Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ μαζί σου πως ίσως η Crytek δεν έχει χρησιμοποιήσει όλα τα spu's, αλλά και πάλι σου λέω, σε αυτό δε φταίνε μόνο οι developers, καθώς αν χρειάζεσαι custom code για να κάνεις offload (πέραν από τα effects που γίνονται μέσω του Playstation Edge), τότε δε σου φταίνε οι developers που το μηχάνημα είναι πολύπλοκο στο να το προγραμματίσεις. Έτσι ήταν και το playstation 2, ίσως ακόμη πιο δύστροπο. Π.χ. η guerilla ανέπτυσσε το killzone 2 πόσα χρόνια ξέρω γω, και χρειάστηκε άλλα 2 χρόνια για να φτιάξει το kilzone 3, ώστε να εκμεταλλευτούν τα spu's κοντά στο 100%.

To gpu του ps3 ειναι απο τα ΠΑΝΕΡΙΑ της Nvidia...Ειδαν οτι το σχεδιο με τους δυο Cell θα ειχε γινει ανεκδοτο, παγκοσμίου διαστασης ρεζιλικι και τρεξανε και τα σκασανε στην Nvidia για το ΣΑΠΙΟ...

Ποια spus!!!! Θα σου κανει το spu graphic shader and shadow detail ? Θα σου κανει HDR ? Κοροιδευοσαστε μεταξυ σας!

Το killzone 3 οπτικα ειναι 2 σκαλια κατω απο το Crysis 2 για ΧΒΟΧ 360.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To gpu του ps3 ειναι απο τα ΠΑΝΕΡΙΑ της Nvidia...Ειδαν οτι το σχεδιο με τους δυο Cell θα ειχε γινει ανεκδοτο, παγκοσμίου διαστασης ρεζιλικι και τρεξανε και τα σκασανε στην Nvidia για το ΣΑΠΙΟ...

Ποια spus!!!! Θα σου κανει το spu graphic shader detail ? Θα σου κανει HDR ? Κοροιδευοσαστε μεταξυ σας!

Το killzone 3 οπτικα ειναι 2 σκαλια κατω απο το Crysis 2 για ΧΒΟΧ 360.

Χαχαχαχαχά, πάντα γλαφυρός ο Titanomaxos!

Περίμενε και θα δούμε, πάντως έτσι ή αλλιώς (αν δλδ οι ειδικοί το βγάλουν καλύτερο ή όχι από το killzone3) το θέμα είναι πως τέτοια γραφικά στο 360 λίγοι περίμεναν πως θα δούμε. Και όμως βλέπουμε.

Επισκέπτης

Δε βιάζομαι ρε παιδιά, απλά πολλά reviews λένε πως έχει τα καλυτερα γραφικά σε κονσόλα (η 360 έκδοση).

Το IGN το λεει.Aυτο που ειχε βαλει 10(λολ) στα γραφικα του GTA4(ps3 εκδοση,καθως την θεωρουσε ανωτερη)

Δεν κάθονται όλα τα spu's' date=' μην τρελαθουμε κιόλας[/quote']

Ενταξει μην το παιρνεις της μετρητης:P

Οταν λεω καθονται ,συγκρινω ουσιαστικα με τις εργασιες που κανουν στο K3-Κ2.

Συμφωνώ μαζί σου πως ίσως η Crytek δεν έχει χρησιμοποιήσει όλα τα spu's' date=' αλλά και πάλι σου λέω, σε αυτό δε φταίνε μόνο οι developers, καθώς αν χρειάζεσαι custom code για να κάνεις offload (πέραν από τα effects που γίνονται μέσω του Playstation Edge), τότε δε σου φταίνε οι developers που το μηχάνημα είναι πολύπλοκο στο να το προγραμματίσεις. Έτσι ήταν και το playstation 2, ίσως ακόμη πιο δύστροπο. Π.χ. η guerilla ανέπτυσσε το killzone 2 πόσα χρόνια ξέρω γω, και χρειάστηκε άλλα 2 χρόνια για να φτιάξει το kilzone 3, ώστε να εκμεταλλευτούν τα spu's κοντά στο 100%.

[/quote']

Μα δεν ειπα πουθενα οτι φταινε oi devs.Η sony φταιει.

Οσο για το toolset,ακομα και πριν απο αυτο ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα στα multiplatform.Δεν κανει καμια ουσιαστικη διαφορα.Οταν ξεκιναει να γινει ενα παιχνιδι και για τις 2 κονσολες δεν μπορει να κανει και πολλα το toolset.Hταν αναμενομενο βεβαια κατι τετοιο και το ειδαμε και στην πραξη.

Περασε και δεν ακουμπησε μαλλον.Ακουστηκε λιγο στην αρχη αλλα πλεον δεν υπαρχει στον χαρτη:P

Περισσοτερο μαλλον βοηθησε τους devs να πετυχουν το ιδιο αποτελεσμα,απλα πιο ευκολα.Fail.

εγω παντως απο σημερα παιζω το crysis 2 στο Xbox και εχω μινει καγκελο μιλαμε εχει κατι φωτισμους το παιχνιδι απο αλλον πλανητη

Γιατι, εμεις που θα το παιξουμε αν δεν τρεχει ικανοποιτικα στο pc? :rolleyes:

Επισκέπτης

Και η 360 έκδοση 10 είχε στα γραφικά.

Ναι αλλα θεωρουσε την ps3 εkδοση ανωτερη.

IGN: GTA IV Looks Better on PS3 than Xbox 360

http://news.teamxbox.com/xbox/16345/IGN-GTA-IV-Looks-Better-on-PS3-than-Xbox-360/

Το IGN το λεει.Aυτο που ειχε βαλει 10(λολ) στα γραφικα του GTA4(ps3 εκδοση,καθως την θεωρουσε ανωτερη)

Μα δεν ειπα πουθενα οτι φταινε oi devs ή sony φταιει.

Οσο για το toolset,ακομα και πριν απο αυτο ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα στα multiplatform.Δεν κανει καμια ουσιαστικη διαφορα.Οταν ξεκιναει να γινει ενα παιχνιδι και για τις 2 κονσολες δεν μπορει να κανει και πολλα το toolset.Hταν αναμενομενο βεβαια κατι τετοιο και το ειδαμε και στην πραξη.

Χαχαχά! Πάντως στο GTA4 το ps3 είχε καλυτερο (πιο soft) lightning, αλλά σε όλα τα άλλα ηταν χειρότερο. Τωρα στο Crysis 2 έχουν βάλει 8.5 στο ps3, 9.5 στο 360. Αλλά και αυτό το περιοδικό που είναι στο εξωφυλλο του Crysis 2 το γράφει (νομίζω Computer World Magazine η κάτι τέτοιο). Πάντως εγω που παίζω Crysis 2, μου φαίνονται απίστευτα τα γραφικά (μετά πάνε Alan Wake, Resident Evil 5, Mass Effect 2, Gears of War 2, Mass Effect 1, Forza 3, Lost Odyssey, και μετά πολλά άλλα (kameo, perfect dark zero, κτλ)

Και πως τότε το Crysis 2 - ακόμα και η ps3 έκδοση - θεωρείται από κάποιους τουλάχιστον ισάξια με τα exclusive Killzone 3 και Uncharted 2 ? Λες πως είναι καθαρά θέμα engine ?

Που πας ρε SONY με το καρουλι σου....

PS3

c217.jpg

Uploaded with ImageShack.us

c233.jpg

c237.jpg

XBOX 360

c218.jpg

c234.jpg

c238.jpg

Ρε sony κριμα που το crysis 2 δεν παίζεται πατωντας κουμπακια και δεν εχει τερατα βιντεο απο πισω να ψαρωνουν οι ανίδεοι οπαδοι σου...

Το συγκριτικο ειναι απο : Official Website for PLAY - The UK's longest running PlayStation Magazine

Official Katantia :mrgreen: ειδικά εαν τις δειτε και full screen θα κλαιει ο καθε πικραμενος sonakias....

Κάπου τα έχεις χαμένα εδώ.Όπως πάντα δηλαδή.Άραγε έχεις παίξει ποτέ killzone 3,Crysis 2 στο ps3 η απλά γράφεις ότι λένε οι άλλοι?Απο την πρώτη μέρα που βγήκε το Crysis 2 στα τορρεντάδικα το έχω και το killzone 3 είναι μακράν καλύτερο στα γραφικά.

Το ότι το xbox360 πρώτη φορά έχει καλά γραφικά(το πρώτο παιχνίδι είναι δεν νομίζω να υπάρξει άλλο) δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο απο του ps3.Χωρίς να χρησιμοποιεί τα spu απο τον Cell το Crysis τα γραφικά είναι ίδια με του xbox.Αν ποτέ παίξεις το killzone 3 θα καταλάβεις για τι μιλάω.Μέχρι τότε διάβαζε τα reviews αλλά μην παραπληροφορείς τον κόσμο με ψεύτικα δεδομένα.Πρώτη και τελευταία φορά είναι που βγάζουν τέτοια γραφικά στο xbox(επιπέδου killzone 2) να το θυμάστε ενώ το ps3 έχει τουλάχιστον 5 τίτλους με καλύτερα γραφικά.

Κάπου τα έχεις χαμένα εδώ.Όπως πάντα δηλαδή.Άραγε έχεις παίξει ποτέ killzone 3,Crysis 2 στο ps3 η απλά γράφεις ότι λένε οι άλλοι?Απο την πρώτη μέρα που βγήκε το Crysis 2 στα τορρεντάδικα το έχω και το killzone 3 είναι μακράν καλύτερο στα γραφικά.

Το ότι το xbox360 πρώτη φορά έχει καλά γραφικά(το πρώτο παιχνίδι είναι δεν νομίζω να υπάρξει άλλο) δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο απο του ps3.Χωρίς να χρησιμοποιεί τα spu απο τον Cell το Crysis τα γραφικά είναι ίδια με του xbox.Αν ποτέ παίξεις το killzone 3 θα καταλάβεις για τι μιλάω.Μέχρι τότε διάβαζε τα reviews αλλά μην παραπληροφορείς τον κόσμο με ψεύτικα δεδομένα.Πρώτη και τελευταία φορά είναι που βγάζουν τέτοια γραφικά στο xbox(επιπέδου killzone 2) να το θυμάστε ενώ το ps3 έχει τουλάχιστον 5 τίτλους με καλύτερα γραφικά.

οταν δεις το codename kingdoms και το gears of war 3 μετα να σε δω τι θα πεις. Οσο για το το killzone 3 που λες οτι εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο το crysis. Eνταξει μαλλον το λες για να γελασουμε

Επισκέπτης

Χαχαχά! Πάντως στο GTA4 το ps3 είχε καλυτερο (πιο soft) lightning, αλλά σε όλα τα άλλα ηταν χειρότερο. Τωρα στο Crysis 2 έχουν βάλει 8.5 στο ps3, 9.5 στο 360. Αλλά και αυτό το περιοδικό που είναι στο εξωφυλλο του Crysis 2 το γράφει (νομίζω Computer World Magazine η κάτι τέτοιο). Πάντως εγω που παίζω Crysis 2, μου φαίνονται απίστευτα τα γραφικά (μετά πάνε Alan Wake, Resident Evil 5, Mass Effect 2, Gears of War 2, Mass Effect 1, Forza 3, Lost Odyssey, και μετά πολλά άλλα (kameo, perfect dark zero, κτλ)

To αστειο της υποθεσης ηταν το 10.Δλδ το frame rate ηταν τραγικο στην καλυτερη(ειδικα στην ps3 εκδοση).Αν ηταν 30fps,κανονικη αναλυση(ps3 εκδοση) και φυσιολογικο ΑΑ,θα το καταλαβαινα,καθως ηταν πολυ δυνατο σε αρκετους τομεις.

Δεν με καταλαβες,δεν αμφιβαλω οτι ειναι καλυτερο στο 360.Ισα ισα που ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι λιγο καλυτερο.

Και πως τότε το Crysis 2 - ακόμα και η ps3 έκδοση - θεωρείται από κάποιους τουλάχιστον ισάξια με τα exclusive Killzone 3 και Uncharted 2 ? Λες πως είναι καθαρά θέμα engine ?

Ναι λογο engine,για μενα δικαιολογημενα καποιοι μπορουν να το θεωρουν ακομα και το καλυτερο console game σε γραφικα.Σιγουρα μπορεις να δεις πραγματα που δεν υπαρχουν σε κανενα αλλο παιχνιδι.

Η ενσταση μου ειναι στο οτι αποτελει για καποιους αποδειξη για το οτι δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στις 2 κονσολες.Το crysis 2 ακομα και αν για καποιους δειχνει ανωτερο απο το K3 σε γραφικα,στην ουσια δεν ξεζουμιζει το ps3 οπως το τελευταιο ή δεν φτανει στα επιπεδα του Κ2(οσον αφορα την εκμεταλευση του hardware)

Στην εποχή του Harry Potter θα είχες πείσει πολλούς ομως στο έτος 2011 δεν έχεις κανένα αποτελεσμα....

οταν δεις το codename kingdoms και το gears of war 3 μετα να σε δω τι θα πεις. Οσο για το το killzone 3 που λες οτι εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο το crysis. Eνταξει μαλλον το λες για να γελασουμε

Keep Walking.Να δω τι θα πεις εσυ όταν θα βγει το Uncharted 3...Όσο για το killzone 3 vs crysis 2 όντως έχει καλύτερα γραφικά το killzone.Το killzone 3 το έχω τερματίσει τις πρώτες μέρες που είχε βγει και το crysis 2 το παίζω αυτές τις μέρες.Σε 42" τηλεόραση είναι ξεκάθαρο πιο game εχει καλύτερα γραφικά.Αν το παίζετε σε καμία crt 100 χρονών όλα ίδια φαίνονται.

Στην εποχή του Harry Potter θα είχες πείσει πολλούς ομως στο έτος 2011 δεν έχεις κανένα αποτελεσμα....

Ελάτε καμία βόλτα ρε αλάνια απο εδώ τότε να το δείτε με τα μάτια μας.Τα reviews ας λένε ότι θέλουν.Και δεν νομίζω να θέλει κανείς να πείσει κανέναν εδώ στο forum.Ότι βλέπω λέω.

Ναι λογο engine,για μενα δικαιολογημενα καποιοι μπορουν να το θεωρουν ακομα και το καλυτερο console game σε γραφικα.Σιγουρα μπορεις να δεις πραγματα που δεν υπαρχουν σε κανενα αλλο παιχνιδι.

Η ενσταση μου ειναι στο οτι αποτελει για καποιους αποδειξη για το οτι δεν υπαρχει διαφορα αναμεσα στις 2 κονσολες.Το crysis 2 ακομα και αν για καποιους δειχνει ανωτερο απο το K3 σε γραφικα,στην ουσια δεν ξεζουμιζει το ps3 οπως το τελευταιο ή δεν φτανει στα επιπεδα του Κ2(οσον αφορα την εκμεταλευση του hardware)

Ναι π.χ. το lightning, αυτό το global illumination η όπως αλλιω το λέει η Crytek. Για μένα, κάθε κονσόλα έχει τα δυνατά και τα αδυναμα σημεία της στη γραφικη απεικόνιση. Π.χ. το 360 μπορείς να το προγραμματίσεις πολυ πιο ευκολα. Από εκεί και πέρα, είναι στο θέμα των developers.

Επισκέπτης

Ναι π.χ. το lightning, αυτό το global illumination η όπως αλλιω το λέει η Crytek. Για μένα, κάθε κονσόλα έχει τα δυνατά και τα αδυναμα σημεία της στη γραφικη απεικόνιση. Π.χ. το 360 μπορείς να το προγραμματίσεις πολυ πιο ευκολα. Από εκεί και πέρα, είναι στο θέμα των developers.

Σιγουρα ειναι θεμα των devs,μηχανης κτλ.

Δλδ βλεπεις τωρα με την CE3 οτι θα μπορουσες τοσο καιρο να εχεις ας πουμε τετοιου επιπεδου γραφικα(ή κοντα σε κατι τετοιο).

Βtw επειδη το crysis 2 εκτος απο το οτι εχει γραφικα ειναι και παιχνιδι:P_....βλεπω ενα 87-88 στο metacritic.Πολυ καλα:)

Σιγουρα ειναι θεμα των devs,μηχανης κτλ.

Δλδ βλεπεις τωρα με την CE3 οτι θα μπορουσες τοσο καιρο να εχεις ας πουμε τετοιου επιπεδου γραφικα(ή κοντα σε κατι τετοιο).

Βtw επειδη το crysis 2 εκτος απο το οτι εχει γραφικα ειναι και παιχνιδι:P_....βλεπω ενα 87-88 στο metacritic.Πολυ καλα:)

Και το Crysis 1 είχε καλούς μηχανισμούς με τη nanosuit αλλά σχεδόν κανείς μας δεν το έπαιξε λόγω απαιτητικού setup.

Εγώ μόλις αγόρασα το Resonance of Fate για 20 ευρώ, οπότε με βλέπω να καίγομαι εκεί μέχρι νεωτέρας. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...