klainmaingr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 για τον ηλίθιο λόγο που δεν έχουν όλοι htpc στο σαλόνι τους και δεν θέλουν να έχουν 10 συσκευές στο σαλόνι τους. Το ότι εσύ δεν το καταλαβαίνεις δεν σημαίνει οτι είναι ηλίθιος. call me usb/network Ναι ρε παιδιά... Καταλαβαίνω απόλυτα το οικονομικό/χώρο.. Αλλα νομίζω οτι είναι πραγματικά κρίμα να μαμάς την κονσόλα σου... ενώ υπάρχουν άλλοι (ίσως λιγότερο ποιοτικοί) τρόποι να κάνεις την ίδια δουλειά... Ποτέ δεν κατάλαβα ας πούμε αυτούς που έπαιζαν dvd στο ps2.. 30 ευρώ έχει μια τρομερά μικρή φέτα που υποστηρίζει και divx.. Πόσο μάλλον αυτούς που είχαν και pc.. Αν δεν θέλεις να πάμε σε wireless video λύσεις (που είναι πολύ προσιτές) Τράβα ένα video out στην τηλεόραση.. Στο 360 το hddvd είναι ξεχωριστό μηχάνημα.. Γιατί στη θέση αυτού να μήν πάρεις κάτι για το pc (βλ.uni εσωτερικό με video out στην tv αν δεν έχεις καλή οθόνη) η μια λίγο πιο ακριβή αυτόνομη λύση... Όσο για το usb/network είναι κάτι το όποίο δεν γνωρίζω καλά... Το θεωρώ μια καλή αλλα χρονοβόρα διαδικασία.. Mε εξωτερικό σκληρό; Νομίζω hd loader δεν έχει βγεί για ps3/360.. Γενικά το σκέφτομαι και πελαγώνω.. Εφόσον έχεις pc η ιδέα μου είναι αυτή που αναφέρω παραπάνω... Αν πάλι δεν έχεις pc... κακώς παίρνεις κονσόλα και δεν παίρνεις έναν υπολογιστάκο.. Γενικά.. Κάθε πράγμα καλό είναι να κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται... Και δεν ξέρω πόσοι παίρνουν μία κονσόλα... για να βλέπουν ταινίες... (και πόσο λογικό είναι αυτό)... Ο καθένας μπορεί να δεί απο τον εαυτό του... Και τώρα που το σκέφτομαι... network needs pc usb needs pc (to fill)
kallair Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 to thema me to ps2 san dvd player itan oti tote den ekane 30 euro ena dvd player opws kanei tora. ekane 300 euro k stadiaka epefte i timi tou. k prin 2 xronia ipirxan, tha mou peis, dvd players me 30 euro. to thema me auta einai oti sto dimino eprepe na pareis kainourgio... egw den xrisimopoiw katholou to drive tou ps2 mou. ola mesw network/streaming ginontai kai einai poli apli k eukoli lisi. to idio tha ginei k sto ps3/360 otan me to kalo parw kapoio ap ta 2. ti ston koraka exoume ta wireless routers k tin ipodomi? an sto saloni sou to thelei mono gia home theater, tote kalws na pareis ena pcaki me ta lefta pou tha edines gia to ps3. an omws tha theles na paikseis k games sto pc twn 400 euro, gia persina paixnidia, kalo tha itan...
Daredevil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Και τώρα που το σκέφτομαι... network needs pcusb needs pc (to fill) ναι αλλά δεν το θέλει δίπκα στην tv Γενικά.. Κάθε πράγμα καλό είναι να κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται... Και δεν ξέρω πόσοι παίρνουν μία κονσόλα... για να βλέπουν ταινίες... (και πόσο λογικό είναι αυτό)... Ο καθένας μπορεί να δεί απο τον εαυτό του.. το θέμα είναι οτι το ps3 έιναι το πιο φθηνό καλό blue ray player με δυνατότητα συνεχής αναβαθμίσεις, οπότε κάνει καλύτερα την δουλεία των players....Mε εξωτερικό σκληρό; Νομίζω hd loader δεν έχει βγεί για ps3/360.. Γενικά το σκέφτομαι και πελαγώνω.. οι ταινειες δεν χρειάζοντε loaders
klainmaingr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ναι αλλά δεν το θέλει δίπκα στην tvτο θέμα είναι οτι το ps3 έιναι το πιο φθηνό καλό blue ray player με δυνατότητα συνεχής αναβαθμίσεις, οπότε κάνει καλύτερα την δουλεία των players.... οι ταινειες δεν χρειάζοντε loaders S'ayto me to ps3 exeis dikio basika... alla h erothsh einai gia pio logo pairneis mia konsola... h na to theso allios,, "tha epairnes shmera ena blue ray player?" oso gi ayto me tis tainies kai oti den xreiazontai loader... nice... an erthei to update gia divx tha to dokimaso..
Apokleiros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Καλα τρεχατε ps3forums χοντρο γελιο sqp και η παρεα του στο τοπικ (Το κόμπλεξ του να είσαι xbox user ) ξεσπαθωνουν για την ανυπαρκτη gaming κονσολα ps3 προς το παρων βεβαια. Παντως οχι οτι δεν υπαρχουν κομπλεξικοι στους 360 users αλλα οι τυποι που ποσταρουν σε εκεινο το τοπικ ειναι κατακορων ps3 ανδρικελα...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Καλα τρεχατε ps3forums χοντρο γελιο sqp και η παρεα του στο τοπικ (Το κόμπλεξ του να είσαι xbox user ) ξεσπαθωνουν για την ανυπαρκτη gaming κονσολα ps3 προς το παρων βεβαια.Παντως οχι οτι δεν υπαρχουν κομπλεξικοι στους 360 users αλλα οι τυποι που ποσταρουν σε εκεινο το τοπικ ειναι κατακορων ps3 ανδρικελα... Ok τρεχα στα αντικειμενικα σου forum εσυ και ασε μας εμας τους κολλημενους εκει Αν εχεις να πεις κατι για καποιον,καλο θα ειναι να το ποσταρεις εκει.Δεν εγινε αστειο το τοπικ επειδη εσυ δεν πας τον SPQ.
xrest Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 ειναι τουλαχιστον αγενες σε ουδετερο φορουμ να πεταγονται καρφια για ενα αλλο.Θα παρακαλουσα οποιοδηποτε παραπονο εχετε να τα κανετε στα αρμοδια οργανα των φορα εκεινων.Οχι αλλο spam
The_Edge Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Και φυσικά το forum στο οποίο αναφέρονται είναι το insomnia. Αλλά ο στρουθοκαμηλισμός βασιλεύει και κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Καταρχάς, ο τίτλος "Το κόμπλεξ του να είσαι xbox user" πλέον έγινε "Το κόμπλεξ μερικών xbox users". Αντιγράφω ενδεικτικά... Η γνώμη μου παιδιά είναι ότι ο τίτλος του thread έπρεπε να είναι "Το κόμπλεξ του να γράφεις στο forum του ....". Στο συγκεκριμένο forum το xbox είναι ένας από τους υπολογιστές της NASA και το ps3 είναι ο Commodore 64 (το είχα γι'αυτό το θυμήθηκα). Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να μαζευόμαστε εδώ και να ανταλλάσουμε τις απόψεις,[...] παρά να προσπαθούμε να πούμε την γνώμη μας εκεί που ξέρουμε ότι επικρατεί η "χούντα" του xbox.Η καλύτερη απάντηση μας προς αυτούς θα ήταν η σιωπή μας.Φανταστείτε να μην βρίσκουν ps3 users που πάνε να πουν κάτι και τους την πέφτουν καμιά δεκαριά να τους φάνε τι θα πάθουν.Θα πέσουν σε κατάθλιψη. Απλά γυρνάς την πλάτη σε ότι δεν γουστάρεις και σου σπάει τα νεύρα. Λοιπόν, ο ορισμός του κόμπλεξ κατά την άποψή μου είναι... 1. Δημιουργείς θέμα "Το κόμπλεξ του να είσαι xbox user" 2. Επιτίθεσαι σε συγκεκριμένο forum αλλά δεν έχεις τα @@ να το κατονομάσεις. 3. Ως διαχειριστής και moderator, αφήνεις όλη αυτή την κατάσταση να εξελιχθεί (με την επίθεση σε άλλο forum και σε χρήστες άλλης κονσόλας), και δε σβήνεις τα αντίστοιχα μηνύματα. Η λέξη "δεοντολογία" σου λέει κάτι Slay? Μπα, δε σου λέει. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα . Edit: xrest τώρα είδα το μήνυμα σου. Πολύ σωστά το λες, και έτσι θα έπρεπε να σκέφτονται ΚΑΙ οι υπεύθυνοι των άλλων forums. 2ο Edit: Και θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον αγενές να προσβάλεις ανθρώπους οι οποίοι εκ των συνθηκών δε μπορούν να σου απαντήσουν. Ωραίο αυτό, αλλά ισχύει και στο forum στο οποίο είσαι Super Moderator, δε νομίζεις? Εκτός και αν μου απαντήσεις ότι κανένας δεν αναφέρθηκε στο insomnia, οπότε σε παραπέμπω στην παράγραφο που αναφέρω τη λέξη "Στρουθοκαμηλισμός"
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο αυτό, αλλά ισχύει και στο δικό σου thread στο οποίο είσαι Super Moderator, δε νομίζεις? Εκτός και αν μου απαντήσεις ότι κανένας δεν αναφέρθηκε στο insomnia, οπότε σε παραπέμπω στην παράγραφο που αναφέρω τη λέξη "Στρουθοκαμηλισμός" Γιατι ο nonborn το εκανε το thread? Eπισης βλεπω οτι τον κατηγορεις επειδη αλλαξε το ονομα... Το insomnia εννοουν ναι,αλλα οι περισσοτεροι αν οχι ολλοι απο αυτους που αφησαν υπονοουμενα για το forum,τα εχουν χωσει και εδω. Επιπλεον ο xrest ειπε... ειναι τουλαχιστον αγενες σε ουδετερο φορουμ να πεταγονται καρφια για ενα αλλο.Θα παρακαλουσα οποιοδηποτε παραπονο εχετε να τα κανετε στα αρμοδια οργανα των φορα εκεινων.Οχι αλλο spam Δηλαδη ασχοληθηκε πολυ σωστα ως mod με το φορουμ για το οποιο ειναι υπευθυνος και οχι με τα αλλα. Επισης μιλας για τον nonborn οταν εσυ(κατα πασα πιθανοτητα) banaρες και τον Nonborn αλλα και εμενα διοτι σου ζητησαμε εξηγησεις στο γιατι σβηστηκε το ποστ που ανεφερε οτι γινεται πρωταθλημα PES στο ps3forums.Οποτε πραγματικα δεν καταλαβαινω καν τον λογο που εκανες το παραπανω ποστ. Για την ιστορια ο slay και ο Nonborn εχουν κανει ban μονο σε ps3 fans...
The_Edge Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Γιατι ο nonborn το εκανε το thread?Eπισης βλεπω οτι τον κατηγορεις επειδη αλλαξε το ονομα... Στο forum εννοώ, το διόρθωσα. Είδες να τον κατηγορώ ότι άλλαξε το όνομα? Διάβασε λίγο καλύτερα. Απλά ενημερώνω τους χρήστες που θα δουν τον τίτλο "Το κόμπλεξ μερικών xbox users" ποιο ήταν το παλιό όνομα.
The_Edge Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Άσε φίλε μου, αν θέλει να απαντήσει κάποιος επί της ουσίας και όχι άρτσι βούτρσι και λουλάς (όπως είναι το επίπεδο της απάντησης σου), ας είναι κάποιος από τους υπεύθυνους του forum.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Mια χαρα ειναι το επιπεδο του ποστ μου,γι αυτο και δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο Τεσπα καλυτερα να μιλησει ο nonborn και οχι εγω γι αυτον.
ultralisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 είναι αδιανόητο να υπάρχουν threads με τέτοιους τίτλους σε φόρουμς...αλλά το να αφήνετε να υπάρχει κάτι τέτοιο φαίνεται πόσο το γουστάρετε και πόσο το γλεντάτε...και ρωτάω αν το "χουντικό" insomnia πιστεύεις θα άφηνε να υπάρχει thread τέτοιο
kallair Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Το όλο θέμα πιστεύω ότι είναι δίκοπο μαχαίρι... αν το σβήσεις, θα είσαι χουντικός. αν το αφήσεις, θεωρείσαι συνένοχος. anyway... δεν καθαρίζετε το τόπικ από τα άσχετα, λέω εγώ, και να μείνουμε στα της sony εδώ; μια χαρά of topic τόπικ είχαμε κάποτε που ρίχναμε τα "σκουπίδια". καιρός να ξεθαφτεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις