JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) @skanjos Πιστεύω πως οι κονσόλες μπορούν να αποδώσουν ακόμη λιγο (ή έστω το ps3). Σίγουρα κρατάνε (πολύ) πίσω τα pc, απλά δές το και απο την άλλη άποψη : δίνουν βάση στο pc, κάθε 6μηνο νέες κάρτες, περίμενε για drivers κλπ κλπ... Ενώ με τις κονσόλες, βάζεις το παιχνίδι και παίζεις. Κι εγώ θέλω να κρατήσουν ακόμη οι κονσόλες, όχι μόνο επειδή τις έχω, αλλά και γιατί δεν νομίζω να χρειαστώ να κάνω αναβάθμιση το pc για να παίζω τα παιχνίδια στα 1080p. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2011 από JohnVani18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 παλικάρια εσείς τι λέτε σας φτάνει η δύναμη των συγκεκριμένων κονσολών? είδα το la noir τις προάλλες και μου φαίνονται ο τεχνικός τομέας αρχαίος, αισθάνομαι σαν να βλέπω παιχνίδι ps2,ξέρω οτι είναι καμία σχέση με παιχνίδι του ps2 αλλα επειδή έχω συνηθήσει τόσο καιρό τα παιχνίδια αυτής της γενιάς μου φαίνεται πλέον αστείο να παίζω ακόμα παιχνίδια παρόμοια με αυτά του 2007. before gameplay matters more,μιλάω καθαρά για visuals και τεχνικό τομέα,λίγα παιχνίδια είπα περιμένω πως και πως να βγούν να δω κάτι καλό,πχ όταν είχα δει τα εφέ στο alan wake ή το Uncharted2 ,τώρα το βίντεο που βλέπω στο Uncharted3 το βλέπω και σκέφτομαι mehh ίδιο με το 2 φαίνεται(που δεν είναι άσχημο αλλα κάτι λοίπει) το θέμα είναι οτι οι συγκεκριμένες κονσόλες κρατάνε και το pc πίσω όπως είδαμε με το crysis 2 και απορώ γιατί πολύς κόσμος σε διάφορα φόρουμ θέλει να μεγαλώσει και άλλο ο κύκλος ζωης των συγκεκριμένων κονσολών,εγώ πάντος είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά κονσόλας που θα παίζει πραγματικά 1080p και 60fps και θα σηκώνει dx11 και δεν πιστέυω να είμαι ο μόνος... συμφωνώ απόλυτα, το έχουν αργήσει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...το ΧΒΟΧ ειδικά πλέον δεν μπορεί να δείξει κάτι καλύτερο...οκ με το PS μπορεί να εντυπωσιαστώ από τα γραφικά του Uncharted 3 και του FF Versus αλλά πόσα games είναι αυτά σε σχέση με τα δεκάδες που βγάζει?...πραγματικά κάτι games (πχ δες Black Ops) αν έχεις ένα αξιοπρεπές PC φαίνονται αστεία σε γραφικά πόσο μάλλον αν και το επόμενο έχει την ίδια μηχανή γραφικών όπως άκουσα ΛΟΛ αυτήν την στιγμή είμαστε στα 6 χρόνια ζωής περίπου για το ΧΒΟΧ, 5 πες για το PS3 και συνεχίζουμε, την στιγμή που η τεχνολογία πλέον κάνει άλματα και αλλάζουν δραστικά τα πάντα...εδώ μείναμε 5-6 χρόνια με το PSone πριν βγει το PS2 για να μην πω από το πρώτο ΧΒΟΧ στο 360...για μένα 5-6 χρόνια πρέπει να είναι ΜΑΧ η ζωή της κονσόλας από εκεί και πέρα κρατάμε τον "νεκρό" ζωντανό από τα μαλλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 συμφωνώ απόλυτα, το έχουν αργήσει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...το ΧΒΟΧ ειδικά πλέον δεν μπορεί να δείξει κάτι καλύτερο...οκ με το PS μπορεί να εντυπωσιαστώ από τα γραφικά του Uncharted 3 και του FF Versus αλλά πόσα games είναι αυτά σε σχέση με τα δεκάδες που βγάζει?...πραγματικά κάτι games (πχ δες Black Ops) αν έχεις ένα αξιοπρεπές PC φαίνονται αστεία σε γραφικά πόσο μάλλον αν και το επόμενο έχει την ίδια μηχανή γραφικών όπως άκουσα ΛΟΛ αυτήν την στιγμή είμαστε στα 6 χρόνια ζωής περίπου για το ΧΒΟΧ, 5 πες για το PS3 και συνεχίζουμε, την στιγμή που η τεχνολογία πλέον κάνει άλματα και αλλάζουν δραστικά τα πάντα...εδώ μείναμε 5-6 χρόνια με το PSone πριν βγει το PS2 για να μην πω από το πρώτο ΧΒΟΧ στο 360...για μένα 5-6 χρόνια πρέπει να είναι ΜΑΧ η ζωή της κονσόλας από εκεί και πέρα κρατάμε τον "νεκρό" ζωντανό από τα μαλλιά Να αργήσουν κανά 1-2 χρόνια ακόμα να βγουν, να περάσουν και κανά 1-2 χρόνια minimum ώστε να πέσει η τιμή τους για να αναβαθμίσω μετά από καιρό. Ακόμα και το 360, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, έχει πράγματα ακόμη να δείξει. Λίγα βέβαια αλλά έχει. Πιστεύω θα φανεί στο δεύτερο Alan Wake όταν βγει και το οποίο θα έχει μια αντίστοιχη τεχνολογία με το L.A. Noire και επίσης λένε θα χρησιμοποιήσει τεχνική mlaa για το antialiasing. Ίσως και αν η Rare αποφασίσει να βγάλει κάποιο νέο perfect dark. Στο ps3, ίσως το max το δούμε με Last Guardian...όταν με το καλό βγει. Αλήθεια τι κάνουν τόσα χρόνια;; Το shadow of the colossus το έχω δει σε ps2 φίλου, έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι και τα έσπαγε στα γραφικά όταν είχε πρωτοβγεί. Ακόμα και σήμερα σου κάνουν εντύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Φιλε μου το shadow of the Colossus και το Okami συνεχιζουν ακομα και σημερα να ειναι ποιο ομορφα και "γεματα" απο τουλαχιστον το 90% των δικαιολογιων για παιχνιδια σημερα. Ειναι πραγματικα πολυ λιγα τα παιχνιδια που κοντραρουν αυτα τα 2 (και καποια αλλα της προηγουμενης γενιας αλλα αφου πιασαμε αυτα...) στο ποσο καλα σου προσφερουν την ατμοσφαιρα τους και στο τι σου προσφερουν στο ματι. Περνανε χρονια και καποιες εικονες σου μενουν στο κεφαλι ακριβως γιατι ο δημιουργος καταφερε να σου δωσει κατι που σου εμεινε και αυτο το καταφερε με τροπο που τα περισσοτερα σημερινα παιχνιδια πανε να αποφυγουν οπως ο διαολος το λιβανι. Ισως απλα να μην υπαρχει και πολυ πραγματικο ταλεντο εκει εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 παλικάρια εσείς τι λέτε σας φτάνει η δύναμη των συγκεκριμένων κονσολών? είδα το la noir τις προάλλες και μου φαίνονται ο τεχνικός τομέας αρχαίος, αισθάνομαι σαν να βλέπω παιχνίδι ps2,ξέρω οτι είναι καμία σχέση με παιχνίδι του ps2 αλλα επειδή έχω συνηθήσει τόσο καιρό τα παιχνίδια αυτής της γενιάς μου φαίνεται πλέον αστείο να παίζω ακόμα παιχνίδια παρόμοια με αυτά του 2007. before gameplay matters more,μιλάω καθαρά για visuals και τεχνικό τομέα,λίγα παιχνίδια είπα περιμένω πως και πως να βγούν να δω κάτι καλό,πχ όταν είχα δει τα εφέ στο alan wake ή το Uncharted2 ,τώρα το βίντεο που βλέπω στο Uncharted3 το βλέπω και σκέφτομαι mehh ίδιο με το 2 φαίνεται(που δεν είναι άσχημο αλλα κάτι λοίπει) το θέμα είναι οτι οι συγκεκριμένες κονσόλες κρατάνε και το pc πίσω όπως είδαμε με το crysis 2 και απορώ γιατί πολύς κόσμος σε διάφορα φόρουμ θέλει να μεγαλώσει και άλλο ο κύκλος ζωης των συγκεκριμένων κονσολών,εγώ πάντος είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά κονσόλας που θα παίζει πραγματικά 1080p και 60fps και θα σηκώνει dx11 και δεν πιστέυω να είμαι ο μόνος... Εχω xbox360 απο το 2005 και πραγματικά δείχνει την ηλικία της η κονσόλα. Εδώ και 2 χρόνια είναι για αλλαγή αλλα δε βλέπω τη μικρομαλακη να ενδιαφέρεται για κάτι καινούριο άμεσα. Εχω πολύ καιρό να εντυπωσιαστω με κάποιο παιχνιδι στο θέμα γραφικών και παρατηρώ ότι την τελευται διετία παιζω όλο και λιγότερο με το πέρασμα του καιρού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Να αργήσουν κανά 1-2 χρόνια ακόμα να βγουν, να περάσουν και κανά 1-2 χρόνια minimum ώστε να πέσει η τιμή τους για να αναβαθμίσω μετά από καιρό. Ακόμα και το 360, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, έχει πράγματα ακόμη να δείξει. Λίγα βέβαια αλλά έχει. Πιστεύω θα φανεί στο δεύτερο Alan Wake όταν βγει και το οποίο θα έχει μια αντίστοιχη τεχνολογία με το L.A. Noire και επίσης λένε θα χρησιμοποιήσει τεχνική mlaa για το antialiasing. Ίσως και αν η Rare αποφασίσει να βγάλει κάποιο νέο perfect dark. Στο ps3, ίσως το max το δούμε με Last Guardian...όταν με το καλό βγει. Αλήθεια τι κάνουν τόσα χρόνια;; Το shadow of the colossus το έχω δει σε ps2 φίλου, έχω ασχοληθεί με το παιχνίδι και τα έσπαγε στα γραφικά όταν είχε πρωτοβγεί. Ακόμα και σήμερα σου κάνουν εντύπωση. Σωστος.Και εγω πιστευω οτι το 360 θα δειξει ακομα καλυτερα πραγματα.Ηδη το GeoW3 φαινεται πολυ βελτιωμενο απο το 2ο. Επισης ειναι και το παιχνιδι της crytec. Το alan wake βεβαια ειχε ηδη καλο ΑΑ(4xAA),αλλα το προβλημα του ηταν η αναλυση που χαλαγε την εικονα(του ΑΑ).Δεν νομιζω οτι με το συγκεκριμενο mlaa θα υπαρχει καλυτερο αποτελεσμα στην ιδια αναλυση(ισα ισα θα το θολωνει,αν ομως γινει 720p σιγουρα θα δειχνει καλυτερα απο το πρωτο). Για το ps3 πιστευω οτι απο την santa monica και την ND θα δουμε τα καλυτερα.Το Last Guardian ειναι το πρωτο της sony(απο αυτη την ομαδα) για το ps3.Οποτε ισως θα μπορουσε να συγκριθει με το ico περισσοτερο παρα με το SOTC.Αν προλαβαιναν να βγαλουν αλλο ενα παιχνιδι στο ps3,πιστευω οτι θα βλεπαμε ακομα καλυτερα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Σωστος.Και εγω πιστευω οτι το 360 θα δειξει ακομα καλυτερα πραγματα.Ηδη το GeoW3 φαινεται πολυ βελτιωμενο απο το 2ο. Επισης ειναι και το παιχνιδι της crytec. Το alan wake βεβαια ειχε ηδη καλο ΑΑ(4xAA),αλλα το προβλημα του ηταν η αναλυση που χαλαγε την εικονα(του ΑΑ).Δεν νομιζω οτι με το συγκεκριμενο mlaa θα υπαρχει καλυτερο αποτελεσμα στην ιδια αναλυση(ισα ισα θα το θολωνει,αν ομως γινει 720p σιγουρα θα δειχνει καλυτερα απο το πρωτο). Για το ps3 πιστευω οτι απο την santa monica και την ND θα δουμε τα καλυτερα.Το Last Guardian ειναι το πρωτο της sony(απο αυτη την ομαδα) για το ps3.Οποτε ισως θα μπορουσε να συγκριθει με το ico περισσοτερο παρα με το SOTC.Αν προλαβαιναν να βγαλουν αλλο ενα παιχνιδι στο ps3,πιστευω οτι θα βλεπαμε ακομα καλυτερα πραγματα. Α είναι και η Crytek, την είχα ξεχάσει...lol Ρε το Alan Wake δε φαίνεται τόσο sub HD, γιατί χρησιμοποιεί διαφορετικούς framebuffers. Κάποια εφέ ας πούμε είναι πάνω από 720, και νομίζω αν δεν κάνω λάθος, πως το κεντρικό framebuffer είναι στα 720. Είχε και πολύ καλές φωτοσκιάσεις και blur! Πάντως παιχνιδάρα! Μακάρι να βγάλουν γρήγορα το 2ο. Ε δε νομίζω να προλάβουν να βγάλουν και δεύτερο, με τους ρυθμούς που πάνε Αλήθεια, γιατί καθυστερούν τόσο; Αν θυμάμαι καλά, στο ps2 το Ico δεν είχε βγει πολύ γρήγορα σχετικά; Πάντως θα τα σπάει και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ρε το Alan Wake δε φαίνεται τόσο sub HD, γιατί χρησιμοποιεί διαφορετικούς framebuffers. Κάποια εφέ ας πούμε είναι πάνω από 720, και νομίζω αν δεν κάνω λάθος, πως το κεντρικό framebuffer είναι στα 720. Είχε και πολύ καλές φωτοσκιάσεις και blur! Πάντως παιχνιδάρα! Μακάρι να βγάλουν γρήγορα το 2ο. Δεν ηθελα να σταθω στο οτι φαινεται sub-HD,αλλα στο οτι επειδη ειναι sub-HD τα 4xAA δεν δειχνουν το ιδιο με ενα παιχνιδι που παιζει στα 720p. Ε δε νομίζω να προλάβουν να βγάλουν και δεύτερο, με τους ρυθμούς που πάνε Αλήθεια, γιατί καθυστερούν τόσο; Αν θυμάμαι καλά, στο ps2 το Ico δεν είχε βγει πολύ γρήγορα σχετικά; Και εγω δν νομιζω οτι θα προλαβουν Το ico ειχε βγει 2001?Καπου εκει.Αλλα ηταν παιχνιδι που ηταν να βγει στο psone.Δλδ σε γενικες γραμμες ειχε προχωρησει ως ενα βαθμο,χρονια πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 sorry αλλα wtf>????τι εξέλιξη είχε το infamous 2 τους τελευταίους μήνες,εδώ βλέπω επίπεδο uncharted2 και για Open world game είναι απίστευτο.. http://www.youtube.com/watch?v=rV198zqnRH4&feature=player_embedded#at=244 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 sorry αλλα wtf>????τι εξέλιξη είχε το infamous 2 τους τελευταίους μήνες,εδώ βλέπω επίπεδο uncharted2 και για Open world game είναι απίστευτο.. http://www.youtube.c...embedded#at=244 Παρόμοια με uncharted 2 ακριβώς.Για το infamous 2 ξέραμε ότι θα έχει γραφικάρες αρκετό καιρό πριν.Επίσης και το resistance 3+uncharted 3 είναι απο τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το ps3 για το δεύτερο μισό του 2011. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Παρόλο που είμαι υπερ ps3, I lol'd too.. εμένα πάλι ειλικρινά δεν με νοιάζει η ίδια η κονσόλα αλλά σε τι παιχνίδια προσανατολίζεται και ειδικεύεται αν θες, οπότε δεν λέω τίποτα για να υποστηρίξω το ps3 εις βάρος του xbox και για να προχωρήσω άλλες τέτοιες παιδιάστικες αψιμαχίες λες και μιλάμε για ομάδες. το θέμα μου είναι πως πολλά παιχνίδια που υπήρχαν στο ps2, τα sequel τους στο PS3 από πλευράς γραφικών αφήνουν την αίσθηση μετριότητας και αυτό έχει να κάνει με το ότι πρέπει να τα αναπτύξουν τα studios σε δύο διαφορετικές αρχιτεκτονικές που κοστίζει πολύ χρόνο και χρήμα από τη στιγμή που το ότι το xbox είναι μια shooter κονσόλα δεν μπορείς να το αντικρούσεις, το πόσο έκανες lol (ο ultralisk στην προκειμένη) δεν μου λέει τίποτα. με την ίδια λογική, με το KillZone το PS πράγματι πήγε να το παίξει Xbox μόνο που δεν το έκανε σε βάρος του Xbox κλείνοντας παράδειγμα συμφωνία με την Bungie ή τηv Epic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 από τη στιγμή που το ότι το xbox είναι μια shooter κονσόλα δεν μπορείς να το αντικρούσεις, το πόσο έκανες lol (ο ultralisk στην προκειμένη) δεν μου λέει τίποτα. με την ίδια λογική, με το KillZone το PS πράγματι πήγε να το παίξει Xbox μόνο που δεν το έκανε σε βάρος του Xbox κλείνοντας παράδειγμα συμφωνία με την Bungie ή τηv Epic. από περιέργεια και μόνο πες μου exclusive shooters του ΧΒΟΧ και θα σου πω και εγώ του PS...να δούμε πόσα περισσότερα πια έχει το ΧΒΟΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εγώ lol'd στο οτι το Χ360 προσπαθεί να γίνει PS3, που δεν ισχύει κατά την άποψή μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maouniarhs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδες. Εχω 350€ για "ξοδεμα" και σκεφτομαι να τα επενδυσω σε μια κονσολα ps3/xbox360. Αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω... Μου ενδιαφερουν τα γραφικα και η αποκλειστικοτητες και γενικα να ειναι γερη σαν κονσολα απο την αλλη ομως για παραδειγμα εχω ακουσει οτι το ps3 σε 3-4 χρονακια τα τρωει τα ψωμια του, Αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει να μπορει να χακαριστει ευκολα η κονσολα. PS3 ειχε ο γαμπρος μου 3 χρονια και τωρα το εχει κανει βαζο.Επισης εχω ακουσει οτι το xbox υπερθερμαινεται ευκολα.Εχω τις προηγουμενες κονσολες της sony και εχω μια "εξοικειωση" και εμπειρια στο psp hacking. Απο την αλλη μου αρεσε το kinect του XBOX και η τιμη του αλλα δεν εχω την παραμικρη ιδεα γενικα για το "hackabιlιty" του. Ακομη με ενδιαφερει και το online gaming (πανω σε hack φυσικα). Ξερω οτι τα θελω ολα δικα μου :S αλλα καντε μια προταση αν μπορειτε.. ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδες. Εχω 350€ για "ξοδεμα" και σκεφτομαι να τα επενδυσω σε μια κονσολα ps3/xbox360. Αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω... Μου ενδιαφερουν τα γραφικα και η αποκλειστικοτητες και γενικα να ειναι γερη σαν κονσολα απο την αλλη ομως για παραδειγμα εχω ακουσει οτι το ps3 σε 3-4 χρονακια τα τρωει τα ψωμια του, Αλλα πιο πολυ με ενδιαφερει να μπορει να χακαριστει ευκολα η κονσολα. PS3 ειχε ο γαμπρος μου 3 χρονια και τωρα το εχει κανει βαζο.Επισης εχω ακουσει οτι το xbox υπερθερμαινεται ευκολα.Εχω τις προηγουμενες κονσολες της sony και εχω μια "εξοικειωση" και εμπειρια στο psp hacking. Απο την αλλη μου αρεσε το kinect του XBOX και η τιμη του αλλα δεν εχω την παραμικρη ιδεα γενικα για το "hackabιlιty" του. Ακομη με ενδιαφερει και το online gaming (πανω σε hack φυσικα). Ξερω οτι τα θελω ολα δικα μου :S αλλα καντε μια προταση αν μπορειτε.. ευχαριστω εκ των προτερων. online gaming σε hacked εκδοση ειναι πιο ευκολο στο xbox 360. απο δω και περα ειναι αποκλειστικα το τι αρεσει σε σενα περισσοτερο διοτι οι μισοι θα πουν ps3 και οι αλλοι μισοι θα πουν xbox 360. και τα 2 ισοδυναμα ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις