therock Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θα βγουν τα πρωτα 3 Splinter Cell σε HD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ναι, και τα Tomb Raider και τα Prince of Persia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θα βγουν τα πρωτα 3 Splinter Cell σε HD? Bεβαίως.Ήταν να βγούν τώρα αλλά τα καθυστέρησαν. Πηγές: http://attackofthefa...y-delayed-june/ http://www.pspgr.net...p?f=127&t=16934 Σε 2 μήνες δηλαδή.Το πρώτο 2 βδομάδες το παλευα για να το τερματίσω μακράν ότι καλύτερο έχω παίξει σε pc εκείνη την εποχή.Σε HD θα σπέρνουν. Ναι, και τα Tomb Raider και τα Prince of Persia. Τα Tomb Raider τα έχω και τα παίζω εδώ και 10 μέρες περίπου.Τα Prince Of Percia έχουν βγει απο το Νοέμβριο. Εδώ μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια που έρχονται για το ps3 και όσα έχουν βγεί μέχρι τώρα: http://en.wikipedia....Station_3_games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ξερω οτι βγηκαν, απλα λεω γενικα ποιες τριλογιες εγιναν remastered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 μια απόδειξη πάντος την έχουμε απο το psn plus,αν κάποιος έχει την επιλογή να παίζει τσάμπα ονλινε !@#%$στηκε για κάποια πρόσθετα.έτσι όπως πάτωσε το psn plus έτσι θα πάτωνε και το Live gold αν υπήρχε επιλογή silver(που να σε άφηνε να παίξεις online χωρίς αυτά τα + που κάποιοι τόσο πρωτειμάνε).το δικό μου 360 πάντος δεν έχει συνδεθεί online για 2 λόγους, 1 δεν έχω καλώδιο 15 μέτρα και ούτε σκοπέυω να πάρω ή ειδικό adaptor και δεν με καλύπτει η πρόταση της ms να πληρώσω μαμιάτικα για Online όταν είναι τσάμπα στον ανταγωνισμό τα ίδια μαμιάτικα κάνει η capcom με τα παιχνίδια της και το dlc,όσοι αγοράζουν καταστρέφουν το gaming όπως το γνωρίζαμε,το ίδιο λέω και για τα μαμιάτικα του 360 που λογικά στην επόμενη κονσόλα της θα κάνει τα ίδια γιατί "κάποιοι" έχουν λεφτά για πέταμα,όσα και να είναι αυτά. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Πραγματικά αν στο Silver Gold μπορούσες να παίξεις online τότε το Gold θα είχε πατώσει, ακριβώς όπως συμβαίνει με το PSN Plus. Καλά για το wireless τι να πώ, αν είναι δυνατόν εν έτη 2005 να μην έχει τέτοια δυνατότητα. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να την προσθέσουν σε νεότερη έκδοση της κονσόλας και όχι να περιμένουν 5 ολόκληρα χρόνια για κάτι τέτοιο. Το DLC περιεχόμενο στην αρχή φαίνονταν τόσο ελπιδοφόρο αλλά με τη χρήση που κάνουν οι εταιρείες αποδείχτηκε καρκίνος, ακριβώς όπως καρκίνος αποδεικνύεται το online γιατί όπως και να το κάνουμε αυτό που σου μένει σε ένα παιχνίδι είναι το single player κομμάτι. Από την άλλη μην τα βλέπεις όλα ρόδινα στο PS3 γιατί δεν είναι. Το PSN ήταν pain in the ass στις αρχές με πολλά προβλήματα συνδεσιμότητας (κάτι που ποτέ δεν συνέβη στο Xbox, αυτό έλειπε αφού τα σκας) και φυσικά μην ξεχνάμε πόσο χρόνια πέρασαν για να βγει σοβαρός killer τίτλος. Συν το ότι οι PS3 fans αλλάζουν άποψη για τα πάντα όπως τα φίδια δέρμα. Στην αρχή δεν υπήρχαν αντιγραφές και αυτό ήταν θετικό γιατί πρέπει να παίζουμε μόνο original και να υποστηρίζουμε τους developers. Και κατηγορούσαν τους κατόχους που έπαιζαν πειρατικά. Βέβαια τώρα όλοι έχουν πέσει με τα μουτρα στα backups. Στην αρχή διατυμπάνιζαν την προς τα πίσω συμβατότητα και από τη στιγμή που αφαιρέθηκε-πετσοκόφτηκε από την Sony μόκο όλοι, πλέον δεν έχει σημασία. Υπάρχουν κι άλλα. Δεν είναι όλα ρόδινα ούτε από την μια, ούτε από την άλλη. Ούτε οι μεν είναι κορόιδα ούτε οι δε. Είναι θέμα προτίμησης και αν κάποιος νιώθει ανώτερος επειδή είναι στο ένα ή το άλλο στρατόπεδο τότε τι να πώ. Πραγματικά τον λυπάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Βσκ τα ερωτηματα αυτα εχουν τεθει απειρες φορες. 