Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και το playstation home που έχει το ps3 τι είναι κύριε ξερόλα?

Γιατί μην μου πεις ότι δεν έχει ps home γιατί εδώ είσαι τρομερά άσχετος που κάνει και παρατηρήσεις στους άλλους χωρίς να ξέρει την τύφλα του και το παιζει και ps fanboy.

Το Ηome δεν εχει καμια σχεση με την συνολικη online υπηρεσια.Ειναι μια υπηρεσια μεσα στην υπηρεσια.Το οτι την συγκρινεις με το live αυτην την υπηρεσια,δειχνει οτι δεν εχεις καμια επαφη με ps3.Δεν γνωριζεις ουτε τα βασικα.

Προλαβα το κραξιμο που θα ετρωγες απο τους υπολοιπους.Οποτε περιμενω ευχαριστω:P

Δημοσ.

Το Home είναι ακόμη ανοιχτό ή το έκλεισαν;

Yπαρχει ακομα και εχει αλλαξει αρκετα.

Σχεδον ποτε δεν μπαινω,αλλα οποτε εχω δοκιμασει,υπαρχουν καινουρια πραγματα.

Βαρετο βεβαια κατ'εμε ,αλλα κερδοφορο φανταζομαι για την sony.

Δημοσ.

Το Ηome δεν εχει καμια σχεση με την συνολικη online υπηρεσια.Ειναι μια υπηρεσια μεσα στην υπηρεσια.Το οτι την συγκρινεις με το live αυτην την υπηρεσια,δειχνει οτι δεν εχεις καμια επαφη με ps3.Δεν γνωριζεις ουτε τα βασικα.

Προλαβα το κραξιμο που θα ετρωγες απο τους υπολοιπους.Οποτε περιμενω ευχαριστω:P

Επειδή μάλλον δεν κατάλαβες καν τι θέλω να συγκρίνω με τι να στο κάνω λίγο ποιο λιανά.

Συγκρίνω όλη την online υπηρεσία και των δυο κονσολών και το πόσους χρήστες έχει η κάθε μια αφού λάβεις και σοβαρά υπόψιν ότι η μια είναι δωρεάν ενώ η άλλη επί πληρωμή.

Με τα παραπάνω κριτήρια λοιπόν πως εξηγείς η επί πληρωμή xbox360 online υπηρεσία να έχει περισσότερους χρήστες απ' ότι η δωρεάν ps3 online εμπειρία.

Για εξήγησε το μου αυτό ωστε να μου πεις ότι το ps3 online είναι καλύτερο του xbox360 online

Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο καλύτερη υπηρεσία έναντι του αντιπάλου είναι αφού ακόμα κι εσύ δεν μπαίνεις να την τιμήσεις παρόλο που είναι δωρεάν εν μέρει γιατί απ' ότι βλέπω δεν είναι εντελώς δωρεάν όπως ήθελες να εννοηθεί στο προηγούμενο ποστ σου.

Δημοσ.

Με τα παραπάνω κριτήρια λοιπόν πως εξηγείς η επί πληρωμή xbox360 online υπηρεσία να έχει περισσότερους χρήστες απ' ότι η δωρεάν ps3 online εμπειρία.

Για εξήγησε το μου αυτό ωστε να μου πεις ότι το ps3 online είναι καλύτερο του xbox360 online

Αυτο δεν το γνωριζω αν ισχυει,αλλα και δεν με ενδιαφερει να σου πω την αληθεια οταν αυτα που μου προσφερει εμενα το psn χωρις να πληρωνω ,με καλυπτουν 101%.

Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο καλύτερη υπηρεσία έναντι του αντιπάλου είναι αφού ακόμα κι εσύ δεν μπαίνεις να την τιμήσεις παρόλο που είναι δωρεάν εν μέρει γιατί απ' ότι βλέπω δεν είναι εντελώς δωρεάν όπως ήθελες να εννοηθεί στο προηγούμενο ποστ σου.

λολ

Το οτι δεν μπαινω στο home σημαινει οτι δεν μπαινω να παιξω games online?

Δεν τα εχεις μπερδεψει,τα εχεις κανει να μη πω...

Παντως αν θες να συγκρινεις το home με αντιστοιχη υπηρεσια του live δεν σε συμφερει ιδιαιτερα.

Δημοσ.

Ναι γι' αυτό το τιμάς όπως είπες και ποιο πάνω.

:lol:

Δημοσ.

Ναι γι' αυτό το τιμάς όπως είπες και ποιο πάνω.

:lol:

Πραγματικα η συζητηση μαζι σου αν δεν την παρεις στα σοβαρα ειναι απολαυστικη. :lol: :lol:

Σταματαω,δεν εχει νοημα.Θελεις δουλεια για τις βασικες γνωσεις.

Αντε για να σε βοηθησω ,ξεκινα απο το προηγουμενο ποστ μου(#16354) και το ποστ του Bourdoulas(#16351) ,που δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις.

Δημοσ.

Απ μια καταλαβαινω πως ενω παιζεις κανα χαλαρο παιχνιδακι λες και καμια @@@@ για να περασει η ωρα.

Απ την αλλη δεν το βαζεις και καθολου και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εγω μαλλον ανοικω σ αυτην τη κατηγορια, αρα δεν το βλεπω και

αναγκαιο, ποσο μαλλον να το πληρωνω κιολας.

θα σου πω κάτι που ίσως σου φανεί σοκαριστικό και δεν το ξέρουν πολλοί

αν θες να μην σε ενοχλούν δεν καλείς κανέναν και παίζεις μόνος σου

από την άλλη αν θέλω να συνεννοηθώ ή να πω την παπαριά μου θα ήθελα να είχα την επιλογή...δλδ θες να μου πεις από το να έχω την επιλογή καλύτερα να μην μπορώ καθόλου? :-D

Βασικά οι xbox users θεωρούν το xbox live κλάσεις ανώτερο για ένα και μόνο λόγο.Γιατί τα σκάνε κάθε μήνα για να παίζουν online ενώ το psn είναι free.Οπότε και χάλια να ήταν το xbox live πάλι θα το έβγαζαν top οι xbox users.Το online είναι για το pc και μόνο.Και για κανένα λόγο δεν αξίζει να πληρώνεις για αυτό.Ότι να ναι δηλαδή.

το θεωρώ καλύτερο γιατί εγώ το έχω δοκιμάσει και το έχω συγκρίνει με το PSN...εσύ το λες χειρότερο γιατί είσαι hater, εντελώς νέος σε θέματα κονσολών και ότι ξέρεις είναι ότι έχεις διαβάσει από το SONY DEFENSE FORCE και ότι έχεις δει από youtube...amirite? :mrgreen:

καλά με το ότι το online είναι μόνο για PC έλιωσα, να 'σαι καλά...αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού κτλ κτλ

Δημοσ.

μια απόδειξη πάντος την έχουμε απο το psn plus,αν κάποιος έχει την επιλογή να παίζει τσάμπα ονλινε !@#%$στηκε για κάποια πρόσθετα.έτσι όπως πάτωσε το psn plus έτσι θα πάτωνε και το Live gold αν υπήρχε επιλογή silver(που να σε άφηνε να παίξεις online χωρίς αυτά τα + που κάποιοι τόσο πρωτειμάνε).το δικό μου 360 πάντος δεν έχει συνδεθεί online για 2 λόγους, 1 δεν έχω καλώδιο 15 μέτρα και ούτε σκοπέυω να πάρω ή ειδικό adaptor και δεν με καλύπτει η πρόταση της ms να πληρώσω μαμιάτικα για Online όταν είναι τσάμπα στον ανταγωνισμό

τα ίδια μαμιάτικα κάνει η capcom με τα παιχνίδια της και το dlc,όσοι αγοράζουν καταστρέφουν το gaming όπως το γνωρίζαμε,το ίδιο λέω και για τα μαμιάτικα του 360 που λογικά στην επόμενη κονσόλα της θα κάνει τα ίδια γιατί "κάποιοι" έχουν λεφτά για πέταμα,όσα και να είναι αυτά.

Δημοσ.

θα σου πω κάτι που ίσως σου φανεί σοκαριστικό και δεν το ξέρουν πολλοί

αν θες να μην σε ενοχλούν δεν καλείς κανέναν και παίζεις μόνος σου

από την άλλη αν θέλω να συνεννοηθώ ή να πω την παπαριά μου θα ήθελα να είχα την επιλογή...δλδ θες να μου πεις από το να έχω την επιλογή καλύτερα να μην μπορώ καθόλου? :-D

το θεωρώ καλύτερο γιατί εγώ το έχω δοκιμάσει και το έχω συγκρίνει με το PSN...εσύ το λες χειρότερο γιατί είσαι hater, εντελώς νέος σε θέματα κονσολών και ότι ξέρεις είναι ότι έχεις διαβάσει από το SONY DEFENSE FORCE και ότι έχεις δει από youtube...amirite? :mrgreen:

καλά με το ότι το online είναι μόνο για PC έλιωσα, να 'σαι καλά...αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού κτλ κτλ

Κάτσε πλήρωνε εσύ γιατί σε έπιασε κορόιδο η microdoft και τα άλλα είναι δευτερεύοντα.Ενώ εγω με το dual boot έχω τα πάντα.Νέος στις κονσόλες?Μια κοντρίτσα σε κανα game όποτε θέλεις να δούμε.

Δημοσ.

Κακα τα ψεματα, το Live ειναι καλυτερο απο το PSN. Ναι, δεν πληρωνεις στο PSN (μεγαλο + για μενα και γι' αυτο το εχω κρατησει original το ps3), αλλα σαν το Live, οχι.. Και γι' αυτο ακριβως ειναι καλυτερο, γιατι τα σκας για να παιζεις.

Δημοσ.

Κακα τα ψεματα, το Live ειναι καλυτερο απο το PSN. Ναι, δεν πληρωνεις στο PSN (μεγαλο + για μενα και γι' αυτο το εχω κρατησει original το ps3), αλλα σαν το Live, οχι.. Και γι' αυτο ακριβως ειναι καλυτερο, γιατι τα σκας για να παιζεις.

Αυτό ακριβώς είπα.Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλύτερο(αλλά όχι πολύ καλύτερο).Αλλα το πληρώνεις τέλος.Για αυτό είναι λίγο καλύτερο.Και το να πέρνεις αυθεντικά είναι καλύτερο απο το να τα κατεβάζεις αλλά οι περισσότεροι τα κατεβάζουν.

Δημοσ.

Δυστηχως δεν διατιθοντε ολα για αγορα, πχ το WipeOut HD βγηκε γιατι παραπονεθηκαν πολλοι απο χωρες που δεν ειχαν προσβαση στο psn και για να το εχουν και αυτοι το εβγαλαν σε δισκακι (μαζι με το Fury).

Επισης τα Ubisoft HD remakes ηταν να βγουν μονο στο psn.

Εννοειται πως ειναι καλυτερο (και ποιο ωραιο) να τα εχεις σε δισκακι. ^_^

Δημοσ.

Δυστηχως δεν διατιθοντε ολα για αγορα, πχ το WipeOut HD βγηκε γιατι παραπονεθηκαν πολλοι απο χωρες που δεν ειχαν προσβαση στο psn και για να το εχουν και αυτοι το εβγαλαν σε δισκακι (μαζι με το Fury).

Επισης τα Ubisoft HD remakes ηταν να βγουν μονο στο psn.

Εννοειται πως ειναι καλυτερο (και ποιο ωραιο) να τα εχεις σε δισκακι. ^_^

Tα 3 πρώτα Splinter Cell σε HD(τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου,μετά χάλασε η σειρά) θα βγούν για το ps3 απλά καθυστέρησαν.To wipeOut HD υπάρχει στο net και έχει και το fury μέσα μαζί με το απλό wipeOut.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...