john_avlakiotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 το πσ3 είναι πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μια χαρά συνηθίζεται το gamepad στα fps.Λίγο στην αρχή αν είσαι pc user τα χεις χαμένα με gamepad αλλά μετά απο λίγο μια χαρα.Ένα ξαδερφάκι που είχε απο ps1 και ps2 τα fps τα παίζει καλύτερα και απο ποντίκι.Βεβαια άντε παίξε hack n slash που θέλει τα άπειρα combos ή fifa με το πληκτρολόγιο(με τίποτα έτσι).Τουλάχιστον με το gamepad παλεύονται άνετα τα fps παιχνίδια.Και με το move τώρα είναι ακόμα ευκολότερο. Αμα θελεις να καεις οτι παιζετε θα το παιξεις και με το πληκτρολογιο και αμα καεις πολυ μπορει να γινεις και καλος, για μενα το πληκτρολογιο ειναι για να γραφεις και τπτ αλλο. To gamepad ειναι πιο all around χειριστηριο δεν υπαρχει αμφιβολια, αλλα τα fps παιζονται σωστα μονο με ενα τροπο, χρειαζεσαι pointing device, ειτε ποντικι, ειτε το move. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μια χαρά συνηθίζεται το gamepad στα fps.Λίγο στην αρχή αν είσαι pc user τα χεις χαμένα με gamepad αλλά μετά απο λίγο μια χαρα.Ένα ξαδερφάκι που είχε απο ps1 και ps2 τα fps τα παίζει καλύτερα και απο ποντίκι.Βεβαια άντε παίξε hack n slash που θέλει τα άπειρα combos ή fifa με το πληκτρολόγιο(με τίποτα έτσι).Τουλάχιστον με το gamepad παλεύονται άνετα τα fps παιχνίδια.Και με το move τώρα είναι ακόμα ευκολότερο. ας μην είχαν aim assist και θα βλέπαμε πόσο συνηθίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ας μην είχαν aim assist και θα βλέπαμε πόσο συνηθίζεται Κιομως επαιζα κι εγω στο Playstation 2 (τοτε) καποια fps και μετα απο 1-2 βδομαδες δεν ειχα το παραμικρο προβλημα... (Θυμαμαι μονο το Time Splitters II.. ωραια χρονια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 το φιάσκο της SONY καλά συνεχίζεται με το PSN (έχω πάρει και το ΜΚ εκεί πανάθεμα με)...τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτήν την ζωή...πλέον τα 35 ευρώ ετησίως για το ΧΒΟΧ Live φαντάζουν ακόμα λιγότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Κιομως επαιζα κι εγω στο Playstation 2 (τοτε) καποια fps και μετα απο 1-2 βδομαδες δεν ειχα το παραμικρο προβλημα... (Θυμαμαι μονο το Time Splitters II.. ωραια χρονια...) χωρίς aim assist ή δεν ήταν σίγουρο ότι είχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 χωρίς aim assist ή δεν ήταν σίγουρο ότι είχε? Το timesplitters ειναι περιπτωση console shooter. Αν ειχες το aim assist στο on πρακτικα εριχνες handicap στον εαυτο σου εκτος και αν ειχες παρκινσον. Το παιχνιδι ηταν ετσι σχεδιασμενο ωστε να το παιζεις με κλειστο το assist. Τα πηγαινες και καλυτερα (αφου το συνιθιζες λιγο) και το γουσταρες και περισσοτερο. Ειναι ομως απο τις εξαιρεσεις shooter. Τα περισσοτερα shooter στις κονσολες μαλλον λειτουργουν καλυτερα με aim assist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 το φιάσκο της SONY καλά συνεχίζεται με το PSN (έχω πάρει και το ΜΚ εκεί πανάθεμα με)...τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτήν την ζωή...πλέον τα 35 ευρώ ετησίως για το ΧΒΟΧ Live φαντάζουν ακόμα λιγότερα Ας έμπαιναν και όλες οι jtag σαν dev consoles και θα βλεπες τι θα σου έκαναν τα 35€ ετησίος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ...και θα βλεπες τι θα σου έκαναν τα 35€ ετησίος.. τι? assddsfsfdsg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τίποτα απολύτως δεν θα σου έκαναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Άν έχεις αντίθετη άποψη πές την, εξάλλου γι' αυτό υπάρχει και το topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 βασικά δεν το θεωρώ αυτό που είπες σχετικό με αυτό που αναφέρθηκα...εκτός και αν ήθελες να πεις κάτι άλλο ή εγώ δεν το 'πιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ίσως να κατάλαβα κι εγώ λάθος.. Αυτό που εννοώ εγώ είναι πως και η Μ$ το ίδιο με την $ony θα έκανε σε περίπτωση που όλοι (που έχουν jtag κονσόλα) έμπαιναν στο Live και κατέβαζαν τα arcade παιχνίδια δωρεάν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 με τα "αν" όμως δεν γίνεται δουλειά ...και επειδή γεγονός είναι ότι το Live δεν έχει μείνει ποτέ μία βδομάδα έξω και δεν είχε ποτέ security problems για αυτό και λέω πως ότι πληρώνει παίρνει ο καθένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις