Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα, δεν χρειάζεται το Wii στο παρών τόπικ για τον απλούστατο λόγο ότι η κονσόλα της Nintendo είναι σε ανώτερο υπαρξιακό/τεχνολογικό επίπεδο.

Από κεί ψηλά που βρίσκεται, παρατηρεί από κάτω του τη διαμάχη PS3-XBOX360 και ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Και ενώ οι ΧΒΟΧ-άκηδες και Playstation-άκηδες θα μαλώνουν για τα texture resolutions των Killzone2 vs Halo3, εμείς θα πατάμε πάνω στην Wii-fit board και θα βλέπουμε το πόσο ζυγίζουμε στη TV μας και όλα αυτά σε Real Time!

Τέρμα πιά οι last-gen ζυγαριές.

Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο από τον ενθουσιασμό και μόνο που το σκέφτομαι.

Αυτα ειναι.. Δε φιουτσααα ιζ χιαα.. Ραιτ ναου.. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δυστυχως δεν εισαι τιποτα παραπανω απο ενα απλο μποτακι.

Έχεις ανοσία από παρατηρήσεις και από το ban στο forum και ότι και να πεις δεν λαμβάνεται υπόψη ε? OK πάσο... προσκυνώ και εγώ τον p3tran για να μην έχω προβλήματα με τους από πάνω....

Όλοι ικανοποιημένοι τώρα?

ti kathesai k asxoleise re non...to palikari thelei na paizei mono tou xoris alles gnomes..gnosto 2 xronia tora..milaei gia trolls k gia kollhmenous otan aytos paizei mono xbox k oti vgainei sto ps3 to krazei...edo vghke to killzone k kathotan kevaze eikones captured gia na deiksei oti den exei kapoia stoixeia se mia ekdosh proimh...AYTOS mila gia kobleksismo..an ayto den einai kobleksismos tote ti napo..tote poios einai o kolhmenos..gia na mh to pao sto pio prosopiko k to pao sth prosvolh giati de thelo...:twisted:

Γιατι τεκνον μου ενθαρρυνεις οσους εχουν γλυτωσει (δεν ειναι και πολλοι εδω που τα λεμε) να πεσουν στο λακο με τα φιδια; Καιγομαστε που καιγομαστε με την ζεστη, καηκε η Παρνηθα, να καουν και με το WoW δλδ; :lol:

Τι να κάνω; Ειδα και εγώ το φώς του WoW:mrgreen:

PS : Βλέπω οι εγκάθετοι πλήρωσαν κι όλας για να μπεί το όνομα του PS3 πρώτο στην μαρκίζα του thread! Ε αυτό πάει πολύ!!!

Άισχος και ντροπή:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Edit: Και μιάς και βλέπω πώς είναι της μόδας, θάνατος στο troll-P3tran:D

Είδα να βαράνε, μπήκα και εγώ να ρίξω 2-3 ψιλές:D:D:D

Τι να κάνω; Ειδα και εγώ το φώς του WoW:mrgreen:

PS : Βλέπω οι εγκάθετοι πλήρωσαν κι όλας για να μπεί το όνομα του PS3 πρώτο στην μαρκίζα του thread! Ε αυτό πάει πολύ!!!

Άισχος και ντροπή:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα το είδα. :shock::shock::shock:

Edit: Και μιάς και βλέπω πώς είναι της μόδας, θάνατος στο troll-P3tran:D

Είδα να βαράνε, μπήκα και εγώ να ρίξω 2-3 ψιλές:D:D:D

Θάντος! Το παιδί είναι τόσο χβοχ τρολ που τολμάει να τεκμηριωνει τα επιχειρήματα του και να μας χαλάει την πιάτσα!

ti kathesai k asxoleise re non...to palikari thelei na paizei mono tou xoris alles gnomes..gnosto 2 xronia tora..milaei gia trolls k gia kollhmenous otan aytos paizei mono xbox k oti vgainei sto ps3 to krazei...edo vghke to killzone k kathotan kevaze eikones captured gia na deiksei oti den exei kapoia stoixeia se mia ekdosh proimh...AYTOS mila gia kobleksismo..an ayto den einai kobleksismos tote ti napo..tote poios einai o kolhmenos..gia na mh to pao sto pio prosopiko k to pao sth prosvolh giati de thelo...:twisted:

οπως στην πραγματικοτητα αν σε εβλεπα μπροστα μου κυριε proevofan, δεν θα εδινα δεκαρα τσακιστη για το τι λες και το τι σκεφτεσαι,

το ιδιο ακριβως θα κανω και εδω.

παρ'ολα αυτα, επειδη γραφεις σε δημοσιο forum, για την διευκολυνση ολων ας θυμηθουμε πως ξεκινησε αυτο το θεμα:

με αφορμη τις νεες εικονες απο το gt5 prologue, ο spown ξεκιναει

SPOWN

Οι εικονες μιλανε απο μονες τους, ολοι αρχιζουμε και αισθανομαστε την μεγαλη δυναμη αυτου του μηχανιματος....και ακομα ειναι η αρχη...Ti αλλο εχουμε να δουμε...

Καλα σε γραφικα με το forza ενα εχω να πω FORZA VS GT5 PROLOGUE -> PLASTIKOURA VS REALITY

H διαφορα στον οπτικο τομεα ειναι η μερα με την νυχτα και με 16 αμαξια στην πιστα παρακαλω....CELL POWER....

P3tran σε αυτο το βιντεακι εισαι εσυ????

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1708852&postcount=5816

συνεχεια:

MiltoZ

Ας φτάσει πρώτα το gameplay και τα physics του forza και βλέπεις μετά όλα τα υπόλοιπα για το αν θα πάει σε άλλο επίπεδο.

[b']dosmou aftoooo....to magikooooooo....dosto to mou ligo gia na pioooooooooooooo...to pao mou na oneireytooooooooo.... ainteeeeeeeeee!!!![/b]

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1711300&postcount=60

εδω πλεον εχει ηδη παρουσιαστει και ο παραγοντας ανοησια

mayta pou les pos na se parei kapoios sovara..megaloses k sy k egines fosthras? pou nomizeis oti milas? se 10xrono? profanos tora vghkes esy apto aygo sou k to proto game pou eides htan to forza..exeis paiksei pote sou GT? entaksei forum einai de mas vlepei k kaneis kanoume k magies to paizoume k eksypnakides..alla mh petas vatraxia...gemhsame kseroles!

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1712240&postcount=67

και πλεον περασαμε στην αποκορυφωση της ανοησιας και στην απευθειας προσβολη

τα videos (forza-gt) που βρισκονται παραπανω,

ειναι πολυ μεγαλυτερη αποδειξη απο οτι θα μπορουσε να χρειαστει ο οποιοσδηποτε

για να καταλαβει τι ακριβως σχεση υπαρχει μεταξυ forza, gt και gameplay.

το τραγικο ειναι οτι παλι το γνωστο παρεακι των εξτρεμιστων-ημιμαθων

προκαλει με προσωπικες επιθεσεις και βρισιες,

ενω αντι για οποιοδηποτε ειδος ουσιαστικης αντιπαραθεσης επιχειρηματων,

προσφευγει σε εκ περιτροπης υβρεις και χαρακτηρισμους,

ακομα και οταν ειναι ηδη αποδεδειγμενο οτι και λαθος κανουνε, και αναιτια προκαλουν.

προφανως εννοιες οπως σοβαροτητα, εντιμοτητα, δικαιο κλπ δεν υπαρχουν

στην ζωη τους, και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να προκαλουν

συνεχως ωστε καθε κουβεντα να καταληγει σε τσακωμο και αλλαλουμ,

πραγμα που ταιριαζει οπως φαινεται γαντι στο επιπεδο τους.

δεν πειραζει... ουκ αν λαβεις εκ του μη εχοντος.. ;)

τα video games υπαρχουν για την διασκεδαση μας,

και η καλη ενημερωση γυρω απο τα video games βοηθαει ωστε ο περιορισμενος χρονος

που αφιερωνει κανεις σε αυτα, να ειναι πραγματικα πανω σε αυτα που αξιζουν περισσοτερο για τον καθενα.

απο εκει και περα, οσο και διασκεδαστικο να ειναι να διαβαζεις τους πιθηκισμους του καθε καθυστερημενου,

απο ενα σημειο και μετα χανει την οποια αξια ειχε και κατανταει μονοτονο και κουραστικο !

στο μελλον απλα θα προσεχω περισσοτερο ποιος υπογραφει την καθε δημοσιευση πριν ασχοληθω,

διοτι τελικα σε ενα forum μπορει ολοι οι λογαριασμοι χρηστων να ειναι ισοι,

ομως το ιδιο δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση και με τους κατοχους των λογαριασμων αυτων..

....αντε παλι η κλαψα για τους μεροληπτικους mods του insomnia

3e2fea5289b950f5ea22c50b9a6b95bf.jpg

E, εντάξει, μή λέμε και ότι θέλουμε τώρα.

Τόσο ο privateer όσο και ο xrest προτιμούν το XBOX360 από τις άλλες κονσόλες και όσο νάναι, λίγο το forum, λίγο το live είναι ευνόητο ότι θα δημιουργηθούν συμπάθειες και φιλίες με XBOX-άκηδες, με τους οποίους γίνονται από λίγο έως πολύ πιό ελαστικοί/ανεκτικοί σε ορισμένες περιπτώσεις.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, άνθρωποι είναι, όχι ρομπότς, οπότε φυσιολογικό είναι να έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις και συμπάθειες. Όλοι μας δεν τις έχουμε?

Δεν είναι κακό αυτό, αλλά τους καθιστά εύκολους στόχους όταν παραπονιούμαστε για την αντιμετώπιση των flames ή του trolling που κατα καιρούς συμβαίνει.

panthira σε παιζω ενα mario strikers να μη ζηλευεις το live (μεχρι να παρεις 360 :P)

παρεπιπτωντος εγω να δηλωσω για το who is who,

οτι ο privateer ειναι pcακιας, ενω ο xrestman ειναι sonybot που επαθε βραχυκυκλωμα με το 360.

:D dats true

Ο privateer όπως τον κόβω ΗΤΑΝ PCάκιας μέχρι που βραχυκύκλωσε ομοίως με το XBOX360. Τουλάχιστον για την ώρα που η μπογιά του XBOX360 κρατεί ακόμα.

Μετά το Crysis, δεν ξέρω να σου πώ.

Mario Strikers???

Σόρρυ που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν είμαι τρελός fan του Μario. Σε συνδυασμό με το ότι μισώ τα ποδοσφαιράκια, καταλαβαίνεις ότι δεν έπαιξα το παιχνίδι παραπάνω από 2-3 ωρίτσες....

Αν το Metroid είχε online, σίγουρα θα ησουν ο πρώτος υποψήφιος για ένα ματσάκι.

Αλλά εφόσον δεν έχει, μου φαίνεται πιό πιθανό να παίξουμε κάνα XBOX-live παρά Wii-live.

Παρακολουθώ τόοοσο καιρό την γελοία αυτή αντιπαράθεσή σας. Ο worldriver έχει γίνει 5 φορές ban για διάφορους λόγους επειδή λέτε κράζει. Οι petran και λοιποί γιατί δεν έχουν γίνει ποτέ Ban?Δεν με ενδιαφέρει, απλά πληροφοριακά ρωτάω. Και ο petran έχει διαψευστεί άπειρες φορές από την σόνυ, και ο worldriver επίσης. Και έχω διαβάσει να μιλάνε άσχημα σε άτομα του φόρουμ και να μην baναρονται. Ηρεμήστε λίγο, τί θα γίνει?

Να σας πω επίσης ότι χέστηκα για το ποια είναι καλύτερη. Και αν το πάμε με αριθμούς το wii είναι η καλύτερη από όλες τις κονσόλες, όπως και το ds.Οπότε έλεος πια με αυτή την καραμέλα. Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε γελειότητες.

Ps3, xbox360, wii μπλα μπλα μπλα...

Ελεος. Αφήστε με να παίξω εγώ pes2008 στο ps3 που θα γίνει κόλαση με το αυθεντικό χειρισμό-χειρηστήριο για pro, αφήστε με να παίξω metroid 3,paper mario, resident, wii fit στο wii και να πορωθώ, αλλά και αφήστε με να παίξω halo3,blue dragon, στο 360 και να τα ευχαριστηθώ χωρίς να μας πρήζετε όλοι εσείς οι fanboys με τα επιχειρηματά σας! Και ο petran με τον fanboysmo του 360 και ο Ορέστης με το ps3.

Δεν βαρεθήκατε να κράζετε?

Hell yieah mofo...sostos...

Giauto ta perneis ola kai goustareis...sto kato mono 2-3 exclusive pou exei i kathe consola ftanoun kai periseuoun....

Αυτό είναι το πρόβλημα man... μερικοί που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν παραπάνω από μία κονσόλα, θάβουν ό,τι αφορά τις υπόλοιπες για να ανεβάσουν το εγώ τους. Κατά βάθος είναι μικρά παιδάκια που δεν θέλουν να τους κοροϊδεύουν τα άλλα παιδάκια για τα παιχνίδια που αγόρασαν :roll:

btw ο p3tran αν και λίγο απότομος μερικές φορές, ΙΜΗΟ είναι τελείως ακομπλεξάριστο παιδί και σωστά τα λέει. Άλλοι είναι που βγάζουν αφρούς όποτε βγαίνουν τα screenshots δίπλα-δίπλα και τα επειχειρήματα τύπου "$ony/M$/Nint?ndo r00lz" δεν περνάνε πλέον ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...