναμεταξύ τους έχει αρχίσει και είναι τόσο αχνή που σχεδόν δεν φαίνεται... Πάντως η οθόνη με την καλύτερη απόχρωση χρωμάτων είναι η επαγγελματική της Apple. Όλα τα studio είτε κινηματογράφου είτε φωτογραφίας,apple χρησιμοποιούν και όχι τυχαία.. http://www.apple.com/displays/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το λοιπόν το ps3 δεν έχει gears, cod2, halo κλπ, το 360 δεν έχει kz, mgs, uncharted κλπ. Οπότε ένας gamer πρέπει να τα 'χει και τα δυο. Γιατί προλαβαίνει να τα παίξει ολα αυτά; xD Παίρνει αυτό που γουστάρει και δεν κοκορεύεται στο insomnia για το μηχάνημα που απλά αγόρασε (καταναλωτής) λες και το έφτιαξε ο ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythosss Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 --Βασικά τώρα πλέον οι οθόνες υπολογιστή με τις τηλεοράσεις δεν έχουν και τόσες μεγάλες διαφορές.. -Οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν βύσματα d-sub,hdmi,και dvi και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για να προβάλλουν εικόνα υπολογιστού. -Και τα περισσότερα monitors έχουν ως extra ψηφιακό δεκτή τηλεόρασης... -Η διαχωριστική γραμμή αναμεταξύ τους έχει αρχίσει και είναι τόσο αχνή που σχεδόν δεν φαίνεται... Πάντως η οθόνη με την καλύτερη απόχρωση χρωμάτων είναι η επαγγελματική της Apple. Όλα τα studio είτε κινηματογράφου είτε φωτογραφίας,apple χρησιμοποιούν και όχι τυχαία.. http://www.apple.com/displays/ -Καμια διαφορά δεν έχουν και με τα κινητά. Και τα δυο εικόνες προβάλλουν. Να βλέπουμε ταινίες σε κινητά λοιπόν. Εχουν και amoled, όχι σαν τις φτηνιάρικες led -Αν το θέμα είναι να προβάλλουμε εικόνα ας μέναμε με τις crt. Και φθηνές είναι και σχέση με τις lcd είχαν καλύτερο sharpness και πολύ καλύτερη κίνηση... -E γι' αυτό λέω ότι μας κοροϊδεύουν με τις plasma και τις lcd. Αφού βλέπεις τηλεόραση και από pc. -Για την κυρά Μαριγώ, ναι στάνταρ δεν έχουν καμία διαφορά. Για ένα τεχνικό φόρουμ και τους χρήστες του όμως έχουν και το παραέχουν. Οποιος δεν το καταλαβαίνει σε κανά gameover να του πλασάρουν παιχνίδια και να γράφουν reviews 15χρονα. Και στην τελική δε σε νοιάζει η διαφορά fine by me. Μην μου λες όμως ότι δεν έχουν και ότι είναι ίδια διότι δεν είναι. Δεν είναι θέμα τι αναπαράγουν, αλλά πως το αναπαράγουν και σε τέτοια φόρουμ μας ενδιαφέρει το πως. Ειδικά όταν πετάς ένα βιντεάκι και βγάζεις το συμπέρασμα λεπτομερή textures άρα καλύτερη εικόνα overall. Ε πως να το κάνουμε δεν είναι μόνο τα textures ούτε η ανάλυση. sorry για την αλλοιωση του ποστ βαριόμουνα τα συνεχή copy-paste egw_eimai_re και γω δεν τα χω παίξει όλα . Killzone μονο το 2, halo 1,2, όμοια gears, uncharted. Μόνο το mgs έχω παίξει όλη τη σειρά. MW2, WAW, BO ούτε που τα χω ακουμπήσει. Κάποια στιγμή στο μέλλον... Για την apple που λες όσοι ασχολούνται με επεξεργασία εικόνας πίνουν νερό στο όνομα της και όχι άδικα. Ομως ο στόχος που έχουν είναι διαφορετικός από ότι οι σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών ή οι