Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή κατά την Sony πάντα οι σκανδάλες του χειριστηρίου της δεν έχουν κανένα πρόβλημα?

ε για να μην έχουν βγάλει κάποιο 2ο sixaxis με άλλες σκανδάλες μάλλον δεν έχουν επίγνωση του προβλήματος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ απο την άλλη μισώ τις σκανδάλες. στο pro του ps2 σπάμαρα το r2 για το 3πλό πέρασμα και το άνοιγμα της μπάλας πράγμα που γινόταν πολύ πιο δύσκολα στο ps3 μέχρι που το αφαίρεσαν φυσικά. πρωτειμώ κουμπιά απο κουμούτσες που το μόνο που κάνουν είναι να καθυστερούν το πάτημα του κουμπιού,button lag ftw.

πάλι παραπληροφόρηση ... ναι η Ms ακύρωσε την συμφωνία με το Mistwalker studio,ήταν να βγούν 3 παιχνίδια τα blue dragon/lost odyssey /cry-on και το 3ο έγινε canned απο πλευρά Ms λόγο των πωλήσεων των 2 πρώτων τίτλων. εφόσον δεν γνωρίζεις μην παραπληρωφωρείς τον κόσμο..

Καλά ρε skanjos τι πίνεις και δε μας δίνεις ;;;; :P

Ποιος σου είπε πως το γεγονός πως ακυρώθηκε το Cry On σημαίνει πώς η Mistwalker δεν εξακολουθεί να έχει συμφωνία με τη Microsoft για 3 παιχνίδια; Το ότι συνεργάστηκε με την Nintendo για το Last Story δε σημαίνει πως τα έσπασαν με την MS.

Το γνωρίζεις πως πίσω από την ίδρυση της Mistwalker οικονομικά βρίσκεται η MS; http://en.wikipedia.org/wiki/Mistwalker

Η Μistwalker είναι developer μεσάζοντας και αναλαμβάνει μόνο τη μουσική, το σενάριο και το setting του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα τα δίνει σε τρίτη εταιρεία προς ανάπτυξη. Στην περίπτωση του Cry on, την ανάπτυξη των γραφικών, του game development κτλ την είχε αναλάβει η εταιρεία AQ interactive και η οποία ακύρωσε το Cry on. Εδώ το link όπου αναφέρεται πως το παιχνίδι ακυρώθηκε,επειδή η AQ έκρινε πως "οι παρούσες και μελλοντικές συνθήκες της αγοράς" ήταν ο λόγος που ακυρώθηκε και όχι η MS την οποία έχεις δαιμονοποιήσει.

http://www.siliconera.com/2008/12/25/cry-for-mistwalkers-cry-on/

Θες και δεύτερο link για να πειστείς;

http://www.videogamer.com/news/mistwalkers_360_rpg_cry_on_canned.html

Μπορεί κάλλιστα Mistwalker και Microsoft να συνεργάζονται για κάποιο καινούριο rpg, ίσως σε κονσόλα νέας γενιάς. Δώσε μου ένα link όπου να αναφέρεται officially πώς οι δύο εταιρείες χώρισαν τους δρόμους τους! Όπως π.χ. έγινε με την Bungie και την MS. Για να μην ψάχνεις δεν υπάρχει τέτοιο επίσημο confirmation, μόνο στη δική σου φαντασία. Ήδη ακούγονται φήμες για Blue Dragon 2 και δεν νομίζω πως ο Sakaguchi θα αναπτύξει στο προσεχές μέλλον παιχνίδι για τη sony, ύστερα από το άδειασμα που έφαγε από τη Square Enix και τη Sony...

Σταμάτα να γράφεις ανακρίβειες, θα με πνίξεις στο τέλος από τα γέλια! :DDDDD

όταν ανακοινώσει η rare καινούριο σοβαρό τίτλο τότε θα δεις και παιχνίδι για το 360 απο το Studio mistwalker,μάλλον θα περιμένεις αρκετά χρόνια αλλα μιλάμε για το 360 και όχι για μια κονσόλα σε 10 χρόνια..... ακου εκεί blue dragon 2 χαχαχαχα εσύ λες ωραία ανέκδοτα να πας στο ράδιο αρβύλα να πάρεις τη θέση του Στάθη χεχε.

όταν ανακοινώσει η rare καινούριο σοβαρό τίτλο τότε θα δεις και παιχνίδι για το 360 απο το Studio mistwalker,μάλλον θα περιμένεις αρκετά χρόνια αλλα μιλάμε για το 360 και όχι για μια κονσόλα σε 10 χρόνια..... ακου εκεί blue dragon 2 χαχαχαχα εσύ λες ωραία ανέκδοτα να πας στο ράδιο αρβύλα να πάρεις τη θέση του Στάθη χεχε.

Δεν είμαι φαν του Ράδιο Αρβύλα, αλλά αν με ρωτούσαν ποιον πάω περοσσότερο από όλους, αυτός θα ήταν ο Στάθης. Είναι και rock ο τύπος. :P

Ποια μόντα ρε grid?

Κατάλαβες τι ακριβώς δείχνουν τα βίντεος ή όχι?

Έβγαλε η ίδια η Microsoft χειριστήριο που έχει πολύ καλύτερο dpad δεν χρειάζεται να του κάνεις εσύ καμία απολύτως μόντα.

Και σε ξαναρωτάω λοιπόν έβγαλε καμιά ποιο καινούργια έκδοση χειριστηρίου η Sony που να έχει πολύ καλύτερες σκανδάλες?

Αυτός ήταν ο τίτλος του 1ου βίντεο "Silver XBOX 360 Transforming D-Pad Controller - Review - Modded Controller - Controller Chaos" και μπερδεύτηκα.

Έρχεται μαζί με την κονσόλα ή όποιος θέλει να παίξει σαν άνθρωπος ένα fighting game θα πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά pad μόνο και μόνο για το σταυρό;

Εγώ προσωπικά μια χαρά παίζω fps με τις σκανδάλες του dualshock..βρείτε μου άτομο που μπορεί να παίξει fighting game με το σταυρό του xbox. Απαράδεκτο τι να λέμε..

Και το παιδί μίλησε συγκεκριμένα για το MK9..οι σκανδάλες που λες JUST-GAMER δεν θα του επιτρέψουν να ευχαριστηθεί το mortal kombat όσο ο άθλιος σταυρός του 360;

Αυτός ήταν ο τίτλος του 1ου βίντεο "Silver XBOX 360 Transforming D-Pad Controller - Review - Modded Controller - Controller Chaos" και μπερδεύτηκα.

Έρχεται μαζί με την κονσόλα ή όποιος θέλει να παίξει σαν άνθρωπος ένα fighting game θα πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά pad μόνο και μόνο για το σταυρό;

Εγώ προσωπικά μια χαρά παίζω fps με τις σκανδάλες του dualshock..βρείτε μου άτομο που μπορεί να παίξει fighting game με το σταυρό του xbox. Απαράδεκτο τι να λέμε..

Και το παιδί μίλησε συγκεκριμένα για το MK9..οι σκανδάλες που λες JUST-GAMER δεν θα του επιτρέψουν να ευχαριστηθεί το mortal kombat όσο ο άθλιος σταυρός του 360;

το 70% απο εμας κακα τα ψεματα εχουμε παρει διαφορα accessories και περιφερειακα για τις κονσολες μας και ειμαι σιγουρος ολοι εχουν παρει ενα δευτερο χειριστηριο ανεξαρτητου κονσολας και η δυο μερiες εχουν ενα μειονέκτημα στα official game pad το να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις του τυπου''πιο ειναι το πιο σιμαντικο μιονεκτιμα το d pad η οι σκανδαλες'' ειναι το λιγοτερο ηλιθιο (τωρα θα μου πείτε τι δεν ειναι ηλιθιο σε αυτο το topic αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο ) που θελω να καταλήξω λοιπον οτι σαφος εδω και χρονια εχω επιλεξει το χειριστηριο του 360 γιατι ειναι 2 σε 1 pc/console controller αλλα το πλεονεκτημα δεν ειναι εκει για την ms οσον αφορα το 360 ειναι οτι οταν παει καποιος να αγορασει ενα δευτερο control έχει την επιλογή να παρει στα ιδια χρηματα κατι τετοιο

front454-thumb-550xauto-31347.jpg

η

6414327_image.jpg

αντιθετα με τη sony που δεν ευθύνεται λογικα η ιδια για αυτο τα περισσοτερα χειριστηρια για ps3 που εχουν βγει απο αλλες ετεριες ειναι χειροτερα απο το official pad που εχει ηδη ενα προβλημα με της σκανδαλες ετσι το official χειριστηριο ειναι μονοδρομος για τους κατόχους ps3 αντιθετα η xboxakides μπορουν να διαλεξουν κατι καλυτερο

Ναι οκ εσύ μιλάς για ένα και μόνο παιχνίδι.

Δηλαδή ένα και μόνο παιχνίδι είναι η όποια κονσόλα για να καταλάβω δηλαδη.

Μην τρελαθούμε τώρα με αυτά που ακούμε.

Στη πληθώρα των παιχνιδιών ποιο πολύ χρησιμοποιούμε τις σκανδάλες ή το σταυρό.

Μιλάω ανεξαρτήτου κονσόλας έτσι.

Απάντησε στην παραπάνω ερώτηση και θα καταλάβεις ποιος μοχλός είναι ποιο αξιόπιστος για τη πληθώρα των παιχνιδιών στις κονσόλες.

το 70% απο εμας κακα τα ψεματα εχουμε παρει διαφορα accessories και περιφερειακα για τις κονσολες μας και ειμαι σιγουρος ολοι εχουν παρει ενα δευτερο χειριστηριο ανεξαρτητου κονσολας και η δυο μερiες εχουν ενα μειονέκτημα στα official game pad το να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις του τυπου''πιο ειναι το πιο σιμαντικο μιονεκτιμα το d pad η οι σκανδαλες'' ειναι το λιγοτερο ηλιθιο (τωρα θα μου πείτε τι δεν ειναι ηλιθιο σε αυτο το topic αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο ) που θελω να καταλήξω λοιπον οτι σαφος εδω και χρονια εχω επιλεξει το χειριστηριο του 360 γιατι ειναι 2 σε 1 pc/console controller αλλα το πλεονεκτημα δεν ειναι εκει για την ms οσον αφορα το 360 ειναι οτι οταν παει καποιος να αγορασει ενα δευτερο control έχει την επιλογή να παρει στα ιδια χρηματα κατι τετοιο

η

6414327_image.jpg

αντιθετα με τη sony που δεν ευθύνεται λογικα η ιδια για αυτο τα περισσοτερα χειριστηρια για ps3 που εχουν βγει απο αλλες ετεριες ειναι χειροτερα απο το official pad που εχει ηδη ενα προβλημα με της σκανδαλες ετσι το official χειριστηριο ειναι μονοδρομος για τους κατόχους ps3 αντιθετα η xboxakides μπορουν να διαλεξουν κατι καλυτερο

Ακριβώς αυτό θέλω να πω.

PS3 PSN τσάμπα εεε ? τρεχάτε στις τράπεζες τώρα...

Όσο θα υπάρχουν xbox fanboys σαν κι εσένα που δεν έχουν να πούνε τίποτε το επικοδομητικό θα υπάρχει ένας ακόμη λόγος να μη πάρει κάποιος xbox.

Tρέχα κι εσύ τώρα στη σπηλιά σου Troll.

Όσο θα υπάρχουν xbox fanboys σαν κι εσένα που δεν έχουν να πούνε τίποτε το επικοδομητικό θα υπάρχει ένας ακόμη λόγος να μη πάρει κάποιος xbox.

Tρέχα κι εσύ τώρα στη σπηλιά σου Troll.

Sony Exploding Batteries. New Standards to Be Set by the Victims

http://news.softpedia.com/news/UPDATE-Sony-Exploding-Batteries-New-Standards-Set-by-the-Victims-34150.shtml

Sony Music CDs surreptitiously install DRM Trojan horses on PCs

http://www.zdnet.com/blog/btl/sony-music-cds-surreptitiously-install-drm-trojan-horses-on-pcs/2092

Αυριο αριθμό και στην ουρά...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4628619

Το τραγικο σε αυτη την υποθεση ειναι οτι δεν ασχολουνται με τον κυριως υπαιτιο δηλαδη τους χακερς-κλεφτες αλλα τα βαζουν με τη sony.

Επισης δεν μπορω να καταλαβω ποιο δικαστηριο θα κρινει αν τα μετρα ασφαλειας που ειχε παρει ηταν επαρκη ή θα επρεπε να ειχε παρει και περισσοτερα.

η

6414327_image.jpg

Το παιδί δεν ρώτησε ποιο χειριστήριο είναι το καλύτερο αλλά πια κονσόλα να πάρει για να παίζει mortal kombat και απάντησα ps3 λόγω καλύτερου σταυρού. Τι να έλεγα πάρε χbox και αγόρασε και το καινούριο χειριστήριο;

Πάντως συμφωνώ με αυτά που λες και εμένα προσωπικά μου αρέσουν και τα δύο χειριστήρια.

Ναι οκ εσύ μιλάς για ένα και μόνο παιχνίδι.

Δηλαδή ένα και μόνο παιχνίδι είναι η όποια κονσόλα για να καταλάβω δηλαδη.

Μην τρελαθούμε τώρα με αυτά που ακούμε.

Απάντησε στην παραπάνω ερώτηση και θα καταλάβεις ποιος μοχλός είναι ποιο αξιόπιστος για τη πληθώρα των παιχνιδιών στις κονσόλες.

Ακριβώς αυτό θέλω να πω.

Ίδια απάντηση με την από πάνω. Ναι για ένα παιχνίδι μιλάω γιατί για ένα ρώτησε το παιδί. Όσο κουλό και να ακούγεται θέλει την κονσόλα για mortal kombat τι να κάνουμε..

Μισο λεπτο να δω τα games που εχω και τι πραγματικα χρησιμοποιω

- Blazblue

- Super Street Fighter 4

- Ninja Gaiden Sigma 1 k 2

- Bayonetta

- Devil May Cry 4

- Demon's Souls

- Metal Gear 4

- Castlevania: Lords of shadow

- Valkyria Chronicles

- Disgaea 3

- Yakuza 3 k 4

- Ratchet and Clank: a crack in time

- Siren: Blood curse

- Folklore

- Virtua Fighter 5

εεεεεε οχι, τα περισσοτερα παιχνιδια που παιζω λοιπον δεν χρειαζομαι τοσο τις σκανδαλες. Απο εκει και περα και το layout του dual shock 3 ειναι ποιο καλο για παιχνιδια τυπου Bayonetta. Ποτε μου δεν μπορεσα να δουλεψω σωστα σε αυτα τα παιχνιδια με το controller του Χ360. Αρα λοιπον εχει τεραστια σημασια για τι παιχνιδια θελεις το controller.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...