Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The_Edge κουμάντο στο χωράφι σου... Έχει ξαναγίνει αναφορά σε άλλο φορουμ στο ps3forums.gr και έχει σβηστεί το όνομα... Γι αυτό να είσαι καλύτερα πληροφορημένος τη στιγμή που λες κάτι!

Δε θα μιλήσεις εσύ για δεοντολογία τη στιγμή που την προηγούμενη φορά που "τα έβαλα" με σένα κατέληξαν 4 άτομα αν δε κάνω λάθος να φάνε ban εξαιτίας αυτού του πράγματος...

Δε θα κάτσω να απολογηθώ γιατί υπάρχει η όχι το thread... Χούντα είναι αυτό εδώ, που σβήνετε ότι δε σας αρέσει... Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται τη στιγμή που δε προσβάλει! Τα παιδιά δε νομίζω ότι προσέβαλαν κανέναν προσωπικά, και αν είχε γίνει αυτό θα είχα παρέμβει!

Και τέλος για να τελειώνει το θέμα και ας μεταφερθούν κάπου τα μηνύματα αν θέλετε να τα κρατήσετε, δεν είστε το μόνο forum στο οποίο βρίζεται το ps3.. Μπορεί να έχετε την πρωτιά αλλά δεν είστε μόνοι... Όσοι λοιπόν προσβλήθηκαν καλύτερα να δουν και άλλα forum, και sites... Το θέμα είναι γενικό και αναφέρεται στην περιρέουσα ατμοσφαιρα!

Κατάληξη? Όποιος έχει τη μύγα... Νομίζω από την αντίδραση μερικών καταλαβαίνει πολλά κανείς για το περι τίνος πρόκειται!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
είναι αδιανόητο να υπάρχουν threads με τέτοιους τίτλους σε φόρουμς...αλλά το να αφήνετε να υπάρχει κάτι τέτοιο φαίνεται πόσο το γουστάρετε και πόσο το γλεντάτε...και ρωτάω αν το "χουντικό" insomnia πιστεύεις θα άφηνε να υπάρχει thread τέτοιο

O τιτλος αλλαξε,αλλα και παλι...στο ps3forums.gr υπαρχε θεμα ''ειναι καταντια να εχεις ps3'' χωρις να σβηστει το παραμικρο.Αλλαξε βεβαια ο τιτλος αλλα μετα απο επιθυμια καποιον μελων που ενιωσαν προσβεβλημενοι.Και στις 2 περιπτωσεις οι mods οταν ειδαν ή καταλαβαν οτι ο τιτλος(και των 2 θεματων) μπορει να ειναι προσβλητικος για καποιους τον αλλαξαν.Δεν εκαναν καμια χαρη ουτε στους μεν ουτε στους δε.

Μακαρι λοιπον να ηταν ετσι και αλλα φορα;)

Και επειδη ρωτας αν θα γινοταν στο insomnia,εγω θα σου πω οτι ο xrest θα το κλειδωνε και το ενα και το αλλο.

Πριν απο λιγους μηνες θα εμενε ανετα ενα τετοιο θεμα ανοιχτο.Εξαλλου δεν χρειαζεται να ανοιγε κανεις καινουριο θεμα τετοιας φυσεως αφου το '''ps3 news topic'' και το ''ps3 απορειες,εντυπωσεις,προβληματα'' ειχαν ανοιχτες παντα τις πορτες τους για τρολλαρισμα.

Δημοσ.

Μα γιατι ενιωθαν προσβεβλημενοι pds , η αληθεια αυτη ειναι σε ενα ποσοστο μεγαλο μεχρι στιγμης, ακυρα thread και βλακειες γραφωνται απο μερικοτυς εκει μεσα , Που η κονσολα εαν δεν ειχε το blu ray σαν δουρειο Ιππο δεν θα πουλαγε ρουθουνι, το να ανοιξεις τα ματια σου και να δεις την πραγματικοτητα ειναι κατι το ορθο το να μαζευεις τα καθε λογης ανδρικελα ειναι λαθος...

Ποια ειναι η πραγματικοτητα¨

1. Ανυπαρκτο online ουδεμια σχεση με xbox live

2. multiplαform εισαι χειροτερος κατα 99% μεχρι στιγμης

3.Παιχνιδια με σχεση το 360 εισαι πισω αρκετα και οχι λογω χρονου αλλα λογο ποιοτητας. (Δεν εχεις racing κακομοιρι, μου παιζεις το demo prologue , αυτη ειναι η αληθεια)

4. Kεφαλαιο BLU RAY , ωραιο και μπραβο αλλα στην ελλαδα που ζω ειναι αχριστο μεχρι στιγμης σε 2 χρονια ισως να ανεβει πολυ αλλα τωρα μηδεν.

Να πω οτι εχω ps3 απο λανσαρισμα αλλα η αληθεια πρεπει να λεγετε , δεν εχω κατι με sony, αλλα η τωρινη πραγματικοτητα για το ps3 ειναι αυτη

Παιχνιδια ps3:

LAIR : το παιχνιδι ειναι beta καθαρα το 3 απο edge τα λεει ολα, το παιχνιδι κινειται στα ορια της ασαφειας (τερματισα)

HEAVENLY SWORD: 4 χρονια τι σκατα εφτιαχναν , μεγαλα προβληματα εδω, ωραιο story , αλλα μικρο και προβληματικο (τερματισα)

UNCHARTED: Σωζει τας κακωςκοιμενα για την sony με εκπληκτικα γραφικα αλλα μονο single δεν σε κραταει (τερματισα)

RACHET: Πολυ καλο game , αλλα για εμενα το kameo ανετα ηταν καλυτερο απο αυτο , ποιο ευριματικο και εξυπνο με πολυ φανταχτερα γραφικα που σε μαγευε.

Resistance : Μετριοτητα

Motostorm: Πολυ καλο αλλα λιγο σαν demo ειναι

Warhaw: Απο το πουθενα αυτος ο τιτλος εδωσε πνοη στο ONLINE κομματι της κονσολας.

Αυτα ειναι τα παιχνιδια του ps3 μεχρι στιγμης, για το 360 δεν κανω αναφωρα γιατι θα γραψω σελλιδες ολοκληρες.

Η μονη αχιλειος φτερνα του μηχανηματος της microsoft για τον gamer ειναι το οτι χαλαει γρηγορα το μηχανημα , αλλα οκ εαν εχεις λιγακι υπομονη το εχεις πισω κομπλε.

Προτειμω να ξεκολιαζομαι στο gaming και να την στελνω Γερμανια παρα να την εχω στον παγκο και να πιανει σκονη περιμενωντας ενα παιχνιδι! Τωρα σε λιγο θα δωσω 45 ευρω για το demo το prologue μιλαμε για τοσο λαλακας ειμαι, αλλα θα το κανω γιατι θελω να την υποστιριξω και επειδι μου αρεσει.

Ολα αυτα ισχυουν τωρεα του χρονου μπορει να εχουμε αλλα δεδομενα , και το sony να εχει φουλαρει αλλα η τωρινη πραγματικοτητα ειναι αυτη. Καλο βραδυ! και εκει στο ps3f ξυπνηστε και αποβαλτε τα bots.

Δημοσ.

Ρε....Αpokleiros σε παρακαλω απαντα μου σε κατι.Εμενα μπορεις να μου πεις τι με ενδιαφερει τι γινεται σε αλλα φορα?Αφου δεν εισαι μπαναρισμενος εκει για δε μεταφερεις το ποστ σου οπως ειναι εκει?

Κανε ενα copy paste σε παρακαλω το ποστ σου για να το μεταφερεις γιατι θα αυτοκαταστραφει εδω.Σε ευχαριστω

Δεν θα σχολιασω τπτ απο οσα λεγονται δω,δεν με ενδιαφερουν αλλωστε.Αλλα Nonborn βαζε ενικο στις καταληξεις man.Okz?

Apokleire ευχαριστως να κρατησω τα παραπονα σου για την κονσολα και τα παιχνιδια της αμα ειναι τεκμηριωμενα.Οχι καρφια και spam

Δημοσ.
Που η κονσολα εαν δεν ειχε το blu ray σαν δουρειο Ιππο δεν θα πουλαγε ρουθουνι,

Αν δεν ειχε το ονομα-εγγυηση,τοτε δεν θα πουλαγε ρουθουνι.

Επειδη ομως οι gamers εμπιστευονται την sony γιατι αυτη τους εκανε να την εμπιστευονται με τα playstation,γι αυτο και αγοραζουν ps3 παρα την τιμη του και τα οποια προβληματα(τα οποια γνωριζουν) που εχει στην αρχη .

Γιατι πολυ απλα ξερουν οτι κατα πασα πιθανοτητα παλι στο τελος κερδισμενοι-δικαιωμενοι θα ειναι απο αυτην την επιλογη.

Και αυτο γιατι ο μεσος καταναλωτης θελει να εχει την ηρεμια του.Μια κονσολα δλδ που θα την αγορασει και θα την εχει χρονια.

Το blu ray Θα δωσει ωθηση σιγουρα αλλα δεν ειναι αυτος ο λογος που πουλαει οσο πουλαει.

Δημοσ.
Μα γιατι ενιωθαν προσβεβλημενοι pds , η αληθεια αυτη ειναι σε ενα ποσοστο μεγαλο μεχρι στιγμης, ακυρα thread και βλακειες γραφωνται απο μερικοτυς εκει μεσα , Που η κονσολα εαν δεν ειχε το blu ray σαν δουρειο Ιππο δεν θα πουλαγε ρουθουνι, το να ανοιξεις τα ματια σου και να δεις την πραγματικοτητα ειναι κατι το ορθο το να μαζευεις τα καθε λογης ανδρικελα ειναι λαθος...

Ποια ειναι η πραγματικοτητα¨

1. Ανυπαρκτο online ουδεμια σχεση με xbox live

2. multiplαform εισαι χειροτερος κατα 99% μεχρι στιγμης

3.Παιχνιδια με σχεση το 360 εισαι πισω αρκετα και οχι λογω χρονου αλλα λογο ποιοτητας. (Δεν εχεις racing κακομοιρι, μου παιζεις το demo prologue , αυτη ειναι η αληθεια)

4. Kεφαλαιο BLU RAY , ωραιο και μπραβο αλλα στην ελλαδα που ζω ειναι αχριστο μεχρι στιγμης σε 2 χρονια ισως να ανεβει πολυ αλλα τωρα μηδεν.

Να πω οτι εχω ps3 απο λανσαρισμα αλλα η αληθεια πρεπει να λεγετε , δεν εχω κατι με sony, αλλα η τωρινη πραγματικοτητα για το ps3 ειναι αυτη

1. Στο live παίζεις σε deticated servers 20vs.20 ε?

2. Ναι... Για να δούμε από δω και πέρα... Burnout, DMC4 και βλέπουμε για παρακάτω.

3. Έχεις παίξει το Uncharted, Ratchet, heavenly Sword? Single! FOM, Motorstorm,COD4, Warhawk? Online! Είναι κ πολλά ακόμα απλά δε κάθομαι να τα γράφω.

- Θα παίζω το GT5p με g25, το burnout, και το motorstorm! Μια χαρά racing μέχρι να έρθει το gt5 έχω...

4. Εγώ που βλέπω 5 ταινίες τη βδομάδα μέσω όρο το blu-ray μου λέει πολλά! Και μέχρι και στο "χωριό" που μένω εγώ νοικιάζουν blu-ray τα video clubs!

H αλήθεια είναι δική σου αλήθεια... Η ενσωμάτωση του blu-ray στο PS3 ήταν μεγάλο ρίσκο από τη Sony , και η ιστορία μάλλον της το χρωστάει μετά από τόσα που έχει δώσει στο χώρο, και σε εμάς!

Δημοσ.

Φιλε Nonborn μαλλον δεν ζεις στην Ελλαδα ! Εγω παντως μενω Αθηνα και εχω γυρισει ολα τα βιντεο club απο αλυσιδες μεγαλες μεχρι μαγαζακια και οταν τους λεω blu ray μου δειχνουν στην γωνια 5 με 6 τιτλους και μου λενε αυτα ειναι.

Οσο για αυτα που λες για να αντικρουσεις τα δικα μου επιχειρηματα στα περισοτερα εσαι μεσανυχτα!

Και επισης στα παιχνιδια που αναφερεσαι ειναι multiplatform!

Εδω εχασες το ACE COMBAT ρε nonborn τι θα μας πεις!

Μετα απο 10 χρονια ace combat

Ναι που στο unreal στο ps3 για να φιγει η σφαιρα πρεπει να κανεις Αιτηση !

Dedicated servers!!!

Μοτοσοτορm - burn out : Mia xara racing !!!! Ρε παιδια τι λεμε κοροιδευομαστε μεταξυ μας.

Ολοι καταλαβαμε πιστευω.

Φιλε XREST τελος απο εμενα!

Δημοσ.

Warner....Paramount...DreamWorks....και επεται και συνεχεια....

Οσο για τα video club που εχουν 5-6 μονο Bluray disks...μαλλον ειναι αντιπροσωπειες της Τoshiba και οχι video-club...

Δημοσ.

ρε συ το unreal ειναι τελεια εκδοση στο ps3 αν αναλογιστει κανεις για τι ειδος pco παιχνιδο ειναι kαι ποσο δυσκολο ειναι να μεταφερθει σε κονσολα.Και μεταφερθηκε τελειο το engine στο ps3 με τους περιορισμους του σαν κονσολα.

Μην αμφιβαλεις οτι θα ειναι η καλυτερη κονσολογικη εκδοση του unreal συνολικα,με τα mods του κ ολα.εγω δεν εχω το pc για να τοτρεξω καλυτερα απο το ps3

Δημοσ.

Mα δεν αναφερομαι στην μεταφορα του παιχνιδιου, οπου ειναι κορυφαια, αλλα οσο και να επαιξα ειχα lag και καθυστερηση .. Αυτο λεω xrest.

Δημοσ.

εγω δεν εχω τπτ απο αυτα.Με 17mbit(εστω του @@) ειμαι μια χαρα.Μονο μεγαλα pings εχω ανω του 90-100 αλλα ειναι φυσιολογικο οταν παιζω σε us servers που ειναι οι φιλοι μου

Δημοσ.

@Nonborn

1. Στο live παίζεις σε deticated servers 20vs.20 ε?

ναι έπαιζα στο Battlefield σε dedicated. Dedicated servers είναι θέμα του κάθε publisher και όχι της υπηρεσίας (πσν/λαιβ). Το ότι η sony σε 2-3 first parties έβαλε και dedicated servers δεν λέει κάτι αφου το 99% τον τίτλων είναι σε peer to peer και δεν πρόκειτε να αλλάξει. Η διαφορά μεταξύ λαιβ και πσν είναι ακόμα τεράστια υπερ του πρώτου. Έτος 2008 και στην κοσνόλα της σόνυ πρέπει να βγείς απο το παιχνίδι που παίζεις για να διαβάσεις το μύνημα που σου έστειλαν. Έλεος..

2. Ναι... Για να δούμε από δω και πέρα... Burnout, DMC4 και βλέπουμε για παρακάτω.

όσο τα multiplatforms φτιάχνοντε πρώτα στο χβοχ κάτι που δεν φαίνεται να αλλάζει στο μέλλον πάντα οι εκδόσεις τους στο πσ3 θα έχουν πρόβλημα. άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο ανάλογα με την προσπάθεια που θα καταβάλει ο κάθε developer. . Το Burnout αναπτύχτηκε πάνω στο πσ3 πρώτα και οι 2 εκδόσεις είναι ίδιες, άρα ίσως το αντίθετο δεν ισχύει.

3. Έχεις παίξει το Uncharted, Ratchet, heavenly Sword? Single! FOM, Motorstorm,COD4, Warhawk? Online! Είναι κ πολλά ακόμα απλά δε κάθομαι να τα γράφω.

- Θα παίζω το GT5p με g25, το burnout, και το motorstorm! Μια χαρά racing μέχρι να έρθει το gt5 έχω...

Ας μην μπούμε σε list wars;)

4. Εγώ που βλέπω 5 ταινίες τη βδομάδα μέσω όρο το blu-ray μου λέει πολλά! Και μέχρι και στο "χωριό" που μένω εγώ νοικιάζουν blu-ray τα video clubs!

Και εγώ βλέπω ένα σωρό ταινίες αλλά το μπλου δεν μου λέει κάτι ακόμη. Όταν θα σπάσει και πέσουν οι τιμές στα δισκάκια/players τα ξαναλέμε.

@Slay

Αν θυμάμαι καλά εσύ δεν είχες πει πως δεν θα ξαναπάταγες στο ινσομνια? Προφανώς η ανάγκη να ψαρέψεις νέους χρήστες για το σαιτ σου σε αναγκασε να επιστρέψεις:lol:

Δημοσ.
[...] Χούντα είναι αυτό εδώ, που σβήνετε ότι δε σας αρέσει... [...]

[...]

Όσοι λοιπόν προσβλήθηκαν καλύτερα να δουν και άλλα forum, και sites... Το θέμα είναι γενικό και αναφέρεται στην περιρέουσα ατμοσφαιρα!

[...]

Κατάληξη? Όποιος έχει τη μύγα... Νομίζω από την αντίδραση μερικών καταλαβαίνει πολλά κανείς για το περι τίνος πρόκειται!

1.. Όσο αφορά τις μύγες και τα υπόλοιπα forum που λες, ευτυχώς ο PDS δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του και παραδέχτηκε ότι η συζήτηση και η αναφορά είναι για το insomnia. Όχι σαν εσένα και τον Slay που είστε στρουθοκάμηλοι.

2. Αν έρθω και σε αποκαλέσω "χούντα" μέσα στο forum σου δε δικαιούμαι ban? Εδώ στο insomnia τα ήθη και τα έθιμα είναι διαφορετικά, και αν μας αποκαλέσει κάποιος "χούντα" θιγόμαστε. Και γι'αυτό το λόγο μόλις έλαβες ένα ωραιότατο ban.

3. Παρόλο που η "χούντα" του insomnia σας χαλάει, εδώ μέσα συχνάζετε κάθε μέρα. Δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι υποβάλετε τον εαυτό σας στο μαρτύριο συμμετοχής σε ένα forum χούντα. Εδώ είναι ο κατάλληλος τόπος ψαρέματος νέων μελών μέσω link, μέσω υπογραφών, μέσω ακόμα και pm (από αυτά που μας καταγγέλουν χρήστες). Μάντεψε όμως... το πάρτυ τελείωσε.

Δημοσ.

yakuza σε τι βλεπεις τι ταινιες?..εννοω σε tv ... γιατι αν εχεις δει 1080p απο bluray και δε σου λεει τιποτα...μαλλον δεν μας τα λες καλα....

Δημοσ.

Μιλαω σαν καθαρος gamer που εχει αγορασει και τις 2 κονσολες απο την αρχη, Δυστιχως το ps3 δεν μου εχει προσφερει τιποτα περισοτερο απο το 360, αυτη ειναι η αληθεια, αντιθετως το ανοιγω αρεα και που για να παιξω καποιο single. Dedicated servers, εδω δεν μπορουμε να βρεθουμε πρεπει να κανουμε αιτηση ολοι μαζι και εσυ μου λες dedicated servers και πρασινα αλογα, λιγη σοβαροτητα.

Επισης καθεσε και μου συγκρινεις παιχνιδια που το 360 σε τιτλους μεσα σε ενα χρονο ηταν πολυ καλυτερα ποιοτικα απο του ps3.

Η sony πρεπει να δει τι θα κανει με τα παιχνιδια τις , μα δεν βλεπεται οτι δεν πουλαει software , τα βαρβατα χριστουγ. παιχνιδια πηγαν απατα. Αρα η πουλαει σαν ονομα, ή σαν blu ray! ενα απο τα δυο, αλλα φιλε εγω θελω κονσολα να παιζω και οχι να την αναφωνω ή να βλεπω ταινιες, αυτα ειναι δευτερευοντα! χωρις ιχνος φανατισμου λεω την αποψη μου και η οποια ειναι η αισθηση που εχω και απο τις 2 κονσολες. Αντε να παρω το GT5P DEMO , demo rally εχει το ps3 μετα απο 1 χρονο στην πιστα...Απλα ας κατσουν να τα δουν ολα αυτα γιατι ειναι αστεια.

Θελω να βγει εαν υπαρχει κανενας απο αυτους που εχουν και τις 2 κονσολες και τις πηραν απο νωρις οτι εχουν βρει περισσοτερη ευχαριστιση με το ps3 !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...