σκηνοθέτες. Οι μεν πρώτοι θέλουν να εντυπωσιάσουν με διαφορετικές αποχρώσεις φωτισμού, σκιές, χρώματα, οξύτητα κτλ (δεν είμαι ειδικός). Οι δεύτεροι θέλουν να αποδώσουν την πραγματικότητα όσο πιο πειστικά γίνεται χωρίς υπερκορεσμένα χρώματα Για παράδειγμα ο ανίδεος θα δει το ποδοσφαιρικό γήπεδο στη crt με τίγκα στο sharpness και μετά θα τη δει σε μια καλιμπραρισμένη τηλεόραση και θα πει "γιατί ρε συ είναι τόσο σκοτεινά τα χρώματα"? Όταν όμως διαπιστώσει ότι τα φυσικά χρώματα δεν είναι τόσο "έντονα" θα συνειδητοπιήσει πως τόσο καιρό έβλεπε λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Συγκρίνεται ποιοτικά μια οθόνη υπολογιστή με 200-300 € με μία οικιακή LCD των 800-900€; Η μέρα με την νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το ότι ο χρήστης Thresh είναι άσχετος με το αντικείμενο φαίνεται από την ορολογία που χρησιμοποιεί. Δεν υπάρχει ποιότητα χρώματος (κυρίως γιατί ότι μετρήσεις έχουν να κάνουν με τη φυσική είναι ποσοτικές). Υπάρχει ακρίβεια (accuracy) που αναφέρεται στο χρωματικό τρίγωνο. Υπάρχει αναπαραγωγή (reproduction)που αναφέρεται στο greyscale. Υπάρχει greyscale. Υπάρχει το luminance, υπάρχει το shadow detail. Θα μου πεις, όταν παίζεις mmorpg σε νοιάζουν αυτά? Ασφαλώς και όχι, αλλά δεν το παίζω έξυπνος και προπάντων δεν κοκορεύομαι σε τεχνικό φορουμ όταν άνετα μπορώ να γίνω pwned. το γεγονός ότι δεν επιδεικνύω "γνώσεις" και ορολογίες (που κάλιστα μπορεί να έκανα copy-paste από αλλού) δεν με κάνει αυτομάτως άσχετο... ξαναρωτάω, υπονοείς ότι οι τηλεοράσεις είναι καλύτερες από τις οθόνες υπολογιστών (ανεξαρτήτως κόστους) σε αυτό τον τομέα? γιατί αν είναι έτσι να σταματήσουν οι επαγγελματίες πχ του χώρου της φωτογραφίας να αγοράζουν πανάκριβα monitors και να αρχίζουν να κοιτάνε για τηλεοράσεις... και όχι η 27/30αρα της apple δεν είναι η καλύτερη οθόνη για φωτογράφους κτλπ κτλπ, υπάρχουν άλλες καλύτερες αλλα προφανώς ακριβότερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 σκάσε ρε άσχετε λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 EIZO Πάω να πάρω πέντε έξι από αυτές για το σπίτι να βλέπω θρύλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 EIZO Πάω να πάρω πέντε έξι από αυτές για το σπίτι να βλέπω θρύλο Εχεις Νοooova? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythosss Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 το γεγονός ότι δεν επιδεικνύω "γνώσεις" και ορολογίες (που κάλιστα μπορεί να έκανα copy-paste από αλλού) δεν με κάνει αυτομάτως άσχετο... ξαναρωτάω, υπονοείς ότι οι τηλεοράσεις είναι καλύτερες από τις οθόνες υπολογιστών (ανεξαρτήτως κόστους) σε αυτό τον τομέα? γιατί αν είναι έτσι να σταματήσουν οι επαγγελματίες πχ του χώρου της φωτογραφίας να αγοράζουν πανάκριβα monitors και να αρχίζουν να κοιτάνε για τηλεοράσεις... και όχι η 27/30αρα της apple δεν είναι η καλύτερη οθόνη για φωτογράφους κτλπ κτλπ, υπάρχουν άλλες καλύτερες αλλα προφανώς ακριβότερες... Μην συνεχίζεις εκτίθεσαι. Καταρχήν δεν είναι "γνώσεις", αλλά στοιχεία. Αν εσύ δεν τα καταλαβαίνεις δεν πειράζει. Και δεν είναι θέμα επίδειξης, αλλά προσπάθεια υπόδειξης στους άσχετους να μην εκτίθονται με ασυναρτησίες του τύπου "οι υπολογιστές έχουν καλύτερη ποιότητα χρώματος από τις τηλεοράσεις". Το ότι δεν είναι δικά μου τι σημαίνει; Οτι δεν πρέπει να κοιτάμε τα specs? Εσύ δηλαδή αέρα πατέρα παίρνεις ότι μητρική να είναι (αν δεν είναι κατάλληλο το socket για τη cpu δε μας πειράζει, μην πουν ότι κοπιάραμε πράγματα); Οταν αγοράζεις ανεμιστήρια δεν κοιτάς τα dB; Γελάω πραγματικά. Σταμάτα να εκτίθεσαι. Παραδέξου ότι οι οθόνες των pc για οικιακή χρήση (όχι γενικά και αόριστα) δεν μπορούν να συγκριθούν με τις τηλεοράσεις. Oύτε σε μέγεθος, ούτε σε "ποιότητα χρώματος". Εγώ μιλαώ με facts, εσύ με lol και σονάκιας. Αστο, μη συνεχίζεις καλύτερα. κι αλλος sonakias ο tilemaxx. Ασε ρε να μας διαφωτίσουν ο Thresh και ο Titanomaxos εμάς τους αδαείς που μιλάμε με κοπιαρισμένα στοιχεία (ρε μπας και έκανα λογοκλοπή) ενώ οι άλλοι μιλάνε με στοιχεία της κούτρας τους. Ο Thresh είπε χωρίς να διαβάσει αυτά που έγραψα, γιατί αν είναι έτσι να σταματήσουν οι επαγγελματίες πχ του χώρου της φωτογραφίας να αγοράζουν πανάκριβα monitors και να αρχίζουν να κοιτάνε για τηλεοράσεις... ενώ είχα γράψει Για την apple που λες όσοι ασχολούνται με επεξεργασία εικόνας πίνουν νερό στο όνομα της και όχι άδικα. Ομως ο στόχος που έχουν είναι διαφορετικός από ότι οι σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών ή οι σκηνοθέτες. Οι μεν πρώτοι θέλουν να εντυπωσιάσουν με διαφορετικές αποχρώσεις φωτισμού, σκιές, χρώματα, οξύτητα κτλ (δεν είμαι ειδικός). Οι δεύτεροι θέλουν να αποδώσουν την πραγματικότητα όσο πιο πειστικά γίνεται χωρίς υπερκορεσμένα χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 έχετε ξεφύγει εντελώς απο το θέμα, που είναι ο τιτανομάχος να μας πει πόσα Multiplatform έχει παίξει στο 360 φέτος ενώ έχει και ντελικάτο pc,αλλα φυσικά πρωτειμάει να παίζει τα Multi στο 360 γιατί όπως και να το κάνουμε τα exclusive τα βλέπουν πλέον με κυάλια οι κάτοχοι 360 και κάπως πρέπει να το καλύψει ,τι και αν στο pc μπορεί να τα παίξει καλύτερα το 360 είναι έπος!!!! αν η ms εδώ και 2 χρόνια δεν ετοιμάζει exclusives για το nextbox τότε είναι απαράδεκτη,μαρέσει που ανακοίνωσε και το halo4 για μια νεκρή κονσόλα...δώστο στο επόμενο xbox να δεις 15εκ κονσόλες να φέυγουν αέρας,αλλα που μυαλό εκεί στην ms....ντουγάνια είναι.τους δίνει πάτημα και η nintendo με το τραγικό wii u.μας τα έχει κάνει τσουρέκια και η σονυ με τα Updates..0 ποιοτικά jrpg ,μακράν η χειρότερη γενιά που έχω ζήσει σαν gamer που είσαι ρε sega??? πφφφ για την ώρα ένα Pc με έχει σώσει με league of legends και football manager.άντε να βγουν οι καινούριες κονσόλες γιατί δεν αντέχω αλλο κάρβουνο(360/Ps3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εγώ ευτυχώς πούλησα το Xbox 360 και λογικά σε μερικές μέρες θα πάρω PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις