Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Η τιμολογιακή πολιτική της Sony ανέκαθεν ήταν τέτοια. Το PS2 που τεχνικά ήταν η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το Xbox, ήταν πολύ πιο ακριβό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Όχι γενικά δεν μ αρέσουν fps που δεν έχουν σταθερό framerate, αλλά στο βίντεο το 360 δεν έπεσε κάτω από 25fps. Όταν έχεις τόσο ευαίσθητο framerate, τότε τα 3-4 frames μπορεί να κάνουν τη διαφορά, δηλαδη από 30 σε 26 (και στις 2 κονσόλες, δε μιλάω μόνο για την 1). Εφοσον ο μεσος ορος διαφορας βγαινει νομιζω στα 2,57 για την ακριβεια frames:p ,η διαφορα δεν ειναι μεγαλη,αλλα για μενα οταν εισαι κατω απο 30 ,τα 2 frames για τα δικα μου ματια ειναι σαν να εισαι 10 κατω απο τα 60 ας πουμε Θελω να πω οτι με ενοχλει πολυ περισσοτερο να εισαι λιγο κατω απο τα 30 παρα αρκετα κατω απο τα 60. Στις εικόνες που δείχνεις' date=' όντως φαίνονται καλυτερα τα textures στη στολη του στρατιωτη και στο badge στο ps3, όμως στο face φαίνεται πιο blurred η εικόνα στο ps3. Πρόσεξε τον αριστερό φαντάρο. Είναι το quincunx effect ? Ρωτάω γιατί δεν είμαι και ειδικός.[/quote'] Δεν ξερω,ισως κουναει το κεφαλι του και γινεται πιο θολη η εικονα,γιατι στην στολη ειναι καθαρη.Γενικα ομως φαινεται καθαρα και απο τα βιντεο οτι ειναι πιο θολη η ps3 εκδοση,τωρα δεν ξερω αν οφειλεται στο QAA και στην μικροτερη αναλυση.Παντως το QAA στο killzone2 δεν θολωνε τοσο πολυ την εικονα οποτε δεν ειναι μονο αυτος ο λογος. Μπορεί ναι για κάποιους να μετράει το blu-ray. Δηλαδη κοστολογεί το bluray 80 ευρω παραπάνω; Γιατί το ps2 compatibility, το SACD και το other OS τα αφαίρεσε (που ηταν μέρος του πακέτου όταν πρωτο-βγηκε το ps3. Να σου πω την αληθεια δεν με πειραζει που τα εβγαλε.Αλλα ειναι λαθος της το θεμα με το other OS γιατι αφαιρεθηκε ουσιαστικα ως χαρακτηριστικο απο κονσολες που αγοραστηκαν ενω υπηρχε αυτη η εφαρμογη. Το ps2 compatibility ηταν λαθος μεν,αλλα δεν μπορεις να την κατηγορησεις γιατι αν δεν θες δεν αγοραζεις την κονσολα,αλλα και γιατι δεν αφαιρεθηκε απο αυτους που την αγορασαν ενω υπηρχε αυτη η δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Η τιμολογιακή πολιτική της Sony ανέκαθεν ήταν τέτοια. Το PS2 που τεχνικά ήταν η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το Xbox, ήταν πολύ πιο ακριβό. Εγώ θυμάμαι πως στο launch το Xbox ήταν πιο ακριβό, και σε κάποια φάση το έριξαν από τα 429 ευρώ στα 300 κοντά. Το ps2 αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε με τιμή λίγο πάνω από τα 300 ευρώ. Από κει και πέρα, στα 4.5 χρόνια από το launch το ps2 είχε πέσει στα 200 ευρώ, αντίθετα το ps3 παραμένει ακριβό (έχοντας αφαιρέσει σχεδόν όλα από τα features που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την ακριβότερη τιμή, μόνο το bluray έχει μείνει και πες άντε ο δίσκος στα 160gb). To 360 arcade κοστίζει γύρω στα 180-200 ευρώ 3 χρόνια τώρα (από τον Απρίλιο του 2008). Εφοσον ο μεσος ορος διαφορας βγαινει νομιζω στα 2,57 για την ακριβεια frames:p ,η διαφορα δεν ειναι μεγαλη,αλλα για μενα οταν εισαι κατω απο 30 ,τα 2 frames για τα δικα μου ματια ειναι σαν να εισαι 10 κατω απο τα 60 ας πουμε Θελω να πω οτι με ενοχλει πολυ περισσοτερο να εισαι λιγο κατω απο τα 30 παρα αρκετα κατω απο τα 60. Ναι και για τα δικά μου, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτές τις κονσόλες, ήδη δίνουν περισσότερα από ό.τι σχεδιάστηκαν (ειδικά το 360). Δε νομίζω η χαμηλότερη ανάλυση να κάνει blur τα textures, απλά τα κάνει πιο χοντροκομμένα. Τώρα τι να πω, μπορεί να έχουν προσθέσει blur για να κρύψουν τι χαμηλότερη ανάλυση, η δεν ξέρω. Θα περιμένουμε το digital foundry Στο ps2 compatibility, ναι δεν αφαίρεσε κάτι είναι η αλήθεια. Αν και πιστεύω πως είναι πολύ βολικό να μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια του 2 στο 3 (και μην ξεχνάμε τι παιχνιδάρεις έχει βγάλει το 2). Μάλλον το έκανε καθαρά για κέρδος, αφου το ps2 πουλάει ακόμη. Ίσως αν το αποσύρει από την αγορά να επαναφέρει τη δυνατότητα στο ps3, εξάλλου απ΄ ό.τι φαίνεται πάει για 10 χρόνια product cycle πάλι. Δεν ξέρω μήπως μείνει πάλι πίσω και την ξανα-πιάσει η MS στον ύπνο βγάζοντας νέο xbox γρηγορότερα (και αυτή τη φορά το brand name xbox είναι αρκετά πιο δυνατό, ειδικά στην αμερική θα τρέξουν όλοι να το αγοράσουν έχοντας user base 30 εκατομμύρια κονσόλες 360 μέχρι τότε). Για το other OS ήταν φιάσκο, και πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε. Τελοσπάντων, δε θα στενοχωρηθούμε κιόλας Τυχεροί όσοι είχαν τα λεφτά και είχαν αγοράσει ps3 στην αρχή με το full-feature set. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Στο ps2 compatibility, ναι δεν αφαίρεσε κάτι είναι η αλήθεια. Αν και πιστεύω πως είναι πολύ βολικό να μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια του 2 στο 3 (και μην ξεχνάμε τι παιχνιδάρεις έχει βγάλει το 2). Μάλλον το έκανε καθαρά για κέρδος, αφου το ps2 πουλάει ακόμη. Ισως να το εκανε για το ps2,αλλα και γιατι ειχε καποιο κοστος παραπανω φανταζομαι να το εχει στο ps3. Για το other OS ήταν φιάσκο, και πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε. Τελοσπάντων, δε θα στενοχωρηθούμε κιόλας Τυχεροί όσοι είχαν τα λεφτά και είχαν αγοράσει ps3 στην αρχή με το full-feature set. Hταν φιασκο απο ολες τις αποψεις καθως λεγεται οτι ηταν η αιτια που αρχισαν οι προσπαθειες για να σπασει το ps3.Μεχρι τοτε δεν υπηρχε λογος για τους hackers. Εγω ειχα προλαβει το 60αρι(τελευταια κομματια),αλλα τα επαιξε To εχω ακομα και παιζει παιχνιδια του ps2,αλλα δεν βλεπει blu ray. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ισως να το εκανε για το ps2,αλλα και γιατι ειχε καποιο κοστος παραπανω φανταζομαι να το εχει στο ps3. Hταν φιασκο απο ολες τις αποψεις καθως λεγεται οτι ηταν η αιτια που αρχισαν οι προσπαθειες για να σπασει το ps3.Μεχρι τοτε δεν υπηρχε λογος για τους hackers. Εγω ειχα προλαβει το 60αρι(τελευταια κομματια),αλλα τα επαιξε To εχω ακομα και παιζει παιχνιδια του ps2,αλλα δεν βλεπει blu ray. Πόσο το είχες πληρώσει; Έχεις και το slim υποθέτω, γιατί δεν βάζεις το blu-ray του slim στο fat? :P Ή δε γίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Πόσο το είχες πληρώσει; Έχεις και το slim υποθέτω, γιατί δεν βάζεις το blu-ray του slim στο fat? :P Ή δε γίνεται ; Ειχα δωσει 560 με Resistance και Motorstorm στο πακετο.Μετα απο κανα μηνα βγηκε το COD4 νομιζω. Σιγα μη διαλυσω ρε συ το slim για να φτιαξω το fat.:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ελπίζω αυτή την φορά αν βγάλει πρώτη η MS κονσόλα, να μην τηγανίζεις μπριζόλα στο εσωτερικό. Αν και το 360 που το έχω απο τον Δεκέμβρη του 2008 (Falcon), δεν μου έχει freezάρει ούτε μια φορά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Ειχα δωσει 560 με Resistance και Motorstorm στο πακετο.Μετα απο κανα μηνα βγηκε το COD4 νομιζω. Σιγα μη διαλυσω ρε συ το slim για να φτιαξω το fat.:p Πολλά χρήματα. Δεν ξέρω κιόλας αν γίνεται, γιατί το 60άρη fat έπαιζε και super audio cd, το καινούριο το slim δεν παίζει. Πάντως, μπορεί να δοκιμάσεις να το φτιάξεις, να το πας στην sony μήπως μπορούν να στο επιδιορθώσουν σχετικά φθηνά (και να επαναφέρουν τη λειτουργία SACD). Εγώ είμαι heavy pc user χρόνια, ασχολούμαι με system building, o/cing ktl, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια έχω θέσει ανώτερο πλαφόν 200 ευρώ είτε για pc parts είτε για κονσόλα. Π.χ. δεν πρόκειται να αγοράσω κάρτα γραφικών που να κοστίζει πάνω από 160-170 ευρώ (τα 3 τελευταία χρόνια έχω αγοράσει μία 8800GT με 150 ευρώ - passive με Accelerero Cooler, μία 4550 για το HTPC 40 ευρώ, και μία 5670 με 75 ευρώ για ένα 3ο pc) ή να αγοράσω επεξεργαστή με πάνω από 150. Το ίδιο ισχύει και για τις κονσόλες. Είχα το gamecube με 100 ευρώ και αργότερα πήρα το RE4 collector's με 80! ευρώ και το παιχνίδι δώρο, και έχω δύο 360, ένα 360 arcade με 200 ευρώ από τον Απρίλιο του 08 (και 23 ευρώ ο 20αρης δίσκος) και ένα 4gb slim με 150 ευρώ (ύστερα από κάτι αγοραπωλησίες ) Οπότε με τους ρυθμούς που πέφτει η τιμή στa ps3 και wii, πιο πιθανό με βλέπω να αγοράζω κάποιο μεταχειρισμένο wii ή ps2, παρά ps3 αυτή τη γενιά. Αν και ούτε και για wii το βλέπω, καθώς έχει ακριβά περιφερειακά και πιστεύω το Wii 2, όταν βγει, θα παίζει και τους τίτλους του Wii. Είχα πάρει και το DS lite με 120 ευρώ, πολύ όμορφα παιχνίδια και επαναστατικά, αλλά το έχασα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 To Crysis 2 έχει καλυτερα γραφικά από killzone 2. Έχει το killzone 2 τους φωτισμους - το global illumination του Crysis 2? Άσε που το killzone 2 έχει Quincunx AA που είναι σαφως χειρότερο από το MLAA που χρησιμοποείται στο killzone 3. Με το Killzone 3 το συγκρίνουν οι περισσότεροι, όχι με το Killzone 2... Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είναι πως μία κονσόλα 6ετίας που η starter/arcade έκδοση της κοστίζει 200 ευρω εδω και είναι προσιτό σε όλους καταφέρνει και βγάζει γραφικά επιπέδου Crysis 2. 4.5 χρόνια μετά το λανσάρισμα του ps3 και οι περισσότεροι developers δε μπορουν να καταφέρουν ίσα αποτελέσματα στα multiplatform παιχνίδια; Είναι κρίμα για κάποιον να έχει σκάσει τόσα λεφτά και να έχει φάει το damage control της sony και στο τέλος να μη μπορεί να έχει τουλάχιστον ίσα γραφικά στους multiplatform τίτλους μέχρι το 2010 και τωρα να βγαίνει το Crysis 2 και να αποδίδει χειρότερα το PS3. Για μένα είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ακριβότερο του 360. Νέο xbox θα ανακοινωθεί τουλάχιστον σε 2 χρόνια και θα βγεί σε τουλάχιστον 3 χρόνια. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά η MS αντέγραψε τη Sony και το Playstation 2 (και ως έξτρα παρουσίασε ίσως μία από τις πιο ισορροπημένες κονσόλες που έχουν βγει σε επίπεδο hardware) και δεν πρόκειται να κόψει το support μέχρι τουλάχιστον το 2014. H Sony έκανε πολλά λάθη και γι αυτό το πληρωνει με την 3η θέση στις πωλησεις και με τέτοια μεγάλη χασουρα. Προς όφελος των τελικων καταναλωτων έχει κάνει βηματα προς τη σωστη κατευθυνση για να μπαλωσει τα πράγματα, αλλά και βηματα προς τη λάθος κατευθυνση (όπως το φιάσκο με το other os, με το ανελέητο πόλεμο που έχει κυρηξει εναντίον των hackers, με την αφαίρεση χαρακτηριστικν όπως το Super Audio CD, και η συμβατότητα προς τα πίσω με το PS2). Με το k3 δεν συγκρίνεται αν το έχεις παίξει θα ξέρεις γιατί.Το ότι το ps3 είναι περίπλοκο στην αρχιτεκτονική το ξέραμε απο την αρχή.Αυτός είναι και ο λόγος που σε ελάχιστα multi παιχνίδια υπερέχει το xbox.Το xbox είναι δεύτερο σε πωλήσεις γιατί απλά είχε σπάσει πολύ πιο γρήγορα απο το ps3 που έσπασε πριν ένα εξάμηνο και δεν γούσταραν να αγοράζουν αυθεντικά games πολλοί.Η συμβατότητα με το ps2 και τα super audio cd μόνο ως οπισθωδρόμηση μπορεί να ακουστεί γιατί δεν νομίζω να τις έχει χρησιμοποιήσει κανείς.Το other os γίνεται και τώρα να περαστεί(linux).Όσον αφορά το crysis ανάμεσα στις 2 κονσόλες τα 2fps παραπάνω απο το ps3 δεν είναι τίποτα μπροστά στο tearing που υπάρχει στο χβοχ.Eίναι και xbox port στο ps3 τρομάρα τους.Και το σημαντικότερο η Crytek δεν έκανε χρήση καθόλου SPU απο τον cell.Αν έκανε χρήση έστω και των μισών απο τα SPU τώρα θα μιλούσαμε για την υπεροχή που έχει το ps3 όταν γίνει σωστή χρήση του Cell όπως γίνεται σε κάθε exclusive της sony.Έχεις δει καθόλου frame drop σε Uncharted 2,killzone 3,gow 3,motostorm apocalypse? Η εκδοση του ps3 σε σχεση με του χβοχ 360 ειναι: 1 σκαλι κατω στα environment details 1 σκαλι κατω στους φωτισμους 1 σκαλι κατω στο fps Ναι οντως τελικα ειναι ισοπαλια.... Οτι να ναι!!! Σας εχει πάρει πατόκορφα το χβοχακι...Ειναι το μονο μηχανημα που μπορει να ακουμπισει καποιες τεχνικες των pc! Το αλλο κολλαει δεντρα με logo στιγμης! Το ότι έχεις xbox το καταλάβαμε.Τίποτα καινούργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εγώ είμαι heavy pc user χρόνια, ασχολούμαι με system building, o/cing ktl, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια έχω θέσει ανώτερο πλαφόν 200 ευρώ είτε για pc parts είτε για κονσόλα. Π.χ. δεν πρόκειται να αγοράσω κάρτα γραφικών που να κοστίζει πάνω από 160-170 ευρώ (τα 3 τελευταία χρόνια έχω αγοράσει μία 8800GT με 150 ευρώ - passive με Accelerero Cooler, μία 4550 για το HTPC 40 ευρώ, και μία 5670 με 75 ευρώ για ένα 3ο pc) ή να αγοράσω επεξεργαστή με πάνω από 150. Το ίδιο ισχύει και για τις κονσόλες. Είχα το gamecube με 100 ευρώ και αργότερα πήρα το RE4 collector's με 80! ευρώ και το παιχνίδι δώρο, και έχω δύο 360, ένα 360 arcade με 200 ευρώ από τον Απρίλιο του 08 (και 23 ευρώ ο 20αρης δίσκος) και ένα 4gb slim με 150 ευρώ (ύστερα από κάτι αγοραπωλησίες ) Οπότε με τους ρυθμούς που πέφτει η τιμή στa ps3 και wii, πιο πιθανό με βλέπω να αγοράζω κάποιο μεταχειρισμένο wii ή ps2, παρά ps3 αυτή τη γενιά. Αν και ούτε και για wii το βλέπω, καθώς έχει ακριβά περιφερειακά και πιστεύω το Wii 2, όταν βγει, θα παίζει και τους τίτλους του Wii. Είχα πάρει και το DS lite με 120 ευρώ, πολύ όμορφα παιχνίδια και επαναστατικά, αλλά το έχασα! Ρε συ με αυτη τη λογικη σε καθε γενια θα χανεις σημαντικα παιχνιδια Καταλαβαινω οτι οι κονσολες δεν αξιζουν τα χρηματα τους τον πρωτο χρονο,αλλα απο κει και περα τα αξιζουν.Τα 200 νομιζω οτι ειναι πραγματικα πολυ χαμηλο οριο.Στις προηγουμενες γενια θα ειχες χασει τα παντα(και σε αυτη χεχε). Ενα οριο στα 300 ας πουμε μπορω να το καταλαβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το ότι το ps3 είναι περίπλοκο στην αρχιτεκτονική το ξέραμε απο την αρχή.Αυτός είναι και ο λόγος που σε ελάχιστα multi παιχνίδια υπερέχει το xbox. wait wat? Η συμβατότητα με το ps2 και τα super audio cd μόνο ως οπισθωδρόμηση μπορεί να ακουστεί γιατί δεν νομίζω να τις έχει χρησιμοποιήσει κανείς. το ότι το PS3 είναι η πρώτη κονσόλα για σένα δεν σημαίνει ότι ήταν οπισθοδρόμηση η backward compatibility για κατόχους PS2...πολλοί χαλάστηκαν Το other os γίνεται και τώρα να περαστεί(linux). wait wat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 wait wat? το ότι το PS3 είναι η πρώτη κονσόλα για σένα δεν σημαίνει ότι ήταν οπισθοδρόμηση η backward compatibility για κατόχους PS2...πολλοί χαλάστηκαν wait wat? Έχουν βγάλει Linux για custom firmware και γίνετε να μπει κανονικά.Το να παίζει κάποιος παιχνίδια ps2 στο ps3 ειναι δώρο άδωρο.Για να έχει games για ps2 σημαίνει ότι έχει ps3.Το ps3 είναι για παιχνίδια ps3.Κανείς δεν το πήρε για να παίζει τα ps2 παιχνίδια.Η πρώτη κονσόλα της sony έτσι.Φαν της Nintendo απο εποχή snes και Nintendo 64(εκεί ήταν το καλύτερο gameplay). Ελάχιστα είναι τα multi games που είναι χειρότερα στο ps3.Κάποια είναι καλύτερα όπως το vanquish για παράδειγμα που στο xbox είναι 2-3fps παρακάτω απο το ps3.Το θέμα είναι ότι είτε είναι 28 τα fps είτε 30 μικρή η διαφορά.Τα γραφικά στα multi παιχνίδια είναι ίδια στις 2 κονσόλες.Το pc ξεφεύγει και είναι λογικό.Τα exclusives κάνουν την κονσόλα καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έχουν βγάλει Linux για custom firmware και γίνετε να μπει κανονικά. χαίρω πολύ, δεν μιλάμε για customιές...official έχει αφαιρεθεί Το να παίζει κάποιος παιχνίδια ps2 στο ps3 ειναι δώρο άδωρο.Για να έχει games για ps2 σημαίνει ότι έχει ps3.Το ps3 είναι για παιχνίδια ps3.Κανείς δεν το πήρε για να παίζει τα ps2 παιχνίδια.Η πρώτη κονσόλα της sony έτσι.Φαν της Nintendo απο εποχή snes και Nintendo 64(εκεί ήταν το καλύτερο gameplay). ναι έχεις δίκιο...είναι απόλυτα βολικό να θες να παίξεις το FFX όπως εγώ τις προάλλες και να πρέπει να συνδέω ξανά το PS2 OH WAIT IT'S NOT συγκινητική η προσπάθεια σου να βγάλεις "λάδι" την SONY αλλά ακόμα και οι υποστηρικτές της, που δεν είναι κολλημένοι, θεωρούν την αφαίρεση του BC και του OS "φάουλ" Ελάχιστα είναι τα multi games που είναι χειρότερα στο ps3. αυτό άστο μην το συνεχίζεις ...9 στα 10 multiplatform παιχνίδια είναι καλύτερα στο ΧΒΟΧ360 ΗΙΝΤ ΗΙΝΤ...τσέκαρε τα faceoff του eurogamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 χαίρω πολύ, δεν μιλάμε για customιές...official έχει αφαιρεθεί ναι έχεις δίκιο...είναι απόλυτα βολικό να θες να παίξεις το FFX όπως εγώ τις προάλλες και να πρέπει να συνδέω ξανά το PS2 OH WAIT IT'S NOT συγκινητική η προσπάθεια σου να βγάλεις "λάδι" την SONY αλλά ακόμα και οι υποστηρικτές της, που δεν είναι κολλημένοι, θεωρούν την αφαίρεση του BC και του OS "φάουλ" αυτό άστο μην το συνεχίζεις ...9 στα 10 multiplatform παιχνίδια είναι καλύτερα στο ΧΒΟΧ360 ΗΙΝΤ ΗΙΝΤ...τσέκαρε τα faceoff του eurogamer Το θέμα είναι ότι μπορείς να έχεις os στο ps3 ενώ στο xbox τα τρία.8 στα 10 multi games είναι ίδια 1/10 είναι καλύτερο στο xbox 1/10 καλύτερο στο ps.Δες και μερικά videos στο youtube να τσεκάρεις frames.Επίσης έχει πολύ ζουμί να βγάλει ακόμα το ps3(ετοιμάζεται emu για wii).Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.Για να σπάσεις το xbox θέλεις ένα σωρό π@π@ριες και για να έχεις xbox live θέλει να πληρώνεις κιόλας.Βρε ούστ εκεί στη microsoft... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το να παίζεις σπασμένα games δεν είναι σωστό και cool... ooooh wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις