maouniarhs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 online gaming σε hacked εκδοση ειναι πιο ευκολο στο xbox 360. απο δω και περα ειναι αποκλειστικα το τι αρεσει σε σενα περισσοτερο διοτι οι μισοι θα πουν ps3 και οι αλλοι μισοι θα πουν xbox 360. και τα 2 ισοδυναμα ειναι! ναι ομως ρε συ εχω ακουσει οτι για να παιξεις online σε 360 πρεπει να τα σκας καθε μηνα αληθευει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μιας και είχαμε πιάσει την συζήτηση περί MLAA παλιότερα, η τεχνική του PS3 θα περάσει και στα X360/PC http://www.lensoftruth.com/xbox-360-to-get-ps3-style-mlaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ναι ομως ρε συ εχω ακουσει οτι για να παιξεις online σε 360 πρεπει να τα σκας καθε μηνα αληθευει αυτο? Περίπου 35 ευρώ το χρόνο (ή ακόμα και για 14 μήνες). Οπότε ναι, είναι 3 ευρώ το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Με 350Ε παίρνεις ένα ολοκαίνουριο PS3 250Gb με 250Ε από το http://www.ebw.gr και σου μένουν άλλα 100Ε για να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο XBOX 360 έτοιμο φλασαρισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ενταξει το καταλαβαμε πια οτι προωθεις το εν λογω μαγαζακι...ελεος πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αν με το να προωθώ τη καλύτερη τιμή της αγοράς το θεωρείς κακό τότε το έλεος πάνω σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ενταξει το καταλαβαμε πια οτι προωθεις το εν λογω μαγαζακι...ελεος πια. κοιτα το οτι εχει τυχει σε καποιους να δημιουργησει προβλημα το καταλαβαινω αλλα πρεπει και να σεβομαστε το οτι εχει πολυ χαμηλες τιμες και μεγαλη ποικιλία! υ.γ. ξεχασα οτι δεν πρεπει να σου μιλαω επειδη εισαι ολυμπιακος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/95513/Sony-PlayStation-3-PS3-Slim-250GB.html πιο φτηνό είναι το ebw πως να το κάνουμε,ή προμοτάρω και εγώ το ebw τώρα?μήπως προμοτάρω και το skroutz? btw στα 250ε πιστέυω οτι είναι ακριβό το ps3,όχι για αυτά που προσφέρει αλλα για το οτι είναι 5 χρονών κονσόλα,στις προηγούμενες γενιές σε 5 χρόνια είχαμε χαμηλότερες τιμές(απότι θυμάμαι),εντάξι multimedia center είναι με Blueray κτλπ αλλα τώρα θα έπρεπε η τιμή του να είναι γύρω στα 150ε.μην μου αναφέρετε καν το ps2 στα 99ε(είναι 12 χρονών κονσόλα....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pro9070 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ναι και μολις πας να το παραλαβεις κλπ θα σου ερθει ειτε μονο τα καλωδια ειτε χαλασμενο.Και μετα θα τους παιρνεις τηλεφωνο και τα σχετικα και θα προσπαθησουν να σε πεισουν οτι εσυ το χαλασες.Ελεος πια ρε παιδια ειπαμε μακρια απο το εν λογω καταστημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ενδιαφερον μιας και εγω οτι εχω αγορασει απο εκει μια χαρα ολα ως τωρα τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παίδες κάντε λίγο υπομονή στην αγορά PS3, φημολογείται οτι τον Αύγουστο θα γίνει price drop με redesigned κονσόλα για λιγότερο θόρυβο και θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παίδες κάντε λίγο υπομονή στην αγορά PS3, φημολογείται οτι τον Αύγουστο θα γίνει price drop με redesigned κονσόλα για λιγότερο θόρυβο και θερμοκρασίες. και λογικά με καλύτερη προστασία,ακούγεται και για backwards compability πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πολλά ακούγονται, θα δούμε λογικά και στην Gamescom περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 και λογικά με καλύτερη προστασία,ακούγεται και για backwards compability πάλι. Μάλλον θα έφαγαν τρελό κράξιμο που το αφαίρεσαν γι' αυτό θα το ξανά προσθέσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μην μου αναφέρετε καν το ps2 στα 99ε(είναι 12 χρονών κονσόλα....) δωδεκα χρονων κονσολα ομως ειναι ενα θηριο! εγω ακομα με ps2 ειμαι το οποιο συγνωμη και για την εκφραση αλλα γ@μ@ει και σπερνει! το Ps3 και το xbox 360 δεν μπορουν να κλασουν τιποτα μπροστα σε ενα τετοιο μηχανημα! εχω δουλεψει και τις αλλες 2 κονσολες για πολυ χρονικο διαστημα και το ps2 κατα την αποψη μου ειναι ο θρυλος των video games... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις