skanjos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 με έχασες στο 20-30 premium cars.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 To κακο με το GT5 δυστυχως ειναι οτι δεν εχει καποιο τροπο να σε κραταει, μετα απο καποια στιγμη γινεται εκτος απο βαρετο και αρκετα κουραστικο. Το μεγαλυτερο του ατου για την ωρα παντως σε σχεση με οτι κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ειναι η απιστευτη αισθηση της οδηγησης και της συμπεριφορας του αυτοκινητου. Αυτο με τα Premium ηταν ολιγον fail. Aν δεν απατωμαι εχει περιπου 180-200 premium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 μια ζωη έτσι ηταν το gran turismo....βαρετό αλλά η οδήγηση είναι κορυφαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως το πήρα πριν λίγες μέρες, έκανα σήμερα μερικούς γύρους με ένα Yaris και αναπόλησα τις εποχές που έπαιζα Live for speed μέρα-νύχτα. Θέλω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω με τη G25, για να δω αν το feedback του GT5 συγκρίνεται με αυτό του LFS. Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο, αν και θα προτιμούσα μικρότερα loading times και καλύτερο interface. Δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα περισσότερο ή λιγότερο από το Forza 3. Μια χαρά είναι. Δεν νομίζω όμως ότι άξιζαν τα τόσα χρόνια αναμονής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 με έχασες στο 20-30 premium cars.... Αυτο με τα Premium ηταν ολιγον fail. Aν δεν απατωμαι εχει περιπου 180-200 premium. Ναι ήταν.. όντως είναι πολύ περισσότερα. γύρω στα 200. Μου είχε μείνει αυτή η εντύπωση (δε ξέρω γιατί) ΄Οχι ότι αλλάζει κάτι όταν στα 1031 έχεις 200 με cockpit view...... Δεν νομίζω όμως ότι άξιζαν τα τόσα χρόνια αναμονής. Τα είπες όλα.... Εγώ περίμενα 2 χρόνια τώρα να βγεί για να δώ τι θα πάρω και απογοητεύτηκα... Κυρίως με κέρδισε η προοπτική του Forza 4 αν και ακόμη και το Forza 3 κερδίζει στα σημεία... ΥΓ διόρθωσα το πόστ μου μην στραβώσω και κάναν άλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 To κακο με το GT5 δυστυχως ειναι οτι δεν εχει καποιο τροπο να σε κραταει, μετα απο καποια στιγμη γινεται εκτος απο βαρετο και αρκετα κουραστικο. Το μεγαλυτερο του ατου για την ωρα παντως σε σχεση με οτι κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ειναι η απιστευτη αισθηση της οδηγησης και της συμπεριφορας του αυτοκινητου. Αυτο με τα Premium ηταν ολιγον fail. Aν δεν απατωμαι εχει περιπου 180-200 premium. Καλυτερα να είχαν 400 αυτοκίνητα και όλα σωστά (η λέξη premium είναι fail, γιατί με τη δυναμη του ps3 είναι εφικτό να έχεις το οπτικό αποτέλεσμα των premium σε όλα τα cars, δεν είναι πως πληρωνεις για κάτι extra, για κάτι τρομερό, εξάλλου ο σχεδιασμός των premium είναι λίγο καλυτερος από το σχεδιασμό των αυτοκινητων στο forza 3 - δεν είναι πως ξεπέρασαν κάθε προσδοκία). Απίστευτη αίσθηση οδηγησης είναι υποκειμενικό. Εγω δε μπορω να καταλάβω λίγο που το έχω δει σε φίλο μου, πως υποστρέφουν τόσο ακόμα και αυτοκίνητα που δε θα έπρεπε...Τεσπά, αυτό είναι υποκειμενικό, πάντως η συμπεριφορά του αυτοκινητου όσον αφορά το AI, είναι πίσω σε σχέση με forza 3 (όπου δε θας δεις αυτοκίνητα να πέφτουν πάνω σου σαν τρενάκια, αλλά έξυπνα θα αλλάξουν όσο μπορον την πορεία τους για να σε αποφυγουν αν έχεις τρακάρει). Πάντως, παραμένει καλο παιχνίδι, αν και προσωπικά δε θα το αγόραζα. Αυτη η ανισσοροπία στα γραφικά (premium vs standard cars) και στις πίστες (καινουριες vs upscaled από gt4) μου τη δίνει και με ξενερωνει όταν οδηγω κάποιο καλό car να βλέπω γυρω αυτοκίνητα να έχουν πετακτεί από gt4 και δισδιάστατα δέντρα από τη μία πλευρά και 3d από την άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Έπαιξα χθές GT5 σε σπίτι φίλου και απογοητεύθηκα εντελώς. Εκτός του ότι δεν έχει τίποτα καινούργιο να προσφέρει σε σχέση με το GT4, εκτός απο καινούργια μοντέλα, παρατηρώ μια αδικαιολόγητη υποστροφή όπως είπε και ο Cortan@. Δηλαδή να βλέπεις την SLS να υποστρέφει σε στροφή με 120 χιλιόμετρα, και να κοντεύεις να σπάσεις το Sixaxis. Ένα αυτοκίνητο που είναι πραγματικό tank στο δρόμο, και έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για την οδηγική απόλαυση αυτού που το οδηγεί. Και να το βλέπεις στο GT5 να συμπεριφέρεται σαν Suzuki Capuccino... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πάντως και στο Forza ο κύκλος στροφής είναι πολύ μεγάλος και περιορίζεται στο εύρος του joystick ακόμη και όταν χρησιμοποιείς τιμονιέρα... Ουσιαστικά στρίβει 100-110 μοίρες το τιμόνι... Καμία σχέση με LFS ή nKPro Μιας και μιλάμε για Racing Games υπάρχει ένα που κυκλοφορεί και στις 2 κονσόλες. Το NFS Shift 2 Unleashed το οποίο έχει κάνει πολύ σημαντική προσπάθεια να φύγει απο το χαζοarcade και να πλησιάσει τα GT και Forza.. Μάλιστα εισάγει ένα πρωτοποριακό view το οποίο ονομάζεται "helmet" και είναι ουσιαστικά κάμερα μέσα απο το κράνος. Πάρτε μια γεύση: http://youtu.be/ziRSlmuLfew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ωραίος. Είναι μακράν η καλύτερη κάμερα που υπάρχει σε παιχνίδι και αποτελεί βελτίωση της -ήδη πολύ καλής- κάμερας του πρώτου NFS Shift. Καλά έλεγα από τότε ότι και μόνο λόγω της κάμερας, το παιχνίδι ήταν καλύτερο από Grid και σία. Θα αργήσει να φτάσει τα GT και FM αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Ελπίζω κάποτε όλα τα racing games να έχουν in-car camera, κι ας μην είναι τόσο καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το πρόβλημα που έχω με το 360 είναι ένα. Πολλά παιχνίδια (όχι όλα τα multi αλλά πολλά) αφήνουν την αίσθηση πως θα μπορούσαν να είναι πάρα πολύ καλύτερα από πλευράς γραφικών αν ήταν ανεπτυγμένα για μία κονσόλα, καθώς πολύ λίγα studio έχουν χρόνο & χρήμα δηλαδή resourses ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το hardware και των δύο μηχανών. Με άλλα λόγια γιατί να βασανίζομαι εγώ που το 360 ήθελε να γίνει playstation ?! θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει shooter κονσόλα όπως και είναι η πραγματική θέση του στο gaming. Η Nin-tendo ξέρει την θέση της στο gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Με άλλα λόγια γιατί να βασανίζομαι εγώ που το 360 ήθελε να γίνει playstation ?! I lol'd γσξησαφγσγ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 I lol'd Παρόλο που είμαι υπερ ps3, I lol'd too.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 παλικάρια εσείς τι λέτε σας φτάνει η δύναμη των συγκεκριμένων κονσολών? είδα το la noir τις προάλλες και μου φαίνονται ο τεχνικός τομέας αρχαίος, αισθάνομαι σαν να βλέπω παιχνίδι ps2,ξέρω οτι είναι καμία σχέση με παιχνίδι του ps2 αλλα επειδή έχω συνηθήσει τόσο καιρό τα παιχνίδια αυτής της γενιάς μου φαίνεται πλέον αστείο να παίζω ακόμα παιχνίδια παρόμοια με αυτά του 2007. before gameplay matters more,μιλάω καθαρά για visuals και τεχνικό τομέα,λίγα παιχνίδια είπα περιμένω πως και πως να βγούν να δω κάτι καλό,πχ όταν είχα δει τα εφέ στο alan wake ή το Uncharted2 ,τώρα το βίντεο που βλέπω στο Uncharted3 το βλέπω και σκέφτομαι mehh ίδιο με το 2 φαίνεται(που δεν είναι άσχημο αλλα κάτι λοίπει) το θέμα είναι οτι οι συγκεκριμένες κονσόλες κρατάνε και το pc πίσω όπως είδαμε με το crysis 2 και απορώ γιατί πολύς κόσμος σε διάφορα φόρουμ θέλει να μεγαλώσει και άλλο ο κύκλος ζωης των συγκεκριμένων κονσολών,εγώ πάντος είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά κονσόλας που θα παίζει πραγματικά 1080p και 60fps και θα σηκώνει dx11 και δεν πιστέυω να είμαι ο μόνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 παλικάρια εσείς τι λέτε σας φτάνει η δύναμη των συγκεκριμένων κονσολών? Nαι φτανει για μενα. Αν βγουν τωρα νεες κονσολες,θα κανεις ενα παρομοιο ποστ με το παραπανω σε 3 χρονια απο τωρα,οπου θα ζητας παλι νεες κονσολες Ασε που κατ'εμε τα καλυτερα games τα βλεπεις οταν ωριμασουν οι κονσολες.Δλδ στα χρονια που ερχονται,θα δουμε πιθανοτατα και τα καλυτερα games τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Είναι καιρός για νέα γενιά αλλά δυστυχώς και λόγω κρίσης θα αργήσουμε να δούμε νέες κονσόλες... Δε λέω..πάνω από όλα το gameplay αλλά και τα γραφικά συνεισφέρουν σημαντικά στην όλη εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις