Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

300+; Απο ποτε έχεις να δεις τιμές για το PS3;

Πες μου εσύ ένα online shop από το skroutz.gr που είναι εμπιστοσύνης και πουλάει το ps3 με τα 160gb έστω 20-25 ευρώ φθηνότερα (μαζί όμως με τα μεταφορικά) από τα 300 ευρώ που το πουλάνε σε πλαίσιο, multirama κτλ. Και μη μου αναφέρεις το Easy Buy World...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε, ναι. Είναι γνωστό άλλωστε ότι μόνο το Πλαίσιο πουλάει PS3. :rolleyes:

http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=Ps3

αμα ειναι να το παρεις απο το EasyBuyWorld η απο E-mobile (γιατι αν κοιταξεις μονο κατι τετοια το εχουν λιγο φθηνότερα)

τοτε καλυτερα παρτο μεταχειρισμενο το ιδιο πραγμα ειναι :rolleyes:

Ναί.

Υ.Γ: Χαιρω πολύ, -40€ απο το EBW που όλοι ξέρουμε τι είδους κατάστημα είναι.

για μενα οχι δεν ειναι απαραιτητο

αλλα μην λεμε και οτι θελουμε καινουργιο ps3 της προκοπης κατο απο 300 δεν βρισκεις

αντιθετα

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Microsoft-XBOX360.htm

για μενα οχι δεν ειναι απαραιτητο

αλλα μην λεμε και οτι θελουμε καινουργιο ps3 της προκοπης κατο απο 300 δεν βρισκεις

αντιθετα

http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Microsoft-XBOX360.htm

Βρίσκεις με 250, αλλά το απλό μοντέλο χωρίς παιχνίδια κτλ. Δεν αξίζει.

Αν δεν υπαρχει λογος να αγορασεις ps3 τωρα που η διαφορα απο τον ανταγωνισμο( ιδιος απο φετος και μετα)ειναι χαωδης σε επιπεδο νεων τιτλων,υποστηριξης και προσεγμενων(πολλες φορες καλυτερων) πλεον multiplatform παιχνιδιων,αναρωτιεμαι ποτε θα υπαρχει λογος.

Ποτέ,ειναι η απαντηση:P

Αν δεν θελει καποιος να αγορασει μια κονσολα,δεν την αγοραζει.Ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.

Τι να πω,μπορεις να περιμενεις την νεα κονσολα της Ν,να την αγορασεις στα 300e(το λιγοτερο) χωρις να εχει παιχνιδια,αντι να αγορασεις το ps3 στα 200e(τοσο θα εχει το πολυ),με την τεραστια βιβλιοθηκη.

Για αυτο λεω οτι αν δεν θελει καποιος να παρει μια κονσολα δεν θα την παρει,ας ειναι και η μοναδικη στην αγορα.

Προσωπικη αποψη,για να μην με φας:P

Με παρεξήγησες! Εγώ έχω δηλώσει και σε άλλα ποστ μου πως και το ps3 έχει τα καλά του παιχνίδια και εγώ ο ίδιος προσωπικά έχω μια λίστα από 8-9 παιχνίδια που θέλω να παίξω και είναι exclusive στο ps3 (όπως και συ αντίστοιχα θα έπρεπε να έχεις παρόμοια λίστα για 360) και επίσης έχω στην κατοχή μου δύο αυθεντικά παιχνίδια ps3, τα heavy rain που δεν το πλήρωσα - μη ρωτήσεις πώς :P - και το uncharted 2 που το πλήρωσα 13 ευρώ. (second hand από public, αλλά σε άριστη κατάσταση). Και psn account έχω.

Όταν λέω δε βρίσκω το λόγο να αγοράσω ps3 στα 300+ ευρώ εννοώ πως για μένα ΔΕΝ υπάρχει λόγος να δώσω 310 ευρώ (μαζί με το move) στην καλύτερη, για να πάρω μια κονσόλα μόνο για 8-9 παιχνίδια....και πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μου. Τα multiplatform δε μ ενδιαφέρουν στο ps3, εφόσον έχω 360. Το μόνο που θα αγόραζα π.χ. multiplatform για ps3 αν είχα θα ήταν κανένα Final Fantasy XIII - 2 αν βγεί καλύτερο.

Αν πέσει στα 200 ευρώ, το ξανασυζητάω...

Για τη νέα κονσόλα της Nintendo, να διευκρινήσω γιατί την σκέφτομαι αρκετά. Καταρχήν θα έδινα μέχρι 250 ευρώ. Για day one αγορά. Ή πρώτο μήνα τέλοςπάντων. Αυτό μεταφράζεται σε 350 dollars launch τιμή αγοράς. 350 δολλάρια ίσον 240 ευρώ αυτή τη στιγμή. Π.χ. μπορεί να την αγόραζα από amazon.co.uk. Και όντως οι φήμες μιλάνε για αρχική τιμή 350 με 400 δολλάρια. Η Nintendo ποτέ δεν έχει λανσάρει κονσόλα πάνω από 250 ευρώ στην αγορά (διαπιστωμένα σου λέω, καθώς είμαι φαν της Nintendo). Άρα ακόμα και 400 dollars launch price, με λίγη τύχη μπορεί να την αγοράσω το πολύ 260 ευρώ.

Σε αυτή την τιμή, υπολόγισε πως θα είναι προς τα πίσω συμβατό με Wii. Εγώ εκεί ποντάρω. Το Wii τότε από μόνο του θα κάνει 100 ευρώ και όπως και στο ps3, έτσι και στο Wii έχω λίστα από παιχνίδια που θέλω να παίξω (και είναι και παραπάνω από τα παιχνίδια του ps3), οπότε με 250 ευρώ αγοράζεις μια νέα κονσόλα που θα τη χαρείς για τα επόμενα χρόνια και ταυτόχρονα μπορώ τότε να χαρώ και τους τίτλους του Wii, το οποίο, όπως και το DS η Nintendo θα το πουλάει παράλληλα ως entry level κονσόλα και θα χει και πολύ φθηνά παιχνίδια...Όλα αυτά βέβαια αν η αρχική τιμή εκκίνησης της νέας κονσόλας είναι 350 με 400 dollars και αν έχει απόλυτη συμβατότητα με το Wii.

:)

Ενώ το Πλαίσιο το καλύτερο κατάστημα. Κανεις δεν έχει παράπονο. :rolleyes:

Ας κανει υπομονή τότε όποιος ενδιαφέρεται. Κάποια στιγμή θα πέσουν.

Ρε Nick δεν είπαμε Πλαίσιο. Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει αγορές από Πλαίσιο. Δες και το sig μου. Public ρε παιδί μου.

Και μην ξεχνάς πως εγώ αναφέρθηκα στα 300+ ευρώ και υπολογίζω και κάποια παιχνίδια. Όπως τα bundles του 360 και του Wii. Αν είναι σκέτο, τι να το έκανα :P

Οκ καταλαβα τι θες να πεις,απλα να πω μονο οτι μπορει να θεωρεις αυτη τη στιγμη οτι ειναι 8-9 τα παιχνιδια που θα ηθελες να παιξεις ,αλλα οταν παρεις την κονσολα πιθανον θα γινουν 18-19.:P

Ειναι πολλα τα νεα ip,που και εγω θα ''σνομπαρα'' αν δεν ειχα ps3(για να τα δοκιμασω),αλλα τελικα ειναι πολυ καλα παιχνιδια.

να πας να πάρεις ΧΒΟΧ για να πάρει και ο Cortan@ PS3 :-D

Εμένα στην λίστα μου, είναι με την εξής σειρά:

Project Cafe, μετά ps3, μετά Kinect. Αν το project cafe έρθει με καλή τιμή, πάω προς τα εκεί. Αλλιώς, αν μέχρι τότε πέσει το ps3 στα 200 ευρώ και κάτω, μπορεί να το σκεφτώ. Για να πάρω Kinect, πρέπει να πέσει στην τιμή των 75 ευρώ. Περισσότερα δε δίνω.

Ναί.

Υ.Γ: Χαιρω πολύ, -40€ απο το EBW που όλοι ξέρουμε τι είδους κατάστημα είναι.

Δεν θα ανέφερα μαγαζί, απο αγγελία εννοούσα...

Εγώ πέρυσι το καλοκαίρι χτύπησα ένα στα 150€, fat 80αρι (με 3.15 κι όλας), άριστο με όλα τα καλώδια, χειρηστήριο και δύο παιχνίδια, και έκδοση που δεν χαλάει το ματάκι..

Και γιατί δεν χτυπάτε ένα 2nd hand να σας βγεί και ποιό φθηνό..?

Πρέπει όπως και δήποτε να είναι ολοκαίνουργιο..? :unsure:

Εγώ, αν έπαιρνα ps3 δεν έχω θέμα αν είναι μεταχειρισμένο με εγγύηση όμως, με τιμή κάτω των 170 ευρώ. Αυτό όμως προυποθέτει αρχική τιμή πώλησης του καινούριου κοντά στα 200 ευρώ.

Εκτός της τιμής του, να πω πως μου την σπάει και το σχήμα του έτσι;; Σαν τοστιέρα είναι. Βέβαια κανένα playstation δεν μ άρεσε αισθητικά (μόνο το ps3 fat), αλλά ΟΚ, δε θα με χαλούσε αν η sony έβγαζε ένα νέο superslim λιιιίγοοο πιο όμορφο..! Χωρίς βέβαια να κόψει πάλι τα μισά features.

Επίσης, μου τη σπάει πάρα πολύ πως δεν παίζει ps2 παιχνίδια. Fail για μένα. Δηλαδή για να πάρεις ένα μηχάνημα να παίζει και τους ps1 και τους ps2 τίτλους πρέπει να περιμένεις για το ps4 ?? Η ακόμα και τότε, θα το πουλάνε το ps2 ? Χαχά!

Εδώ έβγαλαν 2η έκδοση PS2 Slim.. Χαζοί είναι να χάσουνε..?

Εμένα πάλι δεν με χαλάει που δεν παίζει ps2 παιχνίδια, αφού έχω και το ps2.. :mrgreen:

υγ : αφού μπορούν να τα βγάλουν στο psn σαν remake (ή και σε δισκάκια) και να τα πουλάν (πάλι), γιατί να χάσουν? σκέψου λίγο π0Υ$τ!κ@..

Οκ καταλαβα τι θες να πεις,απλα να πω μονο οτι μπορει να θεωρεις αυτη τη στιγμη οτι ειναι 8-9 τα παιχνιδια που θα ηθελες να παιξεις ,αλλα οταν παρεις την κονσολα πιθανον θα γινουν 18-19.:P

Ειναι πολλα τα νεα ip,που και εγω θα ''σνομπαρα'' αν δεν ειχα ps3(για να τα δοκιμασω),αλλα τελικα ειναι πολυ καλα παιχνιδια.

Ως συλλέκτης που είμαι, αυτή τη στιγμή τα παιχνίδια που θα ήθελα να έχω στην κατοχή μου από ps3 είναι τα εξής:

Uncharted 1, Uncharted 3, Little Big Planet 2, Flower (από psn), Killzone 3 (ίσως και 2), Valkyria Chronicles, Folklore (το χα ξεχάσει εντελώς όταν συζητούσαμε στο άλλο thread για τα rpg's), Yakuza 4, Atelier Rorona, Final Fantasy XIII Versus, (αν δε βγει στο 360), Last Guardian και Team ICO HD collection...χμμμ...βασικά αυτά. Και τα Heavy Rain και Uncharted 2 που τα έχω ήδη.

Έχεις να προτείνει κάποια άλλα..;

Έχεις να προτείνει κάποια άλλα..;

Aν δεν ειχα ps3,ποτε δεν θα εβαζα μεσα τα infamous(το ιδιο εκανες και εσυ:P) αλλα επειδη εχω και μου αρεσε πολυ το πρωτο infamous, θα εβαζα και αυτα μεσα(μαζι με το 2 που ερχετε).

Aπο RPGs(γιατι απο οτι καταλαβα σου αρεσουν) θα εβαζα μεσα και το White Knight Chronicles 2(που εχει και βλετιωμενο το πρωτο WΚC στο πακετο),GoW3,αλλα και το νεο GoW(ή το νεο τους game τελοσπαντων),Resistance 3,Amy(απο τους δημιουργους του flashback),Ni no Kuni: Shiroki(JRPG).Εφοσον βαζεις μεσα το flower δεν γινεται να μην περιμενεις το Journey(το νεο τους game) και πολλα αλλα.Γενικα εχουν ανακοινωθει πολλα νεα παιχνιδια...

Α..Αgent απο την Rockstar.Ειναι πολλα που ξεχναω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...