Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ που είμαι "στηνχάσηκαιστηνφέξη" gamer θα έπαιρνα ps3 μόνο και μόνο για τον τρόπο που flashάρετε και παίζει αντίγραφα (από hdd). Τα exclusives του xbox δεν με πολύ νοιάζουν, όπως και τα λίγο καλύτερα γραφικά του...

Άσε της μαλακίες εσύ και πάρε πάλι xbox να παίζουμε τίποτα με τον κομπάρο. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άσε της μαλακίες εσύ και πάρε πάλι xbox να παίζουμε τίποτα με τον κομπάρο. :P

xbox έχω ρε... δεν το έδωσα ποτέ. Live δεν μπαίνω γιατί έφαγα ban

έτσι είναι τα περισσότερα jrpg ultralisk άσε που πλέον υπάρχει translation στο gamefaqs για τα japanese rpgs και μπορείς να διαβάσεις απο εκεί το κείμενο και να καταλαβαίνεις τα πάντα, όσο για τα mmo αν πεις σε εναν πορωμένο wow player οτι δεν έχει ιστορία το wow,θα σε πλακώσει στο ξύλο ,μιλάμε για το μεγαλύτερο lore σε video game ever και είναι mmo,όχι οτι τα περισσότερα έχουν τόσο μεγάλη ιστορία αλλα πάλι έχουν τεράστια ιστορία,περιμένω να έρθει το tera σαν τρελός btw....

Δεν απολαμβάνεις το παιχνίδι έτσι. Αν δεν έχει τουλάχιστον υπότιτλους είναι χάσιμο χρόνου να έχεις δίπλα ένα guide για να καταλάβεις τι λέει.

Biohazzard 3: The Last Escape, Dino Crisis ήταν 2 από τα NTSC-J παιχνίδια που τερμάτισα στο PS1, δεν κόλλησα κάπου αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πώ ότι κατάλαβα ιστορία, έπειτα τα ξανάπαιξα μόλις κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα το ξανακάνω :-P

ρε παλικάρια τι κομπλεξισμός είναι αυτός με τα japanese games.όποιος ενδιαφέρεται να παίξει τα tales of vesperia/tales of xilia στο ps3 μπορεί end of story. πλέον υπάρχουν guides στο ίντερνετ και όλα είναι έυκολα, τι να πω και εγώ όταν ήμουν 15 χρονών και μου έφερε "ο θείος" το ffviii το πρώτο δισκάκι πολύ πριν κυκλοφορήσει σε ιαπωνέζικο και το έβγαλα(το μόνο σημείο που με δυσκόλεψε ήταν το student id που δοκίμασα όλους τους αριθμούς μέχρι να το βρώ γιατί τότε δεν υπήρχαν guides και help),το ίδιο και στο metal gear solid 1 που τότε δεν την ήξερε την σειρά σχεδόν κανείς στην Ελλάδα και προσπαθούσαμε 5 άτομα να βρούμε πως θα προχωρίσουμε το σημείο με το τηλέφωνο στην meryl...τελικά ένας το έκανε καταλάθος γιατί βαριόταν και έψαξε το ράδιο 1-1 τους αριθμούς.

στο post μου εκείνο έγραψα στο 360 και το spectral force 3 αλλα εκεί δεν μίλησες contran ,σίγουρα είναι στα αγγλικά αλλα θέλεις αμερικάνικο 360 για να το παίξεις που όλοι μας έχουμε ενα αμερικάνικο 360 στην άκρη just in case.

μερικά απο τα παιχνίδια της γενιάς που έχω παίξει σε ιαπωνέζικα και δεν χρειάστηκα ούτε guide: white knight chronicles2,tales of graces f,disgaea4,espalgunda,mushimo no futari,catherine,agarest zero,agarest 2

δεν είναι για όλους πρόβλημα το να μην είναι στα αγγλικά ένα παιχνίδι,όταν έπαιζα snes/gb δεν ήξερα καν αγγλικά ,αυτό δεν σήμαινε οτι δεν τα τερμάτιζα τα παιχνίδια...και σε εποχές χωρίς internet(το καταραμένο ultima στο gb εκεί είχα κολλήσει δεν λέω)

τα παιχνίδια υπάρχουν να τα παίξεις ,region free είναι η κονσόλα,αν τώρα κάποιοι πρωτειμάνε όλα τα παιχνίδια τους στα αγγλικά δικό τους πρόβλημα.

όσο για το ni no kuni είναι το μεγαλύτερο exlusive jrpg μετά το ffxviii ,τεράστια παραγωγή και θα βγει και στο ds ,το να λένε κάποιοι οτι δεν θα βγει σε ευρώπη και αμερική μου φαίνεται αστείο.

get over it ps3 είναι τώρα ο jrpg king.

Skanjos έχεις πάρει προσωπικά το θέμα, πράγμα που είναι άσχημο γιατί εγώ καμία διάθεση δεν είχα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ έκανες χαρακτηρισμούς για γελοία σχόλια και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Κανένας δε σου είπε πως είσαι γραφικός ή περίεργος που επέλεξες να παίξεις κάποια παιχνίδια στα γιαπωνέζικα.

Και εγώ πριν από 10 χρόνια, ως adventuras, έπαιζα τα παιχνίδια της Cryo στα γαλλικά, το Faust και το Atlantis 3. Και στο σχολείο παίζαμε μία ολόκληρη τάξη το Riven (Myst 2) και ζωγραφίζαμε σκάλες και καρικατούρες για το πως θα περάσουμε στο άλλο νησί ο ένας στον άλλο. Έχει να κάνουν τίποτα οι εμπειρίες gaming του καθενός με κάτι τόσο αντικειμενικό, όσο αυτό που πραγματευόμαστε;

Το να προτείνεις σε κάποιον που θέλει να αγοράσει μία εκ των 2 κονσολών (στον liverpoolman αναφέρομαι) να πάρει ps3, να παραγγείλει τα παιχνίδια από Ιαπωνία και να τα παίξει με γιαπωνέζικο text/speech...

...αυτό λέγεται παραπληροφόρηση. Το αν εσύ έχεις ικανότητα/γνώσεις/υπομονή/και ό.τι άλλο θες που σε κάνουν να μπορείς να χαίρεσαι παιχνίδια rpg, όπου το σενάριο παίζει το σημαντικότερο ρόλο σε μία από τις πιο δύσκολες γλώσσες παγκοσμίως δεν σε εξουσιοδοτεί να προτείνεις και σε άλλους να το κάνουν αυτό ως επιχείρημα πως το ps3 έχει περισσότερα jrpg. Ή πως και το ps3 έχει το Tales of Vesperia.

Συγνώμη, αλλά σε αυτό το θέμα διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Η δική μου λογική είναι διαφορετική. Και για να τελειώνουμε με το θέμα των rpg, νομίζω καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το 360 έχει περισσότερα rpg συνολικά, αν αθροίσεις τα western και τα japanese. Το ps3 θα έχει στα επόμενα χρόνια περισσότερα jrpg. (αν έρθουν international εκδόσεις). Αν εσύ έχεις denial να το δεκτείς αυτό, τι να σου πω. Ο καθένας μπορεί να κρίνει.

Στη δική σου θέση, αντί να πορωνόμουν με το πόσα γιαπωνέζικα rpg's με japanese text/speech έχω τερματίσει χωρίς να γνωρίζω τη γλώσσα, θα προβληματιζόμουν έντονα για το πόσο με δουλεύει η Sony που ως ένας τεράστιος publisher με το μεγαλύτερο κοινό gaming στην Ευρώπη ΔΕΝ μπορεί να αναλάβει τα publishing costs παιχνιδιών-διαμάντια γιαπωνέζων developers εν έτει 2011. Δεν είμαστε στις εποχές του snes ή του ps1, όπου πολλά παιχνίδια έμεναν ιαπωνία και ήταν ολόκληρο κόστος να τα φέρει μία εταιρεία Ευρώπη.

Με τέτοιο brand name που έχει το ps3 είναι κρίμα να ρίχνονται έτσι οι ευρωπαίοι gamers, ειδικά αυτοί που πόνταραν στα γιαπωνέζικα rpg's, όταν αγόρασαν ps3....

Skanjos έχεις πάρει προσωπικά το θέμα, πράγμα που είναι άσχημο γιατί εγώ καμία διάθεση δεν είχα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ έκανες χαρακτηρισμούς για γελοία σχόλια και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Κανένας δε σου είπε πως είσαι γραφικός ή περίεργος που επέλεξες να παίξεις κάποια παιχνίδια στα γιαπωνέζικα.

Και εγώ πριν από 10 χρόνια, ως adventuras, έπαιζα τα παιχνίδια της Cryo στα γαλλικά, το Faust και το Atlantis 3. Και στο σχολείο παίζαμε μία ολόκληρη τάξη το Riven (Myst 2) και ζωγραφίζαμε σκάλες και καρικατούρες για το πως θα περάσουμε στο άλλο νησί ο ένας στον άλλο. Έχει να κάνουν τίποτα οι εμπειρίες gaming του καθενός με κάτι τόσο αντικειμενικό, όσο αυτό που πραγματευόμαστε;

Το να προτείνεις σε κάποιον που θέλει να αγοράσει μία εκ των 2 κονσολών (στον liverpoolman αναφέρομαι) να πάρει ps3, να παραγγείλει τα παιχνίδια από Ιαπωνία και να τα παίξει με γιαπωνέζικο text/speech...

...αυτό λέγεται παραπληροφόρηση. Το αν εσύ έχεις ικανότητα/γνώσεις/υπομονή/και ό.τι άλλο θες που σε κάνουν να μπορείς να χαίρεσαι παιχνίδια rpg, όπου το σενάριο παίζει το σημαντικότερο ρόλο σε μία από τις πιο δύσκολες γλώσσες παγκοσμίως δεν σε εξουσιοδοτεί να προτείνεις και σε άλλους να το κάνουν αυτό ως επιχείρημα πως το ps3 έχει περισσότερα jrpg. Ή πως και το ps3 έχει το Tales of Vesperia.

Συγνώμη, αλλά σε αυτό το θέμα διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Η δική μου λογική είναι διαφορετική. Και για να τελειώνουμε με το θέμα των rpg, νομίζω καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το 360 έχει περισσότερα rpg συνολικά, αν αθροίσεις τα western και τα japanese. Το ps3 θα έχει στα επόμενα χρόνια περισσότερα jrpg. (αν έρθουν international εκδόσεις). Αν εσύ έχεις denial να το δεκτείς αυτό, τι να σου πω. Ο καθένας μπορεί να κρίνει.

Στη δική σου θέση, αντί να πορωνόμουν με το πόσα γιαπωνέζικα rpg's με japanese text/speech έχω τερματίσει χωρίς να γνωρίζω τη γλώσσα, θα προβληματιζόμουν έντονα για το πόσο με δουλεύει η Sony που ως ένας τεράστιος publisher με το μεγαλύτερο κοινό gaming στην Ευρώπη ΔΕΝ μπορεί να αναλάβει τα publishing costs παιχνιδιών-διαμάντια γιαπωνέζων developers εν έτει 2011. Δεν είμαστε στις εποχές του snes ή του ps1, όπου πολλά παιχνίδια έμεναν ιαπωνία και ήταν ολόκληρο κόστος να τα φέρει μία εταιρεία Ευρώπη.

Με τέτοιο brand name που έχει το ps3 είναι κρίμα να ρίχνονται έτσι οι ευρωπαίοι gamers, ειδικά αυτοί που πόνταραν στα γιαπωνέζικα rpg's, όταν αγόρασαν ps3....

1.δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε χαρακτηρισμούς για γελεία σχόλια αλλα εσύ.

2.το να πρωτείνεις σε κάποιον αυτή τη στιγμή που ζητάει κονσόλα "για το μέλλον" 360 ,με τα λίγα/,μηδενικά παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί για την κονσόλα το θεωρώ φανμποισμό απο μόνο του.

3.παραπληροφόρηση κάνεις εσύ όταν λες "Το ps3 θα έχει στα επόμενα χρόνια περισσότερα jrpg" ,το Ps3 ΤΩΡΑ εχει τα περισσότερα Jrpg.μάλλον εσύ έχεις denial και δεν το δέχεσε αυτό....

4.ενώ η μεγάλη microsoft που ακύρωσε τη συνεργασία της με το mistwalker studio που έβγαλε τα διαμάντια lost odyssey/blue dragon είναι καλύτερη...

5.κάποιοι δυστυχώς πόνταραν και στην ms με το άνοιγμα που έκανε στην αρχή για jrpgs και εγώ ήμουν ένας απο αυτούς,όταν είδα οτι με γύρισε η ms την πλάτη της γύρισα και εγώ τη δική μου τόσο απλό.

Δεν με ενδιαφερει ο αριθμος παιχνιδιων ουτε και το multiplayer ιδιαιτερα δεν ειναι το ζητουμενο μου αυτο..

Για αυτην την δουλεια εχω το pc εξαλλου..

Γενικα εχω να ασχοληθω με κονσολα απο την εποχη του super nintento μου.. ^_^

Αυτο που με ενδιαφερει στην παρουσα φαση ειναι να παρω το ΜΚ9 αλλα δεν ξερω σε ποια κονσολα παιζει καλυτερα..

Για το μελλον σιγουρα θα ασχοληθω και με χακαρισματα και τα συναφη..

Αν λες αλήθεια και θέλεις να πάρεις κονσόλα μόνο και μόνο για το ΜΚ9 τότε το PS3 είναι μονόδρομος...ο λόγος; Προσπάθησε να παίξεις fighting παιχνίδι με το χειριστήριο του xbox 360 :shock:

βασικα οποιος παιζει fighting games δεν παιζει ουτε με του 360 ουτε με το sixaxis.ακουγετε πολυ αυτη η ατακα τελευταια αλλα ο περαστικος απο το genre θα παιξει στο xbox ακριβως οσες ωρες θα παιξει και στο ps3.

οι υπολοιποι παιζουν με arcade sticks και στις 2 κονσολες :)

ειναι σαν να προσπαθεις να παιξεις μπασκετ με ποδοσφαιρικα παπουτσια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν λες αλήθεια και θέλεις να πάρεις κονσόλα μόνο και μόνο για το ΜΚ9 τότε το PS3 είναι μονόδρομος...ο λόγος; Προσπάθησε να παίξεις fighting παιχνίδι με το χειριστήριο του xbox 360 :shock:

Μπορείς άνετα με αυτό(Αρκετά ποιο ακριβό από το παλιό αλλά έρχεται με καλώδιο και μπαταρία φόρτισης γι' αυτό):

http://www.youtube.c...h?v=47FYA54tMzo

ορίστε και ένα άλλο βίντεο του νέου χειριστηρίου

http://www.youtube.c...h?v=kz6aTTKE6hE

Η Sony τι έκανε αλήθεια για τις χάλια σκανδάλες που έχει το χειριστήριο της?

Επεξ/σία από JUST-GAMER

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε χαρακτηρισμούς για γελεία σχόλια αλλα εσύ.

2.το να πρωτείνεις σε κάποιον αυτή τη στιγμή που ζητάει κονσόλα "για το μέλλον" 360 ,με τα λίγα/,μηδενικά παιχνίδια που έχουν ανακοινωθεί για την κονσόλα το θεωρώ φανμποισμό απο μόνο του.

3.παραπληροφόρηση κάνεις εσύ όταν λες "Το ps3 θα έχει στα επόμενα χρόνια περισσότερα jrpg" ,το Ps3 ΤΩΡΑ εχει τα περισσότερα Jrpg.μάλλον εσύ έχεις denial και δεν το δέχεσε αυτό....

4.ενώ η μεγάλη microsoft που ακύρωσε τη συνεργασία της με το mistwalker studio που έβγαλε τα διαμάντια lost odyssey/blue dragon είναι καλύτερη...

5.κάποιοι δυστυχώς πόνταραν και στην ms με το άνοιγμα που έκανε στην αρχή για jrpgs και εγώ ήμουν ένας απο αυτούς,όταν είδα οτι με γύρισε η ms την πλάτη της γύρισα και εγώ τη δική μου τόσο απλό.

Άστο skanjos...άκρη δε βγάζουμε και δε χρειάζεται να χαλιέσαι.

Εγώ κανέναν χαρακτηρισμό δεν έκανα, εσύ αντίθετα χαρακτήρισες "γελοίο" το σχόλιό μου περί Tales of Vesperia και μας μίλησες για την γιαπωνέζικη version του παιχνιδιού στο ps3. Ο ίδιος ακυρώνεσαι....Tο Tales of Vesperia παραμένει μόνο στο 360. Εγώ δεν πρότεινα πουθενά στον liverpoolman το 360 έναντι του ps3, εγώ αναφέρθηκα στην ανάλυσή μου σε συγκεκριμένους τομείς και ένας από αυτούς ήταν τα rpg's όπου στο σύνολο τους, το 360 έχει περισσότερα παιχνίδια, όπως και απέδειξα με τη λίστα που έκανα. Μήπως να ξαναδιάβαζες το thread ; :P

Αν νομίζεις πως την MS ή τη Sony τη νοιάζει πως της γύρισες την πλάτη, τι να πω...Οι δύο εταιρείες στο κέρδος ποντάρουν και μόνο το κέρδος σκέφτονται. Η MS μια χαρά jrpgs συνεχίζει να έχει (βλ. Catherine, βλ. Final Fantasy XIII-2, Dark Souls, Agarest Zero για το επόμενο διάστημα συν όλα τα υπόλοιπα των προηγούμενων χρόνων). Η κάθε κονσόλα κάνει τον κύκλο της και το 360 είναι στην αγορά από το Νοέμβριο του 2005, είναι λογικό τα περισσότερα jrpg's να βγήκαν πιο νωρίς στο lifetime της κονσόλας.

Η MS δεν ακύρωσε κάτι με τη Mistwalker. Έχεις δει τη Mistwalker να βγάζει παιχνίδι για το ps3; Μόνο το Blue Dragon Plus και Awakened Shadow έχει βγάλει για το DS και φέτος έβγαλε το Last Story για το Wii...

Η Square Enix, τα περισσότερα παιχνίδια της δεν τα έχει κάνει publishing στο 360; Περισσότερα από ό.τι έχει κάνει published στο ps3; Δηλαδή γιατί σου γύρισε η MS την πλάτη; Επειδή δεν έβγαλε το demon souls στο 360; Και επειδή δε βγήκε το Atelier Rorona; Και τα υπόλοιπα παιχνίδια της NIS; (2nd party developer της Sony). Είναι σαν να έλεγε κάποιος πως η sony του γύρισε την πλάτη, επειδή η Lionhead Studios δεν έβγαλε τα Fable στο ps3.

Εσύ μπορείς να παραγγέλνεις τα παιχνίδια από Ιαπωνία με γιαπωνέζικα manuals, speech και text. To μόνο που καταφέρνεις, εκτός φυσικά από το να κάνεις το κομμάτι σου και την κ...σου και το οποίο το σέβομαι απόλυτα, είναι να στηρίζεις τις προσπάθειες της Sony στην Ιαπωνία να ξανακερδίσει τους Ιάπωνες εις βάρος των ευρωπαικών version αυτών των rpg.

Επεξ/σία από cortaN@

Μπορείς άνετα με αυτό(Αρκετά ποιο ακριβό από το παλιό αλλά έρχεται με καλώδιο και μπαταρία φόρτισης γι' αυτό):

http://www.youtube.c...h?v=47FYA54tMzo

ορίστε και ένα άλλο βίντεο του νέου χειριστηρίου

http://www.youtube.c...h?v=kz6aTTKE6hE

Η Sony τι έκανε αλήθεια για τις χάλια σκανδάλες που έχει το χειριστήριο της?

Μπορείς με μόντα χάρηκα...Και για τις σκανδάλες του ps3 υπάρχει μόντα αν σε ενδιαφέρει κάτσε ψάξτο δεν θυμάμαι που το είχα δει αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με κανένα από τα δύο χειριστήρια. Μόνο με το σταυρό του xbox έχω πρόβλημα που αντικειμενικά είναι απαράδεκτος.

βασικα οποιος παιζει fighting games δεν παιζει ουτε με του 360 ουτε με το sixaxis.ακουγετε πολυ αυτη η ατακα τελευταια αλλα ο περαστικος απο το genre θα παιξει στο xbox ακριβως οσες ωρες θα παιξει και στο ps3.

οι υπολοιποι παιζουν με arcade sticks και στις 2 κονσολες :)

ειναι σαν να προσπαθεις να παιξεις μπασκετ με ποδοσφαιρικα παπουτσια!

Ο σταυρός για μένα και πολλά άλλα παιδιά που γνωρίζω είναι πιο βολικός από arcade sticks αλλά δεν ασχολούμαι και πολύ με fighting παιχνίδια και ειδικά σε αυτή τη γενιά καθόλου.

Ποια μόντα ρε grid?

Κατάλαβες τι ακριβώς δείχνουν τα βίντεος ή όχι?

Έβγαλε η ίδια η Microsoft χειριστήριο που έχει πολύ καλύτερο dpad δεν χρειάζεται να του κάνεις εσύ καμία απολύτως μόντα.

Και σε ξαναρωτάω λοιπόν έβγαλε καμιά ποιο καινούργια έκδοση χειριστηρίου η Sony που να έχει πολύ καλύτερες σκανδάλες?

Και σε ξαναρωτάω λοιπόν έβγαλε καμιά ποιο καινούργια έκδοση χειριστηρίου η Sony που να έχει πολύ καλύτερες σκανδάλες?

μπα, ποτέ δεν παραδέχτηκε η SONY ότι οι σκανδάλες τις είναι τραγικές

εδώ όταν βγήκε το Killzone 2 θυμάμαι συγκεκριμένα το play.com έδινε ένα bundle με κάτι τέτοια triggers

Never again will your fingers slip off the L2 and R2 keys at that crucial moment in the game! Gioteck's Real Triggers for the PS3 six axis controller puts you in total control… :mrgreen:

πάλι παραπληροφόρηση ... ναι η Ms ακύρωσε την συμφωνία με το Mistwalker studio,ήταν να βγούν 3 παιχνίδια τα blue dragon/lost odyssey /cry-on και το 3ο έγινε canned απο πλευρά Ms λόγο των πωλήσεων των 2 πρώτων τίτλων. εφόσον δεν γνωρίζεις μην παραπληρωφωρείς τον κόσμο..

μπα, ποτέ δεν παραδέχτηκε η SONY ότι οι σκανδάλες τις είναι τραγικές

εδώ όταν βγήκε το Killzone 2 θυμάμαι συγκεκριμένα το play.com έδινε ένα bundle με κάτι τέτοια triggers

Never again will your fingers slip off the L2 and R2 keys at that crucial moment in the game! Gioteck's Real Triggers for the PS3 six axis controller puts you in total control… :mrgreen:

Δηλαδή κατά την Sony πάντα οι σκανδάλες του χειριστηρίου της δεν έχουν κανένα πρόβλημα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...