4 χρονια προσπαθω να καταλαβω τι πραγματικα λειπει απο το psn για να θεωρειται το xbox live κλασεις ανωτερο και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη. Εφοσον μπορεις να παιξεις online και να μιλας μια χαρα ,για να ειναι κατι πολυ ανωτερο απο αυτο,θα πρεπει να κανει και καφε. Oτι ειναι ανωτερο ειναι,για να ξερουμε και τι λεμε,αλλα oτι ακους απο κει και πανω ειναι υπερβολη. Πρώτον έχει καλύτερη online εμπειρία, πιο σταθερό, πιο πολλοί παίκτες online, καλύτερους servers κτλ... Δεύτερον έχει περισσότερες υπηρεσίες, π.χ. Live Messenger, facebook, twitter, netflix (για ενικοιάσεις ταινιών), espn, sky player, xbox inside channel ktl, ktl... Γενικά, αν δεις ποτέ το live, έστω και το silver, θα δεις ένα περιβάλλον χρήσης πολύ πιο διαδραστικό, πολύ πιο κεντραρισμένο στο online στοιχείο. Σε βάζει στο τριπάκι να ζήσεις την online υπηρεσία και να κάνεις transactions κτλ...avatar marketplace πχ...να νοικιάσεις ταινίες, να δεις videos από το ign ή από το inside channel, να κατεβάζεις demos κτλ... Όλο το περιβάλλον χρήσης είναι αρκετά μπροστά από το XMB της Sony (το οποίο είναι πιο minimal, πιο σπαρτιάτικο και πιο κεντραρισμένο στη local χρήση και όχι στην online χρήση). Επίσης για μένα είναι ένα πιο slick περιβάλλον χρήσης, ένα custom OS που είναι πολύ σταθερό και πολύ αντι-Microsoft ρε παιδί μου. ΟΜΩΣ: Ας περάσουμε στα αρνητικά. 1) Το πληρώνεις (από 35 μέχρι 60 ευρώ το χρόνο, ανάλογα με τις προσφορές που θα βρεις ή τα πακέτα που θα πετύχεις)και δυστυχώς πληρώνεις κυρίως για τους Αμερικάνους, που αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών. Η ευρωπαική τιμή του live όφειλε να είναι χαμηλότερη. Να μη μιλήσω για το ελληνικό Live που έχει το μισό περιεχόμενο ακόμη...(προσωπικά, έχω λογαριασμό ως Ιρλανδός οπότε δε με αγγίζει αυτό, αλλά πρέπει να το αναφέρω...) 2) Είναι κλειστή πλατφόρμα οπότε δε μπορείς π.χ. να έχεις τοSteam, όπως θα αποκτήσει πολύ σύντομα το PSN (μεόλες τις δυνατότητες του Steam). H MS δε θέλει να δώσει space σε άλλους, να "χτίσουν" πάνω στην πλατφόρμα της και έμμεσα θέλει να έχει όλο το κέρδος με το μέρος της. Για αυτόν τον λόγο, π.χ. η Square Enix δε θα βγάλει το Final Fantasy XIV στο 360, καθώς δεν την άφησε η MS να χρησιμοποιήσει δικούς της servers. 3) Δεν έχει ΑΚΟΜΗ Cloud saving system, όπως π.χ. έχει το Steam στο PC, και από τη στιγμή που τα saved games είναι assosiated στο gamertag είναι σπαστικό να μη μπορείς να τα έχεις παντού διαθέσιμα online. Δε γνωρίζω αν το PSN έχει cloud saving (αν και νομίζω πως στο τελευταίο firmware απέκτησε αυτή την πολύ σημαντική δυνατότητα για μένα), αλλά π.χ. μόνο και μόνο που η Valve φέρνει το Steamworks στο PS3 και η δυνατότητα για multiplayer μεταξύ ps3 και steam είναι κάτι πολύ καλό. Εγώ προσωπικά Gold συνδρομή δεν πληρώνω, πάρα μόνο εκμεταλλεύομαι προσφορές για κάποια δωρεάν Σ/Κ, για redeem κουπόνια live gold ενός μήνα, και εκμεταλλεύομαι περιστασιακά τα online χαρακτηριστικά του live, αν και προσωπικά πολύ online δεν παίζω...μ αρέσουν κυρίως οι υπηρεσίες, η συνδεσιμότητα κτλ... Αυτά πάνω-κάτω, τώρα ως χρήστης 360 έχω να πω πως αξίζει για κάποιον να δει και να ασχοληθεί με το Live. Σίγουρα θα κολλήσει και σίγουρα θα αναρωτηθεί γιατί η MS δεν έχει φέρει μια αντίστοιχη πλατφόρμα στο PC (καμία σύγκριση με το Games for Windows Live - το μόνο το κοινό profile/gamertag που έχουν και η δυνατότητα να προστίθενται τα achievements από παιχνίδια GFWL στο 360gamertag σου). Από κει και πέρα, εσείς οι χρήστες ps3 πρέπει να είστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα του psn για δωρεάν υπηρεσία και να εύχεστε να μη συνεχίσει η διόγκωση του live (γιατί αν σαν μοντέλο παγιωθεί, τότε σε λίγα χρόνια θα πληρώνουμε όλες τις online υπηρεσίες) Ένα από τα πράγματα που μ αρέσουν στο PS3 είναι το PSN στη μορφή που έχει αρχίσει να παίρνει εδώ και μισό χρόνο, καθώς και η ενσωμάτωση του Steam. Για όσα δε μ' αρέσουν στο PS3 έχω αναφερθεί εκτενώς σε άλλα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο xbox live με το PSN Home? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Cortan@, cloud saving μόνο για τα παιχνίδια της Valve στο PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αυτό ακριβώς είπα.Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλύτερο(αλλά όχι πολύ καλύτερο). Κάτσε πλήρωνε εσύ γιατί σε έπιασε κορόιδο η microdoft και τα άλλα είναι δευτερεύοντα.Ενώ εγω με το dual boot έχω τα πάντα. suuuure...από την μία λες ότι είμαι κορόιδο και από την άλλη όμως παραδέχεσαι ότι το Live είναι καλύτερο, οπότε με λες κορόιδο επειδή πληρώνω για κάτι καλό...όντως βγάζουν νόημα τα λεγόμενα σου...ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤ Νέος στις κονσόλες?Μια κοντρίτσα σε κανα game όποτε θέλεις να δούμε. το MK θα το πάρω στο PS3...κερνάω φοντανάκι αν θες (αν ασχολείσαι με online gaming φυσικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θα σκασεις ενα 60αρι+ (οσο κανει) για εναν Κρατο? Εκτος και αν αγοραζεις και στο Xbox360 τα παιχνιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Θα σκασεις ενα 60αρι+ (οσο κανει) για εναν Κρατο? Εκτος και αν αγοραζεις και στο Xbox360 τα παιχνιδια.. λολ, τον έχω χεσμένο τον Kratos...όλα τα multiplatform games τα παίρνω στο ΧΒΟΧ...εξαίρεση το FFXIII και το MK επειδή ο σταυρός του controler του ΧΒΟΧ είναι ελεεινός, ενώ το SIXAXIS το μόνο καλό που έχει είναι το D-pad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Α, ειπα κι εγω.. Κι εγω τα multiplatform τα "παιρνω" στο pc ( ), και οτι δεν ειναι διαθεσιμο στο pc, στο 360 ( ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 λολ, τον έχω χεσμένο τον Kratos...όλα τα multiplatform games τα παίρνω στο ΧΒΟΧ...εξαίρεση το FFXIII και το MK επειδή ο σταυρός του controler του ΧΒΟΧ είναι ελεεινός, ενώ το SIXAXIS το μόνο καλό που έχει είναι το D-pad Βασικά, έβγαλε νέο controller η MS με βελτιωμένο σταυρό. Ψάξτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 cortaN@ thanks για το ποστ.Πανω κατω βεβαια τα γνωριζω αυτα και φυσικα συνεχιζω και θα συνεχισω να μην καταλαβαινω τον λογο(τον καταλαβαινω αλλα τεσπα) που καποιοι θεωρουν κλασεις ανωτερo τo live. Πιστευω οτι το psn καλυπτει κατα 99% οποιονδηποτε fan του online gaming.Oλα τα αλλα ειναι το περιτυλιγμα ,το οποιο δεν θα ηθελα να πληρωσω για να το εχω. Αυτη ειναι αποψη μου βεβαια. Εφοσον παιζω οποιο παιχνιδι θελω online ,με οποιονδηποτε εχει ενα ps3 και μπορω να μιλαω μαζι του,δεν χρειαζομαι κατι παραπανω.Προσωπικα εγω. Να μιλαω στο msn,να μπαινω facebook ή να μπαινω στο home και στο internet μεσω του psn, δεν ειναι η πρωτη προτεραιοτητα μου.(βσκ δεν με ενδιαφερει καθολου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 suuuure...από την μία λες ότι είμαι κορόιδο και από την άλλη όμως παραδέχεσαι ότι το Live είναι καλύτερο, οπότε με λες κορόιδο επειδή πληρώνω για κάτι καλό...όντως βγάζουν νόημα τα λεγόμενα σου...ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤ το MK θα το πάρω στο PS3...κερνάω φοντανάκι αν θες (αν ασχολείσαι με online gaming φυσικά) Λέω ότι δεν αξίζει τα λεφτά που χρειάζεται σε αντίθεση με το psn που είναι free.Μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με το psn.Online θα μπορέσουμε να μπούμε ξανά όταν βγει cfw για 3.60.O cortanN πιστεύω τα είπε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.Τα + και τα -.Τα + του live δεν αξίζουν τα λεφτά που χρειάζεται.Βεβαίως όποιος δεν έχει πρόβλημα με τα money που θέλει το live και θεωρεί τόσο χάλια το psn τα δίνει.Ο καθένας έχει τις απαιτήσεις του.Για άλλον το wii είναι το the best τη στιγμή που έχει τα χειρότερα γραφικά απο το xbox/ps3. Προσωπικά με ενδιαφέρει να μπορώ να έχω ότι emulator υπάρχει+να παίζω όλα τα παιχνίδια offline που έχω κατεβασμένα.Online μόνο στο pc και συγκεκριμένα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις