Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry αλλά για αυτό με τα frames ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, φάσκει και αντιφάσκει ο king2009...

Μα δεν είπα ότι έχει άδικο..με τις φωτογραφίες που ποστάρει κάθε φορά γελάω..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

@Ποστ 16272

και στην αναλυση των frames η 360 εκδοση εχει 2.5 παραπανω κατα μεσο ορο,αλλα η ps3 εκδοση εχει 0 torn frames.Καθολου tearing.

Tωρα να ειναι uplayable οταν ειναι η διαφορα στα 2.5 frames,δυσκολο

H συζήτηση άρχισε πριν απο εκεί οπότε εκεί βασίστηκα και στο ότι το χβοχ έχει 2 fps παραπάνω...

αναλόγως από τι αφαιρείς αυτά τα 2-3 fps :P

Δημοσ.

Ε δεν καταλαβαίνεις τώρα; Είναι μέχρι να έχεις την ευκαιρία να αρπάξεις το γλυκό. Μέχρι να έρθει αυτή η ευκαιρία είναι λάθος, μετά το βλέπεις με άλλο μάτι.

Που πήγαν οι υπέρμαχοι των developers οεο;

Έχοντας πολλές ευκαιρίες μέχρι τώρα το γλυκό παραμένει στη θέση του.

Φυσικά δεν είμαι υπέρμαχος των developers απλά όταν μου αρέσει κάτι το στηρίζω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σημερινό/φρέσκο Face-Off Crysis 2(δεν γνωρίζω αν έχει ήδη αναφερθεί στο topic)!!!

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-crysis2-face-off

Tα συμπεράσματα δικά σας!!! :)

Πολυ μικροτερες διαφορες απο αυτες που περιμενα/με(υπερ του 360).

Η καθε εκδοση εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της.

Αυτο που εκανε εντυπωση ειναι το θεμα του frame rate.

Ενω σταθερα ειναι λιγο ανωτερο στο 360,σε αυτη την εκδοση κανει και τις μεγαλυτερες ''βουτιες'' απο οτι φαινεται.

Δημοσ.

Σημερινό/φρέσκο Face-Off Crysis 2(δεν γνωρίζω αν έχει ήδη αναφερθεί στο topic)!!!

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-crysis2-face-off

Tα συμπεράσματα δικά σας!!! :)

Νομιζω πως προκειται για το πρωτο τετοιου ειδους παιχνιδι που λεει οτι δεν μπορει να ξεχωρισει απαραιτητα μεταξυ των 2 εκδοσεων.

Δημοσ.

Αν και η συναρπαστική συζήτηση για το Crysis 2 γεμάτη ανατροπές και αγωνία με έχει αφήσει στην κυριολεξία on the edge of my seat, θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο που μου προξένησε το ενδιαφέρον.

Το Bayonetta που πήγαινε για xbox exclusive (και κατά κάποιο τρόπο εξακολουθεί να είναι αφού η ανώτερη έκδοση είναι στο xbox) δεν τιμήθηκε δεόντως από το κοινό του xbox που αγόρασε 0.80m αντίτυπα, ενώ το κοινό της υποδεέστερης (ps3) έκδοσης αγόρασε 0.89m κόπιες. www.vgchartz.com

Δημοσ.

Αν και η συναρπαστική συζήτηση για το Crysis 2 γεμάτη ανατροπές και αγωνία με έχει αφήσει στην κυριολεξία on the edge of my seat, θα ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο που μου προξένησε το ενδιαφέρον.

Το Bayonetta που πήγαινε για xbox exclusive (και κατά κάποιο τρόπο εξακολουθεί να είναι αφού η ανώτερη έκδοση είναι στο xbox) δεν τιμήθηκε δεόντως από το κοινό του xbox που αγόρασε 0.80m αντίτυπα, ενώ το κοινό της υποδεέστερης (ps3) έκδοσης αγόρασε 0.89m κόπιες. www.vgchartz.com

Αυτό δεν νομίζω να οφείλετε στο ότι δεν τίμησαν το παιχνίδι αλλά στο ότι οι κάτοχοι του 360 όταν βγήκε το bayonetta δεν είχαν μονόδρομο τα αυθεντικά παιχνίδια όπως οι κάτοχοι του ps3.

Αυτό πιστεύω απαντάει στην αφελή ερώτηση σου.

Δημοσ.

Αυτό δεν νομίζω να οφείλετε στο ότι δεν τίμησαν το παιχνίδι αλλά στο ότι οι κάτοχοι του 360 όταν βγήκε το bayonetta δεν είχαν μονόδρομο τα αυθεντικά παιχνίδια όπως οι κάτοχοι του ps3.

Δεν έκανα ερώτηση, μάλλον διαπίστωση. Όπως και νά'χει είχα σκεφτεί αυτό που λες και δεν συμφωνώ μαζί σου. Νομίζω πως στο ποσοτικό θέμα της πειρατείας/downloading κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια σε σχέση με την δυτική ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Η διαπίστωση φυσικά έχει να κάνει με το κοινό του Xbox και ειδικότερα το πιο "αμερικάνικο" κομμάτι της δυτικής αγοράς. Άλλο παράδειγμα είναι το Bioshock 1, 2.66m στο 360 και η εφάμιλλη έκδοση στο PS3 μόλις 0.82m.

Δημοσ.

Οχι απλα οφειλεται στο οτι περισσοτεροι τζαπανεζοφιλοι κατεχουν PS3. Το παιχνιδι ειναι ΤΕΡΜΑ τζαπανεζικο και παρα το γεγονος οτι μπορει να το γουσταρει ο οποιοσδηποτε δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι το παιχνιδι θα φανει γελοιο στους περισσοτερους κατοχους Χ360 (που να γουσταρουν τετοια παιχνιδια). Θα προτιμησουν 100000 φορες το Devil May Cry 4 (κακο δικο τους).

Δημοσ.

Οχι απλα οφειλεται στο οτι περισσοτεροι τζαπανεζοφιλοι κατεχουν PS3. Το παιχνιδι ειναι ΤΕΡΜΑ τζαπανεζικο και παρα το γεγονος οτι μπορει να το γουσταρει ο οποιοσδηποτε δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι το παιχνιδι θα φανει γελοιο στους περισσοτερους κατοχους Χ360 (που να γουσταρουν τετοια παιχνιδια). Θα προτιμησουν 100000 φορες το Devil May Cry 4 (κακο δικο τους).

Το Bayonetta είναι καλύτερο απο το DMC4.Είχε πολύ καιρό να βγάλει καλό παιχνίδι η sega(με αυτά τα sonic έχει ξεφύγει τελείως).Το DMC4 έχει την δικιά του ταυτότητα στο gaming όπως και το Bayonetta.Και τα 2 παιχνίδια αξίζουν αλλά όχι και θα φανεί γελοίο στους xbox360 users.Στο ps3 που το παίζω είναι τέλειο σε όλα.

Δημοσ.

Εντελώς ξεχωριστά παιχνίδια το Bayonetta με το DMC4. Είναι αβάσιμο να πιστεύουμε οτι οι κάτοχοι 360 προτιμούν DMC4 επειδή το Bayonetta πούλησε 200.000 κομμάτια περισσότερο...

Δημοσ.

Το Bayonetta είναι καλύτερο απο το DMC4.Είχε πολύ καιρό να βγάλει καλό παιχνίδι η sega(με αυτά τα sonic έχει ξεφύγει τελείως).Το DMC4 έχει την δικιά του ταυτότητα στο gaming όπως και το Bayonetta.Και τα 2 παιχνίδια αξίζουν αλλά όχι και θα φανεί γελοίο στους xbox360 users.Στο ps3 που το παίζω είναι τέλειο σε όλα.

lolwut? 2 words for u "valkyria chronicles" και είναι published by sega όχι created όπως τα sonic(τα οποία τα φτιάχνει η sonic team που είναι studio της sega).και φυσικά η λίστα συνεχίζεται με vanquish/total war1,2,napoleon/yakuza3,4/football manager series/conduit1,2/kingdom conquest/resonance of fate/madworld/house of the dead overkill/condemned2 και bayonetta φυσικά, απο τους καλύτερους Publisher είναι η sega αυτή τη γενιά,ειδικά στο Pc με total war/fm τα έχει σπάσει εντελώς.

και btw bayonetta>>ninja gaiden 2 sigma>dmc4 για μένα στα hack and slash αυτή τη γενιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...