cortaN@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Aν δεν ειχα ps3,ποτε δεν θα εβαζα μεσα τα infamous(το ιδιο εκανες και εσυ) αλλα επειδη εχω και μου αρεσε πολυ το πρωτο infamous, θα εβαζα και αυτα μεσα(μαζι με το 2 που ερχετε). Aπο RPGs(γιατι απο οτι καταλαβα σου αρεσουν) θα εβαζα μεσα και το White Knight Chronicles 2(που εχει και βλετιωμενο το πρωτο WΚC στο πακετο),GoW3,αλλα και το νεο GoW(ή το νεο τους game τελοσπαντων),Resistance 3,Amy(απο τους δημιουργους του flashback),Ni no Kuni: Shiroki(JRPG).Εφοσον βαζεις μεσα το flower δεν γινεται να μην περιμενεις το Journey(το νεο τους game) και πολλα αλλα.Γενικα εχουν ανακοινωθει πολλα νεα παιχνιδια... Α..Αgent απο την Rockstar.Ειναι πολλα που ξεχναω. Τα GOW δε μ αρέσουν. Γενικά τα heavy combo games δε με συγκινούν. Και το dmc 4 το είχα βαρεθεί. Το White Knight to 2 ναι πολύ καλή επιλογή, πότε βγαίνει; Και το journey έχει προοπτικές. Το amy δεν το ξέρω, ούτε το agent το έχω ακούσει. Exclusive είναι; EDIT: To inFamous το 1 δε μου άρεσε, ούτε τα γραφικά ούτε τόσο το gameplay. Το χα δει σε φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το GoW όσο το είχα παίξει μου είχε φανεί πολυ πιο απλό και εύκολο απο το DMC. Μπορείς να δεις επίσης τα Demon's Souls, MGS 4, Flow, 3d Dot Game Heroes, Yakuza 3, Wipeout HD+Fury, Siren. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τα GOW δε μ αρέσουν. Γενικά τα heavy combo games δε με συγκινούν. Δεν ξερω αν θα ειναι GoW το νεο τους παιχνιδι ή αν θα ειναι ενα gow ιδιο με τα προηγουμενα.Aλλα κατι ετοιμαζουν. Το White Knight to 2 ναι πολύ καλή επιλογή, πότε βγαίνει; 20 Μαιου λενε. Το amy δεν το ξέρω survival horror ειναι. , ούτε το agent το έχω ακούσει. Exclusive είναι; Jack Trenton announced a brand new, exclusive game coming for Playstation 3 from the folks at Rockstar North, the development team behind Grand Theft Auto IV. Oτι σου εχω γραψει exclusive ειναι.Για το συγκεκριμενο δεν υπαρχουν πολλες πληροφοριες ακομα.Μαλλον στην Ε3.Προς το παρον παραμενει exclusive. To inFamous το 1 δε μου άρεσε, ούτε τα γραφικά ούτε τόσο το gameplay. Το χα δει σε φίλο. Ενταξει αν το δοκιμασεις απλα δεν λεει τιποτα.Ειναι πολυ καλο παιχνιδι και το 2 φαινεται ανωτερο στα παντα.Ειδικα στα γραφικα. Επισης δες και το Ni no Kuni: Shiroki.Πιστευω θα σου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το GoW όσο το είχα παίξει μου είχε φανεί πολυ πιο απλό και εύκολο απο το DMC. Μπορείς να δεις επίσης τα Demon's Souls, MGS 4, Flow, 3d Dot Game Heroes, Yakuza 3, Wipeout HD+Fury, Siren. Δεν είναι πως μου είχε φανεί δύσκολο το dmc στο 360 ή κάτι τέτοιο. Γενικά δε με συγκινούν αυτά τα παιχνίδια, τα gow, τα dante's inferno, κτλ...όχι πως είναι άσχημα ή unplayble, αλλά δε θα τα ήθελα στη συλλογή μου ή δεν αποτελούν λόγο για να αγόραζα ps3. Το demon's souls θα έρθει το καινούριο το dark souls στο 360, τo mgs 4 θα το νοίκιαζα, δε θα το αγόραζα. Το Flow/flower το ανέφερα. Yakuza 4 δεν είναι καλύτερο; Τα wipeout δε μ αρέσουν. To Siren δεν το έχω δει, έχεις link για reviews, trailers; 20 Μαιου λενε. survival horror ειναι. Jack Trenton announced a brand new, exclusive game coming for Playstation 3 from the folks at Rockstar North, the development team behind Grand Theft Auto IV. Oτι σου εχω γραψει exclusive ειναι.Για το συγκεκριμενο δεν υπαρχουν πολλες πληροφοριες ακομα.Μαλλον στην Ε3.Προς το παρον παραμενει exclusive. Ενταξει αν το δοκιμασεις απλα δεν λεει τιποτα.Ειναι πολυ καλο παιχνιδι και το 2 φαινεται ανωτερο στα παντα.Ειδικα στα γραφικα. Επισης δες και το Ni no Kuni: Shiroki.Πιστευω θα σου αρεσει. Το WKC 2 θα είναι καλή φάση, ειδικά αν περιέχει και το πρώτο. Μπορείς να το αγοράσεις και σύ. Τώρα θυμήθηκα για το Agent. Καλά αυτό πάει μακριά... Το infamous 2 μπορεί ναι, αν είναι μόνο το 2 δηλαδή θα αγόραζα. Ρε συ, το Ni no Kuni: Shiroki είναι Japan Version, όπως και το tales of xillia! Τι σας έχει πιάσει εσάς τους σονάκιδες και τα αναφέρετε;;; Χαχά! Σας είπε κανένας πως ξέρω γιαπωνέζικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Moυ ρχονται σιγα σιγα. Η Quantic Dream ετοιμαζει νεο exclusive,επισης o David Cage εχei βοηθησει για νεο exclusive fps ip(αυτος το ειπε) Sly cooper 4,νεο Rachet and clank,Μαλλον νεο Jak and daxter απο naughty dog.Νεο παιχνιδι απο τους δημιουργους του warhawk,twisted metal.Oτι θες. Δεν εχει βγει το Ni no Kuni: Shiroki ακομα ρε συ. Πως ξερεις οτι θα βγει μονο Ιαπωνια? To agent πηγε μακρια.Αλλα το μακρια ειναι τωρα Στην Ε3 θα εχουμε νεοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Siren review: http://uk.ps3.ign.com/articles/896/896761p1.html Τα Yakuza είναι συνεχόμενη ιστορία νομίζω για αυτο σου είπα και για το 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Moυ ρχονται σιγα σιγα. Η Quantic Dream ετοιμαζει νεο exclusive,επισης o David Cage εχei βοηθησει για νεο exclusive fps ip(αυτος το ειπε) Sly cooper 4,νεο Rachet and clank,Μαλλον νεο Jak and daxter απο naughty dog.Νεο παιχνιδι απο τους δημιουργους του warhawk,twisted metal.Oτι θες. Δεν εχει βγει το Ni no Kuni: Shiroki ακομα ρε συ. Πως ξερεις οτι θα βγει μονο Ιαπωνια? To agent πηγε μακρια.Αλλα το μακρια ειναι τωρα Στην Ε3 θα εχουμε νεοτερα. Για την quantic dream το ξέρω, είμαι φαν του Cage. Τα ratchet and clank OK θα το σκεφτόμουν, καλά παιχνίδια όντως. Warhawk, twisted metal δε με ψήνουν τόσο, βέβαια πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα twisted metal. Για το Ni no Kuni και Ιαπωνία επειδή στο άλλο thread που συζητούσαμε άρχισε ο skanjos να μου αναφέρει όλα τα γιαπωνέζικα rpg ρε συ, δηλαδή έλεος, tales of vesperia JN, tales of xillia JN (αυτά τα 2 δε βγαίνουν σίγουρα), ni no kuni το ίδιο japan. Ααααν βγει, που χλωμό το κόβω...θα έρθει το 2012. Αλλά το κόβω χλωμό, γιατί έχω κοιτάξει αρκετά forums. Η E3 θα υπάρξει για έναν λόγο: Project Cafe... Βέβαια κάθε είδηση ευπρόσδεκτη. Εσύ ποια παιχνίδια από 360 θες να παίξεις/αγοράσεις κτλ? Ποια σε ψήνουν ? Siren review: http://uk.ps3.ign.com/articles/896/896761p1.html Τα Yakuza είναι συνεχόμενη ιστορία νομίζω για αυτο σου είπα και για το 3. i see. Καλό φαίνεται το Siren. Τώρα που είδα για horror genre, βγαίνει ΤΟ παιχνίδι. Resident Evil 4 HD remake...σε Live/PSN. Το χω ήδη στο gamecube και στο PC. Παιχνιδάραα...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν ξερω ,ελπιζω να ερθει συντομα Ευρωπη το Ni no Kuni:p Εσύ ποια παιχνίδια από 360 θες να παίξεις/αγοράσεις κτλ? Ποια σε ψήνουν ? Aπο αυτα που θα βγουν?Μονο το νεο της crytek θα ηθελα να δω τι θα λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν ξερω ,ελπιζω να ερθει συντομα Ευρωπη το Ni no Kuni:p Aπο αυτα που θα βγουν?Μονο το νεο της crytek θα ηθελα να δω τι θα λεει. Γενικά ρε λέω. Από όλη τη βιβλιοθήκη του 360. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το Αlan wake δειχνει πολυ καλο και το limbo.(Μου εχουν λειψει btw τα καλα παιχνιδια horror.Να δουμε τι θα λενε τα καινουρια Resi και silent hill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το Αlan wake δειχνει πολυ καλο και το limbo.(Μου εχουν λειψει btw τα καλα παιχνιδια horror.Να δουμε τι θα λενε τα καινουρια Resi και silent hill. Ναι. Πολύ καλά. Τα Gears, τα Halo, τα Fable δε σε ψήνουν ; Από horrοr περιμένω το Resident Evil 4 HD Remake. Καθότι το νέο Resident Evil 4 μου άρεσε πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ναι. Πολύ καλά. Τα Gears, τα Halo, τα Fable δε σε ψήνουν ; Αυτο περισσοτερο.Το πρωτο στο xbox μου αρεσε αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το πρώτο αρκεί. Τα 2 επόμενα είναι μούφα και δεν αξίζουν με τίποτα να αγοραστούν. Μόνο έκδοση μπάρμπα ή δανεικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ρε παλικάρια τι κομπλεξισμός είναι αυτός με τα japanese games.όποιος ενδιαφέρεται να παίξει τα tales of vesperia/tales of xilia στο ps3 μπορεί end of story. πλέον υπάρχουν guides στο ίντερνετ και όλα είναι έυκολα, τι να πω και εγώ όταν ήμουν 15 χρονών και μου έφερε "ο θείος" το ffviii το πρώτο δισκάκι πολύ πριν κυκλοφορήσει σε ιαπωνέζικο και το έβγαλα(το μόνο σημείο που με δυσκόλεψε ήταν το student id που δοκίμασα όλους τους αριθμούς μέχρι να το βρώ γιατί τότε δεν υπήρχαν guides και help),το ίδιο και στο metal gear solid 1 που τότε δεν την ήξερε την σειρά σχεδόν κανείς στην Ελλάδα και προσπαθούσαμε 5 άτομα να βρούμε πως θα προχωρίσουμε το σημείο με το τηλέφωνο στην meryl...τελικά ένας το έκανε καταλάθος γιατί βαριόταν και έψαξε το ράδιο 1-1 τους αριθμούς. στο post μου εκείνο έγραψα στο 360 και το spectral force 3 αλλα εκεί δεν μίλησες contran ,σίγουρα είναι στα αγγλικά αλλα θέλεις αμερικάνικο 360 για να το παίξεις που όλοι μας έχουμε ενα αμερικάνικο 360 στην άκρη just in case. μερικά απο τα παιχνίδια της γενιάς που έχω παίξει σε ιαπωνέζικα και δεν χρειάστηκα ούτε guide: white knight chronicles2,tales of graces f,disgaea4,espalgunda,mushimo no futari,catherine,agarest zero,agarest 2 δεν είναι για όλους πρόβλημα το να μην είναι στα αγγλικά ένα παιχνίδι,όταν έπαιζα snes/gb δεν ήξερα καν αγγλικά ,αυτό δεν σήμαινε οτι δεν τα τερμάτιζα τα παιχνίδια...και σε εποχές χωρίς internet(το καταραμένο ultima στο gb εκεί είχα κολλήσει δεν λέω) τα παιχνίδια υπάρχουν να τα παίξεις ,region free είναι η κονσόλα,αν τώρα κάποιοι πρωτειμάνε όλα τα παιχνίδια τους στα αγγλικά δικό τους πρόβλημα. όσο για το ni no kuni είναι το μεγαλύτερο exlusive jrpg μετά το ffxviii ,τεράστια παραγωγή και θα βγει και στο ds ,το να λένε κάποιοι οτι δεν θα βγει σε ευρώπη και αμερική μου φαίνεται αστείο. get over it ps3 είναι τώρα ο jrpg king. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 skanjo Τι μου θύμησες με το metal gear solid....Με το τηλέφωνο φυσικά και οτι τελειώνοντας το 1cd δεν έπαιζε το δέυτερο cd...Και που να το έβρισκα στο χωριό.... Kαι το μέγα κάψιμο με το gran turismo στα γιαπωνέζικα που δεν ήξερα για άδειες κτλ και έπαιζα μια πίστα με 1,000 και το είχα φτάσει 600-700.000 χιλιάδες παίζοντας την ίδια πίστα...Έχωνα και και κατι φίλους xaxa Kαλές καμμένες μέρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις