Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Υπάρχει working emulator για Wii; Για PC εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Υπάρχει working emulator για Wii; Για PC εννοώ. Βεβαίως και υπάρχει και είναι και πολύ καλός.Μπορείς να τον κατεβάσεις απο εδώ: http://www.emulator-...om/doc.php/wii/ Αν χρειάζεσαι και σελίδα για παιχνίδια του wii πες μου να σε στείλω pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Βεβαίως και υπάρχει και είναι και πολύ καλός.Μπορείς να τον κατεβάσεις απο εδώ: http://www.emulator-...om/doc.php/wii/ Αν χρειάζεσαι και σελίδα για παιχνίδια του wii πες μου να σε στείλω pm. Ευχαριστώ πολύ. Ομολογώ οτι δεν το ήξερα. Στείλε και τη σελίδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ. Ομολογώ οτι δεν το ήξερα. Στείλε και τη σελίδα! Έτοιμος.Για οτιδήποτε χρειαστείς στείλε μου pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Κατέβασε τον απευθείας από το site του καθώς στο παραπάνω σου δίνει μια παλιά έκδοση. http://www.dolphin-emulator.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Resident Evil: The Umbrella Chronicles με dolphin Από κει και πέρα, εσείς οι χρήστες ps3 πρέπει να είστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα του psn για δωρεάν υπηρεσία και να εύχεστε να μη συνεχίσει η διόγκωση του live (γιατί αν σαν μοντέλο παγιωθεί, τότε σε λίγα χρόνια θα πληρώνουμε όλες τις online υπηρεσίες) +1 για την ανάλυση που ειλικρινά πρώτη φορά διαβάζω για το live ! Πέρα από αυτό, μου φαίνεται απλά ακραίο έχοντας αγοράσει ένα παιχνίδι να μην έχω δυνατότητα να παίζω online χωρίς να πληρώνω ντε και καλά συνδρομή. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει επιλογή για παράδειγμα social networking features ή ότι άλλο, αλλά η τακτική της microsoft σε αυτό το κομμάτι είναι εκβιαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Cortan@, cloud saving μόνο για τα παιχνίδια της Valve στο PS3. Thx για την επισήμανση! Εντάξει απλά το live ΠΡΕΠΕΙ να έχει Cloud saving, είναι παράταιρο να έχει τόσα features (π.χ. cross chat ktl) και να μην έχεις τη δυνατότητα του cloud, όπως το Steam (το οποίο το θεωρώ πολύ μπροστά σε κάποια πράγματα και φυσικά ανώτερο του Games For Windows Live για PC). Resident Evil: The Umbrella Chronicles με dolphin +1 για την ανάλυση που ειλικρινά πρώτη φορά διαβάζω για το live ! Πέρα από αυτό, μου φαίνεται απλά ακραίο έχοντας αγοράσει ένα παιχνίδι να μην έχω δυνατότητα να παίζω online χωρίς να πληρώνω ντε και καλά συνδρομή. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει επιλογή για παράδειγμα social networking features ή ότι άλλο, αλλά η τακτική της microsoft σε αυτό το κομμάτι είναι εκβιαστική. Σε απόλυτη τιμή, το live δεν είναι τόσο ακριβό (π.χ. με μια συνδρομή των 50 ευρώ, σου βγαίνει +1 παιχνίδι ή 50/365 = 0.13 λεπτά του ευρώ τη μέρα ή 0.13χ7 ~ 1 ευρώ την εβδομάδα. Αν σκεφτείς πως τον καφέ τον πληρώνεις 3 ευρώ το λιγότερο (και προσωπικά θα πιω έναν καφέ την ημέρα) καταλαβαίνεις πως το αντίστοιχο κόστος δεν είναι τόσο πολύ. Απλά, το ότι πρέπει να πληρώσεις για να παίξεις online είναι αυτό που τη σπάει σε κάποιους και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό. (για μένα μια πιο ορθολογική τιμή θα ήταν να πληρώνεις το Live 20 ευρώ το χρόνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 30-35 euro βρίσκεις 12μηνη συνδρομή απ' έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Συγνώμη ρε παιδιά, 30€ το ΧΡΟΝΟ, έστω 50 είναι πολλά; Το επιχείρημα οτι το Live είναι ακριβό δεν στέκει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ακόμη και όταν δεν πλήρωνα μπορούσα να παίξω live κάποια παιχνίδια; απλά τώρα με την glod συνδρομή βλέπω και την κατάταξη μου στο κάθε παιχνίδια, μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα (όπως πχ αγοραπωλησίες στο forza) κλπ άντε για εσάς το ετοίμασα http://www.24net.gr/?p=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Συγνώμη ρε παιδιά, 30€ το ΧΡΟΝΟ, έστω 50 είναι πολλά; Το επιχείρημα οτι το Live είναι ακριβό δεν στέκει πλέον. Ειναι πολλα δεδομενου οτι για τετοιες υπηρεσιες δεν θα επρεπε να πληρωνεις φραγκο. Πληρωνω για το steam στο PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 δεν πληρωνεις για το steam για αυτο εχει ενα σωρο προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ειναι πολλα δεδομενου οτι για τετοιες υπηρεσιες δεν θα επρεπε να πληρωνεις φραγκο. Πληρωνω για το steam στο PC? δεν πληρωνεις για το steam για αυτο εχει ενα σωρο προβληματα Στο Xbox Live παίζεις με το κεφάλι σου ήσυχο, ξέροντας οτι δεν θα αποσυνδεθείς απο πουθενά, για όση ώρα και να είσαι μέσα. Και δεν είναι πολλά. Ψίχουλα είναι 30-50€ το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Στο Xbox Live παίζεις με το κεφάλι σου ήσυχο, ξέροντας οτι δεν θα αποσυνδεθείς απο πουθενά, για όση ώρα και να είσαι μέσα. Και δεν είναι πολλά. Ψίχουλα είναι 30-50€ το χρόνο. Όποιος ξέρει από που να αγοράσει κάρτες xbox live 12 μηνών τις αγοράζει με 38 ευρώ το πολύ και όχι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Όποιος ξέρει από που να αγοράσει κάρτες xbox live 12 μηνών τις αγοράζει με 38 ευρώ το πολύ και όχι παραπάνω. Ας είναι καλά το goldxbox Επίσης να ρωτήσω εάν στο Ps3 έχουν φτιάξει να μπορείς να κάνεις chat με mic με άτομα που παίζουν διαφορετικά παιχνίδια; Ήξερα ότι κάτι τέτοιο δεν γινόταν αρχικά. Συνεχίζει ή το κάνανε όπως στο Xbox; Για εμένα πάντως το Live του Xbox μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο αλλά μάλλον θέλουν να κρατήσουν και κάτι για το καινούργιο Xbox όποτε το βγάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις