Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το 360 μου ήταν απο τα πρώτα jasper,τότε που πρωτοβγήκαν και χωρίς κανένα Update δεν μπορούσα να το κάνω jtag.λίγα είναι τα jasper με το παλιό dashboard γιαυτό και αν θες και jasper και jtag όπως λες και εσυ οι τιμές ξεφέυγουν. απο την αρχή η κουβέντα δεν ήταν για το πιο είναι το καλύτερο hacking αλλα τι συμβένει τώρα για κάποιον που θέλει τώρα να αγοράσει κονσόλα.το downgrade όντως είναι για fat αλλα υποστιρίζει όλες τις 3.6x βερσιόν απλά όπως λες και εσύ δεν είναι User friendly όπως και το jtag δεν "ήταν". btw αν δεν σπάσει η 3.66 δεν πρωτείνω σε κάνέναν να πάρει ps3.έχει γεμίσει η σκηνή απο egohots και κάνενας δεν κάνει πραγματική δουλειά,βγάζουν ο καθένας το δικό του 3.55 Cfw με διάφορα tweaks και νομίζουν οτι ενδιαφέρει αυτό τον κόσμο όταν δεν θα μπορεί να παίξει Uncharted3 τον νοέμβριο έστω και αν το αγόρασε κανονικά.

φυσικά υπάρχουν και χειρότερα με την lgc να βγάζει τα πρώτα αντίγραφα παιχνιδιών για 3ds να σου λένε οτι μπορούν να τα τρέξουν και να μην σου δείχνουν τον τρόπο και να το αφήνουν να το βρουν οι κινέζοι cart makers...εφόσον δεν υποστιρίζεις ρε αδερφέ την πειρατεία τι τα ποστάρεις στο νετ τα roms???...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ηταν απο τα πρωτα αποκλειεται να μην μπορουσες να το κανεις παντως.

Ολα τα καινουρια Jasper, ειχαν βγει Δεκεμβριο του 2008 και τα 256-512 ειχαν 7371 dash (το πρωτο NXE) και τα 16αρια ειχαν το πιο παλιο dash με τις λεπιδες.

Kαι μεχρι και MFR 18/6/09 γινονταν ολα, αρκει να μη το ειχες κανει update σε 8955 και μετα.

δεν συγκρίνω εγώ cfw με jtag, λέω τι μπορεί να κάνει κάποιος τώρα αυτή τη στιγμή,ενώ εσείς μιλάτε για προιστορικούς μεθόδους hacking που εδώ και 3 χρόνια δεν γίνονται. όταν λέτε για Jtag μου φαίνεται αστείο γιατί πλέον δεν ισχύει,πρέπει να ψάξεις για προιστορικό 360 και δεν το βρήσκεις .αν το βρεις θα το χρησοπληρώσεις και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να σου βγάλει rrod. δεν ισχύει πλέον λύση jtag για κάποιον που αγοράζει τώρα 360. αν θεωρείς μικρό πλεονέκτημα το "υπάρχουν ακόμα κονσόλες Hackable"...τι να πω μετά,εδώ μιλάμε για άτομα που θέλουν τώρα να αγοράσουν Ps3/360 και τους λετε τον παπά του jtag.

όσο για το παίζουν όλα τα παιχνίδια :μήπως θυμάσαι πόσο καιρό έκαναν να παίξουν τα παιχνίδια με το καινούριο protection και dashboard ακόμα και στις jtag κονσόλες? το ίδιο είναι και στο Ps3,θα αργήσουν αλλα ολα playable θα είναι.όσον αφορά τα Psn games εγώ έχω καμιά 30αριά δεν θα σου πω εγώ που θα τα βρεις ή πως θα τα παίξεις.

btw για μένα showtime media player>>>>>>>οτι μου πεις.

θέλει να αγοράσει κάποιος τώρα 360/Ps3 και τον αρχίζουν στο παραμύθι του Jtag...δεν ισχύει πλέον τέλος το jtag.ενώ στο Ps3 downgrade υπάρχει μέχρι και σε 3.66 για όποιον ενδιαφερθεί ,για τις κονσόλες που πωλούνται σήμερα και όχι 3 χρόνια πριν, μέχρι να βγει το cfw3.66.

Καλό είναι να μην είσαι απόλυτος σε καποια πράγματα.

Αν το ψάξεις αρκετά μπορείς ακόμα και σήμερα να βρεις jtag xbox360 με falcon ή jasper μητρική που δεν βγάζουν rrod.

Όσο αφορά τα παιχνιδια και το σπάσιμο της κάθε κονσόλας αυτό που λέει ο hollow ποιο πάνω ισχυει ότι δηλαδη το σπάσιμο του 360 είναι πολύ καλύτερο από το ps3 και αυτό γιατί στο 360 δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην μπορείς να παίξεις ενώ στο ps3 υπάρχει.

Mε λιγα λογια το x-box360-s δεν σπαει με τιποτα και το ps3 σπαει ευκολα αλλα δεν παιζει τα καινουρια titles αν καταλαβα καλα...

με λίγα λόγια το 360 σπάει μόνο με firmware στο drive και καίγοντας δισκάκια πλέον και το ps3 easy αλλα δεν παίζει τους τίτλους 3.60 ακόμα.

Παιδια οι τιτλοι για το xbox δεν ειναι φθηνοτεροι σε σχεση με τους τιτλους για το ps3?Γιατι οπως πιστευω το xbox δεν ειναι τοσο διαδεδομενο στην χωρα μας οσο το ps3 και ισως να υπαρχουν καλυτερες τιμες για τα παιχνιδια του.Επισης δεν ειμαι απο μεγαλη πολη γι αυτο και ρωταω την γνωμη σας.

Ακριβώς τις ίδιες τιμές έχουν και τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ και οι κονσόλες με λίγο τσιμπημένη τιμή παραπάνω στο ΧΒΟΧ 360 λόγω του Live.

Ευχαριστω για την απαντηση.

βασικά το είπα και θα το ξαναπώ οι κονσόλες και οι 2 έχουν πολύ τσιμπημένη την τιμή. ούτε να φανταστώ δεν μπορώ το τι κέρδος έχει τώρα η Ms και η σόνυ πουλόντας αυτό το αρχαίο hardware.δεν λέω στην αρχή μπήκαν μέσα αλλα τώρα είναι κοροιδία τα 250 για το ps3 και το 360 σε σχέση με το παλιό τους Hardware.

Btw κάτι ακούγεται για ps4 να μπαίνει σε παραγωγή απο αυτόν τον δεκέμβριο για launch december 2012 και μέσα σε έναν χρόνο θα έχει παραγωγή 20εκ κονσόλες,δεν ξέρω αν αληθέυει αλλα η πηγή είναι πολύ έγκυρη ,και αν αληθέυει τότε προβλέπω πραγματική σφαγή στην ε3 τουχρόνου με καινούριο Ps4 και 720 που θα κάνουν το wii u να φαίνεται κουδουνίστρα..

α και μην το ξεχάσω Pricedrop new ps3 model στην gamescom και ανοίγει τον δρόμο για φτηνότερο Ps3 άρα και την είσοδο του Ps4.

Για το PS4 ειναι εικασιες και τιποτε αλλο. Αν ομως λεμε ισχυει κατι τετοιο τοτε η δυναμη της κονσολας θα ειναι μακρια απο αυτη που περιμενουμε και μαλλον κοντα σε αυτη του WiiU κατι για το οποιο δεν ειναι και οτι καλυτερο απο μια εταιρια που κατα 99% θα ακολουθησει την ιδια οδο που ακολουθησε και με τις προηγουμενες κονσολες της. Προσωπικα δεν το πιστευω. Σαν sony (και ms φυσικα) δεν γινετε να μην πονταρουν στη δυναμη της κονσολας τους (για ευνοητους λογους).

Για το PS4 ειναι εικασιες και τιποτε αλλο. Αν ομως λεμε ισχυει κατι τετοιο τοτε η δυναμη της κονσολας θα ειναι μακρια απο αυτη που περιμενουμε και μαλλον κοντα σε αυτη του WiiU κατι για το οποιο δεν ειναι και οτι καλυτερο απο μια εταιρια που κατα 99% θα ακολουθησει την ιδια οδο που ακολουθησε και με τις προηγουμενες κονσολες της. Προσωπικα δεν το πιστευω. Σαν sony (και ms φυσικα) δεν γινετε να μην πονταρουν στη δυναμη της κονσολας τους (για ευνοητους λογους).

κάτσε ρε ikaruga γιατί το λες αυτό 5-6 χρόνια πέρασαν γιατί να μην προσφέρουν πάλι πολύ καλό Hardware?εντάξι ξέρω δεν θα δούμε δύναμη κονσόλας επιπέδου ps3(600$) αλλα πραγματικά απο τις σημερινές κονσόλες και το wii u μπορούμε να δούμε τεράστια διαφορά σε μια κονσόλα χωρίς gimmicks με αρχική τιμή 400-450ε

Οι δύο εταιρίες θα προσπαθήσουν αρχικά να κερδίσουν τον πόλεμο των εντυπώσεων όπως έγινε το 2005. Με λίγα λόγια ποιός την έχει "μεγαλύτερη" αναφορικά με τα specs. Θα προσπαθεί δηλαδή η μία εταιρία να ξεπεράσει την άλλη με δηλώσεις και tech demos. Γι' αυτό καλό θα είναι να μην πέσουμε θύματα του hype όπως το 2005, και να μελετήσουμε καλά τις δύο κονσόλες προτού προχωρήσουμε σε αγορά.

Πάντως εννοείται οτι θα ξεπερνούν το Wii U σε ισχύ.

Γιατι ειναι και θεμα καρτας γραφικων μεσα σε ενα "μικρο" κουτι. Ποια συγχρονη καρτα γραφικων θα μπορεσει να μπει σε ενα PS4/ X720? Καμια. Η λυση της εκαστοτε εταιριας θα ειναι μια καρτα εφαμιλης δυναμης ενως WiiU ή ελαφρως ισχυροτερη κοινως δεν θα μπορει να αποκτησει προβαδισμα ισχυος (παντα δεδομενου οτι οι φημες ειναι αληθινες) σε αντιθεση ας πουμε αν ξεκινησει διαδικασια του χρονου και εχει μπει και μπροστα νεα γενια καρτων γραφικων στα 28nm.

Οταν εφτιαχναν το PS3 και X360 δεν ηταν χαζοι που οι καρτες γραφικων τους ηταν 2-3 γενιες πισω σε σχεση με το τι ειχε να μας δειξει το PC. Αν μπορουσαν να εχουν -τωρα- μια συγχρονη καρτα γραφικων σε μια κονσολα τοτε θα μιλαμε για κουτι κονσολας επιπεδου tower και τροφοδοτικο τερας (ειτε εξωτερικο ειτε εσωτερικο).

Γιατι ειναι και θεμα καρτας γραφικων μεσα σε ενα "μικρο" κουτι. Ποια συγχρονη καρτα γραφικων θα μπορεσει να μπει σε ενα PS4/ X720? Καμια. Η λυση της εκαστοτε εταιριας θα ειναι μια καρτα εφαμιλης δυναμης ενως WiiU ή ελαφρως ισχυροτερη κοινως δεν θα μπορει να αποκτησει προβαδισμα ισχυος (παντα δεδομενου οτι οι φημες ειναι αληθινες) σε αντιθεση ας πουμε αν ξεκινησει διαδικασια του χρονου και εχει μπει και μπροστα νεα γενια καρτων γραφικων στα 28nm.

Οταν εφτιαχναν το PS3 και X360 δεν ηταν χαζοι που οι καρτες γραφικων τους ηταν 2-3 γενιες πισω σε σχεση με το τι ειχε να μας δειξει το PC. Αν μπορουσαν να εχουν -τωρα- μια συγχρονη καρτα γραφικων σε μια κονσολα τοτε θα μιλαμε για κουτι κονσολας επιπεδου tower και τροφοδοτικο τερας (ειτε εξωτερικο ειτε εσωτερικο).

μα δεν χρειάζεται σύγχρωνη κάρτα γραφικών. μια 4890 και 4gb ram θα έκανε θάυματα σε κονσόλα και πιστέυω θα βλέπαμε αποτελέσματα ισάξια και στο τέλος της γενιάς καλύτερα απο τα τωρινά Pc.και δεν νομίζω πλέον να είναι ο χώρος το πρόβλημα.έχουν να τινάξουν καπάκια και οι νέες κονσόλες.χαρας σε αυτούς που θα τις πάρουν πρώτοι και θα τρέχουν με rrod2 χαχαχα.

δεν νομίζω να μείνουν τόσο πίσω στην gpu πλέον,το είδε η sony οτι με την cpu δεν κάνεις και πολλά,gpu και ram θα γίνει η μάχη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...