Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις να θελω να πω κακια, γιατι και μενα τα περισσοτερα αγαπημενα μου παιχνιδια και με διαφορα, μαλλον εκει τα επαιξα, αλλα σημερα αν προσπαθησεις να παιξεις αυτα τα ψευτο-3D παιχνιδια, δεν βλεπονται! Χιλιες φορες να παιζεις τα καλα 2D παρα τα κακιασμενα πολυγωνα που σου βγαζουν τα ματια! Τουλαχιστον απο αισθητικης αποψης και χωρις να μειωσω την σημαντικοτητα της τοτε κονσολας.

Παρεπιπτωντος για ονομασα καποια απο ταtop αγαπημενα σου, μπας και καποιο το προσπερασαμε (που δεν παιζει κατι τετοιο)...

To 3d έχει πολύ μέλλον ακόμα.Στην αρχή όπως πάντα θα υπάρχουν αυτοί που τα χουν πολλά και πέρνουν ότι καινούργιο βγαίνει.Άσχετα με τον αν χαλάσουν τα μάτια τους με αυτό το άθλιο 3d χαίρονται επειδή έχουν τα TOP της τεχνολογίας.Στις ταινίες όπως και στα παιχνίδια το 3d είναι απαράδεκτο και μέχρι να ωριμάσει λίγο σαν τεχνολογία μακριά όσο μπορείτε.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι παρεξηγηση, εγω συγκρινα τα παλια 2D παιχνιδια κονσολα mega drive,master system,snes τα οποια ηταν επιπεδα, αλλα ειχαν σχεδον τελειοποιηθει, με τα πρvωιμα παιχνιδια με τριδιαστατα γραφικα, εποχων psx/saturn. Δεν αναφερομαι σε 3D προβολες τυπου gt5,kz3 και οποιο αλλο εχει τετοια υποστηριξει...

Δημοσ.

Χωρις να θελω να πω κακια, γιατι και μενα τα περισσοτερα αγαπημενα μου παιχνιδια και με διαφορα, μαλλον εκει τα επαιξα, αλλα σημερα αν προσπαθησεις να παιξεις αυτα τα ψευτο-3D παιχνιδια, δεν βλεπονται! Χιλιες φορες να παιζεις τα καλα 2D παρα τα κακιασμενα πολυγωνα που σου βγαζουν τα ματια! Τουλαχιστον απο αισθητικης αποψης και χωρις να μειωσω την σημαντικοτητα της τοτε κονσολας.

Παρεπιπτωντος για ονομασα καποια απο ταtop αγαπημενα σου, μπας και καποιο το προσπερασαμε (που δεν παιζει κατι τετοιο)...

τα τοπ μου απο το ps1 όλα σχεδόν 2d είναι: breath of fire 3/4.final fantasy tactics/7/8/9.suikoden1/2.vandal hearts1/2. γενικά το 2d με τραβάει ακόμα αρκετά π.χ σε αυτή τη γενιά το blazblue το θεωρώ το καλύτερο fighter και το record of agarest ένα απο τα καλύτερα jrpg που έχω παίξει.

Δημοσ.

breath of fire ρε φιλε, τι λιωσιμο? Star ocean second story, wild arms legend of dragoon δεν βλεπω να ειπες...

ναι φυσικά ,το πρώτο wild arms εκεί που έπρεπε να κάνεις use ενα ίτεμ στον σκύλο και μεταμορφονόταν σε Boss απο το πουθενά... πωπω είχα κολλήσει εκεί μιλούσα σε όλα τα Npc και τπτ χαχαχα.όσο για το legend of dragoon λίγα λόγια έχω να πω,απο τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ και ο Lloyd απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε game αλλα θα ήθελα και άλλο και δεν πήρα ποτέ lod2,όπως δεν πήρα και ποτέ vargand story 2.ή και καινούριο alundra. πόσες σειρές παιχνιδιών μπορώ να πω που χρειάζονται επιγόντως ένα καινούριο hd παιχνίδι...

σόρρι για το Offtopic,Ontopic μόλις ξεκίνησα το agarest zero στο ps3 και είναι έπος όπως το 1ο.απο τα καλύτερα srpg που κυκλοφορούν,δυστυχώς για 360 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε ευρώπη οπότε w8.αλλα όταν βγει τσιμπήστε το αξίζει,μέχρι τότε όσοι θέλετε παίξτε το agarest1 που είναι παιχνιδάρα (50ώρες main story τι να λέμε τώρα....)εγώ περιμένω το disgaea4 τώρα καλό σεπτέμβρη. αααα και για να είμαι ακόμα πιο οντοπικ περιμένω και απο την ms καινούριο jrpg σε κάνα 2-3 χρόνια :P

Δημοσ.

χαχαχα καλό ,αν βρεις κονσόλα jtag που πωλούνται σε απίστευτες τιμές ή αν βρεις κονσόλα που γίνεται Jtag και κάτσεις και την κάνεις μόνος σου με μια τρελή διαδικασία.plz μην συγκρίνετε το χακάρισμα των κονσολών στο ps3 είναι τοπ η δουλειά που έχει γίνει.

Άν ξέρεις, η διαδικασία είναι γελία, believe me. :rolleyes:

Δημοσ.

ναι φυσικά ,το πρώτο wild arms εκεί που έπρεπε να κάνεις use ενα ίτεμ στον σκύλο και μεταμορφονόταν σε Boss απο το πουθενά... πωπω είχα κολλήσει εκεί μιλούσα σε όλα τα Npc και τπτ χαχαχα.όσο για το legend of dragoon λίγα λόγια έχω να πω,απο τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ και ο Lloyd απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε game αλλα θα ήθελα και άλλο και δεν πήρα ποτέ lod2,όπως δεν πήρα και ποτέ vargand story 2.ή και καινούριο alundra. πόσες σειρές παιχνιδιών μπορώ να πω που χρειάζονται επιγόντως ένα καινούριο hd παιχνίδι...

Αυτο που λες με το σκυλο μηπως γινοταν στο BOFIII και οχι στο Wild Arms 1? Wild Arms, δεν το χω τερματισει, καμμια 40αρια ωρες ειχα παιξει αλλα δεν θυμαμαι κατι τετοιο? Μηπως ειναι προς το τελος?

Alundra ειχε βγει και δευτερο απλως ηταν μουφα...

Δημοσ.

Μεταξυ των δυο Hacks το καλυτερο ειναι του Xbox οσον αφορα τα παιχνιδια. Ουτε για eboot και εδοσεις ΟFW κοιτας, ουτε diskaki mεσα στο Drive, direct boot σε ολα τα παιχνιδια, ολα τα παιχνιδια παιζουν out of the box, τα τρεχεις απο οπου θες, USB, FLASH, cd και πολλα αλλα.

ΤΟ PS3 υπερτερει σε ευκολια χακαρισματος , ενα USB στικ το CFW και εισαι ετοιμος, και στα homebrew apps, οχι ομως στην ευκολια του να τρεξεις ενα game.

ΤΟ JTAG παντως αν και για μενα ειναι γελοιο (εχω κανει απειρα) δε το προτεινω σε καποιον που δεν εχει πιασει

ποτε του κολλητηρι, εδω υπαρχει κοσμος που χαλαει PS3 στην προσπαθεια του να τους περασει CFW.

Eν κατακλειδι αναφορικα για το χακαρισμα και τα παιχνιδια το Xbox ειναι πολυ μπροστα οσον αφορα το JTAG και δε νομιζω να φτασει σε αυτο το σημειο το PΣ3.

Δημοσ.

Σιγά μη θέλει και 300Ε για τον εξοπλισμό. 50Ε έχει ο εξοπλισμός αλλά αν κάνεις πατάτα κλάφτο Χαράλαμπε...

Λοιπον εχουμε και λεμε:

1)unlocked pcb για τα slim 0225 0401 50$

2)x360usbpro αν θες να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κολησει πουθενα το drive στην διαδικασια 50$

3)Τα κατσαβιδακια tor (δεν θυμαμαι ποιο/ποια ακριβως)

4)Μερικα verbatim dual layer (10 dvd περιπου 15$)

+Οσα θα σου παρει αυτος που θα σου το φλασαρει σε περιπτωση που δεν μπορεις μονος σου 30-40$ γιατι ειναι και δυσκολγ διαδικασια

Εσενα ποσα σου βγαινουν τωρα δηλαδη?

Δημοσ.

καλά ρε παιδιά πάτε καλά?συζητάτε για το jtag λες και μπορεί να το κάνει ο καθένας που μπορεί να πάρει κονσόλα.ποιός θα βρει τόσο παλιά κονσόλα με το παλιό dashboard για να το περάσει,ποιός θα ασχοληθεί με κολλητίρια και ιστορίες για να το κάνει,και ποιός χαζός αγοράζει κονσόλα 360 που να μην είναι jasper?μην μου πείτε θα βρείτε και jtag ready και Jasper κονσόλα χαχαχα,καλό το Jtag αλλα το cfw είναι αιώνες μπροστά και δεν θα κάτσω να γράψω για ποιούς λόγους και τι μπορείς να κάνεις πλέον με το cfw,και τι προσφέρει σε σχέση με το ofw όποιος ασχολείται λίγο γνωρίζει.

φίλε είμαι 100% σίγουρος οτι ήταν στο wild arms 1 ο σκύλος/boss που έπρεπε να κάνεις Use πάνω του την σφυρίχτρα.στο breath of fire 3 είχε την έρημο στην οποία σου έγραφε λάθος directions και προχωρούσες με τις ώρες τσάμπα .

Δημοσ.

Mωρε μια χαρα παμε, εσυ γιατι εξαγριωνεσαι ?

Περα απο το θεμα της δυσκολιας του Hack και οτι πλεον δεν υπαρχουν κονσολες οσον αφορα το JTAG hack, σαν hack

ειναι πιο ωριμο και πιο λειτουργικο απο του PS3.

Και σου ειπα τους λογους:

1) Παιζουν ολα μα ολα τα παιχνιδια.

2) Παιζουν ολα μα ολα τα DLC

3) Παιζουν ολα μα ολα τα XBLA

Ta παραπανω χωρις hacks και πατεντες με αλλα eboot ή update. To περνας στο σκληρο ειτε USB ειτε εξωτερικο kai παιζεις.

Αντιθετα στο PS3 ενω ειναι αστειο να κανει καποιος το HACK, εχει δουλεια ακομα για να πεις noob friendly οσον αφορα τα games.

Καταρχην αν δε βγουν τα νεα κλειδια καθε νεο game για να παιζει στο 3,55 θα πρεπει αν τα patch που βγαινουν ριχνουν τις απαιτησεις του παιχνιδιου σε φιρμware αλλιως δε θα παιζουν τα νεα games. Για παραδειγμα το Portal

και πολλα αλλα. Επιπλεον DLC's και PSN Games ακομα δε παιζουν.

Οποτε περιοριζομαστε στα PS3 games και στα multi, kai se οτι βγαινει απο

Homebrew.

Θα ηθελα ομως να μας πεις τι παραπανω κανει καποιος με ενα CFW σε σχεση με ενας με JTAG.

Ενα πραγμα παραπανω εχει το CFW προς το παρον οσον αφορα το Homebrew, τον Showtime media player.

Προσωπικα δε συγκρινω τις κονσολες απλα απανταω σε καποιες ανακριβειες.

Δημοσ.

έχει showtime,έχει otheros/asbestos,εχει emulators,έχει file manager,έχει free psn games,έχει Unlock trophies,έχει unlock saves,έχει cinavia disabled,έχει direct clone hd σε usb,το καλύτερο homebrew πρόγραμμα για επιλογή παιχνιδιών multiman. και όλα αυτά γίνονται σε κονσόλες του 2011 και όχι του 2009 και πριν. παραπληροφορείτε τον κόσμο να νομίζει οτι μπορεί πλέον να κάνει Jtag,δεν μπορεί τέλος,ixtreme μπορεί να βάλει και να καίει δισκάκια...αν δεν θέλει να πληρώσει τα μαλιοκέφαλα του για κονσόλα παλιά 360 jtag και να του βγάλει rrod....

Δημοσ.

Oλα αυτα που λες πλην του Showtime τα κανει και το Xbox, απλα πιο ευκολα και σιγουρα πιο καλα

Χbox: Linux, emulators (mame,snes,genesis,dosbox,neogeo,fbanext,nes,gba ktl), fsd dashboard,saves, unlock gamertag,trainers, ολα τα XBLA kai ολα τα DLC.

Eπειδη υποστηριζεις οτι εχει psn games free, θα ηθελα να μου πεις λοιπον πως θα παιξω τα MKII και FF8 kai FFVII σπασμενα σε CFW.

Τα προταιρηματα του CFW σε σχεση με το JTAG ειναι η ευκολια και οτι ακομα υπαρχουν κονσολες hackable.

Aπανταω σε αυτο το ποστ γιατι αρχικα συγκρινες CFW με JTAG. Αυτονομα τα προτερηματα του ειναι αυτα που λες

για καποιον που εχει PS3, σε σχεση με το JTAG χανει ομως.

Eπισης δες καλα το ποστ μου και δες αν λεω οτι υπαρχουν αλλες κονσολες και οτι μπορει να κανει καποιος και τωρα κονσολα JTAG και δειχτο μου.

Δημοσ.

δεν συγκρίνω εγώ cfw με jtag, λέω τι μπορεί να κάνει κάποιος τώρα αυτή τη στιγμή,ενώ εσείς μιλάτε για προιστορικούς μεθόδους hacking που εδώ και 3 χρόνια δεν γίνονται. όταν λέτε για Jtag μου φαίνεται αστείο γιατί πλέον δεν ισχύει,πρέπει να ψάξεις για προιστορικό 360 και δεν το βρήσκεις .αν το βρεις θα το χρησοπληρώσεις και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να σου βγάλει rrod. δεν ισχύει πλέον λύση jtag για κάποιον που αγοράζει τώρα 360. αν θεωρείς μικρό πλεονέκτημα το "υπάρχουν ακόμα κονσόλες Hackable"...τι να πω μετά,εδώ μιλάμε για άτομα που θέλουν τώρα να αγοράσουν Ps3/360 και τους λετε τον παπά του jtag.

όσο για το παίζουν όλα τα παιχνίδια :μήπως θυμάσαι πόσο καιρό έκαναν να παίξουν τα παιχνίδια με το καινούριο protection και dashboard ακόμα και στις jtag κονσόλες? το ίδιο είναι και στο Ps3,θα αργήσουν αλλα ολα playable θα είναι.όσον αφορά τα Psn games εγώ έχω καμιά 30αριά δεν θα σου πω εγώ που θα τα βρεις ή πως θα τα παίξεις.

btw για μένα showtime media player>>>>>>>οτι μου πεις.

θέλει να αγοράσει κάποιος τώρα 360/Ps3 και τον αρχίζουν στο παραμύθι του Jtag...δεν ισχύει πλέον τέλος το jtag.ενώ στο Ps3 downgrade υπάρχει μέχρι και σε 3.66 για όποιον ενδιαφερθεί ,για τις κονσόλες που πωλούνται σήμερα και όχι 3 χρόνια πριν, μέχρι να βγει το cfw3.66.

Δημοσ.

Ρε συ με ειδες να λεω οτι υπαρχουν ακομα ή ολα τα αλλα που λες ? Εκτος αν απαντας και σε κανεναν αλλο.

Δεν υπηρχε κλειδωμενο παιχνιδι που να μην επαιζε σε JTAG (το κανες patch μεσω του XEX menu και ηταν κομπλε, και μετα απο μια μερα βγηκε το νεο dashlaunch για autopatch).

Εχω κατεβασμενα ολα τα PSN Games απο αυτα με το ζορι παιζουν 30-40 και οχι ολα ευκολα, καποια θελουν πατεντες, αντιθετως στο Xbox παιζουν και τα 350-400.

To PS3 τωρα βρισκεται εκει που ηταν τα JTAG πριν δυο χρονια, μακαρι να σπασουν ta νεωτερα firm για να συνεχισει αλλιως θα αρχισει να βουλιαζει

και αυτουνου το hack community.

Μου λες για το Showtime (που ηδη σου εχω πει οτι το θεωρω προτερημα του PS3, αν και Θα βγει σεμπτεμβριο

player για το Xbox αλλα οπως ειπα ΘΑ) και με προκαλεις να σου πω κατι αντιστοιχο για το XBox. Mα εμενα δε με νοιαζει να εχει κατι καλυτερο το Xbox γιατι δεν ειμαι κολλημενος,

οσο απολαμβανω το ενα απολαμβανω και το αλλο και χαιρομαι για αυτη μου την ανεξαρτησια και αντιλαμβανομαι τα προτερηματα του ενως και του αλλου.

Αυτη τη στιγμη λοιπον το PS3 εχει το πιο ευκολο Hacking για Homebrew αλλα για να παιξεις αντιγραφα ειναι ακομα ζορικο σε σχεση με τα JTAG που ειναι αστειο να παιξεις ενα παιχνιδι, οπως πλεον ζορικο αρχιζει να γινεται και το Xbox με τις προστασιες για τα αντιγραμενα δισκακια.

Θεωρητικα θα σπασουν και τα καινουρια Firm αφου σε επιπεδο hardware δεν εχει μπαλωθει το κενο. Τα αν ομως δε λενε κατι και η πραγματικοτητα τωρα εχει οπως την περιγραφω παραπανω.

Οσο για το downgrade γινεται μονο στα φατ (για την ωρα) και i thinκ απο την 3,60 και κατω. Επισης για να γινει χρειαζεται infectus και τρομερες γνωσεις κολλητηριου.

Και μια τελευταια διορθωση, επειδη ασχολουμαι με το jtagging και επειδη πουλαω κονσολες, το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων (ειτε που φτιαχνω απο παιδια ειτε που πουλαω

ειναι Jasper).

Εχεις μεγαλο δικιο για τις τιμες, της πουλανε σε τρελες τιμες και δεν αξιζει, ειδικα με την κριση που υπαρχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...