Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ειναι στανταρακι οτι το online gaming δεν κραταει τον κοσμο για χρονια. Ανεκαθεν η "δυναμη" ηταν οι single player εμπειριες. Ενας κοσμος που μπορεις να "χαθεις", να γουσταρεις πραγματα τα οποια δεν μπορεις να δεις πουθενα αλλου. Εχω περασει απο ολα τα σταδια επισης. Εποχες unreal, Quake 3 arena και τετοια και ενω επαιζα κανονικα ποτε δεν με κρατουσαν και κυριως ποτε δεν με "τραβουσαν" πισω ξανα. Το μοναδικο παιχνιδι online που παιζω ειναι το Dawn of War 2 στο PC. Ευτυχως αυτη η τρελα με το online gaming αρχιζει ηδη να φενεται οτι κουραζει τους gamers. Ενω εχουμε τα περισσοτερα online games με διαφορα απο ποτε εχουμε ταυτοχρονα και τα ποιο "αισιοδοξα" single player παιχνιδια να συμβαινουν τωρα. Υπαρχει λογος γι αυτο. Μια online εμπειρια ειναι πανω-κατω παντα η ιδια μεταξυ των genres. Ειναι καλο το multiplayer gaming δεν το συζητω,αλλα συμφωνω οτι οι καλες single εμπειριες δεν συγκρινονται με τπτ αλλο. Σιγουρα θα βρουν ιδεες για να ανανεωσουν το online gaming ,αλλιως στην επομενη γενια θα κουρασει ακομα πιο γρηγορα.Σε αυτη τη γενια υπηρχε ο ενθουσιασμος γιατι ουσιαστικα τοτε μπηκε δυναμικα στις κονσολες(αν και η sega,πρωτα και μετα η ms ειχαν μπει πιο νωρις στο ''παιχνιδι''). Στην επομενη ας πουμε γενια το cod 100 που θα βγει τοτε,δεν θα ενθουσιασει οσο το 4 αν δεν εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_thodt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 uncharted1,god of war 3,infamous ,heavy rain,ναι δίκαιο έχεις δεν το έχει αποδείξει μέχρι στιγμής.... lmao όσο για το alan wake no gore/dudebro πρωταγωνιστή κτλπ 360 defence force gogogo μου ακούγεται εμένα,το παιχνίδι δε πάυει να είναι third person shooter και το συγκρίνεις με μη-shooters για να το κάνεις να δείχνει καλά,δεν το συνεχίζω "πάλι" γιατί το να διαβάζω τις ίδιες και τις ίδιες δικαιολογίες απο "κάποιους" για το 360 καταντάει κουραστικό ,σαν τους πολιτικούς όταν δεν μπορούν να κάνουν άμυνα βουρ στην αντιπολίτευση και κράζουν τους απέναντι... απο την άλλη δικαιολογώ όσους έχουν μόνο 360 γιατί έχουν να δουν καλό exclusive εδώ και χρόνια και κάπου πρέπει να ξοδέψουν το χρόνο τους (πάλι καλά που έχω "και" ps3/pc γιατί το 360 μου ακόμα δεν έχει το ixtreme+ και δε βλέπω να το βάζω μέχρι το geow3,καλό ξεσκόνησμα και σε σας έυχομαι,Btw το πουλάω αν ενδιαφέρεται κανείς Pm), have fun όμως με το kinect Πραγματικα ελπιζω να μην εισαι πανω απο 15 χρονων...αυτα που γραφεις τα βλεπεις μονο στο παρακμιακο system wars board του gamefaqs. Τελικα ισως περιμενα πολλα απο ενα fanboy τριτης κατηγοριας σαν κ εσενα, τραβα να αναψεις ενα κερακι τωρα στον Αγιο Kutaragi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ^ναι, ενώ ισοπεδωτικές εκλογικεύσεις του στυλ: λογικό βέβαια να ρίχνει το βάρος το PS3 κοινό στο SP gaming, γιατί από multi...δεν που στην τελική βασίζονται στο ότι τα αμερικανάκια τρελαίνονται με gears & voice chat, προσφέρουν πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 ^ναι, ενώ ισοπεδωτικές εκλογικεύσεις του στυλ: λογικό βέβαια να ρίχνει το βάρος το PS3 κοινό στο SP gaming, γιατί από multi...δεν που στην τελική βασίζονται στο ότι τα αμερικανάκια τρελαίνονται με gears & voice chat, προσφέρουν πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι ενώ το Killzone με τα fuck και τα motherfucker του Rico, το παίζουν μόνο ψαγμένοι hardcore Ιάπωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι ενώ το Killzone με τα fuck και τα motherfucker του Rico, το παίζουν μόνο ψαγμένοι hardcore Ιάπωνες. Σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ^πολύ έξυπνο, το σκεπτικό προφανώς που θέλεις να περάσεις είναι πως κάποιος απλά προσπαθεί να γίνει εριστικός και ισοπεδωτικός οπότε δεν θα του κάνω καν τη χάρη να απαντήσω και θα του το δείξω με ειρωνεία αλλά ο τρόπος αντίδρασης σου προδίδει πως η κριτική σε χαρακτηρίζει απόλυτα σαν gamer Top Ten Most Annoying Things People Do While Playing Video Games Online video από Αμερικάνο 360 παίκτη που τα μισά πράγματα που λέει είναι στην ουσία για αμερικανάκια με voice chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 sorry αλλά όταν το σκεπτικό σου είναι ότι το voice chat είναι αχρείαστο επειδή το χρησιμοποιούν "αμερικανάκια", δεν μπορώ να σε πάρω και πολύ στα σοβαρά...μπορεί να προσπαθήσω αλλά δεν σου υπόσχομαι τπτ Top Ten Most Annoying Things People Do While Playing Video Games Online video από Αμερικάνο 360 παίκτη που τα μισά πράγματα που λέει είναι στην ουσία για αμερικανάκια με voice chat. http://www.youtube.com/watch?v=9Q1iYea1_OE video από PS3 παίκτη που χτυπιέται (καλά κι εγώ θα χτυπιόμουν αφού είναι unplayable στο PS3 λόγω λαγκ ) see what I did there? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ionutz329 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλα μη τρελαθουμε κιολας. Το voice chat ειναι καλοδεχουμενο και σε μερικα παιχνιδια αναγκαιο. Αυτο που ΕΓΩ δεν μπορω να καταλαβω ειναι το cross chat. Ας μου εξηγησει καποιος -ισως να κανω λαθος, γιατι δεν εχω 360-, γιατι το θεωρειτε τοσο καλο και αν λειτουργει οπως νομιζω. Παραδειγμα 1: Παιζω ας πουμε killzone και προσπαθω μεσω voice chat να συντονηστω με την squad, για να βαλoυμε c4 στο S&D. Εκεινη τη στιγμη πεταγεται ο φιλος που παιζει MW και τον εχω στο voice chat και βριζει τον camper, τα βαζει με το lag κτλ. Tι ωραιο βρισκετε δηλαδη σ αυτη τη φαση. Παραδειγμα 2: Προσπαθω να βγαλω τα challenges στο God Of War. Eκει που εχω μελανιασει απ το σπασιμο, ξαναπεταγεται ο ιδιος φιλος και αρχιζει και μου λεει για την γκομενα του... Απ μια καταλαβαινω πως ενω παιζεις κανα χαλαρο παιχνιδακι λες και καμια @@@@ για να περασει η ωρα. Απ την αλλη δεν το βαζεις και καθολου και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εγω μαλλον ανοικω σ αυτην τη κατηγορια, αρα δεν το βλεπω και αναγκαιο, ποσο μαλλον να το πληρωνω κιολας. Δεν θελω να κανω flame, απλα να μου εξηγησει καποιος αν το εχω καταλαβει καλα το θεμα cross chat. Εdit: Το οτι ειναι τιγκα στο Lag το ΒΟ, μονο το ps3 δεν φταιει. Αυτα να τα βλεπουν ολοι οι Ps3users που αγοραζουν με κλειστα τα ματια οτι ειναι της μοδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλα μη τρελαθουμε κιολας. Το voice chat ειναι καλοδεχουμενο και σε μερικα παιχνιδια αναγκαιο. Αυτο που ΕΓΩ δεν μπορω να καταλαβω ειναι το cross chat. Ας μου εξηγησει καποιος -ισως να κανω λαθος, γιατι δεν εχω 360-, γιατι το θεωρειτε τοσο καλο και αν λειτουργει οπως νομιζω. Παραδειγμα 1: Παιζω ας πουμε killzone και προσπαθω μεσω voice chat να συντονηστω με την squad, για να βαλoυμε c4 στο S&D. Εκεινη τη στιγμη πεταγεται ο φιλος που παιζει MW και τον εχω στο voice chat και βριζει τον camper, τα βαζει με το lag κτλ. Tι ωραιο βρισκετε δηλαδη σ αυτη τη φαση. Παραδειγμα 2: Προσπαθω να βγαλω τα challenges στο God Of War. Eκει που εχω μελανιασει απ το σπασιμο, ξαναπεταγεται ο ιδιος φιλος και αρχιζει και μου λεει για την γκομενα του... Απ μια καταλαβαινω πως ενω παιζεις κανα χαλαρο παιχνιδακι λες και καμια @@@@ για να περασει η ωρα. Απ την αλλη δεν το βαζεις και καθολου και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εγω μαλλον ανοικω σ αυτην τη κατηγορια, αρα δεν το βλεπω και αναγκαιο, ποσο μαλλον να το πληρωνω κιολας. Δεν θελω να κανω flame, απλα να μου εξηγησει καποιος αν το εχω καταλαβει καλα το θεμα cross chat. Εdit: Το οτι ειναι τιγκα στο Lag το ΒΟ, μονο το ps3 δεν φταιει. Αυτα να τα βλεπουν ολοι οι Ps3users που αγοραζουν με κλειστα τα ματια οτι ειναι της μοδας Βσκ τα ερωτηματα αυτα εχουν τεθει απειρες φορες. 4 χρονια προσπαθω να καταλαβω τι πραγματικα λειπει απο το psn για να θεωρειται το xbox live κλασεις ανωτερο και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη. Εφοσον μπορεις να παιξεις online και να μιλας μια χαρα ,για να ειναι κατι πολυ ανωτερο απο αυτο,θα πρεπει να κανει και καφε. Oτι ειναι ανωτερο ειναι,για να ξερουμε και τι λεμε,αλλα oτι ακους απο κει και πανω ειναι υπερβολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 sorry αλλά όταν το σκεπτικό σου είναι ότι το voice chat είναι αχρείαστο επειδή το χρησιμοποιούν "αμερικανάκια", δεν μπορώ να σε πάρω και πολύ στα σοβαρά...μπορεί να προσπαθήσω αλλά δεν σου υπόσχομαι τπτ για να απαντήσεις στον skanjos ενώ αυτός μιλούσε για κάτι συγκεκριμένο, γενίκευσες, ζυγιάζοντας το SP των games του PS3 με το live όταν ο dr_thodt είπε πως ο skanjos κάνει σαν 15χρονο μου φάνηκε χαζό να μην επισημάνω πως δεν ήταν αυτός που πέταξε μια αυθαίρετη εκλογίκευση απλά για να πολώσει το κλίμα δεν είπα πως είναι αχρείαστο (πάλι γενικεύεις ενώ εγώ είχα αναφερθεί καθαρά στα fighting) είπα πως στηρίζεις την ανωτερότητα του live στην δημοφιλία που έχει το chat στην πληθυσμιακή ομάδα που το χρησιμοποιεί κατακόρων και τυχαίνει να περιορίζεται σε συγκεκριμένα games, όπως δείχνει ο τύπος στο video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Βσκ τα ερωτηματα αυτα εχουν τεθει απειρες φορες. 4 χρονια προσπαθω να καταλαβω τι πραγματικα λειπει απο το psn για να θεωρειται το xbox live κλασεις ανωτερο και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη. Εφοσον μπορεις να παιξεις online και να μιλας μια χαρα ,για να ειναι κατι πολυ ανωτερο απο αυτο,θα πρεπει να κανει και καφε. Oτι ειναι ανωτερο ειναι,για να ξερουμε και τι λεμε,αλλα oτι ακους απο κει και πανω ειναι υπερβολη. Βασικά οι xbox users θεωρούν το xbox live κλάσεις ανώτερο για ένα και μόνο λόγο.Γιατί τα σκάνε κάθε μήνα για να παίζουν online ενώ το psn είναι free.Οπότε και χάλια να ήταν το xbox live πάλι θα το έβγαζαν top οι xbox users.Το online είναι για το pc και μόνο.Και για κανένα λόγο δεν αξίζει να πληρώνεις για αυτό.Ότι να ναι δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Απάντηση σε αυτό σου το ποστ σου δίνει η φωτογραφία που εχεις βάλει για αβαταρ. Τόσα ξέρεις τόσα λες. Και δεν λένε μόνο οι xbox360 users ότι το xbox live είναι κλάσεις ανώτερο από το playstation network αλλά όλος ο κόσμος διάβασε και κανένα σοβαρό άρθρο και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Και εκτός αυτού αυτό φαίνεται και από τους χρήστες που έχει το κάθε ένα και παρόλο που όπως λες το ps home είναι δωρεάν γιατί άραγε δεν έχει τη βάση χρηστών που έχει το xbox live που είναι επί πληρωμή? Εδώ σε θέλω κάβουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τόσα ξέρεις τόσα λες. Και δεν λένε μόνο οι xbox360 users ότι το xbox live είναι κλάσεις ανώτερο από το ps home αλλά όλος ο κόσμος διάβασε και κανένα σοβαρό άρθρο και θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Ποιο ps home? lol Παααααρε ps3 να ηρεμησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Το αντίστοιχο online μέρος του ps3(playstation network) εν ολίγης που βρήκες να πιαστείς από εκεί και όχι απ' όλα τα άλλα που λέω. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Και το playstation home που έχει το ps3 τι είναι κύριε ξερόλα? Γιατί μην μου πεις ότι δεν έχει ps home γιατί εδώ είσαι τρομερά άσχετος που κάνει και παρατηρήσεις στους άλλους χωρίς να ξέρει την τύφλα του και το παιζει και ps fanboy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις