Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δωδεκα χρονων κονσολα ομως ειναι ενα θηριο! εγω ακομα με ps2 ειμαι το οποιο συγνωμη και για την εκφραση αλλα γ@μ@ει και σπερνει! το Ps3 και το xbox 360 δεν μπορουν να κλασουν τιποτα μπροστα σε ενα τετοιο μηχανημα! εχω δουλεψει και τις αλλες 2 κονσολες για πολυ χρονικο διαστημα και το ps2 κατα την αποψη μου ειναι ο θρυλος των video games...

Σωστός!

Όμως τα παιδιά δεν αναφέρθηκαν στο ποια κονσόλα είναι καλύτερη διαχρονικά, αλλά στην τιμή του playstation 2 που αυτή τη στιγμή κοστίζει 100 ευρώ καινούριο χωρίς καν αποθηκευτικό μέσο. Αυτό είναι το άσχημο, όχι η κονσόλα ως κονσόλα η οποία ίσως είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα όλων των εποχών.

και λογικά με καλύτερη προστασία,ακούγεται και για backwards compability πάλι.

Μακάρι να την επαναφέρουν γιατί είναι απαράδεκτο να μη μπορεί να παίζει το ps3 slim τις παιχνιδάρες του ps2.

Χώρια που αφέρεσαν και την ικανότητα για super-audio CD, other OS, μείωσαν τις θύρες usb, μείωσαν την ποιότητα κατασκευής κτλ..

Τα χουμε ξαναπεί πάρα πολλές φορές..

Πολλά ακούγονται, θα δούμε λογικά και στην Gamescom περισσότερα.

Πότε είναι οι Gamescom ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σωστός!

Όμως τα παιδιά δεν αναφέρθηκαν στο ποια κονσόλα είναι καλύτερη διαχρονικά, αλλά στην τιμή του playstation 2 που αυτή τη στιγμή κοστίζει 100 ευρώ καινούριο χωρίς καν αποθηκευτικό μέσο. Αυτό είναι το άσχημο, όχι η κονσόλα ως κονσόλα η οποία ίσως είναι η πιο επιτυχημένη κονσόλα όλων των εποχών.

εννοειται πως πρεπει και η τιμη να ειναι αναλογη αλλα τοτε που βγηκε το ps2 (1999-2000 βγηκε το πρωτοτυπο αν θυμαμαι καλα) η microsoft ειχε δηλωσει πως τετοιες λειτουργιες και τετοια γραφικα ουτε ο πιο δυνατος η/υ τους δεν ειχε και ακομα και τωρα υπαρχουν καποια παιχνιδια των οποιων τα γραφικα δεν συγκρινονται με του ps3/xbox 360.

εννοειται πως πρεπει και η τιμη να ειναι αναλογη αλλα τοτε που βγηκε το ps2 (1999-2000 βγηκε το πρωτοτυπο αν θυμαμαι καλα) η microsoft ειχε δηλωσει πως τετοιες λειτουργιες και τετοια γραφικα ουτε ο πιο δυνατος η/υ τους δεν ειχε και ακομα και τωρα υπαρχουν καποια παιχνιδια των οποιων τα γραφικα δεν συγκρινονται με του ps3/xbox 360.

Καλά μην λέμε και ότι θέλουμε.Βάλε ένα ps2 σε μια 50αρα και έλα να μου πεις για γραφικά.Ένα τίποτα είναι μπροστά στο ps3/xbox360 το ps2 σε σχέση με τα γραφικά και τις δυνατότητες του.Το ότι έχει καλά παιχνίδια είναι λογικό(στα 12 χρόνια θα υπάρχουν και κάποια καλά παιχνίδια).Αλλά τα γραφικά?Μην το παρατραβάτε μερικοί.Σε μια 14αρα οθόνη ναι ίσως να σας φαίνονται τέλεια αλλά για παραπάνω ιντσών τηλεοράσεις δεν τραβάει μια.

Καλά μην λέμε και ότι θέλουμε.Βάλε ένα ps2 σε μια 50αρα και έλα να μου πεις για γραφικά.Ένα τίποτα είναι μπροστά στο ps3/xbox360 το ps2 σε σχέση με τα γραφικά και τις δυνατότητες του.Το ότι έχει καλά παιχνίδια είναι λογικό(στα 12 χρόνια θα υπάρχουν και κάποια καλά παιχνίδια).Αλλά τα γραφικά?Μην το παρατραβάτε μερικοί.Σε μια 14αρα οθόνη ναι ίσως να σας φαίνονται τέλεια αλλά για παραπάνω ιντσών τηλεοράσεις δεν τραβάει μια.

γι αυτο και ειπα οτι υπαρχουν μερικα παιχνιδια μπλα μπλα μπλα... το Shadow of Colossus για παραδειγμα ηταν λες και φοραγε DirectX20. βεβαια εννοειται πως και χωρις καθολου αλλαγες το ps3 θα τα απεικονιζε καλυτερα μονο και μονο λογο του HDMI.

γι αυτο και ειπα οτι υπαρχουν μερικα παιχνιδια μπλα μπλα μπλα... το Shadow of Colossus για παραδειγμα ηταν λες και φοραγε DirectX20. βεβαια εννοειται πως και χωρις καθολου αλλαγες το ps3 θα τα απεικονιζε καλυτερα μονο και μονο λογο του HDMI.

Αυτό είπα ότι όσο καλά και να είναι τα γραφικά αν είναι με scart,composite,s-video θα είναι χάλια στις σημερινές τηλεοράσεις.

για την τιμή καθαρά μιλούσαμε,π.χ το θεωρώ απαράδεκτο να κάνει ακόμα 99 το ps2,ακόμα και με 2 games.με τόσα λεφτά πήρα το mega drive 30.000δρχ όταν ήταν 2-3χρονών όχι 12. για μένα τοπ κονσόλα ήταν το Ps1 γιατί εκεί βρίσκονται τα περισσότερα αγαπημένα μου παιχνίδια.

Aν αγορασεις τωρα ενα xbox360 με kinect μπορεις να το χακαρεις και μονος; σου η πρεπει να το πας καπου να στο κανουν; Εννοω να το κανεις να παιζει downloaded παιχνιδια γραμμενα σε dvd ειτε περνωντας τα στο σκληρο δισκο του xbox. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;

Aν αγορασεις τωρα ενα xbox360 με kinect μπορεις να το χακαρεις και μονος; σου η πρεπει να το πας καπου να στο κανουν; Εννοω να το κανεις να παιζει downloaded παιχνιδια γραμμενα σε dvd ειτε περνωντας τα στο σκληρο δισκο του xbox. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα;

Αποκλειεται να το σπασεις μονος σου αν δεν εχεις καθολου πειρα.Χρειαζεσε και εξοπλισμο η τιμη του οποιου ειναι περιπου 150 ευρω + το ποσα θα παρει ο τυπος για να στο σπασει.Ας τα να πανε εγινε η κατασταση.Μπορεις παντα ομως να παρεις ενα μεταχειρισμενο...

το ιδιο ισχυει και για το ps3; και εκει θελει να τα σκασεις;

Στο ps3 μόλις το πάρεις σε 10 λεπτάκια θα μπορείς να παίξεις ότι θέλεις(εκτός απο τα παιχνίδια που θέλουν 3.60 εννοείται) χωρίς φόβο για brick η κάτι άλλο+ότι δεν θα δώσεις μια +ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά να γράφεις dvd dual δισκάκι για ένα παιχνίδι εφόσον μπορείς να τα βάζεις σε έναν σκληρό και να τα έχεις όλα τακτοποιημένα.

Και στο 360 μπορείς να τα περνάς σε σκληρό (jtag). ;)

χαχαχα καλό ,αν βρεις κονσόλα jtag που πωλούνται σε απίστευτες τιμές ή αν βρεις κονσόλα που γίνεται Jtag και κάτσεις και την κάνεις μόνος σου με μια τρελή διαδικασία.plz μην συγκρίνετε το χακάρισμα των κονσολών στο ps3 είναι τοπ η δουλειά που έχει γίνει.

για την τιμή καθαρά μιλούσαμε,π.χ το θεωρώ απαράδεκτο να κάνει ακόμα 99 το ps2,ακόμα και με 2 games.με τόσα λεφτά πήρα το mega drive 30.000δρχ όταν ήταν 2-3χρονών όχι 12. για μένα τοπ κονσόλα ήταν το Ps1 γιατί εκεί βρίσκονται τα περισσότερα αγαπημένα μου παιχνίδια.

Χωρις να θελω να πω κακια, γιατι και μενα τα περισσοτερα αγαπημενα μου παιχνιδια και με διαφορα, μαλλον εκει τα επαιξα, αλλα σημερα αν προσπαθησεις να παιξεις αυτα τα ψευτο-3D παιχνιδια, δεν βλεπονται! Χιλιες φορες να παιζεις τα καλα 2D παρα τα κακιασμενα πολυγωνα που σου βγαζουν τα ματια! Τουλαχιστον απο αισθητικης αποψης και χωρις να μειωσω την σημαντικοτητα της τοτε κονσολας.

Παρεπιπτωντος για ονομασα καποια απο ταtop αγαπημενα σου, μπας και καποιο το προσπερασαμε (που δεν παιζει κατι τετοιο)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...