king2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το να παίζεις σπασμένα games δεν είναι σωστό και cool... ooooh wait... Μια χαρά σωστό είναι.Όταν χτυπάνε τα new games στα 70 ευρό δεν φταίει ο καταναλωτής που δεν αγοράζει. Για παράδειγμα αυτό το game: http://www.skroutz.gr/s/314198/MotoGP-10-11.html που μέσο όρο πάει στα 60 ευρό είναι ότι πιο άθλιο έχω παίξει ποτέ σε motogp.Ενας που δεν έχει παίξει το demo θα πάει και θα πετάξει τα λεφτά του μόνο και μόνο για το όνομα.Το όνομα πουλάνε και τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μια χαρά σωστό είναι.Όταν χτυπάνε τα new games στα 70 ευρό δεν φταίει ο καταναλωτής που δεν αγοράζει. Για παράδειγμα αυτό το game: http://www.skroutz.gr/s/314198/MotoGP-10-11.html που μέσο όρο πάει στα 60 ευρό είναι ότι πιο άθλιο έχω παίξει ποτέ σε motogp.Ενας που δεν έχει παίξει το demo θα πάει και θα πετάξει τα λεφτά του μόνο και μόνο για το όνομα.Το όνομα πουλάνε και τίποτα άλλο. Α, ναι; γιατί τόσο καιρό που δεν έσπασε το ps3 και το γράφανε εδώ μέσα νόμιζα ότι δεν είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Στα συγκριτικά για το crysis δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα όσον αφορά το φωτισμό και γενικά τα γραφικά αλλά στο βίντεο είδα το xbox να υπερέχει ελάχιστα στα frames. Μάλλον θα πάω για xbox έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ε δεν καταλαβαίνεις τώρα; Είναι μέχρι να έχεις την ευκαιρία να αρπάξεις το γλυκό. Μέχρι να έρθει αυτή η ευκαιρία είναι λάθος, μετά το βλέπεις με άλλο μάτι. Που πήγαν οι υπέρμαχοι των developers οεο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το θέμα είναι ότι μπορείς να έχεις os στο ps3 ενώ στο xbox τα τρία.8 στα 10 multi games είναι ίδια 1/10 είναι καλύτερο στο xbox 1/10 καλύτερο στο ps.Δες και μερικά videos στο youtube να τσεκάρεις frames.Επίσης έχει πολύ ζουμί να βγάλει ακόμα το ps3(ετοιμάζεται emu για wii).Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.Για να σπάσεις το xbox θέλεις ένα σωρό π@π@ριες και για να έχεις xbox live θέλει να πληρώνεις κιόλας.Βρε ούστ εκεί στη microsoft... είναι τόσα πολλά και μαζεμένα τα άκυρα που λες που πραγματικά δεν ξέρω από που ν' αρχίσω...λογικό όμως να είσαι τόσο βαθιά νυκτωμένος αφού όπως είπες έχεις κανά μήνα μόνο το PS3 οπότε είσαι "νέος" στον χώρο...έχεις όμως τα potentials να γίνεις η PS3 έκδοση του titanomaxou αν και αυτός λέει κάπου κάπου και κάποια πράγματα που ισχύουν καλά με αυτό Δες και μερικά videos στο youtube να τσεκάρεις frames. μου έφτιαξες την μέρα αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 είναι τόσα πολλά και μαζεμένα τα άκυρα που λες που πραγματικά δεν ξέρω από που ν' αρχίσω...λογικό όμως να είσαι τόσο βαθιά νυκτωμένος αφού όπως είπες έχεις κανά μήνα μόνο το PS3 οπότε είσαι "νέος" στον χώρο...έχεις όμως τα potentials να γίνεις η PS3 έκδοση του titanomaxou αν και αυτός λέει κάπου κάπου και κάποια πράγματα που ισχύουν καλά με αυτό μου έφτιαξες την μέρα αχαχαχα Aν είναι κάτι λάθος απο αυτά που είπα απόδειξε το αντίθετο.Απλό.Σε είπα δες videos στο youtube ps3 vs xbox360.Πάρε στα χερια σου έστω και μια φορά ένα sixaxis και παίξε κανα exclusives να ξεστραβωθείς με το xbox που έχεις είναι απλό μην το κουράζομαι.Ακόμα και το crysis που λένε τα καλύτερα για το xbox εγώ είδα μια διαφορά 2 frames απο του ps3 έτσι?Που να χρησιμοποιούσαν και κανα SPU απο τον cell οι dev της Crytek όπως κάνουν στα exclusives.Για την ιστορία έχω παίξει μερικά games στο xbox και το μόνο που γούσταρα τρελά ήταν το forza 3 και το gears of war 2.Δεν έχει και τίποτα άλλο να παίξεις άλλωστε.Α ναι το halo που το έχουν ξεζουμίσει το παιχνιδάκι γιατί δεν έχουν τι άλλο να βγάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 king2009 τα περισσοτερα multiplatform ειναι χειροτερα στο ps3,συνηθως οχι με σημαντικες διαφορες,αλλα τα 8/10 ειναι τουλαχιστον πιο ''καλογυαλισμενα'' στο 360.Ελαχιστα βεβαια ειναι αυτα που εχουν σημαντικες δαφορες(πχ Bayoneta). Yπαρχουν επισης καποια που εχουν τα - και τα + τους σε καθε κονσολα και μερικα που ειναι καλυτερα στο ps3. Aν είναι κάτι λάθος απο αυτά που είπα απόδειξε το αντίθετο.Απλό.Σε είπα δες videos στο youtube ps3 vs xbox360. Δεν χρειαζεται να δεις youtube βιντεακια.Ριξε μια ματια στα face offs του DF. http://www.eurogamer.net/archive.php?platform=digitalfoundry&type=face-off btw μιας και εριξα μια ματια,ειδα το εξης για το Dragon Age. n addition to the basic head-to-head comparison, it's an interesting exercise because it also allows us to compare the MLAA implementation up against the 8x multi-sampling anti-aliasing available on the PC version at max settings. In addition to maxed out AA, we also have the high quality texture pack enabled, 16x anisotropic filtering and graphical settings are set to "High" in DirectX 11 mode. If you'd prefer to see the Xbox 360 version up against the PC game, we've got that covered as well. The vid establishes that the MLAA on PS3 is really, really impressive and for the most part it's a match for the PC's top-end anti-aliasing solution. Eπιτελους εφαρμογη και σε multiplatform παιχνιδια. Θυμαμαι καποτε που γινοταν χαμος για 2ΧΑΑ διαφορας(ps3vs360) σε καποια παιχνιδια...συζητησεις επι συζητησεων.Και τωρα εχεις αποτελεσματα στο ps3 8xAA... Ωραιες εποχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Aν είναι κάτι λάθος απο αυτά που είπα απόδειξε το αντίθετο.Απλό. σου απάντησε ο PDS...τσέκαρε εδώ http://www.eurogamer.net/archive.php?platform=digitalfoundry&type=face-off και καλή μελέτη...άκου 8 στα 10 το ίδιο χαχαχαχα Σε είπα δες videos στο youtube ps3 vs xbox360.Πάρε στα χερια σου έστω και μια φορά ένα sixaxis και παίξε κανα exclusives να ξεστραβωθείς με το xbox που έχεις είναι απλό μην το κουράζομαι. εγώ έχω παίξει πολλά exclusives στο ps3 και τα έχω ευχαριστηθεί...Uncharted (TOP), Demons Souls, Valkyrie Chronicles, LBP κ.ά πάρε στα χέρια σου και εσύ μια φορά το controller του ΧΒΟΧ να ξεστραβωθείς...OH SHIT δεν έχεις, αλλά φυσικά δεν χάνεις χρόνο στο να λες πόσο "μούφα" έιναι το ΧΒΟΧ που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά (μόνο απο youtube υποθέτω) Ακόμα και το crysis που λένε τα καλύτερα για το xbox εγώ είδα μια διαφορά 2 frames απο του ps3 έτσι? εχμ πριν έλεγες ότι δεν ξεχωρίζεις τα 30fps από τα 60fps και τώρα λες ότι είδες μια διαφορά των 2 frames? daaamn, όσο πάει γίνεσαι και καλύτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ultradisk συγχαρητήρια έχεις πάει το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο μαζί με τις φωτογραφίες που ποστάρεις...πόσο cool.. Ο titanomaxos πρέπει να αρχίσει να φοβάται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ακόμα και το crysis που λένε τα καλύτερα για το xbox εγώ είδα μια διαφορά 2 frames απο του ps3 έτσι? εχμ πριν έλεγες ότι δεν ξεχωρίζεις τα 30fps από τα 60fps και τώρα λες ότι είδες μια διαφορά των 2 frames? so much win... ultradisk συγχαρητήρια έχεις πάει το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο μαζί με τις φωτογραφίες που ποστάρεις...πόσο cool.. Ο titanomaxos πρέπει να αρχίσει να φοβάται.. sorry αλλά για αυτό με τα frames ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, φάσκει και αντιφάσκει ο king2009... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ultradisk συγχαρητήρια έχεις πάει το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο μαζί με τις φωτογραφίες που ποστάρεις...πόσο cool.. Ο titanomaxos πρέπει να αρχίσει να φοβάται.. γράφω ελληνικά btw εσύ δεν έλεγες για το HALO και τα εξωγηινάκια στα λιβάδια με τα pew pew lazer?...εμπεριστατωμένες απόψεις...NOOOOOOOOOOOOOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 so much win... sorry αλλά για αυτό με τα frames ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, φάσκει και αντιφάσκει ο king2009... @Ακόμα και το crysis που λένε τα καλύτερα για το xbox εγώ είδα μια διαφορά 2 frames απο του ps3 έτσι?@ Ξανα διάβασε καλύτερα την πρόταση.Λέω ότι παρόλο που λένε ότι στο crysis σκίζει το xbox(και καλά) η μόνη διαφορά είναι τα 2fps στο video απο το len of truth.Δεν είπα ότι βλέπω διαφορά.Οπότε Epic Fail για τον ultra... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 @Ακόμα και το crysis που λένε τα καλύτερα για το xbox εγώ είδα μια διαφορά 2 frames απο του ps3 έτσι?@ Ξανα διάβασε καλύτερα την πρόταση.Λέω ότι παρόλο που λένε ότι στο crysis σκίζει το xbox(και καλά) η μόνη διαφορά είναι τα 2fps στο video απο το len of truth.Δεν είπα ότι βλέπω διαφορά.Οπότε Epic Fail για τον ultra... oh ok...οπότε εξακολουθείς να χρειάζεσαι οφθαλμίατρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 @Ακόμα και το crysis που λένε τα καλύτερα για το xbox εγώ είδα μια διαφορά 2 frames απο του ps3 έτσι?@ Ξανα διάβασε καλύτερα την πρόταση.Λέω ότι παρόλο που λένε ότι στο crysis σκίζει το xbox(και καλά) η μόνη διαφορά είναι τα 2fps στο video απο το len of truth.Δεν είπα ότι βλέπω διαφορά.Οπότε Epic Fail για τον ultra... δεν έγραψες κάτι για video του Crysis 2 από το lens of truth όμως ρε king2009, μπορεί να ήθελες να πεις κάτι τέτοιο αλλά αυτό το συμπέρασμα δεν βγαίνει από το προηγούμενο post σου... Aν είναι κάτι λάθος απο αυτά που είπα απόδειξε το αντίθετο.Απλό.Σε είπα δες videos στο youtube ps3 vs xbox360.Πάρε στα χερια σου έστω και μια φορά ένα sixaxis και παίξε κανα exclusives να ξεστραβωθείς με το xbox που έχεις είναι απλό μην το κουράζομαι.Ακόμα και το crysis που λένε τα καλύτερα για το xbox εγώ είδα μια διαφορά 2 frames απο του ps3 έτσι?Που να χρησιμοποιούσαν και κανα SPU απο τον cell οι dev της Crytek όπως κάνουν στα exclusives.Για την ιστορία έχω παίξει μερικά games στο xbox και το μόνο που γούσταρα τρελά ήταν το forza 3 και το gears of war 2.Δεν έχει και τίποτα άλλο να παίξεις άλλωστε.Α ναι το halo που το έχουν ξεζουμίσει το παιχνιδάκι γιατί δεν έχουν τι άλλο να βγάλουν. που γράφεις εδώ για lens of truth? απλά λες ότι η διαφορά είναι 2 fps, το πως και που το είδες δεν το αναφέρεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 σου απάντησε ο PDS...τσέκαρε εδώ http://www.eurogamer...y&type=face-off και καλή μελέτη...άκου 8 στα 10 το ίδιο χαχαχαχα εγώ έχω παίξει πολλά exclusives στο ps3 και τα έχω ευχαριστηθεί...Uncharted (TOP), Demons Souls, Valkyrie Chronicles, LBP κ.ά πάρε στα χέρια σου και εσύ μια φορά το controller του ΧΒΟΧ να ξεστραβωθείς...OH SHIT δεν έχεις, αλλά φυσικά δεν χάνεις χρόνο στο να λες πόσο "μούφα" έιναι το ΧΒΟΧ που δεν έχεις δει ποτέ από κοντά (μόνο απο youtube υποθέτω) εχμ πριν έλεγες ότι δεν ξεχωρίζεις τα 30fps από τα 60fps και τώρα λες ότι είδες μια διαφορά των 2 frames? daaamn, όσο πάει γίνεσαι και καλύτερος Όπως σε είχα πει πρώτα forza και gow τα μόνα που αξίζουν απο exclusive στο ps3.Ειδικά το forza είναι καλύτερο και απο gran turismo 5 οπότε δεν υποστηρίζω μόνο το ps3.Επίσης εφόσον είσαι ευχαριστημένος με το xbox και εγώ με το ps πιο το νόημα αυτής της αντιπαράθεσης?Δεν ξέραμε ότι οι dev τα βρήκαν δύσκολα με το ps3?To ξέραμε.Δεν ξέρουμε ότι ο cell χτυπάει κάτω το xbox?Το ξέρουμε.Και φυσικά xbox gpu>ps3 gpu. Το θέμα είναι πια κονσόλα βγάζει καλύτερα γραφικά.Στα multi είπαμε οι dev τα βρήκαν σκούρα.Στα exclusives απο το God of war 3,uncharted 2 και μετά το μαθαν πολύ καλύτερα το ps3 και για αυτό έχουμε πολύ καλύτερα γραφικά απο ότι πριν.Συνδυασμός gpu+cell>>xbox.Τελος. δεν έγραψες κάτι για video του Crysis 2 από το lens of truth όμως ρε king2009, μπορεί να ήθελες να πεις κάτι τέτοιο αλλά αυτό το συμπέρασμα δεν βγαίνει από το προηγούμενο post σου... που γράφεις εδώ για lens of truth? απλά λες ότι η διαφορά είναι 2 fps, το πως και που το είδες δεν το αναφέρεις.... @Ποστ 16272 και στην αναλυση των frames η 360 εκδοση εχει 2.5 παραπανω κατα μεσο ορο,αλλα η ps3 εκδοση εχει 0 torn frames.Καθολου tearing. Tωρα να ειναι uplayable οταν ειναι η διαφορα στα 2.5 frames,δυσκολο H συζήτηση άρχισε πριν απο εκεί οπότε εκεί βασίστηκα και στο ότι το χβοχ έχει 2 fps παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις